2018 Ekim Anneleri

Gittiniz mi doktora? Neden olmus

Kızlar biz hastaneden geldik.
Doktor kulaklarina bakti.bisey yok dedi.
Öksurük ve hapsuruk için ciğerlerini dinledi.bisey yok dedi.genzinde biraz enfeksiyon var.burun akintisindan dolayi o da bisey olmaz.kendi atlatir dedi.
Eger hırıltisı cok artarsa getirin dedi.
Bezini acti.yogun bi koku var dedi.idrar tahlili ve kültür istedi.idrar tahlili temiz cikti.kültür de 2gün sonra cikacak.
İdrar temiz cikinca kültürü niye istedi bilen var mi acaba?

Anam korkutum simdi.aslinda cok da değil.ev dogalgazli ya dengeliyordur.zaten pekde kalmadi.
Bende çamasiri içeriye seriyorum.evin nemini dengeliyor.camı çok acmiyorum.odanin nemini götürüyormuş.burda bi arkadaş çok havalndirmak nemi azaltiyor demisti.

Gun icinde uyuyamaz misin bebisle?Dinlenmek icin yani.
Yine de gecenin uykusu bambaska gerci.
Degerlerinide kontrol ettirebilirsin yorgunlugunun baska bi sebebi olmasin.
Sabah en keyifli vakitleri :))
Gündüz uyusamda gece bir baska canım, birde ben uykuyu seven biriydim bebekten once :)

Merhaba tatlış anneler size bir konuda danışmak istiyorum oğlum artık hareketlenmeye başladı Ben de bunun için bir oyun Halası almayı düşünüyorum sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz marka ve modeller var mı ayrıca ana Kucağı almayı istiyorum acaba öncelik hangisinde olmalı

Oyun halısı Tiny love bizimki

Anladım canım teşekkürler ama biz hep yastıkla büyüdük bir sorun olmadı yastığa da alıştı deneyeyim Bakslım uyur mu öyle dşye

Canım çamaşırlar evin içinde hem deterjan kokusu çok bırakıyor hem de çamaşırın üstündeki tozları o yüzden nemi artırsın diye oturduğun odaya değil de başka kullanmadığın bir odaya serebilirsin onlar da rahatsız eder biz yetişkinleri bile rahatsız ediyor

Evim cok buyuk canim.iki banyo var.buyuk banyoyu kulanmiyorum.orayi camasir odasi olarak kullaniyirum.ben parfüm bile sıkmıyorum.
Bebege de sabun tozu kullaniyirum.
Tsk ederim uyardigin icin

Kızlar mama yemekte zorlanıyor bahsetmiştim, Dr da sık sik az besle demisti ayina göre 720 CC içmesi gerekiyor, tabi hiçbir zaman olmadi bu miktar bazı günler yaklassakta, şimdi iki saate bir 60 veriyorum öncekine gore çok daha iyi içmesi, bazen istekle bazen biraz ısrarla da olsa bitiriyor ama iki saate bir vermek bana cok zor geldi, zaten bir saat yaptım icti derken geçiyor sonra yeni mama saati geliyor, bu kez gecede iki saate bir uyanmaya basladi, dün bir kere üç saati bekledim 90 içer mi diye yine 60 icti bıraktı, siz ne dersiniz neden boyle ya, iki saate mi devam edeyim

kizlar merhaba ben kizim icin nurse harveys gaz damlasi kullaniyorum ama cok faydasi olmadi gibi.baska tavsiyesi olan var mi

Camasirlari evde kurutmayin akar oluyor diyorlar ama gecen balkona serdiklerimi tekrar yikadim. Les gibi komur kokmustu.
Evet ya insan ne acagini şasiriyor.bizim burda da camasır donuyor disarida.tas gibi oluyor.kömür kokuyor her yer.
Bu arada canim bisey soracam sana 3 saatlik doluluktan sonra 1 gogsunden kac ml süt geliyor?kac dakikada sagiyorsun?
Bide hangi marka süt.sagma makinesini kullaniyorsun?

Diğer arkadaşlar ne der biomiyirum ama bana gore 2 saate bir 60 milim ver.
Bide kendine 2 tane termos al.icine sucak su koy.surekli su kaynat soğutla uğrasma.
Termos belli bi süre ılık tutar.hemencecik yaparsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…