- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Bu konuda bi bilgim yok canim.Canım iki delikli biberona geçmemi önerir misin şuan tek delik kullanıyorum
Manueli bir haftalikken kullaniyordum 30 60 falan cikiyordu.Valla gitmeyi göze alamiyorum.
Benim çok kötü bi huyum var.uykum ağır
Bazen diymuyorum.esim kalkiyor.bazen o kadar yorgun olunca umarsizca uyuyorum.arkami dönüyorum bebeğe.
Benimkide bikac gündür uyumuyir geceleri.
Gecede enaz 4 kere kalkıyor.
Canim zamanla düzelir ins.bebek büyüyunce midesi de büyür.sen saatini gecirmeden mamayi ver.sonrada uyuyorsa uyusun.kilo yapar.
Cok zor ya.ben yatagimi özledim
i
Canim manuelde ne kadar cikarabiliyordun?bende cok zorlaniyorum.esime bana pompa al diyemem.manuel almis.
Canim bebeği koyunca yere çok ağlıyor ya.sen de bebegini koy yere.ayaklarini karnina dogru ittir.bisiklet hareketi yap.o susana kadar devam et.bi süre sonra susuyorlar.yerde yatmaya alisiyorlar.
O zamanda iyiymiş canim.maşallah.Manueli bir haftalikken kullaniyordum 30 60 falan cikiyordu.
O zamanda iyiymiş canim.maşallah.
Bu arada benim çok canım sıkılıyor.kimse de yok burada
Evet canim.amin.yalnizlik cok kotu. Allah kolaylik versin.
Amin canim havalarin sogumasindan degilde gripten korkmaliyiz. cok fena bir salgin var. bebegin yanina gripli kimseyi yaklastirmamak lazim. Ozellikle kalabalik ortamlardan uzak tutmak gerekiyor. Bizimki gorumcemin oglunun sunnet mevlutunde bulasti maalesef. simdi kalabalik hicbiryere gitmiyorum.
Elektrikli canim. Ben manuel de kullandim. Cok zor o. Ellerim nasir tutmustu. Bi de elektrikli gercekten arttiriyor. Benim bebek gunduz saat basi emiyor. 3 saat falan ancak uyudugunda bekleyebiliyorum. Gunduz hic uyumuyor ya sinirleniyor emmek istiyor. Ayakta gezmekle bas edemiyorum veriyorum memeyi. Onun icin kilo alimi da iyi.
Biogaiakizlar merhaba ben kizim icin nurse harveys gaz damlasi kullaniyorum ama cok faydasi olmadi gibi.baska tavsiyesi olan var mi
Lansinoh iyi deniyor..mamanın altında son kullanım süresi yazar..Kızlar süt saklama poşeti alacam.hangi ürünü almaliyim.uygun bisey olsun.link atar mısınız?
Aslinda çok sütüm yok ama gelecek ay mama alamayayim diyorum.bir yada iki kere kullaniyorum hepsi ćöpe gidiyor.
Bide elimde acilmis bi paket mama var.uzun sure kullanamam dimi.4 hafta galiba kullanim süresi.
Ben yaptım mevlüt. Bebeği sadece 5 dk çıkartmıştım kalabalığa.. diğer odada tutun..Ortalık gribal enfeksiyonBiz de Pazar günü Mevlüt yapacağız inşallah hasta biri gelmez valla çok korkuyorum
Rota ağızdan veriliyormuş. Yarın hemşireyi arayıp soracağım.2 hafta sonra kontrolü var o zaman bakalım belki gizli yaptırırm
Konuşunca banada haber verir misin?Rota ağızdan veriliyormuş. Yarın hemşireyi arayıp soracağım.
Ok. Yazarım sabahRota ağızdan veriliyormuş. Yarın hemşireyi arayıp soracağım.
İnşallahh.. haftaya cuma ya ertelendi aşı, bi rahatladım bi rahatladım.. sanki kurtuluş var gibi, günü kurtardım hepsi bu..Bizde bi etki olmadi.Daha cok uyudu sadece o gun.Insallah olmaz sikintiniz❤
Evet ben de sagamıyorum, hem cok acıyo hem de cok az geliyo, bi defa kendimi zorladım baya ugrastım bebegi emzirmeden önce, 75 ml cıktı ama damla damla.. içmedi de zaten dökmek zorunda kaldım.. bebek cekerken problem yok ama ,tek göğüs ortalama 10 dk aktif emziriyorum sonra bırakıyo..artık kaç ml içiyo bilmiyorum..Benimkide sanki biraz azaldi.travacol kr3m sürdüm.karbonatlı su sürdüm.
Canim senin sütın nasil.miktar olarak az mi cokmu?
Benim o problemli göğsüm pompayla sagilmiyor.ancak bebek çekebiliyor.ne kadar sütüm var bilmiyorum.
Ya benimkisi de bu aralar 5 dakika emiyor ve 1 haftada 100 gr almsi sadece.emmiyor soytari.Evet ben de sagamıyorum, hem cok acıyo hem de cok az geliyo, bi defa kendimi zorladım baya ugrastım bebegi emzirmeden önce, 75 ml cıktı ama damla damla.. içmedi de zaten dökmek zorunda kaldım.. bebek cekerken problem yok ama ,tek göğüs ortalama 10 dk aktif emziriyorum sonra bırakıyo..artık kaç ml içiyo bilmiyorum..
Oda sıcaklığında 3 saat durabiliyor anne sütüEvet ben de sagamıyorum, hem cok acıyo hem de cok az geliyo, bi defa kendimi zorladım baya ugrastım bebegi emzirmeden önce, 75 ml cıktı ama damla damla.. içmedi de zaten dökmek zorunda kaldım.. bebek cekerken problem yok ama ,tek göğüs ortalama 10 dk aktif emziriyorum sonra bırakıyo..artık kaç ml içiyo bilmiyorum..
Benimki cok hizli cekiyor biberondan bogazina tikaniyor. Onun icin iki delikliye daha gecmem. sanki iki deliklilerde 3 ay ustu yaziyor diye hatirliyorum. Istersen al dene. Olmazsa bir kac ay sonra kullanirsin.Canım iki delikli biberona geçmemi önerir misin şuan tek delik kullanıyorum
Ben de yalnizim. Anadolu yakasinda oturuyorum. Ailem akrabalarim hep karsida. 50 km falan. 3 4 vesait. Annem parkinson hastasi anneanneme bakiyor, kardesim engelli, babam asabi. Iki haftada bir bebegi gorsunler diye gidiyoruz. Onceden ayni apartmanda oturuyorduk. O zaman bekar halim gibi hep ordaydim kahvaltida falan. Babamla esim anlasamadi. Kovdu bizi. Bir sene konusmadik. Bebek olunca baristik. Karisik mevzular. Kimsemiz yok yani su an.Evet canim.amin.
Senin yaninda kim var?ailen yakinda mi?gelen giden var mi?
Anam korkutum simdi.aslinda cok da değil.ev dogalgazli ya dengeliyordur.zaten pekde kalmadi.
Bende çamasiri içeriye seriyorum.evin nemini dengeliyor.camı çok acmiyorum.odanin nemini götürüyormuş.burda bi arkadaş çok havalndirmak nemi azaltiyor demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?