- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Çok sağol canım amin tüm hastalara inşallah. Minigimin cigerlerine çok dikkat etmem lazimCanimm rabbim yardımcınız olsun tez zamanda acil şifalar versin cok üzüldüm
Amin cnm inşallah. Ben de evde makinayla 6kez ilaçla tedavi uyguluyorum. Nelere dikkat edilmeli acaba? Ömür boyu etkisi sürüyormuş. Virüs testi de yapıldı bize.Öncelikle cok gecmis olsun benim bebegimde bronsiolit oldu hatta yazmistim buraya da 4 gun hastanede kaldik ilacli hava verildi. Su an cok daha iyi cok sukur bende gunde 1 defa olmak uzere evde hava veriyorum. Korkma hava gercekten iyi geliyor. Hastanede oldugumuz gunlerde hep agladim bende ama inan geciyor. Oksuruk yaklasik 2 hafta surer dedi bana da dr bizimki hala gunde 1 kere oksuruyor bende hep diken ustundeyim inan.ama senin guclu olman lazim sutun kacmasin iyilelesicek insallah oglusunda
Amin inşallah. Oğluma hava verirken nasıl gülücükler saciyorum, sebeklik yapıyorum. Hayat bu tabiki her zaman güçlü olmalıyız ama bazen elde olmuyor annelik duygusu minicik yavrum sürekli hasta ve sürekli doktordatuz. Ve enmeyince memede aglayinca üst üste gelince yerle bir oldum ama bugün daha iyiyim çok şükür...Allah yardımcın olsun, minik kuzu inşallah iyileşir en yakın zamanda.. güçlü olmalısın herkesin söyledigi gibi.. her sey güllük gülistanlık olmayacak inişler cıkıslarla devam edecez.. Allah dermansız dert vermesin..
Evet canım çok zor benim de günlerdir içim eridi. Bu kadar zor olduğunu bilmezdim. Benimki ağzına bile almiyorduDün akşam bebeğime mama verdim 60 ml hiç uyumadı ve hep ağladı açtı anladım ağlamasından vicdanım rahat etmedi çok mutsuzum bazı günler doyuyor bazı günler doymuyor neyden oluyor anlamıyorum nedir bu süt problemi Allahım ne zor bi duygu
2.5 aylık canım şu an belli bir zamanı var mıdır bilmiyorum ama kızım dört aya yaklaştığında ilk kitaplarını almıştık çok ilgiliydi hala daha sever kitapları bebeğin durumuna bağlı aslında 5-6 aylıkken de alınabilirBenim kızımda anakucağındaki oyuncaklarına bakıp gülüyor kendince konuşuyor :) sonrada alamadı diye sinirleniyor sanırım ağlıyor :))) kaç aylık oldu sizin kitap için ne zaman başlanıyor
Mumkun oldugunca hasta insanlardan uzak tutmaya calisicaz tekrarlama riski cok yuksek senin de dedigin gibi ve hatta benim bebegimin tekrarliyor saniki oksurukleri bitmisti dun ve bugun tekrar basladi oksurmeye ve hapsirmaya. Rabbim hepimizinkine sifa versin inan sana yazdim guclu ol diye oksuruklerini duydukca ben basladin aglamaya. gelmis gecmis olsun insallahAmin cnm inşallah. Ben de evde makinayla 6kez ilaçla tedavi uyguluyorum. Nelere dikkat edilmeli acaba? Ömür boyu etkisi sürüyormuş. Virüs testi de yapıldı bize.
Kaç günlük sizinki
Amin canım inşallah. Çok küçükler daha. Rabbim onlara da bize de güç versin. Yarın kontrol var bizim de. Dr öksürürse diye bişey önermedi mı? Hiç terletmememiz lazım. Netten arastirdim sigara baş dusmaniymis. Evi sirke ve karbonatla temizlenmeli ve her yıl evdeki herkes grip aşısı vurulması gerekiyomusMumkun oldugunca hasta insanlardan uzak tutmaya calisicaz tekrarlama riski cok yuksek senin de dedigin gibi ve hatta benim bebegimin tekrarliyor saniki oksurukleri bitmisti dun ve bugun tekrar basladi oksurmeye ve hapsirmaya. Rabbim hepimizinkine sifa versin inan sana yazdim guclu ol diye oksuruklerini duydukca ben basladin aglamaya. gelmis gecmis olsun insallah
Geçmiş olsun. Benim büyük kızımda 45 günlükken bronşiolit olmuştu ve RSV virüsü vardı. Kızım ondan sonra doğru düzgün hasta bile olmamıştı, gribal enfeksiyon dışında. Ben de sürekli tekrarlayacak sanıyordum ama korktuğumuz gibi olmamıştı. Ben beslenmesine çok dikkat etmiştim 5 bucuk yasinda ve hala 3 öğün yemeğini muhakkak yer, abur cubur vs sadece haftanın 1 günü tek bir tane hakkı var. Beslenme çocukların sağlığı açısından çok çok önemli. Ileriki zamanlarda buna dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız bence.Amin canım inşallah. Çok küçükler daha. Rabbim onlara da bize de güç versin. Yarın kontrol var bizim de. Dr öksürürse diye bişey önermedi mı? Hiç terletmememiz lazım. Netten arastirdim sigara baş dusmaniymis. Evi sirke ve karbonatla temizlenmeli ve her yıl evdeki herkes grip aşısı vurulması gerekiyomus
Büyüme atağı olabilir. Büyüme atağında bebekler genellikle çok fazla emiyorlar ve böylece sütü arttırıyorlar. Yeni ihtiyaçlarına göre süt miktarı değişmiş oluyor. Bu sebepten ötürü böyle durumlarda bebeği 15-20 dakikada bir meme değiştirerek emzirmek lazım, taa ki bebek memeyi kendi rızasıyla bırakana kadar. Bu atak evreleri biraz sancılı oluyor ama pek de 2 günden fazla sürmüyor.Cocuk iki gundur cildirdi. Butun gun emiyor desem yeridir. Dun aksam dinleneyim diye esim sagdigim sutu verdi. 180 ml icti. Ustune de bir memeyi emip uyudu. Bu aksam da cok huysuzlandi. Memeyi emip emip birakti. Esim aglata aglata uyuttu. Ilk defa sutum bitti. Bebegin emmedigi memeyi sagardim 90 ml cikardi. Cocuk uyuyunca merak ettim sonmustu goguslerim cok cok az cikti. acaba cocuk butun gun emdigi icin mi oyle oldu yoksa benim sinirlerim iyice harap hep agliyorum diye sutum mu kacti.
Evet malesef bide marifet gibi anlatıyor bi yedi bi yedi diyo delirticek beni bu akşam da misafir vardı çocuğun ağzına bi vurdu çocuk ağladı dayanamıyrm vuracam diyo sözde seviyomş yanaklarını sıka sıka çocuğum ağzını toplayamıyo salyası akıyoNasıl yani. Birkac aylık bebeğe mi havuç verilmiş. Damağına??
Eşime dedim memeyi bıraksın vebali boynunuza yarn konuşurum dedi de umudum yokĆocuğun nogazinda kalsaydi sorumlulugu kim alacakti acaba.valla polis çağırirm ben.
Resmen öldurmeye tesebbüs.benim esim asla müsade etmez.
Canım taşın bir an önce uzaklaş oradan. Ya da kavga yapıp kus dicem olmaz eşinle Aran bozulmasın ama böyle de olmaz sinirlerin yipranir, çocuğun her türlü zarar görür. Ve senin hükmün çok geçmez onlar yönetir hep çocuğunu ve daha büyüyecek bebeğin sadece kucakta kalmayacak canım. İnsan evlendiği kişiden önce ailesini tanimaliymis ben bunu öğrendim 8senede. Bir çare bir çözüm bul canım doktorla konuş ailenle konuş. Eşimin ailesinde seni anlayan yok mu onunla konus
Inan hepsinden öyle bıktm ki kocayı boşasam yine çocuğum mahvolacak hiçbir türlü kurtuluş yokSaka mi bu eşiniz ne dedi bu kadarda pisiriklik olmaz cok afedersiniz ama esinize cok kiziyoruminsan çıldırır havuç vermek nedir öyle ölmez camdan atin deseydin
Inan hepsinden öyle bıktm ki kocayı boşasam yine çocuğum mahvolacak hiçbir türlü kurtuluş yok
Bazılarının sütü gelmeyince yada gogsundee sikinti olunca emzirebiliyorlar.sut anne oluyorsun ya çevrende öyle biri varmı acaba dedim.Yok ki.hem kimse bi baskasina bebegini emzirttirmez.
Bebiş emerken hafif bir sizi oluyor şişen göğsümde yada sütle dolu olduğunda da hafif bir sizi oluyor. Diğer göğsümde olmuyor. Ama şişlikler yok indi sizi kaldi U Umudumbitmedi_Bana da oldu bikaç hafta önce, simdi emerken degil de emdikten sonra özellikle gece, içi sızlıyor ve uyutmuyor o kadar.. tekrar süt dolarken sızlıyo gibi geliyo bana..
Daha iyi bakalım pers kontrol var. Umarım bir şey çıkmaz. Onlar hasta olunca bizde fena oluyoruz ama onlar için ayakta kalmamız lazım. Hastayken almıyorlar memeyi k3ndini yipra4ma ara ara emzir yada biberonla besle önemli olan bebeğin beslenmesi ha meme olmuş ha biberon kendini de yıpratma bu süreçte. Kuvez harici bebeğim 32 gün hastahanede kaldı heryeri morardı yavrumun çeken bilir bu sıkıntıları çok zor ama geçiyor. Hastahanede yatması gerekiyirsada yatacak onun iyiliği için napalim. Böyle düşün. Sen kendine iyi bak iyi ol ki yavrun da iyi olsunÇok sağol canım. Çok öksürüyor içi balgam dolu minicim, Dr da iştahsızlık yapar dedi. Emziği aliyo Memeyi almıyor. Emziği de annem alıştırmisti. Memeyi almayınca çok kötü oluyorum tüm psikolojim gidiyor. Biberon da almadı. Senin yavru nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?