2018 Ekim Anneleri

Manueli bir haftalikken kullaniyordum 30 60 falan cikiyordu.

Biz de Pazar günü Mevlüt yapacağız inşallah hasta biri gelmez valla çok korkuyorum

Ya benimki de gündüz sürekli emmek istiyor pek uyumadığından süt birikmiyor ağlıyor sizde böyle bir sorun oluyor mu bi de daha çok gazı oluyor böyle her istediğinde emzirmeli mi süt arttırmak için yoksa gaz olmasın diye beklemeli mi hangisi mantıklı bilemedim

Lansinoh iyi deniyor..mamanın altında son kullanım süresi yazar..

Evet ben de sagamıyorum, hem cok acıyo hem de cok az geliyo, bi defa kendimi zorladım baya ugrastım bebegi emzirmeden önce, 75 ml cıktı ama damla damla.. içmedi de zaten dökmek zorunda kaldım.. bebek cekerken problem yok ama ,tek göğüs ortalama 10 dk aktif emziriyorum sonra bırakıyo..artık kaç ml içiyo bilmiyorum..

Ya benimkisi de bu aralar 5 dakika emiyor ve 1 haftada 100 gr almsi sadece.emmiyor soytari.
Canim keske o sütü dökmeseydin.buzdolabinda 3 gün kalabiliyor.
Benim de pompam manuel onun icin normalde ne kadar sütüm çikar bilmiyorum.ben bugün sağdim.ama 1 saat sürdü.buzdolabina attim.keske kolay sagabilsem de buzluğu doldursam.mama almak zorunda kalmam.

Oda sıcaklığında 3 saat durabiliyor anne sütü

Canım iki delikli biberona geçmemi önerir misin şuan tek delik kullanıyorum
Benimki cok hizli cekiyor biberondan bogazina tikaniyor. Onun icin iki delikliye daha gecmem. sanki iki deliklilerde 3 ay ustu yaziyor diye hatirliyorum. Istersen al dene. Olmazsa bir kac ay sonra kullanirsin.

Evet canim.amin.
Senin yaninda kim var?ailen yakinda mi?gelen giden var mi?
Ben de yalnizim. Anadolu yakasinda oturuyorum. Ailem akrabalarim hep karsida. 50 km falan. 3 4 vesait. Annem parkinson hastasi anneanneme bakiyor, kardesim engelli, babam asabi. Iki haftada bir bebegi gorsunler diye gidiyoruz. Onceden ayni apartmanda oturuyorduk. O zaman bekar halim gibi hep ordaydim kahvaltida falan. Babamla esim anlasamadi. Kovdu bizi. Bir sene konusmadik. Bebek olunca baristik. Karisik mevzular. Kimsemiz yok yani su an.

Camasiri kullanmadiginiz odaya koy varsa.
Yoksa o gun girme kurusun ama topladiktan sonra havalandir.Ev nemi icin bu dogru degil cunku deterjanla yikaniyorlar.

Ben mesela sabah kalktiktan sonra havalandiriyorum birde yatarken biraz oksijen dolsun rahat uyuyalim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…