2018 Ekim Anneleri

O zaman muhtemelen bebegin su ihtiyaci icin emmeye uyaniyor canim.
Yastikla yatirmamalisin buarada.
Bi dene sirti ensesi vucudu o kadar terlemeyebilir yastiksiz.
Hem gelisimi icin hemde sakincali.Kaymiyor mu yana dogru fln?Allah korusun.Ilerleyen aylarda daha sakincali.
Illa meyil olsun istiyorsan yastigi yatagininda altina koy hafif meyillensin oyle

Bundan sonra alttan almayı düşünüyorum kendimi yormaktan başka bi işe yaramıyo

Gecmis olsun,ilk ve son olsun yasadiginizda.
Bu yuzden yataklarinda bisy bulunmamali buyudukce döndükce daha da tehlikeli battaniyeler bile

Kaynanamla gidip dr a sormayı düşünüyorum ama dr a da gittiğim yok bi aşılara gidip geliyoruz işte

3.ayda aşi yok.Yaptirmak istersen sadece rota yapilir.
Rota 2.ve 4.ayda ya da 3.ve 5.ayda yapilabiliyor.Doza gore.3 doz olanda var galiba ama pek tercih edilmiyor sanirim.
Eczanede bilgi verir.Ya da devamli gittigin doktorundan bilgi alabilirsin.

Eşim izin vermedi yaptırmıcam araştırmş dr a da danışmış gerek yok demiş dr gerekli olsa devlet zorunlu derdi demiş

En azindan 3 ay beklemek iyidir diyorlar ama bu konuda kanitlanmis bi arastirma yok bildigim kadariyla.

Doktorum organik boya ile boyat dedi.ben 40 çıkınca boyatmıştım

Organik saç boyası aldım fakat boyamadım henüz. Hayatımda ilk kez saçımı evde boyacağım fakat kızımı düşünüyorum boyamasam mı diye bakalım neye karar vericem:) teşekkürler kızlar

Ayy aynı benim gibisin sende hiç tahammülüm yok onlara karşı da eşime sebep sessiz kaldm bunca zaman

Sabaha karsi ozellikle bizde de ısı değisiyor.Muhtemelen disarisida daha soguk oldugundan o zamanlarda canim.
Fazla sicak ya da soguktada sinyal veriyorlar :)))
Hani doğalgaz oda termostatı gece gündüz aynı dereceye ayarlı ya, ona rağmen ısı düşüyor.. neyse petek yetersiz kalıyor olabilir gece soğuğu baskın çıkıyor. Burnu tıkanan kuzu da isyanda tabii. Neyse ki bifizol var, kurtarıcım resmen. Birer damla yeterli oluyor..

Muhtemelen rengi artik oyle devam edecek.
Bide daha da azaldi kaka sayisi.
Zaten zamanla oturacak iyice.
Sen yine de takipte ol.
Yesilde degil boyle ara bi ton :)
Bizim kakalar da dediğin gibi sarı desen değil yeşik desen değil tuhaf bir renk aldı bir süredir mukus falan gözlemlemediğimden çok da umursamıyorum ben

Cok tesekkur ederim canim Rabbim hepimizin evlatlarini korusun. Nebulizator diye bir alet ile veriyoruz havayi. ilacli bir karisim hazirlayip aletin hazensine koyuyoruz o buhar sekline getiriyor ilaci maske ile bebegin burnuna dogru veriyoruz. Belki senin bebeginin gece burnu cok kuruyordur bogazi kuruyordur ondan oksuruyordur. Bizim gitgide kotulesmisti yaklasik 5 gun icinde bu duruma geldik biz. ama oksurugu dolu dolu olupta nefes almasi zorlasirsa hic bekletme derim

Organik saç boyası aldım fakat boyamadım henüz. Hayatımda ilk kez saçımı evde boyacağım fakat kızımı düşünüyorum boyamasam mı diye bakalım neye karar vericem:) teşekkürler kızlar

Bekleme asamasinda onu yatistirabilecek biri olsun yaninda❤

Bizim kakalar da dediğin gibi sarı desen değil yeşik desen değil tuhaf bir renk aldı bir süredir mukus falan gözlemlemediğimden çok da umursamıyorum ben

Sizinde 2 ay sonrası degil mi?
Bayaa oldu bizim hatta minik 3 aylık oldu :)

Eşim izin vermedi yaptırmıcam araştırmş dr a da danışmış gerek yok demiş dr gerekli olsa devlet zorunlu derdi demiş

Iste devlet bunyesine girip rutin asilara eklenecegi soyleniyor.
Bi secim tabii ki bu da.
Allah pismanlik vermesin secimlerimizden dolayi.Kendimize neyse de cocuklar icin keske dedirtmesin❤

Bu rota asisi icin inet sutu alerjisi olan bebeklere yapilmadigini okuyorum hep kizlar.Aklinizda olsun.Doktorunuza bu sekilde bi danisin bebeginin alerjisi olup yaptirmayi dusunenler

Sizinde 2 ay sonrası degil mi?
Bayaa oldu bizim hatta minik 3 aylık oldu :)
Sanırım iki aydan sonra canım şu an 2.5 ayı geçtik 11 gün sonra 3 aylık olacak oğlum. Normal canım ilkinden de biliyorsun zaten ne şekillere ne renklere bürünecek daha:)

Bundan sonra yastikla yatirmam canim.yataginda ne varsa toplicam.
Şimdi hasaneye götürüyoruz.bebek bu sabah da öksürdü.

Canim simdi ozel.hastaneye göturüyoruz.ins ciddi biseyi yoktur.
Olmaz da ins.
Bu sabah da 7 8 kere öksürdü.oysa gece odada ketıl kaynattik.

Yastık kullanıyorum ben neden sakıncalı ?

Kizkar nasilsiniz ben sabahları gözümü çok zor açıyorum ya, bebisle konuşacak halim falan kalmiyor çok zoruma gidiyor
Iyiyiz canim.bu yeni hayatin sana zor geliyor olabilir ama zamanla alisacaksin.
Bende bigün sabah kalkip ağlamıştım.
Ben alışamiyorum dedim.esim de bana inat etme alişmamaya dedi.doğru söylüyordu.
Çünkü insan her yeni duruma alışır.sadece başta kabullenmek istemez yeni durumu.
Kabul et ve sabahlari sana gülümseyen o minik yavruyla bu hayatı güzelce yaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…