2018 Ekim Anneleri

Gecen aksam iyice azitmisti. Uyuyunca sagdim. Sonmustu goguslerim. 25 ml falan cikti 10 dakikada. Yani memede sut bitmiyor ama yavas gelince sinirleniyor. Gerci bu aksamda sinirlendi. Soylene soylene emdi. Halbuki meme doluydu. Ben anlasamiyom bu cocukla.
Benimkinin de gazi hep cok emmekten. Bi de surekli emince dogan olarak kusuyor. Baska seylerle oyalansa rahat edicem. Sabahlari emdikten sonra biraz bakiniyor. Ama ilerleyen saatlerde uykusu olup uyumadigi icin emdikce emmek istiyor. Uyumak icin de emmek istiyor. Bu sefer ellemiyim gaz icin diyorum. Kucagimda uykusunu alsin. Ama uyanip kusuyor. Kisir dongu.

Hareketlendikce hatta emekleme donemine kadar sarkabileceginden halı daha uzun kullanilir :) ana kucagida bu zamanlarda cok hosuna gider

Anladım canım teşekkürler ama biz hep yastıkla büyüdük bir sorun olmadı yastığa da alıştı deneyeyim Bakslım uyur mu öyle dşye

Eski bebek yastiklarida cok cok incedir aslinda :)
Ve Allah korusun ani bebek olumlerine sebebiyet verdigi dusunuldugunden zamanla azalmis.
2 yastan sonra oneriliyor daha cok ama alisiyorlar sanirim kizim yastiktan kayıp altta uyuyor düz yerde :))))(4bucuk yasinda)

Bence bebeginin davranislarinida gozlemle.
Makine degiller ki her 2 saatte bir yaglayalim.Buyudukce daha fazla tok kalabilir.O da a bugun buyudu 3 saat dursun diye birden olmuyor.Onlar degistiriyor uyku uyaniklik gb beslenmeyide

En uygunu Milkway sanirim.Gozume carpan.Ama deneyimim olmadi kullanmadim.
Lansinoh kullaniyorum,bnmde yeni bitti almam lazim.

Gece uykusu duzenliyse yatagina koymaktan cekinme bence dene.Kendinede eziyet etme.

Bende bebekle oturma odasinda kalıyorum

Neden bunu yapiyorsunuz?O evdeki adam kim?
Eslerinizi kadin olarak ailenin dışında tutmayın.Onlar bunu yasadikca alisiyor bizim gibi degiller.
Bu mesafe durumu genelde sorun yaratiyor dilerim sizde olmaz.

Allah yardimciniz olsun

Kilo alimi nasildi sizde?
Emzikte var miydi?
Cok sordum :)
Ilk kizimi goruyorum sen anlattikca...Ama o gecede uyumazdi.
Hala sevmez uykuyu.
Hepimiz uyumalimiyiz
Ben uyumasam olmaz mi
Gece olmasa uyumazmiydik
Keske saat olmasa o hep hizli hizli
Daha bicok cesit cesit soru,memnuniyetsizlik :)))) yat uyu di mi ne isin var zaten kucucuksun neyin direnisi bu :))))

21 Eylul dogumlu minnak.2 gun paso uyudu bugun butun gun uyumadi,aksamdan sonra aglamaya bi basladi isyan :)))))
Soyuyorum susuyor sadece agucuk agucuk 5 dk sonra mizildanma :) Resmen depolamis bebe ya!
Cidden tam atak!
Banyo biraz rahatlatti ama devam,bu atağımızda hayirli olsun Ne kadar surecek acaba

Gece uykusu duzenliyse yatagina koymaktan cekinme bence dene.Kendinede eziyet etme.
Dogru diyorsun. Onceden biraz bekleyip tam dalinca koyuyordum. Simdi gunduz hic uyumayinca uyanir da uyutamam diye korkumdan elleyemiyorum.

Allah yardimciniz olsun
Amin canim. Sagol.

Kilo alimi iyi. 2510 gr dogdu. 2 aylik kontrolunde 4780 gr geldi. Ilk ay sariliktan dolayi mama da almisti. ikinci ay almadi.
Emzik keyfine gore aliyor. Bu hafta uyuturken agzina zorla sokuyoruz almiyor. Bu gece guzel uyudu masallah. Ben de uyku sorunu olan bir insanim. bebekligimi bilmiyorum ama cocukken annemin beni zorla uyutmaya calistigini hatirliyorum.
Esim diyor ki benim sorunum cocugu uyutmaya calismakmis. Uyumuyorsa uyumasinmis. Iyi de buyuk insan mi bu gece 8 saat uyusun tamam.
Keyifli dursa ben de uyutmam tabi.

Kizlar merhaba dün sabahtan beri sol mememde ağrılı bir kitle var her zaman olan süt damari gibi sikismasi gibi degil hani koltuk altından olan
Oglum memeyi emdigi halde düzelmiyor mememin üstünde sanki oval bir cay tabagi gibi sert ve acili ne yapsam bilmiyorum

Hayırlı olsun kolayca atlatirsiniz insallah canim

Canım ilerleyip mastit olabilir alabiliyorsan duş alıp masaj yaparak suyun altında biraz sağabilşr sonra sağma makinen varsa sağıp birax boşaltabilşrsin. Geçen benim de bildiğin taş gibi sert ve ağır oldu hemen oğlumu emzirdim sağdım öyle rahatladım. Yapabileceğin en güzel şey o göğsünü boşaltmak

Sabahin bu saatinde yıktı ortaligi kucukken oyuncak bebekler vardi yatirinca aglayip kaldirinca susan onlar geldi aklima tulumunun altini bile citcitlayamadim oyle yaticak
Ben de bi kere bebegi giydiremeden cirilciplak emzirmistim bezi bile yoktu o geldi aklima. Usumesin diye de yorganin altina girmistik.

Anladim canim.durumlarımiz benzer biraz.benim babamda sorunlu.o öyke olunca aileye yansiyor problem.
Senin kendini kötü hissetmende birazda olsa onlarin etkisi oluyor.
Stres aslinda bebekten degil önceki yasadiklarimizdan kaynakli.

Boş ve büyük bi banyom var canim.orayi kullanmiyorum.çamasir odasi olarak kullaniyorum.
Oyurdugimuz odaya uzak ve cami açip heo havalandiririm zaten.bende havasizligi sevmem.önceden her sabaha her yeri bi acardim.simdi bebek olunca 1 cami aciyorum cereyan olmasin diye.

Evet :) en sevdigim zamanlardan 3-6 ay :)
Canim bundan sonra bizi neler bekliyor.zora mi gidiyoruz kolaya mi?

En uygunu Milkway sanirim.Gozume carpan.Ama deneyimim olmadi kullanmadim.
Lansinoh kullaniyorum,bnmde yeni bitti almam lazim.
Tamam canim.bende bi deneyeyim.ara sira bebek emmmiyor gece yatmadan sağayim diyorum.2 tane sut saklama kutusunu dolaba koydum ama sanirim boyle hic saglikli degil.
Neden bunu yapiyorsunuz?O evdeki adam kim?
Eslerinizi kadin olarak ailenin dışında tutmayın.Onlar bunu yasadikca alisiyor bizim gibi degiller.
Bu mesafe durumu genelde sorun yaratiyor dilerim sizde olmaz.
Evet canim ya.ben ayri yatmak istemiyorum.ama benim esim illa oturma odasinda tvnin karsisinda uyuklayarak yatacak.gelmiyor yatak odasina.bende mecbur burda yatiyorum.ama bugün alip bebegi yatakodasina gidecem.gelmezse kendi bilir.
Iste gecen hafta benim yasadigim sey bu.
Aģlayarak emzirdim.pompayla cikmadi.arkadasin dedigi gibi sicak su masaj emzirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…