Bence ince benim evimde her yerde doğalgaz yanıyor 60 da kullanıyorum ama kapilari kapatmıyorum onzaman cok bunaltici sicak oluyor acik kalınca evin heryeri ilik oglumu daKizlar bebisleri nasi giydiriyosunuz?
Ev hep 22 derece ince giydiriyorum ben acaba ondan mi gaz oluyor ki
Yarim kol zibin
Tulum
Tek corap
İnce mi sizce
Ben bugun yelek giydim kizada ince bi ceket 2 tanede corap giydirdim cunku evde corap ustune patik giyiyorum ben bide kiz cocugu ayaklarini sicak tutayim ve gazini takip edeyim dedim ince giydirdigim icinde gaz olabilir diye dusundum
Ama genelde ayniymisiz kizlar
Problem oldugunu dusunmek...Asıl problem bu...
Gunde 1-2 takviye yap duzenini oturt madem canim veriyorsan.Kotu bisy yapmiyorsun.Baskasinin ne dusundugu senin kendine yaptigin şu sikintidan onemli mi?Vermiyorum ben ama inan gonulden soyluyorum gerekirse veririm kimseninde ne dusundugu umrumda olmaz o bnm evladim,canimin parcasi.Anneliginden pismanlik duyma,asla.
Yediklerin etkiliyorsa biraz duzen oturtmaya calis.
Bebislerini uyutan anneler ne yapiyorsunuz.ben biraz kore dizisi izledim.güzel oldu.simdi de sizi özledim.hemen kostum.ama pek kimsecikler yok
Ince canimKizlar bebisleri nasi giydiriyosunuz?
Yarim kol zibin
Tulum
Tek corap
İnce mi sizce
Bebek uyuyunca yemek yeyip banyo yapip 9 olmadan uyuduk. Mutlu oldugum tek sey uyumak.Canım kendini üzme sürekli bebek emmiş üstüne yorgunluk gerginlik derken azalmıştır. Bebişin uyuduysa dinlen sen de birazcık mutlu olduğun bir şeyler yapmayı dene bak nasıl normale dönecek. Dönem dönem bunları yaşıyoruz yaşayacağız.alışmak lazım
yoo , ben de öyle giydiriyorum..Yarim kol zibin. corap. alt üst olarak da pijama veya eşofman takimi veya tulumKizlar bebisleri nasi giydiriyosunuz?
Yarim kol zibin
Tulum
Tek corap
İnce mi sizce
Uzun kol zıbın içine atlet uzun kol takım alttan bi patıikli pijama altı ayağına içten çorap evimde 22 24 derece civarında gazı inçe giyinmesinden mi bilmem ama bebiş doğarken bağırsağının ne kadar geliştiğine annenin ne yediğine bağlı diye düşünüyorumKizlar bebisleri nasi giydiriyosunuz?
Yarim kol zibin
Tulum
Tek corap
İnce mi sizce
Sütü de en çok artıran şeylerden canım en güzelini yapmışsın ben de fırsat bulursam uyuyorum eşim işten gelmeden önce. Eğer gün içşnde uyumazsam uyuyamazsam mutsuz ve enerjisi düşük oluyorum. İki çocuk olunca bakıcımız gitmeden önce oğlumu uyutmuş oluyorum kızım ben olmadan uyumayınca onu uyut derken oğlum tekrar kalkıyor bazen o zaman bitik oluyorum.Bebek uyuyunca yemek yeyip banyo yapip 9 olmadan uyuduk. Mutlu oldugum tek sey uyumak.
Ben de böyle giydirip sadece tulum veya alt üst takımın içine alt pijama giydiriyorum altı iki kat oluyor yani.evimizin sıcaklığı 22-24 derece arası oluyor bakıyorum tek giydirdiğimde bacakları bus gibi oluyor. Üstü kalın giydirdiğimde çocuk rahatsız oluyor terliyoryoo , ben de öyle giydiriyorum..Yarim kol zibin. corap. alt üst olarak da pijama veya eşofman takimi veya tulum
Valla cocuk agir olsa da ben agirim anne beni kucagina almasanda olur demiyor malesef :)))) cok tasidim uyuyakalinca buyugunu.Bence ikinizde zorlanana kadar tasinir.Illa belirtilen kilo dusununce biraz bayaa buyuk olurlar artik istemezlerse gibi geliyor.
Bide ben suan toplu tasima fln cok kullaniyorum.Benim isimi ciddi anlamda cok goruyor.Herkese hitap sekli farklidir.
Evde kullanmak icin slingte dusunebilirsin.
Şahsen benim misafirim benim kızıma o hareketi yapsa kendimi tutamam öyle saçmalık mı olur ya ne dengesiz insanlar varEvet malesef bide marifet gibi anlatıyor bi yedi bi yedi diyo delirticek beni bu akşam da misafir vardı çocuğun ağzına bi vurdu çocuk ağladı dayanamıyrm vuracam diyo sözde seviyomş yanaklarını sıka sıka çocuğum ağzını toplayamıyo salyası akıyo
Patla ne oluyorsa olsun kurtar çocuğunu insan degil bunlar ailen yokmuSabrımı sınıyolar patlamam an meselesi artık bıktım hepsinden
Evet malesef bide marifet gibi anlatıyor bi yedi bi yedi diyo delirticek beni bu akşam da misafir vardı çocuğun ağzına bi vurdu çocuk ağladı dayanamıyrm vuracam diyo sözde seviyomş yanaklarını sıka sıka çocuğum ağzını toplayamıyo salyası akıyo
Bende gecen hafta evi sirkeyle temizledim hatta caydanliga su koyup icine sirke ekledim buhar yaptim. Bugun bizimde kontrolumuz vardi.Öksuruge bisey vermedi kendi kendine gecicek dedi hava vermeye devam et dedi oksuruk gecene kadar.Amin canım inşallah. Çok küçükler daha. Rabbim onlara da bize de güç versin. Yarın kontrol var bizim de. Dr öksürürse diye bişey önermedi mı? Hiç terletmememiz lazım. Netten arastirdim sigara baş dusmaniymis. Evi sirke ve karbonatla temizlenmeli ve her yıl evdeki herkes grip aşısı vurulması gerekiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?