2018 Ekim Anneleri

Kızlar süt saklama poşeti alacam.hangi ürünü almaliyim.uygun bisey olsun.link atar mısınız?
Aslinda çok sütüm yok ama gelecek ay mama alamayayim diyorum.bir yada iki kere kullaniyorum hepsi ćöpe gidiyor.
Bide elimde acilmis bi paket mama var.uzun sure kullanamam dimi.4 hafta galiba kullanim süresi.

Cok sukur cok sevindim bisey olmamasina insallah kulturde temiz gelir

Canim gecmis olsun.ins bi daha olmaz.
O zaman emerken de mi sizliyordu.yani gecti mi emerken sızlamasi.
Benimde süt dolarken sizlıyor.
Sanki bana bunun bu acisi hic gecmicek gibi geliyor.
Yavrumu tikanmis göğüslerle doyuramiyorum
Evet, emerken içteki damarlarım sızlardı aklım cıkardı.. şimdi emerken daha rahatım şükür,10. Haftadayız.. süt dolarken sızlamasına, süt doldugu için katlanmak daha kolay oluyo

Evet, emerken içteki damarlarım sızlardı aklım cıkardı.. şimdi emerken daha rahatım şükür,10. Haftadayız.. süt dolarken sızlamasına, süt doldugu için katlanmak daha kolay oluyo
Benimkide sanki biraz azaldi.travacol kr3m sürdüm.karbonatlı su sürdüm.
Canim senin sütın nasil.miktar olarak az mi cokmu?
Benim o problemli göğsüm pompayla sagilmiyor.ancak bebek çekebiliyor.ne kadar sütüm var bilmiyorum.

Sende mi çekyatta yatiyorsun canim?
Bizim karisik. Once cocuk besiginde yatiyor. Sonra aglayinca yataga aliyorum. Uyuyunca ben kalkip cekyata gidiyorum. Babasiyla arasina buyuk yastigi koyuyorum. Sonraki aglamasinda geri geliyorum. Esime sen git cekyata diyorum. Bazen bi sure sonra ben de esimin yanina gidiyorum. Sacma sapan geziyoruz butun gece.

Bu aralar bebek surekli emdigi icin cok sagamiyorum. Bir cok seyi de hatirlamiyorum zaten. Dun 3 saat doluluktan sonra iki memeden 75er ml cikti. 12ser dk sagdim. Daha geliyordu ama uykum vardi biraktim. Makinem lansinoh. Sut saklama posetleri de lansinoh. Daha once bebedorun poseti vardi. Lansinoh daha guzel.
Mama bir ay acik durduysa at. Ben de bir kere kullandigim mamayi attim bir ay olunca.
Bi de onceden gece sagiyordum. Sabaha yine akiyordu. Simdi uyuyorum sagmiyorum artik akmiyor. Sagdikca cogaliyor yani.

Canim böyle düzgünce uyuyamazsiniz ki.esin yine bisey demiyor:)
Bizde oturma odasina gelmistik doğalgazdan dolayi.bi türlü yatak odama gidemedik.
Esim tv icin gitmek istemiyor.karsieindaki cekyatta yatmayi seviyor.ama bende yatagimi odami özledim.kendimi mahrum birakilmis hissediyorum:)

Tsk ederim canim.pompan elektrikli mi.benimki manuel.baya iskence oluyor sağmak.
Benim sütüm miktar olarak az.ne zaman sağmaliyim bilmiyorum.bebeğim aç kalir diye sagamiyorum.sadece o ictikten sonra sagiyorum.bide zaten düzen yok.ağlayinca ağzina tıkıştıriveriyoruz zaten:)
Sütün de bebek memeni tam boşaltirsa yeter canim.zaten bundan sonra 3 saatte bir emerler.gec acikirlar.

Sen odana git, esin orda kalsin.
Benimki merakli diger odaya gitmeye. Orda gurultu yok ya.
Uyku haram zaten. Nazar degdi cocuguma. Gece delirtti bizi. Hic uyumadik.

Elektrikli canim. Ben manuel de kullandim. Cok zor o. Ellerim nasir tutmustu. Bi de elektrikli gercekten arttiriyor. Benim bebek gunduz saat basi emiyor. 3 saat falan ancak uyudugunda bekleyebiliyorum. Gunduz hic uyumuyor ya sinirleniyor emmek istiyor. Ayakta gezmekle bas edemiyorum veriyorum memeyi. Onun icin kilo alimi da iyi.

Iyi de yakında rota da kapsama alınacakmış deniyor.. siz bilirsiniz ama yaptırın bence.yurtdisinda ki kaynaklara baktım yabancı sitelere. Mesela amerika da zorunlu asi rota aşısı
2 hafta sonra kontrolü var o zaman bakalım belki gizli yaptırırm

Sen odana git, esin orda kalsin.
Benimki merakli diger odaya gitmeye. Orda gurultu yok ya.
Uyku haram zaten. Nazar degdi cocuguma. Gece delirtti bizi. Hic uyumadik.
Valla gitmeyi göze alamiyorum.
Benim çok kötü bi huyum var.uykum ağır
Bazen diymuyorum.esim kalkiyor.bazen o kadar yorgun olunca umarsizca uyuyorum.arkami dönüyorum bebeğe.
Benimkide bikac gündür uyumuyir geceleri.
Gecede enaz 4 kere kalkıyor.
Sağol canım , ilk bir ay cok güzel iştahimiz vardi şimdi 60 CC yı zor bitiriyoruz
Canim zamanla düzelir ins.bebek büyüyunce midesi de büyür.sen saatini gecirmeden mamayi ver.sonrada uyuyorsa uyusun.kilo yapar.
Bende bebekle oturma odasinda kalıyorum
Cok zor ya.ben yatagimi özledim
i
Canim manuelde ne kadar cikarabiliyordun?bende cok zorlaniyorum.esime bana pompa al diyemem.manuel almis.
Canim bebeği koyunca yere çok ağlıyor ya.sen de bebegini koy yere.ayaklarini karnina dogru ittir.bisiklet hareketi yap.o susana kadar devam et.bi süre sonra susuyorlar.yerde yatmaya alisiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…