2018 Ekim Anneleri

Kızlar bebek uyanıkken surekli onunla ilgilenip konuşuyor musunuz, ben bırakıyorum yatağa elleriyle oynuyor durmadan yumruk yapıp ağzına götürüyor, arada bir ağlıyor tabi.

Konustugumda oluyor kendi haline biraktigimda.Cunku ben konusurken incelemesi dinlemesi cok hos ogreniyorlar :) genelde keyifliyken yapiyorum.
Uykusi gelmeye basladiginda cok uykusunu dagitmamaya calisiyorum.

Sen mantik yurutuyorsun ama ust taraflari sut dolmaz tikanik kanalin canim.Cunku orda ilerleme olmadigindan gelmez.Ama cc hesabin sutunun iyi oldugunu gosteriyor.
Bebegin daha cabuk emer buarada artik o da aklinda olsun.Acili kismi hallettikten sonra bu kadar takilmamani oneririm.
Ya da sıkı bi sekilde duzenli olarak sabah ogle aksam emzirmeden once dus alamiyorsan sicaga yakin ilik suyu bi kaba koyup memeni batir icine.Ya da havlu vb koy sicak kompres yap.Emzirme oncesi sagma oncesi yap.
Yani 1-2 yapip acilmadi diye vazgecme.

Ben ilk kizimda 3 kez o acili dediginden oldum ki kolumu kipirdatamiyordum daha en basinda.Acilma hissini o aci löp diye gecince anliyorsun rahatliyorsun zaten.
1 kerede 1 hafta kan sagdim sag gogsumden tek meme emzirdim ama duzelttim sonra onu da emzirmeye devam ettim.

Yok artik!!
Verme canim ya esinide uyar,hersey bi kere olur anlik.Basina bisy geldikten sonra vicdan azabinin anlami yok onlemini alamiyorsa.Pes yani.

Problem oldugunu dusunmek...Asıl problem bu...

Gunde 1-2 takviye yap duzenini oturt madem canim veriyorsan.Kotu bisy yapmiyorsun.Baskasinin ne dusundugu senin kendine yaptigin şu sikintidan onemli mi?Vermiyorum ben ama inan gonulden soyluyorum gerekirse veririm kimseninde ne dusundugu umrumda olmaz o bnm evladim,canimin parcasi.Anneliginden pismanlik duyma,asla.

Yediklerin etkiliyorsa biraz duzen oturtmaya calis.

Valla cocuk agir olsa da ben agirim anne beni kucagina almasanda olur demiyor malesef :)))) cok tasidim uyuyakalinca buyugunu.Bence ikinizde zorlanana kadar tasinir.Illa belirtilen kilo dusununce biraz bayaa buyuk olurlar artik istemezlerse gibi geliyor.
Bide ben suan toplu tasima fln cok kullaniyorum.Benim isimi ciddi anlamda cok goruyor.Herkese hitap sekli farklidir.
Evde kullanmak icin slingte dusunebilirsin.

Bizde bi etki olmadi.Daha cok uyudu sadece o gun.Insallah olmaz sikintiniz❤

Kullananlar Medela Calma biberondan memnundu yazarlar.Fikir olsun

Canim atak zamaniysa sık emebilir.Cunku sut ihtiyacinida kendilerine gore ayarlarlar.
Ama senin durumununda etkisi var tabii mutlaka.
Galactago diye bir damla var kullanirsan.
Onun haricinde kürler var.
Yediklerim etkiliyor dersen oyle dikkat edebilirsin.
Bide uyanik kaldigi sureyi gozonunde bulundur.Mesela bnmki maksimum 1-1bucuk saat uyanik kaldiysa sonra yarim saatte olsa uyumak istiyor.Sekline takilma uyutmanin ama dinlenmesini sagla cunku surekli uykusuz kalmasi bi sonraki uykuyuda genel durumunuda etkiler.
Senin sikintinda ona,ondan sana boyle dolasir.

Çalışmıyorm canm. Evet neler çektim her gün iğne vurdm kendime artık deriye iğne batmaz olmuştu ağlaya ağlaya yavrum için vuruyodm ve eşimle kaynanam en yakından tanık olanlar yazıklar olsun hepsine onlar yüzünden sütüm gelmiyor 2 gündür kuzucuğum doymuyo gözümün içine bakıyo süt vereyim diye

Kızlar bebegim sabah çok öksürdü.
Ne yapsam bilemedim.aralikli olarak 8 10 defa öksürmüştür.sağ gözu de sulaniyor.

Kizlar bebisleri nasi giydiriyosunuz?
Ev hep 22 derece ince giydiriyorum ben acaba ondan mi gaz oluyor ki
Yarim kol zibin
Tulum
Tek corap
İnce mi sizce
Genelde ayni boyle.
Ben bi de patik giydiriyorum. Cunku kendi ayaklarim usuyor. Bi de hirka giyersem ona da yelek ya da pijama ustu giydiriyorum.

siz bence kucaginizdan hic indirmeyin.hatta kanguru alip ona koyun kimse elleyemesin.ne bicim insanlar.bunlar

Oy Ya Rabbim sen büyüksün vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum.
Allah kalplerine merhamet versin.
En başında o kaynanan olacak kadina.
O kendini bilse kimse böyle davranamaz
Minik yavrum benim ac kalıyor oyle mi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…