Siz grubun ablalarından:) maşallah kuzuya artık biraz daha farklılaşacak
Gecen aksam iyice azitmisti. Uyuyunca sagdim. Sonmustu goguslerim. 25 ml falan cikti 10 dakikada. Yani memede sut bitmiyor ama yavas gelince sinirleniyor. Gerci bu aksamda sinirlendi. Soylene soylene emdi. Halbuki meme doluydu. Ben anlasamiyom bu cocukla.Ya benimki de gündüz sürekli emmek istiyor pek uyumadığından süt birikmiyor ağlıyor sizde böyle bir sorun oluyor mu bi de daha çok gazı oluyor böyle her istediğinde emzirmeli mi süt arttırmak için yoksa gaz olmasın diye beklemeli mi hangisi mantıklı bilemedim
Merhaba tatlış anneler size bir konuda danışmak istiyorum oğlum artık hareketlenmeye başladı Ben de bunun için bir oyun Halası almayı düşünüyorum sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz marka ve modeller var mı ayrıca ana Kucağı almayı istiyorum acaba öncelik hangisinde olmalı
Anladım canım teşekkürler ama biz hep yastıkla büyüdük bir sorun olmadı yastığa da alıştı deneyeyim Bakslım uyur mu öyle dşye
Kızlar mama yemekte zorlanıyor bahsetmiştim, Dr da sık sik az besle demisti ayina göre 720 CC içmesi gerekiyor, tabi hiçbir zaman olmadi bu miktar bazı günler yaklassakta, şimdi iki saate bir 60 veriyorum öncekine gore çok daha iyi içmesi, bazen istekle bazen biraz ısrarla da olsa bitiriyor ama iki saate bir vermek bana cok zor geldi, zaten bir saat yaptım icti derken geçiyor sonra yeni mama saati geliyor, bu kez gecede iki saate bir uyanmaya basladi, dün bir kere üç saati bekledim 90 içer mi diye yine 60 icti bıraktı, siz ne dersiniz neden boyle ya, iki saate mi devam edeyim
Kızlar süt saklama poşeti alacam.hangi ürünü almaliyim.uygun bisey olsun.link atar mısınız?
Aslinda çok sütüm yok ama gelecek ay mama alamayayim diyorum.bir yada iki kere kullaniyorum hepsi ćöpe gidiyor.
Bide elimde acilmis bi paket mama var.uzun sure kullanamam dimi.4 hafta galiba kullanim süresi.
Bizim karisik. Once cocuk besiginde yatiyor. Sonra aglayinca yataga aliyorum. Uyuyunca ben kalkip cekyata gidiyorum. Babasiyla arasina buyuk yastigi koyuyorum. Sonraki aglamasinda geri geliyorum. Esime sen git cekyata diyorum. Bazen bi sure sonra ben de esimin yanina gidiyorum. Sacma sapan geziyoruz butun gece.
Bende bebekle oturma odasinda kalıyorum
Biz de Pazar günü Mevlüt yapacağız inşallah hasta biri gelmez valla çok korkuyorum
Ben de yalnizim. Anadolu yakasinda oturuyorum. Ailem akrabalarim hep karsida. 50 km falan. 3 4 vesait. Annem parkinson hastasi anneanneme bakiyor, kardesim engelli, babam asabi. Iki haftada bir bebegi gorsunler diye gidiyoruz. Onceden ayni apartmanda oturuyorduk. O zaman bekar halim gibi hep ordaydim kahvaltida falan. Babamla esim anlasamadi. Kovdu bizi. Bir sene konusmadik. Bebek olunca baristik. Karisik mevzular. Kimsemiz yok yani su an.
Gecen aksam iyice azitmisti. Uyuyunca sagdim. Sonmustu goguslerim. 25 ml falan cikti 10 dakikada. Yani memede sut bitmiyor ama yavas gelince sinirleniyor. Gerci bu aksamda sinirlendi. Soylene soylene emdi. Halbuki meme doluydu. Ben anlasamiyom bu cocukla.
Benimkinin de gazi hep cok emmekten. Bi de surekli emince dogan olarak kusuyor. Baska seylerle oyalansa rahat edicem. Sabahlari emdikten sonra biraz bakiniyor. Ama ilerleyen saatlerde uykusu olup uyumadigi icin emdikce emmek istiyor. Uyumak icin de emmek istiyor. Bu sefer ellemiyim gaz icin diyorum. Kucagimda uykusunu alsin. Ama uyanip kusuyor. Kisir dongu.
Dogru diyorsun. Onceden biraz bekleyip tam dalinca koyuyordum. Simdi gunduz hic uyumayinca uyanir da uyutamam diye korkumdan elleyemiyorum.Gece uykusu duzenliyse yatagina koymaktan cekinme bence dene.Kendinede eziyet etme.
Amin canim. Sagol.Allah yardimciniz olsun
Kilo alimi iyi. 2510 gr dogdu. 2 aylik kontrolunde 4780 gr geldi. Ilk ay sariliktan dolayi mama da almisti. ikinci ay almadi.Kilo alimi nasildi sizde?
Emzikte var miydi?
Cok sordum :)
Ilk kizimi goruyorum sen anlattikca...Ama o gecede uyumazdi.
Hala sevmez uykuyu.
Hepimiz uyumalimiyiz
Ben uyumasam olmaz mi
Gece olmasa uyumazmiydik
Keske saat olmasa o hep hizli hizli
Daha bicok cesit cesit soru,memnuniyetsizlik :)))) yat uyu di mi ne isin var zaten kucucuksun neyin direnisi bu :))))
Hayırlı olsun kolayca atlatirsiniz insallah canim21 Eylul dogumlu minnak.2 gun paso uyudu bugun butun gun uyumadi,aksamdan sonra aglamaya bi basladi isyan :)))))
Soyuyorum susuyor sadece agucuk agucuk 5 dk sonra mizildanma :) Resmen depolamis bebe ya!
Cidden tam atak!
Banyo biraz rahatlatti ama devam,bu atağımızda hayirli olsunNe kadar surecek acaba
Canım ilerleyip mastit olabilir alabiliyorsan duş alıp masaj yaparak suyun altında biraz sağabilşr sonra sağma makinen varsa sağıp birax boşaltabilşrsin. Geçen benim de bildiğin taş gibi sert ve ağır oldu hemen oğlumu emzirdim sağdım öyle rahatladım. Yapabileceğin en güzel şey o göğsünü boşaltmakKizlar merhaba dün sabahtan beri sol mememde ağrılı bir kitle var her zaman olan süt damari gibi sikismasi gibi degil hani koltuk altından olan
Oglum memeyi emdigi halde düzelmiyor mememin üstünde sanki oval bir cay tabagi gibi sert ve acili ne yapsam bilmiyorum
Ayy insanın eli ayağı birbirine dolaşıyor öyle durumda bir de:)Sabahin bu saatinde yıktı ortaligi kucukken oyuncak bebekler vardi yatirinca aglayip kaldirinca susan onlar geldi aklimatulumunun altini bile citcitlayamadim oyle yaticak
Ben de bi kere bebegi giydiremeden cirilciplak emzirmistim bezi bile yoktu o geldi aklima. Usumesin diye de yorganin altina girmistik.Sabahin bu saatinde yıktı ortaligi kucukken oyuncak bebekler vardi yatirinca aglayip kaldirinca susan onlar geldi aklimatulumunun altini bile citcitlayamadim oyle yaticak
Anladim canim.durumlarımiz benzer biraz.benim babamda sorunlu.o öyke olunca aileye yansiyor problem.Ben de yalnizim. Anadolu yakasinda oturuyorum. Ailem akrabalarim hep karsida. 50 km falan. 3 4 vesait. Annem parkinson hastasi anneanneme bakiyor, kardesim engelli, babam asabi. Iki haftada bir bebegi gorsunler diye gidiyoruz. Onceden ayni apartmanda oturuyorduk. O zaman bekar halim gibi hep ordaydim kahvaltida falan. Babamla esim anlasamadi. Kovdu bizi. Bir sene konusmadik. Bebek olunca baristik. Karisik mevzular. Kimsemiz yok yani su an.
Boş ve büyük bi banyom var canim.orayi kullanmiyorum.çamasir odasi olarak kullaniyorum.Camasiri kullanmadiginiz odaya koy varsa.
Yoksa o gun girme kurusun ama topladiktan sonra havalandir.Ev nemi icin bu dogru degil cunku deterjanla yikaniyorlar.
Ben mesela sabah kalktiktan sonra havalandiriyorum birde yatarken biraz oksijen dolsun rahat uyuyalim diye
Canim bundan sonra bizi neler bekliyor.zora mi gidiyoruz kolaya mi?Evet :) en sevdigim zamanlardan 3-6 ay :)
Tamam canim.bende bi deneyeyim.ara sira bebek emmmiyor gece yatmadan sağayim diyorum.2 tane sut saklama kutusunu dolaba koydum ama sanirim boyle hic saglikli degil.En uygunu Milkway sanirim.Gozume carpan.Ama deneyimim olmadi kullanmadim.
Lansinoh kullaniyorum,bnmde yeni bitti almam lazim.
Evet canim ya.ben ayri yatmak istemiyorum.ama benim esim illa oturma odasinda tvnin karsisinda uyuklayarak yatacak.gelmiyor yatak odasina.bende mecbur burda yatiyorum.ama bugün alip bebegi yatakodasina gidecem.gelmezse kendi bilir.Neden bunu yapiyorsunuz?O evdeki adam kim?
Eslerinizi kadin olarak ailenin dışında tutmayın.Onlar bunu yasadikca alisiyor bizim gibi degiller.
Bu mesafe durumu genelde sorun yaratiyor dilerim sizde olmaz.
Iste gecen hafta benim yasadigim sey bu.Kizlar merhaba dün sabahtan beri sol mememde ağrılı bir kitle var her zaman olan süt damari gibi sikismasi gibi degil hani koltuk altından olan
Oglum memeyi emdigi halde düzelmiyor mememin üstünde sanki oval bir cay tabagi gibi sert ve acili ne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?