Ben bi patlarsam tam patlıcam çok doluyum Sabrımın son demleri zaten tersimi biliyo ağzıma geleni söylerim ama ilk torun hadi gönlünü kırmayaym diye sustum ama sabredemiyorm artkOh iyi yapmışsın valla tavır yap konusma
Simdi büyüme atağına bakiyordum da kizim simdi 12 haftalik bu da büyüme atağı haftasina denk geliyor. Zaten aşırı da kucak istiyor uyanikken hic yatmak istemiyor. Sanirim atak haftasındayiz. Insallah düzelir en yakin zamandaCanim bu aylarda meme reddide olabiliyor.
Farkli pozisyon deneyebilirsin.
Ama dediginde hic gozden kacacak gibi degil malesef ben inaniyorum boyle seylerin etkiledigine.Sen guzelce yika bebegini bi guzel oku,dua et,Allah'a emanet et❤inan duzelecegine...
3 ve 5. Ayda. Haftaya aşısı var zaten kizimin o gün uygun görürlerse yaptırırim büyük ihtimalle benÇocukların çoğu geçiriyormş bu hastalığı en iyisi yaptırmak o zaman. Ne zaman yapılıyormş?
Biz bugun verem aşısı oldk 3 tane oldu başka bilgi vermediler ne aşısı oluyo 3. Ayda rotavirüsü aşısı haricinde3 ve 5. Ayda. Haftaya aşısı var zaten kizimin o gün uygun görürlerse yaptırırim büyük ihtimalle ben
Ben bi patlarsam tam patlıcam çok doluyum Sabrımın son demleri zaten tersimi biliyo ağzıma geleni söylerim ama ilk torun hadi gönlünü kırmayaym diye sustum ama sabredemiyorm artk
OPA cocuk felci aşısı oluyor bildiğim kadaryla baska yokBiz bugun verem aşısı oldk 3 tane oldu başka bilgi vermediler ne aşısı oluyo 3. Ayda rotavirüsü aşısı haricinde
Ben kızıma yaptırmadım eşime laf geçiremeyip ama çok pişmanım okula başladığında kaçınılmaz olacak o yüzden oğluma yaptıracağım seni dinlemeyeceğim dedim eşime bir de ablası okula giderken olursa Allah korusun evde ona da bulaşmasın daha küçük olacak. Sağlık ocağınndaki hemşiremiz sağolsun kafamızı karıştırmıştı sadece bir virüse karşı koruyor onun dışında ishale sebep olan birçok virüs var diye eşim de zaten gerek yok diyordu mazereti oldu şimdi dr lar da arkadaşları da söylediği için yaptıralım diyor. İlk çocuk böyle tedirginliklerin acemiliklerin olduğu çocuk oluyor ikincide taşlar yerine oturuyorYakinda devlet bunyesinede girecekmis diye biliyorum.Yani rutin olacak digerleri gb.
Agizdan verilen bi aşı.
Aslinda eczaneden alinca yapiyor genelde saglikocaklari.
Ben buyuk kizimada yaptirmistim.Hatta 9 aylikken gecirdi 9 gun surdu ama hastaneye yatmadi cok sukur ki.
Kucugunede bu ay olacak.
3. ve 5. ayda olacak yani
Aynen öyle iyi sabrettim gerçekten. Üzülünce sütüm gelmiyo zaten ama umrunda mı bakıyo memeyi bıraksın da ağzına bişeyler tıkıştırmaya rahat rahat başlasın çocuğun sağlığını düşünüyor sanki. Eşimde çocuk olduğundan beri çok değişti sürekli çocuğu yukarı götürsün diye parçalanıyo normalde işi olmazdı annesiyle babasıyla oda sevindiği içinmi bilmiyorum istiyo hep kızını görsünler sevsinler ama ilgilenmiyor bırakıyo annesine anneside alttan alttan işler çeviriyo neler dedim almıyor kafasıBosversene ilk torun ama cocuga yapmadığı kalmamis size yeterince sessiz kaldim sacmaliklarinizi tolere ettim de senin gözünden akan yaslar sütünü kesse ne yapacak o kaynanan olacak cadı ezdirme kendini eşine de tatli dille anlatmaya calis onlari kötüleme daha da yapışır yavas yavaş bak çoçuğumuz zorla oldu de ben cok üzülüyorum de anlat duygularını
1 yerden mi yapılıyoOPA cocuk felci aşısı oluyor bildiğim kadaryla baska yok
siz biraz fazla tepkisiz kalmissiniz sanirim.cunku bize geldiklerinde eger cocuk huzursuzlandiysa uykusu geldi diyip alip yatak odasina cekiliyorum 1 saat filan kapatiyorum kendimi bebekle.kucaginizdan cekiyos siz de cekin uyuyo diyin alin yani.cunku belli ki normal degil onlarin davranislari.Kucağımda uyuyan çocuğu alıp uyandırıyolar alaym mı yok pat diye çekiyolar kucağımdan uyansnmış seveveklermiş oyuncak sanki
Ben bi patlarsam tam patlıcam çok doluyum Sabrımın son demleri zaten tersimi biliyo ağzıma geleni söylerim ama ilk torun hadi gönlünü kırmayaym diye sustum ama sabredemiyorm artk
Simdi büyüme atağına bakiyordum da kizim simdi 12 haftalik bu da büyüme atağı haftasina denk geliyor. Zaten aşırı da kucak istiyor uyanikken hic yatmak istemiyor. Sanirim atak haftasındayiz. Insallah düzelir en yakin zamanda
Ben kızıma yaptırmadım eşime laf geçiremeyip ama çok pişmanım okula başladığında kaçınılmaz olacak o yüzden oğluma yaptıracağım seni dinlemeyeceğim dedim eşime bir de ablası okula giderken olursa Allah korusun evde ona da bulaşmasın daha küçük olacak. Sağlık ocağınndaki hemşiremiz sağolsun kafamızı karıştırmıştı sadece bir virüse karşı koruyor onun dışında ishale sebep olan birçok virüs var diye eşim de zaten gerek yok diyordu mazereti oldu şimdi dr lar da arkadaşları da söylediği için yaptıralım diyor. İlk çocuk böyle tedirginliklerin acemiliklerin olduğu çocuk oluyor ikincide taşlar yerine oturuyor
Biz bugun verem aşısı oldk 3 tane oldu başka bilgi vermediler ne aşısı oluyo 3. Ayda rotavirüsü aşısı haricinde
OPA cocuk felci aşısı oluyor bildiğim kadaryla baska yok
Opa ilk 6.ay sonunda yapiliyor kafaniz karismasin.1 yerden mi yapılıyo
Evet 3. Ve 5. Ayda... isteyen 2. Ayda da yaptırabiliyor. Gerekli asi bence..Rotavirüs aşısını yaptıracak mısınız? ? Sağlık ocağı yapmıyomş gerekli bi aşı mı bilen var mı ?
Burnu tikali olabilir mi, otribebe kullanıyor musunuzKızlar nasılsınız uzun zamandir giremedim. O kadar çok mesaj birikmiş ki okuyamadim geriye dönüp. Kizim 6 gün sonra 3 aylık olacak. Normalde cok güzel emiyordu hatta yapışık duruyorduk aksama kadar. Pazartesi gününden beri emmek istemiyor. 1 dk emiyor itiyor ağlıyor ağrısı var gibi zorla pozisyon değiştirerek 5 dk emiyor yine ağlıyor. Bugüne kadar gaz sıkıntısı hic olmadı. Simidede yok çıkarıyor çünkü. Sütümün tadına baktim normal tadı. Sütüm var çok şükür. Sizin fikriniz var mi ya da benimle ayni olan. Ya bide pazar günü bi akrabamiza yemeğe gittik orada gittim bi odada 45 dk emzirdim çıktım kadin şaşırdı bu kadar uzun emmesine. Doğduğundan beri böyle uzun süre emiyor dedim sütün azdir yavas geliyordur falan dedi he dedim geçtim. Pazartesiden beri emen çocuk böyle emmez oldu. Nazar mi oldu ki anlamadimac kalmasin diye biberonla sağdigim sütlerden veriyorum onu da tam bitirmese de 90 ml kadar içiyor sonra biberonu da itiyor
3. Ve 5. Ay.. süre geçince yapılmıyor bir daha diye okudum..Çocukların çoğu geçiriyormş bu hastalığı en iyisi yaptırmak o zaman. Ne zaman yapılıyormş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?