2018 Ekim Anneleri

Kızlar selam, saçlarımı boyatmak istiyorum emzirirken boyatmak sakıncalı mı acaba?

Bende gecen hafta evi sirkeyle temizledim hatta caydanliga su koyup icine sirke ekledim buhar yaptim. Bugun bizimde kontrolumuz vardi.Öksuruge bisey vermedi kendi kendine gecicek dedi hava vermeye devam et dedi oksuruk gecene kadar.
Gecmis olsun canim.benim bebegimde bugun sabah 8 10.kere öksürdü.esimde saha karsi da öksurdü diyor.ben duymadim.
Sence doktora götüreyim mi.hastanede enfeksiyon cok onun icin endiseliyim

Canim sorma bende ayni dertten muzdaribim gazini cikarmaya calisincada uyaniyor cikarmadan yatirincada kalkiyor ikinip huzursuz oluyor uyuyan bebegin gazini nasil cikaricaz bilmiyorum

Canim sorma bende ayni dertten muzdaribim gazini cikarmaya calisincada uyaniyor cikarmadan yatirincada kalkiyor ikinip huzursuz oluyor uyuyan bebegin gazini nasil cikaricaz bilmiyorum
Aynen yok mu acaba bir kolay yolu ben mama ile besliyorum birde, dizime koysam dedim onda da bir kaç kez kustu

E exelanss Ben kısa kollu citcitli altina kisa 1 ince ve 1 havlu corap giydiriyorum.Ustede uzun kollu ayaksiz ya da ikili takimlarindan ya da tulum giydiriyorum.
Ayaklilarda ve tulumlarda rahat olmali onu bildigimden dikkat ediyorum.
Uyandiktan sonra yelek giydiriyorum uyurken cikariyorum.
Gece yatarken corap giydirmiyorum

Aynen yok mu acaba bir kolay yolu ben mama ile besliyorum birde, dizime koysam dedim onda da bir kaç kez kustu
Canim bende ayni dertten muzdaribim.ama eğer sabrin varsa bebegin sirtini sivazladiktan sonra hemen çikmiyorsa hicbisey yapmadan omzunda biraz bekle.bazen ben bekliyorum sessizce.kendiliginden cikiyor.
Hemen yatirma
Hem gazi icin hemde kusmamasi ivin omuzda biraz beklemesi iyidir.

Anladigim kadariyla benimkilere ek olarak 1 corap daha giydiriyorsun canim :)
Atlet tulum 2 corap arti uyaninca yelek
Bakalim bugun bende ince bi hirka bide ek olarak corap giydirdim gazi ne durumda olacak
Birde su uyurken gaz cikarma isine bi el ativersen kesin senin guzel bir onerin vardir bu konuda :)

Daha dik vaziyette beslemenin yarari var.Yani biberon ya da emzirme neyse bebegi meyilli tutarak.
Ben gece gaz cikarmiyorum.Sabaha karsi ayaklarini kaldira kaldira kendi yapiyor.Gozlerini acarsada mudahale etmiyorum hemen,bekliyorum bazen uyanis oluyor bazen devam ediyor uyumaya rahatlayinca.Agizdan gunduz cikariyorda gece cok denedim cikarmiyor bende mudahale etmeyi biraktim :)

Ustüne bisey örtuyormusun canim?
Bende uzunkollu ćitcıtli.
Ayagina 1 corap.
Bir penye takim.
1 penye pijama altı.
Ustüne de penye yelek giydiriyorum.
Ustüne de sadece bacak kismine penye battaniye örtüyorum.

Bebeğini emzikle uyutan anneler bebeğinizi yan mi yatiriyorsunuz?
Emzik dusüyor cunkü.
Yan yatirmasam da aklim kalıyor.sirt ustü yatıncada kafasinin arkasi duzlesir.
Yok mu bi tavsiyesi olan?

Benim tahminim gaz çıkarılmayıp çocuğun sıkışmasından oluyor ne zaman gece gazınu çıkaramasam bizim de öyle oluyor kalkıyor gezniyorum biraz pozisyonu değişiyor rahatsız olup çıkarıyor gazını

Gecmis olsun canim.benim bebegimde bugun sabah 8 10.kere öksürdü.esimde saha karsi da öksurdü diyor.ben duymadim.
Sence doktora götüreyim mi.hastanede enfeksiyon cok onun icin endiseliyim
Eğer devam eden öksürük varsa hiç beklemeyin zaten hastaysa hastanedeki enfeksiyon önemsiz kalır. Ciğere inmesi hızlı oluuor zaman kaybetmeyin fazla

Ne mutlu sana. Benimki yatay durmuyor. Kaziksicani. kucagimizda oturdugumuzda bile bagiriyor. Nerden anliyor ayakta miyiz oturuyor muyuz. Hayret ki ne hayret.

Yaa. Kisin da iyi oluyordu oysa. Benim kiz cok hareketli. Ayaginda corap durmuyor. Kulotlu corabi misafirlige giderken elbise giydirirsem giydiriyorum sadece.

Evet ayaklarina dikkat ediyorum :)
Gece mudahale etmiyorum canim artik ben baktim cocugun rahatini bozuyorum.Cunku gece agizdan gaz cikarmiyor.Sadece emzirirken bayaa meyilli tutuyorum.
Ek olarak kiraz cekirdekli yastik fln deneyebilirsin gece ayaklarinin altinda olsun belki yardimci olur.
O geldi aklima.

Ustüne bisey örtuyormusun canim?
Bende uzunkollu ćitcıtli.
Ayagina 1 corap.
Bir penye takim.
1 penye pijama altı.
Ustüne de penye yelek giydiriyorum.
Ustüne de sadece bacak kismine penye battaniye örtüyorum.

Eger bebegin cok sicakliyorsa susadigi icin emmeye sık uyaniyor olabilir.
Ben gece kisa kollu citcitli ustune tek ust ve altina biraz buyuk ayakli giydiriyorum corap giydirmiyorum.Battaniyesini örtüyorum birde.Ama ayaklariyla attigi icin besigin kenarlarina sıkıştırıyorum,koltukaltindan asagisi kapali kaliyor yani.Sirtustu yatiriyorum bide o kendisi kafasini saga ya da sola tam ceviriyor.Ayaklarini kaldirdikca hareket oluyor sanirim cikariyor sonra gazini.

Ne mutlu sana. Benimki yatay durmuyor. Kaziksicani. kucagimizda oturdugumuzda bile bagiriyor. Nerden anliyor ayakta miyiz oturuyor muyuz. Hayret ki ne hayret.

Bende onu dusunuyorum :) Galiba yukseklikten farkediyorlar yani baska bisy yok :)))) bide ayakta olunca hareketli oluyoruz galiba hoslarina gidiyor dönüp dolandikca :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…