2018 Ekim Anneleri

Bizde mesela 2.ay asilarindan sonra bayaa degisti kaka yapisi.
Eger oyle bisy degilse bence mutlaka gotur
Acilden giris yaptirip kaka icin kap alip yaptiginda goturebilirsin.Kasikli bi kap o gaita tahlili icin.Kasigiyla alip kapatiyorsun direkt.Bi bilgi iste.Galiba yarim saat icinde gitmesi gerekiyor.

Misafir değil canm kaynanam vurdu misafirin yanında gösteriş yapıyo
Ay bana nefret geldi zaten benimkinin gösterişinden milletin yanında ver bana ben tutacam bana bakacak bana gülecek kendine gel dedim bende doğurduklarınla ilgilen çocuk benim anası benim dedim valla bazen bozmak gerekiyor saygımı yitirenler kendileri herkese hakettiği gibi yapacak bir şey yok

Benim kuzu pek terlemiyor mesela.. fark ettim ki ben üşüyorsam onun da eli ayağı yüzü buz gibi.. ve böyle zamanlarda özellikle gece burnu tüm ve ağlamaya başlıyor. Bizim ev de 24-25° güya ama gece soğuk oluyor nedendir bilinmez..

Sabaha karsi ozellikle bizde de ısı değisiyor.Muhtemelen disarisida daha soguk oldugundan o zamanlarda canim.
Fazla sicak ya da soguktada sinyal veriyorlar :)))

Canim sen yazınca şimdi baktim 4 Aralıkta aşı olmus ilk yesil kakasinida o gün yapmış.

Gecmis olsun canim.benim bebegimde bugun sabah 8 10.kere öksürdü.esimde saha karsi da öksurdü diyor.ben duymadim.
Sence doktora götüreyim mi.hastanede enfeksiyon cok onun icin endiseliyim
Benim oglumda ilk baslarsa gunde 1-2defa oksurerek basladi bence mutlaka götür. bebeklerde 1 gun icinde ciğerlere inebiliyormus. Bizimkisi oyle oldu. Inanki 2 haftadir ugrasiyorum hala gunde 1-2defa oksuruyor. Insallah birsey yoktur bebeginizin ama en azindan icin rahatlamis olur.

Burnu tikali olabilir mi, otribebe kullanıyor musunuz
Kullanıyorum canim burnunda bi sıkıntı yok. Arastirmama göre büyüme atağında. Emzirirken ayakta odada geziyorum biraz zor ama daha fazla emiyor en azından öyle. En kisa zamanda düzelir inşallah

Bana 26 eylüle aşı yazmislar karşısında OPA yazıyor

Dogumda,1,2,4,6,12,18,24.ay aşi var rutin canim.Birde ilkokul ve 8.sinifta.
Bunlarin disinda özel 2 aşı var.
Turkiye'de yasiyorsan bildigim rutin bu.
Saglikocaginda yaptiriyorsan bilgi alirsin ebeden bi sorup.
Aşıtakvimi.com'dan dogum tarihi ile cikarabilirsin aşı tablosunu

İste bu valla en iyisini yapmışsın benim kaynanam cok şükür böyle değil ama ogluma hiçbir şey yapmadi ne taki ne hediye hicbir sey
Kiz kardeside ayni şekilde sürekli kizlari özlüyormuş görmek istiyorlarmis valla hic orali olmadim kaynanaminda taki takmamasini geçtim kocam vardiyali çalışıyor bende yakında ise başlayacağım esimin her izin gününde geliyor pat diye sinir oluyorum

Rota asisi agizdan veriliyormuş. iğne degil yani..

Of benimki de öksürmeye başladı burnu da gelmiş havalar baya soğudu Allah şifa versin herkesin bebeğine

Canim benimki tek kat giydirsem bile terliyor.sadece sırtı değil.kollari ve omuzlari da su icinde kaliyor.kafası da terliuor.yastigi islaniyor.aslinda evimizin derecesi 22 ila 24 derece oluyor.
Niye bu kadar cok terliyor bu.babasi da cok terler.

Canim 1 2 defa öksütmeye basladi dedin ya sonraki günler de devam etti mi.yoksa bigün hic öksürmeyip baska bigün öksürüyormuydu?
10 gun önce de 1 2 kere öksürdu.foktora gityik.strteskopla ciğerlerini dinledi yok bisey dedi.
Siz en son ne oldu da hastaneye gittiniz?
Ve hastanede ne yaptılar?

Selam hanımlar bayadır giremiyorum artık uykular azaldı agulae hareketler çoğaldı :) yan dönmelere başladık sizde durumlar nasıl

Canin baslarda gunde 1-2 kez oksuruyodu herhalde tukurugu kaciyor diyordum sonra gunde 3-4 defaya cikti hemen dr goturdum anlattim cigerlerini dinledi dr cigerleri temiz biseyi yok refluden olabilir belki dedi 2 gun sonrasinda oksurugu hem artmisti hemde dolu dolu balgam var gibi oksuruyodu ve nefes almakta zorlaniyodu hemen hastaneye gittik acile haftasonu oldugu icin kendi dr.muz yoktu acildeki dr hava verilmesini soyledi 4 doz havadan sonra hala acilmayinca yatis verdiler ve 4 gun boyunca hem antibiyotik hem hava verildi.Cok zor bur surec oldu bizim icin. evde de hava vermeye devam ettik ve hala sabah aksam veriyorum oksurugu tam kesilene kadar vericrz dedi dr.

Kızlar dün başıma geleni anlatayım. Herkes dikkat etsin.
Boğazında hırıltı vardı doktora gittik, 2 aylık bebeğim grip olmuş. Doktor antibiyotik verdi.
Benim anlayışsız eşim her zamanki gibi beni suçladı çocuğu üşüttün diye.
Kendisi inkar ediyor ama her fırsatta iğnelemesinden bakamadığımı ima ettiğini anladım.
Neyse dün moral bozukluğu, stres..
bebeği yatırdım ama hasta diye canım sıkkın uyuyamıyorum. Hak hıkk ses geldi, dönüp baktım battaniyesini kafasına geçirmiş boğuşuyor. Hemen aldım kucağıma öptüm, sevdim. Dünden beri şoktayım.
Bugün üstünü yarım örttüm. Hiç yapmazdım şimdiye kadar hep dikkat ederdim. Ama dün bebek hasta diye takıntı yapınca resmen dikkatim dağıldı. Her zaman her durumda soğukkanlı olmak gerek.

Of benimki de öksürmeye başladı burnu da gelmiş havalar baya soğudu Allah şifa versin herkesin bebeğine
Amin canim havalarin sogumasindan degilde gripten korkmaliyiz. cok fena bir salgin var. bebegin yanina gripli kimseyi yaklastirmamak lazim. Ozellikle kalabalik ortamlardan uzak tutmak gerekiyor. Bizimki gorumcemin oglunun sunnet mevlutunde bulasti maalesef. simdi kalabalik hicbiryere gitmiyorum.

Çok geçmiş olsun canım.inş bi daha yaşamzasiniz böyle bişey.cok.zordur eminim.
Benim bebeģim hep sabahları öksürüyor.gün içinde yok.bu durum 15 gündür filan var.ama gripli kimse görmedi bebegimi.hep evde ve benim yanimda oldu.
Bu arada hava verince iyi mi oluyor.nasil veilecek.yani hava dedgin buhat mi?ketidla su kaynatsam olurmu odada?

Canim sen yazınca şimdi baktim 4 Aralıkta aşı olmus ilk yesil kakasinida o gün yapmış.

Muhtemelen rengi artik oyle devam edecek.
Bide daha da azaldi kaka sayisi.
Zaten zamanla oturacak iyice.
Sen yine de takipte ol.
Yesilde degil boyle ara bi ton :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…