Çok güzel bir duygu, o kadar cok istedim ki onu, ama ne bileyim alismakta zorlanıyorum yeni hayatıma, gözüm açılmıyor sabah geceleri hep tereddütle uyuyorumIyiyiz canim.bu yeni hayatin sana zor geliyor olabilir ama zamanla alisacaksin.
Bende bigün sabah kalkip ağlamıştım.
Ben alışamiyorum dedim.esim de bana inat etme alişmamaya dedi.doğru söylüyordu.
Çünkü insan her yeni duruma alışır.sadece başta kabullenmek istemez yeni durumu.
Kabul et ve sabahlari sana gülümseyen o minik yavruyla bu hayatı güzelce yaşa.
Aynisini esime soyledim. Bebek konusmayi ogrenemiycek diye. O da sacmalama diyor. Cocugun ilk sozleri uyu uyu olcak.Kizkar nasilsiniz ben sabahları gözümü çok zor açıyorum ya, bebisle konuşacak halim falan kalmiyor çok zoruma gidiyor
Canım inat etme.alişmak senin icin en kolay yol.kimsenin gelmesini de bekleme.kendi kendine yettigini dusün pes etme.Çok güzel bir duygu, o kadar cok istedim ki onu, ama ne bileyim alismakta zorlanıyorum yeni hayatıma, gözüm açılmıyor sabah geceleri hep tereddütle uyuyorumşuan keşke yanımda yardım edecek biri olsa diyorum bazen annem geliyor rahatliyorum, sen götürdün mu Dr a ne dedi umarim kotu bişey yoktur
Çok saol canim.termometreyle heo takip ediyorum.22 23 24 oluyor maksimum.U Umudumbitmedi_ canim çocuğun yattığı odaya buhar makinası almanı tavsiye ederim yada kalorifer üzerine suluk koy termometre koyun odaya ve nemin %50 altina düşmemesi lazım buna dikkat et
Burnunun tıkanması boğazda ve kulaklarda enfeksiyona sebep olur. Bizim babamız kombiyi çok yükseltiyor oda sıcaklığı 26 derece olmuş şimdi o gidince düşürüyorum ben. Buhar makinasi sürekli çalışmasına rağmen dün zeynepin burnundan bi sürü pislik cıktı sabah yine hirliyordu temizliycem tekrar
Küçük tüplerde satılan serum fizyolojiklerden almistim sonradan izotonik solisyon aldim enjektör ile çekip iğne kısmını cikarip sıkıyorum durumuna gore aspirator ile de temizliyorum
Burnuna oda sıcaklığına ve neme dikkat et
Iyi de yakında rota da kapsama alınacakmış deniyor.. siz bilirsiniz ama yaptırın bence.yurtdisinda ki kaynaklara baktım yabancı sitelere. Mesela amerika da zorunlu asi rota aşısıEşim izin vermedi yaptırmıcam araştırmş dr a da danışmış gerek yok demiş dr gerekli olsa devlet zorunlu derdi demiş
Aynen. Yabancı kaynaklara da baktım. Mesela Amerika da zorunlu asi rota aşısıIste devlet bunyesine girip rutin asilara eklenecegi soyleniyor.
Bi secim tabii ki bu da.
Allah pismanlik vermesin secimlerimizden dolayi.Kendimize neyse de cocuklar icin keske dedirtmesin❤
Ilk 1 yıl doktorlar yastik önermiyorYastık kullanıyorum ben neden sakıncalı ?
Buhar makinesi de astıma neden olabiliyor diye almak tam vazgeçtim.. peteklere ıslak havlu koyuyorum aradaU Umudumbitmedi_ canim çocuğun yattığı odaya buhar makinası almanı tavsiye ederim yada kalorifer üzerine suluk koy termometre koyun odaya ve nemin %50 altina düşmemesi lazım buna dikkat et
Burnunun tıkanması boğazda ve kulaklarda enfeksiyona sebep olur. Bizim babamız kombiyi çok yükseltiyor oda sıcaklığı 26 derece olmuş şimdi o gidince düşürüyorum ben. Buhar makinasi sürekli çalışmasına rağmen dün zeynepin burnundan bi sürü pislik cıktı sabah yine hirliyordu temizliycem tekrar
Küçük tüplerde satılan serum fizyolojiklerden almistim sonradan izotonik solisyon aldim enjektör ile çekip iğne kısmını cikarip sıkıyorum durumuna gore aspirator ile de temizliyorum
Burnuna oda sıcaklığına ve neme dikkat et
Tamam canim.iyi fikir.aslinda bizim evin nemi iyi.bi ara evimizde sicak su borusu patlamisti.bütün ev su buhari oldu.U Umudumbitmedi_ kalorifer petegine ıslak havlu da koyabilirsiniz
Tamam canim.iyi fikir.aslinda bizim evin nemi iyi.bi ara evimizde sicak su borusu patlamisti.bütün ev su buhari oldu.
Hala duvarlar yeşilleniyor.üst katin suyu da tavana vurdu.nemsiz değil yani
Aynen. Yabancı kaynaklara da baktım. Mesela Amerika da zorunlu asi rota aşısı
Sanırım iki aydan sonra canım şu an 2.5 ayı geçtik 11 gün sonra 3 aylık olacak oğlum. Normal canım ilkinden de biliyorsun zaten ne şekillere ne renklere bürünecek daha:)
ben hep elyaf yorganla yatiriyorum.yani beline kadar ortuyorum.bu vakte kadar sorun olmadiama buyudukce yorgani kafasina mi ceker ki
Kizkar nasilsiniz ben sabahları gözümü çok zor açıyorum ya, bebisle konuşacak halim falan kalmiyor çok zoruma gidiyor
Yastık kullanıyorum ben neden sakıncalı ?
Iyi de yakında rota da kapsama alınacakmış deniyor.. siz bilirsiniz ama yaptırın bence.yurtdisinda ki kaynaklara baktım yabancı sitelere. Mesela amerika da zorunlu asi rota aşısı
Buhar makinesi de astıma neden olabiliyor diye almak tam vazgeçtim.. peteklere ıslak havlu koyuyorum arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?