2018 Ekim Anneleri

Bebislerini uyutan anneler ne yapiyorsunuz.ben biraz kore dizisi izledim.güzel oldu.simdi de sizi özledim.hemen kostum.ama pek kimsecikler yok

Amin cnm inşallah. Ben de evde makinayla 6kez ilaçla tedavi uyguluyorum. Nelere dikkat edilmeli acaba? Ömür boyu etkisi sürüyormuş. Virüs testi de yapıldı bize.

Amin inşallah. Oğluma hava verirken nasıl gülücükler saciyorum, sebeklik yapıyorum. Hayat bu tabiki her zaman güçlü olmalıyız ama bazen elde olmuyor annelik duygusu minicik yavrum sürekli hasta ve sürekli doktordatuz. Ve enmeyince memede aglayinca üst üste gelince yerle bir oldum ama bugün daha iyiyim çok şükür...

Evet canım çok zor benim de günlerdir içim eridi. Bu kadar zor olduğunu bilmezdim. Benimki ağzına bile almiyordu

Benim kızımda anakucağındaki oyuncaklarına bakıp gülüyor kendince konuşuyor :) sonrada alamadı diye sinirleniyor sanırım ağlıyor :))) kaç aylık oldu sizin kitap için ne zaman başlanıyor
2.5 aylık canım şu an belli bir zamanı var mıdır bilmiyorum ama kızım dört aya yaklaştığında ilk kitaplarını almıştık çok ilgiliydi hala daha sever kitapları bebeğin durumuna bağlı aslında 5-6 aylıkken de alınabilir

Amin cnm inşallah. Ben de evde makinayla 6kez ilaçla tedavi uyguluyorum. Nelere dikkat edilmeli acaba? Ömür boyu etkisi sürüyormuş. Virüs testi de yapıldı bize.
Mumkun oldugunca hasta insanlardan uzak tutmaya calisicaz tekrarlama riski cok yuksek senin de dedigin gibi ve hatta benim bebegimin tekrarliyor saniki oksurukleri bitmisti dun ve bugun tekrar basladi oksurmeye ve hapsirmaya. Rabbim hepimizinkine sifa versin inan sana yazdim guclu ol diye oksuruklerini duydukca ben basladin aglamaya. gelmis gecmis olsun insallah

Amin canım inşallah. Çok küçükler daha. Rabbim onlara da bize de güç versin. Yarın kontrol var bizim de. Dr öksürürse diye bişey önermedi mı? Hiç terletmememiz lazım. Netten arastirdim sigara baş dusmaniymis. Evi sirke ve karbonatla temizlenmeli ve her yıl evdeki herkes grip aşısı vurulması gerekiyomus

Geçmiş olsun. Benim büyük kızımda 45 günlükken bronşiolit olmuştu ve RSV virüsü vardı. Kızım ondan sonra doğru düzgün hasta bile olmamıştı, gribal enfeksiyon dışında. Ben de sürekli tekrarlayacak sanıyordum ama korktuğumuz gibi olmamıştı. Ben beslenmesine çok dikkat etmiştim 5 bucuk yasinda ve hala 3 öğün yemeğini muhakkak yer, abur cubur vs sadece haftanın 1 günü tek bir tane hakkı var. Beslenme çocukların sağlığı açısından çok çok önemli. Ileriki zamanlarda buna dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız bence.

Büyüme atağı olabilir. Büyüme atağında bebekler genellikle çok fazla emiyorlar ve böylece sütü arttırıyorlar. Yeni ihtiyaçlarına göre süt miktarı değişmiş oluyor. Bu sebepten ötürü böyle durumlarda bebeği 15-20 dakikada bir meme değiştirerek emzirmek lazım, taa ki bebek memeyi kendi rızasıyla bırakana kadar. Bu atak evreleri biraz sancılı oluyor ama pek de 2 günden fazla sürmüyor.

Nasıl yani. Birkac aylık bebeğe mi havuç verilmiş. Damağına??
Evet malesef bide marifet gibi anlatıyor bi yedi bi yedi diyo delirticek beni bu akşam da misafir vardı çocuğun ağzına bi vurdu çocuk ağladı dayanamıyrm vuracam diyo sözde seviyomş yanaklarını sıka sıka çocuğum ağzını toplayamıyo salyası akıyo

Ben kavga etsem eşim alıp çıkacak çocuğu ben çıkmayınca daha çok şeyler yedirecek. Bende bunu anlamış oldm ama artk çok geç. Kimse anlamaz hepsi geri kafalı anlayan olsada söz geçmiyor bunlara

Saka mi bu eşiniz ne dedi bu kadarda pisiriklik olmaz cok afedersiniz ama esinize cok kiziyorum insan çıldırır havuç vermek nedir öyle ölmez camdan atin deseydin
Inan hepsinden öyle bıktm ki kocayı boşasam yine çocuğum mahvolacak hiçbir türlü kurtuluş yok

Kızımı ana kucağına yatırdım ayağımla sallıyorum.. arada gözüm kapanıyor, dalacak oluyorum.. hızlı hızlı nefes alışını duyup geri uyanıyorum. Bitsin bu gazlar diyorum ama daha 1,5 aylık kuzum... Uyusun da büyüsün ninniii :))

Inan hepsinden öyle bıktm ki kocayı boşasam yine çocuğum mahvolacak hiçbir türlü kurtuluş yok

Calisiyormusun canım actigin konulara baktim bu bebek hemen gelmemis 2dusuk yapmışsın 5yillik evlisin,gözlerinden sakinmalari lazimken nasil böyle davranabiliyorlar hayret vallahi
Sen yazıyorsun okudukça içim parçalanıyor nasil insanlar bunlar hicbirinde vicdan merhamet yokmu
Allah var ya bu kadar da olmaz

Bana da oldu bikaç hafta önce, simdi emerken degil de emdikten sonra özellikle gece, içi sızlıyor ve uyutmuyor o kadar.. tekrar süt dolarken sızlıyo gibi geliyo bana..
Bebiş emerken hafif bir sizi oluyor şişen göğsümde yada sütle dolu olduğunda da hafif bir sizi oluyor. Diğer göğsümde olmuyor. Ama şişlikler yok indi sizi kaldi U Umudumbitmedi_

Daha iyi bakalım pers kontrol var. Umarım bir şey çıkmaz. Onlar hasta olunca bizde fena oluyoruz ama onlar için ayakta kalmamız lazım. Hastayken almıyorlar memeyi k3ndini yipra4ma ara ara emzir yada biberonla besle önemli olan bebeğin beslenmesi ha meme olmuş ha biberon kendini de yıpratma bu süreçte. Kuvez harici bebeğim 32 gün hastahanede kaldı heryeri morardı yavrumun çeken bilir bu sıkıntıları çok zor ama geçiyor. Hastahanede yatması gerekiyirsada yatacak onun iyiliği için napalim. Böyle düşün. Sen kendine iyi bak iyi ol ki yavrun da iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…