Gecmis olsun canim.benim bebegimde bugun sabah 8 10.kere öksürdü.esimde saha karsi da öksurdü diyor.ben duymadim.Bende gecen hafta evi sirkeyle temizledim hatta caydanliga su koyup icine sirke ekledim buhar yaptim. Bugun bizimde kontrolumuz vardi.Öksuruge bisey vermedi kendi kendine gecicek dedi hava vermeye devam et dedi oksuruk gecene kadar.
Kızlar benim minik, sekizden sonra uyumuş oluyor, sabaha kadar, aradaki beslenmelerde uyuyor olduğu icin gazını çıkaramıyorum bir türlü beş dk falan deniyorum artik geri yatırıyorum ama sabaha karsi 4 5 civari cok ikiniyor alttan cikarmaya calisiyor sürekli uyanıyor ikinmalar, o ara mamayı da icmiyor bir turlu, acaba uzun süre ustten gazi cikarilmadigi için mi oluyor sizce?
Kızlar selam, saçlarımı boyatmak istiyorum emzirirken boyatmak sakıncalı mı acaba?
Aynen yok mu acaba bir kolay yolu ben mama ile besliyorum birde, dizime koysam dedim onda da bir kaç kez kustuCanim sorma bende ayni dertten muzdaribim gazini cikarmaya calisincada uyaniyor cikarmadan yatirincada kalkiyor ikinip huzursuz oluyor uyuyan bebegin gazini nasil cikaricaz bilmiyorum
Canim bende ayni dertten muzdaribim.ama eğer sabrin varsa bebegin sirtini sivazladiktan sonra hemen çikmiyorsa hicbisey yapmadan omzunda biraz bekle.bazen ben bekliyorum sessizce.kendiliginden cikiyor.Aynen yok mu acaba bir kolay yolu ben mama ile besliyorum birde, dizime koysam dedim onda da bir kaç kez kustu
E exelanss Ben kısa kollu citcitli altina kisa 1 ince ve 1 havlu corap giydiriyorum.Ustede uzun kollu ayaksiz ya da ikili takimlarindan ya da tulum giydiriyorum.
Ayaklilarda ve tulumlarda rahat olmali onu bildigimden dikkat ediyorum.
Uyandiktan sonra yelek giydiriyorum uyurken cikariyorum.
Gece yatarken corap giydirmiyorum
Aynen yok mu acaba bir kolay yolu ben mama ile besliyorum birde, dizime koysam dedim onda da bir kaç kez kustu
Ustüne bisey örtuyormusun canim?E exelanss Ben kısa kollu citcitli altina kisa 1 ince ve 1 havlu corap giydiriyorum.Ustede uzun kollu ayaksiz ya da ikili takimlarindan ya da tulum giydiriyorum.
Ayaklilarda ve tulumlarda rahat olmali onu bildigimden dikkat ediyorum.
Uyandiktan sonra yelek giydiriyorum uyurken cikariyorum.
Gece yatarken corap giydirmiyorum
Benim tahminim gaz çıkarılmayıp çocuğun sıkışmasından oluyor ne zaman gece gazınu çıkaramasam bizim de öyle oluyor kalkıyor gezniyorum biraz pozisyonu değişiyor rahatsız olup çıkarıyor gazınıKızlar benim minik, sekizden sonra uyumuş oluyor, sabaha kadar, aradaki beslenmelerde uyuyor olduğu icin gazını çıkaramıyorum bir türlü beş dk falan deniyorum artik geri yatırıyorum ama sabaha karsi 4 5 civari cok ikiniyor alttan cikarmaya calisiyor sürekli uyanıyor ikinmalar, o ara mamayı da icmiyor bir turlu, acaba uzun süre ustten gazi cikarilmadigi için mi oluyor sizce?
Eğer devam eden öksürük varsa hiç beklemeyin zaten hastaysa hastanedeki enfeksiyon önemsiz kalır. Ciğere inmesi hızlı oluuor zaman kaybetmeyin fazlaGecmis olsun canim.benim bebegimde bugun sabah 8 10.kere öksürdü.esimde saha karsi da öksurdü diyor.ben duymadim.
Sence doktora götüreyim mi.hastanede enfeksiyon cok onun icin endiseliyim
Doktorum organik boya ile boyat dedi.ben 40 çıkınca boyatmıştımKızlar selam, saçlarımı boyatmak istiyorum emzirirken boyatmak sakıncalı mı acaba?
Ne mutlu sana. Benimki yatay durmuyor. Kaziksicani. kucagimizda oturdugumuzda bile bagiriyor. Nerden anliyor ayakta miyiz oturuyor muyuz. Hayret ki ne hayret.bikac gundur kucakta uyutmayi biraktim.ya kanepede agzina emzik takip uyutuyorum ya anakucaginda sallayarak.boyle cok daha rahatmis.insallah zamanla kendi kendine uyumaya da gecer.:) bikac gundur aksamlari emzirip gegirttikten sonra yatagina kpyuyorum 22 gibi.oturma odasina gidiyorum.bi 10 dk hickirik ve aaa uuu gibi sesler geliyo sonra uykuya geciyo.sabah 5e kadar.hele bu sabah 6ya kadar uyudu.sanirim 2gune bi banyp yaptirmak iyi geldi.onceleri haftada 2 gun yikiyordum.bi de yeni eve tasindik.daha sicak bi ev.iyi oldu.
Yaa. Kisin da iyi oluyordu oysa. Benim kiz cok hareketli. Ayaginda corap durmuyor. Kulotlu corabi misafirlige giderken elbise giydirirsem giydiriyorum sadece.Kizlar benim doktorum 1 ayliktan sonra patikli alt giydirmeyi yasakladi bacak gelisimlerini engelliyormus cok haraketlendiler artik patikli altlar hareketini kisitliyormus kilotlu corap ben hic giydirmedim ama oda dar oldugu icin onermedi ust uste giydirmekte ayni etkiyi yaratır. Ben yarım kollu atlet ustune uzun kollu badi altinada tek patiksiz pantolon çorap bide patik niyetine yun corap giydiriyorum uykudan uyandiginda bi sure ince penye yelek giydiriyorum
Ben gece yatarak emziriyorum zaten. Uyuyunca da kalkip cekyata gidiyorum.Canim sorma bende ayni dertten muzdaribim gazini cikarmaya calisincada uyaniyor cikarmadan yatirincada kalkiyor ikinip huzursuz oluyor uyuyan bebegin gazini nasil cikaricaz bilmiyorum
Ben gece yatarak emziriyorum zaten. Uyuyunca da kalkip cekyata gidiyorum.
Canim sabah öksürdü sadece.sonra öksürük olmadı.Eğer devam eden öksürük varsa hiç beklemeyin zaten hastaysa hastanedeki enfeksiyon önemsiz kalır. Ciğere inmesi hızlı oluuor zaman kaybetmeyin fazla
Anladigim kadariyla benimkilere ek olarak 1 corap daha giydiriyorsun canim :)
Atlet tulum 2 corap arti uyaninca yelek
Bakalim bugun bende ince bi hirka bide ek olarak corap giydirdim gazi ne durumda olacak
Birde su uyurken gaz cikarma isine bi el ativersen kesin senin guzel bir onerin vardir bu konuda :)
Ustüne bisey örtuyormusun canim?
Bende uzunkollu ćitcıtli.
Ayagina 1 corap.
Bir penye takim.
1 penye pijama altı.
Ustüne de penye yelek giydiriyorum.
Ustüne de sadece bacak kismine penye battaniye örtüyorum.
Ne mutlu sana. Benimki yatay durmuyor. Kaziksicani. kucagimizda oturdugumuzda bile bagiriyor. Nerden anliyor ayakta miyiz oturuyor muyuz. Hayret ki ne hayret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?