Gittiniz mi doktora? Neden olmusBundan sonra yastikla yatirmam canim.yataginda ne varsa toplicam.
Şimdi hasaneye götürüyoruz.bebek bu sabah da öksürdü.
Canim simdi ozel.hastaneye göturüyoruz.ins ciddi biseyi yoktur.
Olmaz da ins.
Bu sabah da 7 8 kere öksürdü.oysa gece odada ketıl kaynattik.
Anam korkutum simdi.aslinda cok da değil.ev dogalgazli ya dengeliyordur.zaten pekde kalmadi.Canim o nem degil rutubet oluyor.
Bogaz burun sorunlarina,oksurukten hapsuruga,alerjik durumlara bile yol acabilir Allah korusun.
Digital termometre,nem olcer vb alsan cok basit her evde olmasi yararli aslinda.
Evde camasir asmak fln etkili bu konularda.Bazi bitkilerin cok yarari var arastirabilirsin.Ama sineklenmemesine ozen gosterilmeli.
Gündüz uyusamda gece bir baska canım, birde ben uykuyu seven biriydim bebekten once :)Gun icinde uyuyamaz misin bebisle?Dinlenmek icin yani.
Yine de gecenin uykusu bambaska gerci.
Degerlerinide kontrol ettirebilirsin yorgunlugunun baska bi sebebi olmasin.
Sabah en keyifli vakitleri :))
Siz grubun ablalarından:) maşallah kuzuya artık biraz daha farklılaşacakEk gidaya kadar kabul miss misss :))))))
Masallah buyuduler ya :) benimkide 21 Eylul dogumlu 3 aylik olduk diyebiliriz artik :)))
Ama o rutubet, nem değil.Tamam canim.iyi fikir.aslinda bizim evin nemi iyi.bi ara evimizde sicak su borusu patlamisti.bütün ev su buhari oldu.
Hala duvarlar yeşilleniyor.üst katin suyu da tavana vurdu.nemsiz değil yani
Oyun halısı Tiny love bizimkiMerhaba tatlış anneler size bir konuda danışmak istiyorum oğlum artık hareketlenmeye başladı Ben de bunun için bir oyun Halası almayı düşünüyorum sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz marka ve modeller var mı ayrıca ana Kucağı almayı istiyorum acaba öncelik hangisinde olmalı
Dikkatli kullanıldığı sürece sıkıntı olmaz gibiCanim bizimki surekli çalışmıyor %50 ye gelince otamatik kapanıyor yine zararı olurmu ki
Bana söylenmedi neden acep önerilmiyor :)Ilk 1 yıl doktorlar yastik önermiyor
Anladım canım teşekkürler ama biz hep yastıkla büyüdük bir sorun olmadı yastığa da alıştı deneyeyim Bakslım uyur mu öyle dşyeBoyun kaslari ve omurilik gelisimi icin.
Zaten kafa omuzlara ve vucuda gore daha yapili ve boyunlari kisa.Asagi kaydikca tehlike arzediyor aslinda.Ya da yakin zamanda dönmeye basladiklarinda da tehlikeli cunku yastik yumusak kendini itme gucunu keser.Duz bi zeminde yorulup yuzustude kalsa nefes alabilir canim.
Eger meyilli yatsin istiyorsan yastigi yatagin altina koymayi deneyebilirsin.Ki zamanla yatakta dört dönecekler zaten :)
Daha rahat yattigini gorursun buarada
Hangi modeli canım ve memnunmusunuzOyun halısı Tiny love bizimki
Canım çamaşırlar evin içinde hem deterjan kokusu çok bırakıyor hem de çamaşırın üstündeki tozları o yüzden nemi artırsın diye oturduğun odaya değil de başka kullanmadığın bir odaya serebilirsin onlar da rahatsız eder biz yetişkinleri bile rahatsız ediyorAnam korkutum simdi.aslinda cok da değil.ev dogalgazli ya dengeliyordur.zaten pekde kalmadi.
Bende çamasiri içeriye seriyorum.evin nemini dengeliyor.camı çok acmiyorum.odanin nemini götürüyormuş.burda bi arkadaş çok havalndirmak nemi azaltiyor demisti.
Evim cok buyuk canim.iki banyo var.buyuk banyoyu kulanmiyorum.orayi camasir odasi olarak kullaniyirum.ben parfüm bile sıkmıyorum.Canım çamaşırlar evin içinde hem deterjan kokusu çok bırakıyor hem de çamaşırın üstündeki tozları o yüzden nemi artırsın diye oturduğun odaya değil de başka kullanmadığın bir odaya serebilirsin onlar da rahatsız eder biz yetişkinleri bile rahatsız ediyor
Sende mi çekyatta yatiyorsun canim?Ben gece yatarak emziriyorum zaten. Uyuyunca da kalkip cekyata gidiyorum.
Evet ya insan ne acagini şasiriyor.bizim burda da camasır donuyor disarida.tas gibi oluyor.kömür kokuyor her yer.Camasirlari evde kurutmayin akar oluyor diyorlar ama gecen balkona serdiklerimi tekrar yikadim. Les gibi komur kokmustu.
Diğer arkadaşlar ne der biomiyirum ama bana gore 2 saate bir 60 milim ver.Kızlar mama yemekte zorlanıyor bahsetmiştim, Dr da sık sik az besle demisti ayina göre 720 CC içmesi gerekiyor, tabi hiçbir zaman olmadi bu miktar bazı günler yaklassakta, şimdi iki saate bir 60 veriyorum öncekine gore çok daha iyi içmesi, bazen istekle bazen biraz ısrarla da olsa bitiriyor ama iki saate bir vermek bana cok zor geldi, zaten bir saat yaptım icti derken geçiyor sonra yeni mama saati geliyor, bu kez gecede iki saate bir uyanmaya basladi, dün bir kere üç saati bekledim 90 içer mi diye yine 60 icti bıraktı, siz ne dersiniz neden boyle ya, iki saate mi devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?