2018 Ekim Anneleri

Kizlar bebisleri nasi giydiriyosunuz?
Ev hep 22 derece ince giydiriyorum ben acaba ondan mi gaz oluyor ki
Yarim kol zibin
Tulum
Tek corap
İnce mi sizce
Bence ince benim evimde her yerde doğalgaz yanıyor 60 da kullanıyorum ama kapilari kapatmıyorum onzaman cok bunaltici sicak oluyor acik kalınca evin heryeri ilik oglumu da
Yarim kol citcitli badi
Tulum
Tulumun üstüne çorap
Ve en üste patikli pantolon
Üstede yelek veya elektrik filan giderse ceket giydiriyorum
Cok şükür seytan kulagina bir sıkıntı yaşamadık

Ben bugun yelek giydim kizada ince bi ceket 2 tanede corap giydirdim cunku evde corap ustune patik giyiyorum ben bide kiz cocugu ayaklarini sicak tutayim ve gazini takip edeyim dedim ince giydirdigim icinde gaz olabilir diye dusundum
Ama genelde ayniymisiz kizlar

Ben uzun kollu atlet, altına patikli alt, üzerine de alt üst takım giydiriyorum. Tulum giydirmeyi bıraktım içinde rahat hareket edemediğini düşündüğüm için. Atlet kısa kollu olursa bu sefer üzerine yelek giydiriyorum.

Çok haklısın neden bu kadar taktığımı ben de anlamıyorum elimde değil

Yarim kol zibin
Tulum
Tek corap
İnce mi sizce
Ince canim
Ev 24-25 derece ama 21-25 arasi iyi diyor dr
Şu an üstünde uzun kollu zıbın altta çoraplı pantolon onların üstünede de uzun kollu tshirt ve pantolon birde yelek var ayaginda da bi çorap daha
Ince giydiğinde gaz oluyor

Bebek uyuyunca yemek yeyip banyo yapip 9 olmadan uyuduk. Mutlu oldugum tek sey uyumak.

Yarim kol zibin
Tulum
Tek corap
İnce mi sizce
yoo , ben de öyle giydiriyorum..Yarim kol zibin. corap. alt üst olarak da pijama veya eşofman takimi veya tulum

G Gulcan23 takıntı yapma bence ben doğduğundan beri mama takviyesi yapiyorum doktorumuz dedi çocuk doymuyorsa açlıkla terbiye edecek halimiz yok vicdanım ilk zamanlar rahat değildi hep üzülüyordum ana onun gelişimi onemli

Nilsibel hic üzülme canim sana kendimi örnek vereyim benim en çok çıkan sütüm iki memeden en fazla 80-90 cc onun dışında genelde 3 saat emzirmeden 60 ancak çıkar sağdan 40 soldan 20
Senin yazdigin miktarları hic görmedim
Neler denedim neler kullandım olmadi emiyorsa doyuyorsa emzir benim kiz benimle doymaz mesela

Yarim kol zibin
Tulum
Tek corap
İnce mi sizce
Uzun kol zıbın içine atlet uzun kol takım alttan bi patıikli pijama altı ayağına içten çorap evimde 22 24 derece civarında gazı inçe giyinmesinden mi bilmem ama bebiş doğarken bağırsağının ne kadar geliştiğine annenin ne yediğine bağlı diye düşünüyorum

bikac gundur kucakta uyutmayi biraktim.ya kanepede agzina emzik takip uyutuyorum ya anakucaginda sallayarak.boyle cok daha rahatmis.insallah zamanla kendi kendine uyumaya da gecer.:) bikac gundur aksamlari emzirip gegirttikten sonra yatagina kpyuyorum 22 gibi.oturma odasina gidiyorum.bi 10 dk hickirik ve aaa uuu gibi sesler geliyo sonra uykuya geciyo.sabah 5e kadar.hele bu sabah 6ya kadar uyudu.sanirim 2gune bi banyp yaptirmak iyi geldi.onceleri haftada 2 gun yikiyordum.bi de yeni eve tasindik.daha sicak bi ev.iyi oldu.

Bebek uyuyunca yemek yeyip banyo yapip 9 olmadan uyuduk. Mutlu oldugum tek sey uyumak.
Sütü de en çok artıran şeylerden canım en güzelini yapmışsın ben de fırsat bulursam uyuyorum eşim işten gelmeden önce. Eğer gün içşnde uyumazsam uyuyamazsam mutsuz ve enerjisi düşük oluyorum. İki çocuk olunca bakıcımız gitmeden önce oğlumu uyutmuş oluyorum kızım ben olmadan uyumayınca onu uyut derken oğlum tekrar kalkıyor bazen o zaman bitik oluyorum.

Kizlar benim doktorum 1 ayliktan sonra patikli alt giydirmeyi yasakladi bacak gelisimlerini engelliyormus cok haraketlendiler artik patikli altlar hareketini kisitliyormus kilotlu corap ben hic giydirmedim ama oda dar oldugu icin onermedi ust uste giydirmekte ayni etkiyi yaratır. Ben yarım kollu atlet ustune uzun kollu badi altinada tek patiksiz pantolon çorap bide patik niyetine yun corap giydiriyorum uykudan uyandiginda bi sure ince penye yelek giydiriyorum

yoo , ben de öyle giydiriyorum..Yarim kol zibin. corap. alt üst olarak da pijama veya eşofman takimi veya tulum
Ben de böyle giydirip sadece tulum veya alt üst takımın içine alt pijama giydiriyorum altı iki kat oluyor yani.evimizin sıcaklığı 22-24 derece arası oluyor bakıyorum tek giydirdiğimde bacakları bus gibi oluyor. Üstü kalın giydirdiğimde çocuk rahatsız oluyor terliyor

Evet canım sling de olabilir dedigim gibi bana daha cok evde lazim oluyor

Şahsen benim misafirim benim kızıma o hareketi yapsa kendimi tutamam öyle saçmalık mı olur ya ne dengesiz insanlar var

Sabrımı sınıyolar patlamam an meselesi artık bıktım hepsinden
Patla ne oluyorsa olsun kurtar çocuğunu insan degil bunlar ailen yokmu
Polisi ara aile ve sosyal politilari ara kurtar evladını bak cok pisman olursun ilerde kendine kizarsin yere batsın böyle babaannelikte babalikta kusura bakma kendimi tutamayacağım keşke ben olsam varya

Sen misafire niye veriyorsun ki Bebeğini
Kimsenin kucağına vermiyorum ben vermedim de
Bebek görmeye geldiklerinde bile besik yatak odamdan cikmadi bebekte icindeydi
Misafir öyle vuruyor sende bakiyor musun
Hicbir sey söylemiyor musun??
Neden bu kadar susup çekiniyorsun
Tanıdığım ne gelinler var ev hanımı ama kaynana kayinbaba mum gibi bizim yüzümüzden oglumun gelinimin huzuru bozulmasın diye ne yapacaklarını sasiriyorlar
Lütfen kendine gel yeter o eziyet yavruya
Kimseyi dinleme eşinide dinleme

Bende gecen hafta evi sirkeyle temizledim hatta caydanliga su koyup icine sirke ekledim buhar yaptim. Bugun bizimde kontrolumuz vardi.Öksuruge bisey vermedi kendi kendine gecicek dedi hava vermeye devam et dedi oksuruk gecene kadar.

Kızlar benim minik, sekizden sonra uyumuş oluyor, sabaha kadar, aradaki beslenmelerde uyuyor olduğu icin gazını çıkaramıyorum bir türlü beş dk falan deniyorum artik geri yatırıyorum ama sabaha karsi 4 5 civari cok ikiniyor alttan cikarmaya calisiyor sürekli uyanıyor ikinmalar, o ara mamayı da icmiyor bir turlu, acaba uzun süre ustten gazi cikarilmadigi için mi oluyor sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…