2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar konuşuldu mu bilmiyorum siz bebeğinize ne zaman göz muaynesi yaptırdınız ve yA yaptırcaksınız dr bu konuda size bilgi verdi mi ? Yapıldıysa aşamaları nelerdi?
Biz yaptirdik. Cocuk dr u bir aylik olunca yaptirmamizi onerdi. 10 dk lik bir goz muayenesi. Cocugu kucaginiza alip muayene koltuguna oturuyorsunuz. Isik tutuluyor bir aletle bakiliyor. Biraz agladi yavrularim. Katarakt ve goz tansiyonu riski degerlendirildi. Gozun ic yapisi degerlendirildi. Bana ikizlerim bazen sasilastiriyor gibi geliyordu ama koordinasyonda sorun yokmus sukur. 1 yasinds tekrar muayene onerdi

Kaç günlük sizinki

Göz doktoruna mı gittiniz çocuk doktoruna mı

Medela calma

Mastit geçtiğinde acı olmuyor canım

Cocuk iki gundur cildirdi. Butun gun emiyor desem yeridir. Dun aksam dinleneyim diye esim sagdigim sutu verdi. 180 ml icti. Ustune de bir memeyi emip uyudu. Bu aksam da cok huysuzlandi. Memeyi emip emip birakti. Esim aglata aglata uyuttu. Ilk defa sutum bitti. Bebegin emmedigi memeyi sagardim 90 ml cikardi. Cocuk uyuyunca merak ettim sonmustu goguslerim cok cok az cikti. acaba cocuk butun gun emdigi icin mi oyle oldu yoksa benim sinirlerim iyice harap hep agliyorum diye sutum mu kacti.

Sütünüz gayet iyi bence..

Canım kendini üzme sürekli bebek emmiş üstüne yorgunluk gerginlik derken azalmıştır. Bebişin uyuduysa dinlen sen de birazcık mutlu olduğun bir şeyler yapmayı dene bak nasıl normale dönecek. Dönem dönem bunları yaşıyoruz yaşayacağız.alışmak lazım

Benim ufakligi anlatmissin sanki

Benim de öyle oldu dün ben mama verdim hiç bi şekilde uyumadı çünkü büyüme atağı olabilir mi acaba haftasına göre belki ondandır sizin sütünüz gayet iyi maşallah

bizde sadece halsizlik ve uyuklama hali yapti.baska bi etki olmadi.yani illa atesi cikacak diye dusunmeyin.ama surekli takip edin atesini.
Yani genel olarak , herzamanki halinden biraz farklı hallere bürünüyolar, hafif ya da agır bebege göre degişiyor.. gözümüz kulagımz acık olacak .. Allah saglık versin hepsine..

Bana da oldu bikaç hafta önce, simdi emerken degil de emdikten sonra özellikle gece, içi sızlıyor ve uyutmuyor o kadar.. tekrar süt dolarken sızlıyo gibi geliyo bana..

Canim Allah yardimcin olsun.bebislerine saglik sihat versin.cok zor ikiz bebeğe bakmak:)
Mastit geçtiğinde acı olmuyor canım
Ya benimki emzirirken çok feci ağrıyor.hani ilk gün şismisti ya ağlayarak emziriyordum.onun aynisi ama biraz daha hafifi.
Canim benim bebebgim de daha 20 günluktü.bigjn o kadar cok emdi ki.göğüslerim ağriyordu artik.uclari kopacak hale gelmisti.ben bitmistim.belim agriyordu.gece oldu uyutamadik.sonra esime 60 ml mama yap dedim.icyi.yine agladi.60 ml daha yaptik.sonra bi 30 ml daha.dusunsene hem beni emdi hemde 150 ml mama icti 20 günlukken.öyle uyudu da ben oh dedim.
Dönem dönem olabiliyor.sıkma canini.sutum az diyede dusünme.bebeklerin isi belli olmaz.bazen 10 ml icer bazen 200 ml bile icer.
Benim ufakligi anlatmissin sanki
Demeki cogu bebek birbirine benziyor.
Bana da oldu bikaç hafta önce, simdi emerken degil de emdikten sonra özellikle gece, içi sızlıyor ve uyutmuyor o kadar.. tekrar süt dolarken sızlıyo gibi geliyo bana..
Canim gecmis olsun.ins bi daha olmaz.
O zaman emerken de mi sizliyordu.yani gecti mi emerken sızlamasi.
Benimde süt dolarken sizlıyor.
Sanki bana bunun bu acisi hic gecmicek gibi geliyor.
Yavrumu tikanmis göğüslerle doyuramiyorum

Hem canım bebisini bana gönder.ver ben emzirim:)
Tıkanmıs gögüslerimi açar:)

Benim kızımda anakucağındaki oyuncaklarına bakıp gülüyor kendince konuşuyor :) sonrada alamadı diye sinirleniyor sanırım ağlıyor :))) kaç aylık oldu sizin kitap için ne zaman başlanıyor

Cnn moralini yüksek tutmaya çalış. Nefes almakta zorlandığı için almıyordur bnce memeni biberonla ali ama onu da emmede sıkıntı olabilir sık sık ara ara besle. Çok büyük geçmiş olsun
Çok sağol canım. Çok öksürüyor içi balgam dolu minicim, Dr da iştahsızlık yapar dedi. Emziği aliyo Memeyi almıyor. Emziği de annem alıştırmisti. Memeyi almayınca çok kötü oluyorum tüm psikolojim gidiyor. Biberon da almadı. Senin yavru nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…