2018 Ekim Anneleri

Çok güzel bir duygu, o kadar cok istedim ki onu, ama ne bileyim alismakta zorlanıyorum yeni hayatıma, gözüm açılmıyor sabah geceleri hep tereddütle uyuyorum şuan keşke yanımda yardım edecek biri olsa diyorum bazen annem geliyor rahatliyorum, sen götürdün mu Dr a ne dedi umarim kotu bişey yoktur

U Umudumbitmedi_ canim çocuğun yattığı odaya buhar makinası almanı tavsiye ederim yada kalorifer üzerine suluk koy termometre koyun odaya ve nemin %50 altina düşmemesi lazım buna dikkat et

Burnunun tıkanması boğazda ve kulaklarda enfeksiyona sebep olur. Bizim babamız kombiyi çok yükseltiyor oda sıcaklığı 26 derece olmuş şimdi o gidince düşürüyorum ben. Buhar makinasi sürekli çalışmasına rağmen dün zeynepin burnundan bi sürü pislik cıktı sabah yine hirliyordu temizliycem tekrar

Küçük tüplerde satılan serum fizyolojiklerden almistim sonradan izotonik solisyon aldim enjektör ile çekip iğne kısmını cikarip sıkıyorum durumuna gore aspirator ile de temizliyorum
Burnuna oda sıcaklığına ve neme dikkat et

Canım inat etme.alişmak senin icin en kolay yol.kimsenin gelmesini de bekleme.kendi kendine yettigini dusün pes etme.
Herkes ilk anneliginde zorlanir ama bak herkes 2.3.4. Çocugu yapar.
Benimde kimsem yok.annem ağır kanser hastası.üstüne bide ona uzulüyorum.hasta olmamak icin ugrasiyorum.cünkü birakacak kimsem yok burda.
Beni düşün güclü ol.
Çok saol canim.termometreyle heo takip ediyorum.22 23 24 oluyor maksimum.
Otribebe kullniyoruz.ama günde 1 kere cekiyorum.
Odamiz belki kuru olabilir ama bugün koyarim kaloriferin üstüne.
Simdi sıra bekliyoruz.kusura bakma düzgün yazamiyorum.
İns bebegimin biseyi yoktur.

Gunaydin kizlar, bir Eylül uyutma macerasina daha hosgeldiniz bakalim bu sefer basarabilecek miyim :) asla yapmam dedigim seyi yapip ayagimda salliyorum bu arada :) memede uyuya kaldi yarim birakti uykusundan yarim uyanacagi icin emzirmeye calistim ama uyandi bu seferde simdide gozler kirmizi ve kasiyip duruyor ayagimda reflu yastiginin uzerine koyup salliyorum ama kipir kipir :)

Eşim izin vermedi yaptırmıcam araştırmş dr a da danışmış gerek yok demiş dr gerekli olsa devlet zorunlu derdi demiş
Iyi de yakında rota da kapsama alınacakmış deniyor.. siz bilirsiniz ama yaptırın bence.yurtdisinda ki kaynaklara baktım yabancı sitelere. Mesela amerika da zorunlu asi rota aşısı

Buhar makinesi de astıma neden olabiliyor diye almak tam vazgeçtim.. peteklere ıslak havlu koyuyorum arada

Tamam canim.iyi fikir.aslinda bizim evin nemi iyi.bi ara evimizde sicak su borusu patlamisti.bütün ev su buhari oldu.
Hala duvarlar yeşilleniyor.üst katin suyu da tavana vurdu.nemsiz değil yani

Canim o nem degil rutubet oluyor.
Bogaz burun sorunlarina,oksurukten hapsuruga,alerjik durumlara bile yol acabilir Allah korusun.
Digital termometre,nem olcer vb alsan cok basit her evde olmasi yararli aslinda.

Evde camasir asmak fln etkili bu konularda.Bazi bitkilerin cok yarari var arastirabilirsin.Ama sineklenmemesine ozen gosterilmeli.

Son düzenleme:
Sanırım iki aydan sonra canım şu an 2.5 ayı geçtik 11 gün sonra 3 aylık olacak oğlum. Normal canım ilkinden de biliyorsun zaten ne şekillere ne renklere bürünecek daha:)

Ek gidaya kadar kabul miss misss :))))))
Masallah buyuduler ya :) benimkide 21 Eylul dogumlu 3 aylik olduk diyebiliriz artik :)))

ben hep elyaf yorganla yatiriyorum.yani beline kadar ortuyorum.bu vakte kadar sorun olmadiama buyudukce yorgani kafasina mi ceker ki

Dikkatli olmalisin.
Zamanla dönmeye basladikca dolanabilirler.
Evet uzerinede kaydirabilir.
Yatakta yatirdigin gb bulamayacaksin bi sure sonra :)))
Incecik bi tulum kafi aslinda.
Anne olarak yine de ustunu ortme icgudusuyle yanip tutusuyor olsakta :)))))))

Kizkar nasilsiniz ben sabahları gözümü çok zor açıyorum ya, bebisle konuşacak halim falan kalmiyor çok zoruma gidiyor

Gun icinde uyuyamaz misin bebisle?Dinlenmek icin yani.
Yine de gecenin uykusu bambaska gerci.
Degerlerinide kontrol ettirebilirsin yorgunlugunun baska bi sebebi olmasin.
Sabah en keyifli vakitleri :))

Yastık kullanıyorum ben neden sakıncalı ?

Boyun kaslari ve omurilik gelisimi icin.
Zaten kafa omuzlara ve vucuda gore daha yapili ve boyunlari kisa.Asagi kaydikca tehlike arzediyor aslinda.Ya da yakin zamanda dönmeye basladiklarinda da tehlikeli cunku yastik yumusak kendini itme gucunu keser.Duz bi zeminde yorulup yuzustude kalsa nefes alabilir canim.
Eger meyilli yatsin istiyorsan yastigi yatagin altina koymayi deneyebilirsin.Ki zamanla yatakta dört dönecekler zaten :)
Daha rahat yattigini gorursun buarada

Son düzenleme:
Iyi de yakında rota da kapsama alınacakmış deniyor.. siz bilirsiniz ama yaptırın bence.yurtdisinda ki kaynaklara baktım yabancı sitelere. Mesela amerika da zorunlu asi rota aşısı

Buarada sanirim bu ayin 14unde aşının fiyatı dusmus ama tekrar yukseltilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…