Canim sabah öksürdü sadece.sonra öksürük olmadı.
Kucağımda uyuyan çocuğu alıp uyandırıyolar alaym mı yok pat diye çekiyolar kucağımdan uyansnmış seveveklermiş oyuncak sankisiz bence kucaginizdan hic indirmeyin.hatta kanguru alip ona koyun kimse elleyemesin.ne bicim insanlar.bunlar
İçim gidiyo ama elimden bişey gelmiyoOy Ya Rabbim sen büyüksün vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum.
Allah kalplerine merhamet versin.
En başında o kaynanan olacak kadina.
O kendini bilse kimse böyle davranamaz
Minik yavrum benim ac kalıyor oyle mi(
Misafir değil canm kaynanam vurdu misafirin yanında gösteriş yapıyoŞahsen benim misafirim benim kızıma o hareketi yapsa kendimi tutamam öyle saçmalık mı olur ya ne dengesiz insanlar var
Evet ayaklarina dikkat ediyorum :)
Gece mudahale etmiyorum canim artik ben baktim cocugun rahatini bozuyorum.Cunku gece agizdan gaz cikarmiyor.Sadece emzirirken bayaa meyilli tutuyorum.
Ek olarak kiraz cekirdekli yastik fln deneyebilirsin gece ayaklarinin altinda olsun belki yardimci olur.
O geldi aklima.
Eger bebegin cok sicakliyorsa susadigi icin emmeye sık uyaniyor olabilir.
Ben gece kisa kollu citcitli ustune tek ust ve altina biraz buyuk ayakli giydiriyorum corap giydirmiyorum.Battaniyesini örtüyorum birde.Ama ayaklariyla attigi icin besigin kenarlarina sıkıştırıyorum,koltukaltindan asagisi kapali kaliyor yani.Sirtustu yatiriyorum bide o kendisi kafasini saga ya da sola tam ceviriyor.Ayaklarini kaldirdikca hareket oluyor sanirim cikariyor sonra gazini.
Bende onu dusunuyorum :) Galiba yukseklikten farkediyorlar yani baska bisy yok :)))) bide ayakta olunca hareketli oluyoruz galiba hoslarina gidiyor dönüp dolandikca :)))
Canım gazini ćikarmadan yatiriyorum demissin.bide sırtustü yatırıyorsun.Allah korusun.gaz icerde kalinca kusmaya sebep oluyor.gazi cikmadiysa yan yatırın diyorlar.basını biz yanindayken saga yada sola çeviriyor olabilir ama uykuda tam sirtüstü yapabilir.Buyudukce tukurukte cogaliyor ondan olabilir mi?
Ama farkettigin baska bisyde varsa arkadasin dedigine katiliyorum bebeklerse cok hizli ilerler hastalik
Ya siz taşının o evden...Kucağımda uyuyan çocuğu alıp uyandırıyolar alaym mı yok pat diye çekiyolar kucağımdan uyansnmış seveveklermiş oyuncak sanki
Sen misafire niye veriyorsun ki Bebeğini
Kimsenin kucağına vermiyorum ben vermedim de
Bebek görmeye geldiklerinde bile besik yatak odamdan cikmadi bebekte icindeydi
Misafir öyle vuruyor sende bakiyor musun
Hicbir sey söylemiyor musun??
Neden bu kadar susup çekiniyorsun
Tanıdığım ne gelinler var ev hanımı ama kaynana kayinbaba mum gibi bizim yüzümüzden oglumun gelinimin huzuru bozulmasın diye ne yapacaklarını sasiriyorlar
Lütfen kendine gel yeter o eziyet yavruya
Kimseyi dinleme eşinide dinleme
Nasıl taşınaym eşim asla çıkmaz burdan kirayı kaldıracak kadar kazancımız yok eşim işe yeni girdi daha kadrolu bile olamadı kime güvenip çıkaym zaten kimse bizim çıkmamıza izin vermez eşimde annesini babasını bırakp çıkmazYa siz taşının o evden...
Ne demişler kaynanaya yakin oturmicaksın...
Benimde oluyor öksürük ama tükürükten oluyor boğazına kaçıyor da.Buyudukce tukurukte cogaliyor ondan olabilir mi?
Ama farkettigin baska bisyde varsa arkadasin dedigine katiliyorum bebeklerse cok hizli ilerler hastalik
Canım gazini ćikarmadan yatiriyorum demissin.bide sırtustü yatırıyorsun.Allah korusun.gaz icerde kalinca kusmaya sebep oluyor.gazi cikmadiysa yan yatırın diyorlar.basını biz yanindayken saga yada sola çeviriyor olabilir ama uykuda tam sirtüstü yapabilir.
Bebeğim üstünde ne varsa ittirdiği icin bende 2 uzunkollu 1 de yelek giydiriyordum.ha bide ćok terliyor.üsütmesin diye yelek giydiriyorum.ama hata yapiyormusum.
Çünkü geceden sabaha bezine fazla idrar yapmiyor.
Bende gazdan uyaniyor zannediyordum.
Ben nasil giyiyorsam onada giydirim dedim.çünkü ben atlet kazak giyiyorum.bide yün battaniyeye bürünüyorum.terlemiyorum.
Demekki anneyle bebeğı farkli olabiliyor.
Dün gece 10 da yatti.1 de uyandi.4 de uyandi.5 de uyandi.7 de uyandi.daha yatmadi.en iyi uyumasi bu.emzirme geri uyutma süreleri de icinde.
Sence de 2 bucuk aylik bebek ilk uyumasinda 5 saat uyumasi gerekmez mi.
Bazi arkadaşlarinki 6 saate yakin uyuyormus.
Rotavirüs aşısını yaptıracak mısınız? ? Sağlık ocağı yapmıyomş gerekli bi aşı mı bilen var mı ?
Ben kesinlikle yaptircam insallah. Oğlumda yaptirmadim hastalandi 3 gün hastanede yattı cok zor günler yaşadık. Kızımda yaptircam tekrar böyle biseyi göze alamam. Yine de hasta olurda o da Allahtan artik ne yapalim. Allah evlatlarimiza sifa versin inşalalhRotavirüs aşısını yaptıracak mısınız? ? Sağlık ocağı yapmıyomş gerekli bi aşı mı bilen var mı ?
Kızlar nasılsınız uzun zamandir giremedim. O kadar çok mesaj birikmiş ki okuyamadim geriye dönüp. Kizim 6 gün sonra 3 aylık olacak. Normalde cok güzel emiyordu hatta yapışık duruyorduk aksama kadar. Pazartesi gününden beri emmek istemiyor. 1 dk emiyor itiyor ağlıyor ağrısı var gibi zorla pozisyon değiştirerek 5 dk emiyor yine ağlıyor. Bugüne kadar gaz sıkıntısı hic olmadı. Simidede yok çıkarıyor çünkü. Sütümün tadına baktim normal tadı. Sütüm var çok şükür. Sizin fikriniz var mi ya da benimle ayni olan. Ya bide pazar günü bi akrabamiza yemeğe gittik orada gittim bi odada 45 dk emzirdim çıktım kadin şaşırdı bu kadar uzun emmesine. Doğduğundan beri böyle uzun süre emiyor dedim sütün azdir yavas geliyordur falan dedi he dedim geçtim. Pazartesiden beri emen çocuk böyle emmez oldu. Nazar mi oldu ki anlamadimac kalmasin diye biberonla sağdigim sütlerden veriyorum onu da tam bitirmese de 90 ml kadar içiyor sonra biberonu da itiyor
Butun gun uyumuyor ya gece uykusunu acmak istemiyorum. Sabah ikinmaya basliyor. O gazi oluyor sanirim.Canim yatarak daha cok gaz olmuyor mu bebekte emdikten sonra illa bi dikmek gerekmez mi
Bende yaptıraym o zaman grip aşısı gibyse yaptırmayı düşünmüyordmYakinda devlet bunyesinede girecekmis diye biliyorum.Yani rutin olacak digerleri gb.
Agizdan verilen bi aşı.
Aslinda eczaneden alinca yapiyor genelde saglikocaklari.
Ben buyuk kizimada yaptirmistim.Hatta 9 aylikken gecirdi 9 gun surdu ama hastaneye yatmadi cok sukur ki.
Kucugunede bu ay olacak.
3. ve 5. ayda olacak yani
Ben kesinlikle yaptircam insallah. Oğlumda yaptirmadim hastalandi 3 gün hastanede yattı cok zor günler yaşadık. Kızımda yaptircam tekrar böyle biseyi göze alamam. Yine de hasta olurda o da Allahtan artik ne yapalim. Allah evlatlarimiza sifa versin inşalalh
Çocukların çoğu geçiriyormş bu hastalığı en iyisi yaptırmak o zaman. Ne zaman yapılıyormş?Ben kesinlikle yaptircam insallah. Oğlumda yaptirmadim hastalandi 3 gün hastanede yattı cok zor günler yaşadık. Kızımda yaptircam tekrar böyle biseyi göze alamam. Yine de hasta olurda o da Allahtan artik ne yapalim. Allah evlatlarimiza sifa versin inşalalh
Oh iyi yapmışsın valla tavır yap konusmaMisafir değil kaynanam yapıyo misafirin yanında gösteriş olsun bi daha böyle vurduğunuzu görmücem istemiyorum dedim acımaz onun canı dedi ama benim canım acıyo dedim aldm kucağıma bi dahada kimseye vermedim sonra misafirlerle çıktım evime indim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?