- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Cok sukur cok sevindim bisey olmamasina insallah kulturde temiz gelirKızlar biz hastaneden geldik.
Doktor kulaklarina bakti.bisey yok dedi.
Öksurük ve hapsuruk için ciğerlerini dinledi.bisey yok dedi.genzinde biraz enfeksiyon var.burun akintisindan dolayi o da bisey olmaz.kendi atlatir dedi.
Eger hırıltisı cok artarsa getirin dedi.
Bezini acti.yogun bi koku var dedi.idrar tahlili ve kültür istedi.idrar tahlili temiz cikti.kültür de 2gün sonra cikacak.
İdrar temiz cikinca kültürü niye istedi bilen var mi acaba?
Saol canim.Cok sukur cok sevindim bisey olmamasina insallah kulturde temiz gelir
Evet, emerken içteki damarlarım sızlardı aklım cıkardı.. şimdi emerken daha rahatım şükür,10. Haftadayız.. süt dolarken sızlamasına, süt doldugu için katlanmak daha kolay oluyoCanim gecmis olsun.ins bi daha olmaz.
O zaman emerken de mi sizliyordu.yani gecti mi emerken sızlamasi.
Benimde süt dolarken sizlıyor.
Sanki bana bunun bu acisi hic gecmicek gibi geliyor.
Yavrumu tikanmis göğüslerle doyuramiyorum
Benimkide sanki biraz azaldi.travacol kr3m sürdüm.karbonatlı su sürdüm.Evet, emerken içteki damarlarım sızlardı aklım cıkardı.. şimdi emerken daha rahatım şükür,10. Haftadayız.. süt dolarken sızlamasına, süt doldugu için katlanmak daha kolay oluyo
Bizim karisik. Once cocuk besiginde yatiyor. Sonra aglayinca yataga aliyorum. Uyuyunca ben kalkip cekyata gidiyorum. Babasiyla arasina buyuk yastigi koyuyorum. Sonraki aglamasinda geri geliyorum. Esime sen git cekyata diyorum. Bazen bi sure sonra ben de esimin yanina gidiyorum. Sacma sapan geziyoruz butun gece.Sende mi çekyatta yatiyorsun canim?
Bu aralar bebek surekli emdigi icin cok sagamiyorum. Bir cok seyi de hatirlamiyorum zaten. Dun 3 saat doluluktan sonra iki memeden 75er ml cikti. 12ser dk sagdim. Daha geliyordu ama uykum vardi biraktim. Makinem lansinoh. Sut saklama posetleri de lansinoh. Daha once bebedorun poseti vardi. Lansinoh daha guzel.Evet ya insan ne acagini şasiriyor.bizim burda da camasır donuyor disarida.tas gibi oluyor.kömür kokuyor her yer.
Bu arada canim bisey soracam sana 3 saatlik doluluktan sonra 1 gogsunden kac ml süt geliyor?kac dakikada sagiyorsun?
Bide hangi marka süt.sagma makinesini kullaniyorsun?
Canim böyle düzgünce uyuyamazsiniz ki.esin yine bisey demiyor:)Bizim karisik. Once cocuk besiginde yatiyor. Sonra aglayinca yataga aliyorum. Uyuyunca ben kalkip cekyata gidiyorum. Babasiyla arasina buyuk yastigi koyuyorum. Sonraki aglamasinda geri geliyorum. Esime sen git cekyata diyorum. Bazen bi sure sonra ben de esimin yanina gidiyorum. Sacma sapan geziyoruz butun gece.
Tsk ederim canim.pompan elektrikli mi.benimki manuel.baya iskence oluyor sağmak.Bu aralar bebek surekli emdigi icin cok sagamiyorum. Bir cok seyi de hatirlamiyorum zaten. Dun 3 saat doluluktan sonra iki memeden 75er ml cikti. Makinem lansinoh. Sut saklama posetleri de lansinoh. Daha once bebedorun poseti vardi. Lansinoh daha guzel.
Mama bir ay acik durduysa at. Ben de bir kere kullandigim mamayi attim bir ay olunca.
Bi de onceden gece sagiyordum. Sabaha yine akiyordu. Simdi uyuyorum sagmiyorum artik akmiyor. Sagdikca cogaliyor yani.
Sen odana git, esin orda kalsin.Canim böyle düzgünce uyuyamazsiniz ki.esin yine bisey demiyor:)
Bizde oturma odasina gelmistik doğalgazdan dolayi.bi türlü yatak odama gidemedik.
Esim tv icin gitmek istemiyor.karsieindaki cekyatta yatmayi seviyor.ama bende yatagimi odami özledim.kendimi mahrum birakilmis hissediyorum:)
Sağol canım , ilk bir ay cok güzel iştahimiz vardi şimdi 60 CC yı zor bitiriyoruzDiğer arkadaşlar ne der biomiyirum ama bana gore 2 saate bir 60 milim ver.
Bide kendine 2 tane termos al.icine sucak su koy.surekli su kaynat soğutla uğrasma.
Termos belli bi süre ılık tutar.hemencecik yaparsin.
Elektrikli canim. Ben manuel de kullandim. Cok zor o. Ellerim nasir tutmustu. Bi de elektrikli gercekten arttiriyor. Benim bebek gunduz saat basi emiyor. 3 saat falan ancak uyudugunda bekleyebiliyorum. Gunduz hic uyumuyor ya sinirleniyor emmek istiyor. Ayakta gezmekle bas edemiyorum veriyorum memeyi. Onun icin kilo alimi da iyi.Tsk ederim canim.pompan elektrikli mi.benimki manuel.baya iskence oluyor sağmak.
Benim sütüm miktar olarak az.ne zaman sağmaliyim bilmiyorum.bebeğim aç kalir diye sagamiyorum.sadece o ictikten sonra sagiyorum.bide zaten düzen yok.ağlayinca ağzina tıkıştıriveriyoruz zaten:)
Sütün de bebek memeni tam boşaltirsa yeter canim.zaten bundan sonra 3 saatte bir emerler.gec acikirlar.
Reflu var mi?Sağol canım , ilk bir ay cok güzel iştahimiz vardi şimdi 60 CC yı zor bitiriyoruz
2 hafta sonra kontrolü var o zaman bakalım belki gizli yaptırırmIyi de yakında rota da kapsama alınacakmış deniyor.. siz bilirsiniz ama yaptırın bence.yurtdisinda ki kaynaklara baktım yabancı sitelere. Mesela amerika da zorunlu asi rota aşısı
Valla gitmeyi göze alamiyorum.Sen odana git, esin orda kalsin.
Benimki merakli diger odaya gitmeye. Orda gurultu yok ya.
Uyku haram zaten. Nazar degdi cocuguma. Gece delirtti bizi. Hic uyumadik.
Canim zamanla düzelir ins.bebek büyüyunce midesi de büyür.sen saatini gecirmeden mamayi ver.sonrada uyuyorsa uyusun.kilo yapar.Sağol canım , ilk bir ay cok güzel iştahimiz vardi şimdi 60 CC yı zor bitiriyoruz
Cok zor ya.ben yatagimi özledimBende bebekle oturma odasinda kalıyorum
iElektrikli canim. Ben manuel de kullandim. Cok zor o. Ellerim nasir tutmustu. Bi de elektrikli gercekten arttiriyor. Benim bebek gunduz saat basi emiyor. 3 saat falan ancak uyudugunda bekleyebiliyorum. Gunduz hic uyumuyor ya sinirleniyor emmek istiyor. Ayakta gezmekle bas edemiyorum veriyorum memeyi. Onun icin kilo alimi da iyi.
Insallah olmaz canim bol bol emzirmeye calis tatlim iyi dusun iyi olsunSaol canim.
Ama doktor biraz grip enfeksiyonu var dedi.kendi atar dedi.
Sonra eğer hiriltisi artarsa çekinmeyin getirin dedi.
Korkmadi degilim.ins.bisey olmaz.
Kültür de kafami karisitirdi.
Idrari kokuyirmus cünkü.
Reflu olsa kusma olurdu dimi canım, kusma çok cok nadir bizde.Reflu var mi?
Ins canim olmaz.Rabbim tüm bebekleri korusun..Insallah olmaz canim bol bol emzirmeye calis tatlim iyi dusun iyi olsun
Canım iki delikli biberona geçmemi önerir misin şuan tek delik kullanıyorumIns canim olmaz.Rabbim tüm bebekleri korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?