2018 Ekim Anneleri

Ya benim kızım çok gürültülü yapıyor kakasını bi anda pörtletiyor yerimden sıçrıyorum :) normal mi bi sorun değildir inşallah

Oh iyi yapmışsın valla tavır yap konusma
Ben bi patlarsam tam patlıcam çok doluyum Sabrımın son demleri zaten tersimi biliyo ağzıma geleni söylerim ama ilk torun hadi gönlünü kırmayaym diye sustum ama sabredemiyorm artk

Simdi büyüme atağına bakiyordum da kizim simdi 12 haftalik bu da büyüme atağı haftasina denk geliyor. Zaten aşırı da kucak istiyor uyanikken hic yatmak istemiyor. Sanirim atak haftasındayiz. Insallah düzelir en yakin zamanda

Çocukların çoğu geçiriyormş bu hastalığı en iyisi yaptırmak o zaman. Ne zaman yapılıyormş?
3 ve 5. Ayda. Haftaya aşısı var zaten kizimin o gün uygun görürlerse yaptırırim büyük ihtimalle ben

3 ve 5. Ayda. Haftaya aşısı var zaten kizimin o gün uygun görürlerse yaptırırim büyük ihtimalle ben
Biz bugun verem aşısı oldk 3 tane oldu başka bilgi vermediler ne aşısı oluyo 3. Ayda rotavirüsü aşısı haricinde

Ben bi patlarsam tam patlıcam çok doluyum Sabrımın son demleri zaten tersimi biliyo ağzıma geleni söylerim ama ilk torun hadi gönlünü kırmayaym diye sustum ama sabredemiyorm artk

Bosversene ilk torun ama cocuga yapmadığı kalmamis size yeterince sessiz kaldim sacmaliklarinizi tolere ettim de senin gözünden akan yaslar sütünü kesse ne yapacak o kaynanan olacak cadı ezdirme kendini eşine de tatli dille anlatmaya calis onlari kötüleme daha da yapışır yavas yavaş bak çoçuğumuz zorla oldu de ben cok üzülüyorum de anlat duygularını

Ben kızıma yaptırmadım eşime laf geçiremeyip ama çok pişmanım okula başladığında kaçınılmaz olacak o yüzden oğluma yaptıracağım seni dinlemeyeceğim dedim eşime bir de ablası okula giderken olursa Allah korusun evde ona da bulaşmasın daha küçük olacak. Sağlık ocağınndaki hemşiremiz sağolsun kafamızı karıştırmıştı sadece bir virüse karşı koruyor onun dışında ishale sebep olan birçok virüs var diye eşim de zaten gerek yok diyordu mazereti oldu şimdi dr lar da arkadaşları da söylediği için yaptıralım diyor. İlk çocuk böyle tedirginliklerin acemiliklerin olduğu çocuk oluyor ikincide taşlar yerine oturuyor

Aynen öyle iyi sabrettim gerçekten. Üzülünce sütüm gelmiyo zaten ama umrunda mı bakıyo memeyi bıraksın da ağzına bişeyler tıkıştırmaya rahat rahat başlasın çocuğun sağlığını düşünüyor sanki. Eşimde çocuk olduğundan beri çok değişti sürekli çocuğu yukarı götürsün diye parçalanıyo normalde işi olmazdı annesiyle babasıyla oda sevindiği içinmi bilmiyorum istiyo hep kızını görsünler sevsinler ama ilgilenmiyor bırakıyo annesine anneside alttan alttan işler çeviriyo neler dedim almıyor kafası

Kucağımda uyuyan çocuğu alıp uyandırıyolar alaym mı yok pat diye çekiyolar kucağımdan uyansnmış seveveklermiş oyuncak sanki
siz biraz fazla tepkisiz kalmissiniz sanirim.cunku bize geldiklerinde eger cocuk huzursuzlandiysa uykusu geldi diyip alip yatak odasina cekiliyorum 1 saat filan kapatiyorum kendimi bebekle.kucaginizdan cekiyos siz de cekin uyuyo diyin alin yani.cunku belli ki normal degil onlarin davranislari.

Kizlar sadece mama veriyorum mamadan desem kaka rengini, daha oncede aynı mamayı kullanıyordum sarıydi, bu iki haftadır yeşil, en son gaz ilacini ve d vitaminini degistirdik, gaz ilaci için kullandigim şurup Nurse Harveys alakasi var midir ya da devit 3 yerine coledan diye başka bir markayla değiştirmisti. İlcede sadece devlet hastanesi var, bebeği götürmek istemiyorum sıra alıp kaka tahlili yaptırmak istediğimi soylesem kabul eder mi acaba doktor? Sizce bir sikinti var mıdir?

Hep sustun mu?
Yani denemissindir ama uzucu hikayelerle ya da dilkat edebilecegi sekilde bilgilendir istersen.
Hatta bi kez daha demistim galiba doktor kontrolunde esinde olsun onun yaninda sor.Bana sormuyorlar diye de soyle.
Illa kirmak gerekiyorsada kır canim.Esinde aklini basina toplasin.
Tamam bazen dikkatin dozunu kacirabiliriz ama bunlar yapilmayacaklara listenin sonundan baslamislar pes

Evet ayni haftalardayiz :) farkefiyor cidden

Bu aşı meselesi aslinda cok hakka girme oluyor.
Bence aile kendi arastirip kendi karar vermeli.Keske insanlarda cok yorum yapmasa.Vakalari incelemek bile bazen yol gosterici bence.

Biz bugun verem aşısı oldk 3 tane oldu başka bilgi vermediler ne aşısı oluyo 3. Ayda rotavirüsü aşısı haricinde

3.ayda aşi yok.Yaptirmak istersen sadece rota yapilir.
Rota 2.ve 4.ayda ya da 3.ve 5.ayda yapilabiliyor.Doza gore.3 doz olanda var galiba ama pek tercih edilmiyor sanirim.
Eczanede bilgi verir.Ya da devamli gittigin doktorundan bilgi alabilirsin.

Burnu tikali olabilir mi, otribebe kullanıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…