Hemen dusa girip masajla sagacagim pompam yok henüz almadim canimCanım ilerleyip mastit olabilir alabiliyorsan duş alıp masaj yaparak suyun altında biraz sağabilşr sonra sağma makinen varsa sağıp birax boşaltabilşrsin. Geçen benim de bildiğin taş gibi sert ve ağır oldu hemen oğlumu emzirdim sağdım öyle rahatladım. Yapabileceğin en güzel şey o göğsünü boşaltmak
Anladim canim.durumlarımiz benzer biraz.benim babamda sorunlu.o öyke olunca aileye yansiyor problem.
Senin kendini kötü hissetmende birazda olsa onlarin etkisi oluyor.
Stres aslinda bebekten degil önceki yasadiklarimizdan kaynakli.
Boş ve büyük bi banyom var canim.orayi kullanmiyorum.çamasir odasi olarak kullaniyorum.
Oyurdugimuz odaya uzak ve cami açip heo havalandiririm zaten.bende havasizligi sevmem.önceden her sabaha her yeri bi acardim.simdi bebek olunca 1 cami aciyorum cereyan olmasin diye.
Canim bundan sonra bizi neler bekliyor.zora mi gidiyoruz kolaya mi?
Tamam canim.bende bi deneyeyim.ara sira bebek emmmiyor gece yatmadan sağayim diyorum.2 tane sut saklama kutusunu dolaba koydum ama sanirim boyle hic saglikli degil.
Evet canim ya.ben ayri yatmak istemiyorum.ama benim esim illa oturma odasinda tvnin karsisinda uyuklayarak yatacak.gelmiyor yatak odasina.bende mecbur burda yatiyorum.ama bugün alip bebegi yatakodasina gidecem.gelmezse kendi bilir.
Iste gecen hafta benim yasadigim sey bu.
Aģlayarak emzirdim.pompayla cikmadi.arkadasin dedigi gibi sicak su masaj emzirme.
Diğer memeyi de ver tabi canım arada aynı durum ona da olur yoksa. Masajı dipten uca doğru yap canım elinle sağ sonra bebişini emzir en güzel onlar çekiyor. Bunları yaptın fayda etmediyse beyaz lahana temin edip dolapta bir iki yaprağını soğutup göğsüne koyarsan emzirme sonrası o da rahatlatırHemen dusa girip masajla sagacagim pompam yok henüz almadim canim
O kdar aksi gelisti ki durum dün sabah 7gibi uyandi emzirdim sonra baktim halen acıyor gun boyu ayni memeyi verdim yinede duzelmedi doger mememde sertlesti
canim tek caresi surekli emzirmek.Aslinda dün sicak suyla yikadim biraz sagdum da ama düzelmedi bugun dus alicam canim
Aman Allah korusun.Bir yastığın bu kadar tehlikeli olabileceği hiç aklıma gelmezdi :) Ileri derecede Reflü var bizim oğlanda o Yüzden başını yüksek tutalım diyoruz senin yatağın altına yastık koyarak eğim yapma fikrin çok mantıklı ama :) bugün bi yapayım onuEski bebek yastiklarida cok cok incedir aslinda :)
Ve Allah korusun ani bebek olumlerine sebebiyet verdigi dusunuldugunden zamanla azalmis.
2 yastan sonra oneriliyor daha cok ama alisiyorlar sanirim kizim yastiktan kayıp altta uyuyor düz yerde :))))(4bucuk yasinda)
ayni durum bizde de var.gece 22 gibi yatiyor sabah 6da emmeye kalkiyor.sonra yatip 9da kalkiyor gece 22ye kadar uyku yok.ya da sallayarak kisa kisa uykular.aglamazsa birakiyorum oyalaniyo ama agliyosa ayakta ya da anakucaginda salliyorum.Yok ben bu kizi uyutamiyorum cildiriciiimmm a dostlar :) yahu gece uyuyosa gunduz uyumasada olur mu?
Yada 2 bucuk aylik bebisler gunduz kac saat uyumali?
Gozunden uyku akiyor kipkirmizi oldu kapaniyor ama ninni, ayakta hafif sallama, kucakta hafif sallama, temiz havaya cikma, besigine koyup karanlik ortam yaratma yok yok yok gunduz uyumuyor..
Gecede en gec 12 de gece uykusuna dalip 1-2 kez goz kapali uyuyarak emip yatiyor sizce ne yapmaliyim? Gunduz uyumayinca huysuz oluyor bu arada aksam sessizligi sakinligi ve karanligi cokunce uyuyor 6-7 gibi
22 den 6 ya kadarki sürede emmek için uyanmıyor nu canımayni durum bizde de var.gece 22 gibi yatiyor sabah 6da emmeye kalkiyor.sonra yatip 9da kalkiyor gece 22ye kadar uyku yok.ya da sallayarak kisa kisa uykular.aglamazsa birakiyorum oyalaniyo ama agliyosa ayakta ya da anakucaginda salliyorum.
Piş piş ile fön makinesi sesi bir arada videosu Açıyor nusun canım.onu açınca illa uyuyır benimki..bir de gazi yok değil mi eminsin ?Yok ben bu kizi uyutamiyorum cildiriciiimmm a dostlar :) yahu gece uyuyosa gunduz uyumasada olur mu?
Gozunden uyku akiyor kipkirmizi oldu kapaniyor ama ninni, ayakta hafif sallama, kucakta hafif sallama, temiz havaya cikma, besigine koyup karanlik ortam yaratma yok yok yok gunduz uyumuyor..
Gecede en gec 12 de gece uykusuna dalip 1-2 kez goz kapali uyuyarak emip yatiyor sizce ne yapmaliyim? Gunduz uyumayinca huysuz oluyor bu arada aksam sessizligi sakinligi ve karanligi cokunce uyuyor 6-7 gibi
Canim hic olmazsa aksam.olunca yatiyor.bizimki o saatlerde bi huysuz oluyor ki.Yok ben bu kizi uyutamiyorum cildiriciiimmm a dostlar :) yahu gece uyuyosa gunduz uyumasada olur mu?
Valla senin bebis tam benlik.8 saat uyusa sonra emip uyusa oh dicem.ayni durum bizde de var.gece 22 gibi yatiyor sabah 6da emmeye kalkiyor.sonra yatip 9da kalkiyor gece 22ye kadar uyku yok.ya da sallayarak kisa kisa uykular.aglamazsa birakiyorum oyalaniyo ama agliyosa ayakta ya da anakucaginda salliyorum.
Gecen aksam iyice azitmisti. Uyuyunca sagdim. Sonmustu goguslerim. 25 ml falan cikti 10 dakikada. Yani memede sut bitmiyor ama yavas gelince sinirleniyor. Gerci bu aksamda sinirlendi. Soylene soylene emdi. Halbuki meme doluydu. Ben anlasamiyom bu cocukla.
Benimkinin de gazi hep cok emmekten. Bi de surekli emince dogan olarak kusuyor. Baska seylerle oyalansa rahat edicem. Sabahlari emdikten sonra biraz bakiniyor. Ama ilerleyen saatlerde uykusu olup uyumadigi icin emdikce emmek istiyor. Uyumak icin de emmek istiyor. Bu sefer ellemiyim gaz icin diyorum. Kucagimda uykusunu alsin. Ama uyanip kusuyor. Kisir dongu.
Piş piş ile fön makinesi sesi bir arada videosu Açıyor nusun canım.onu açınca illa uyuyır benimki..bir de gazi yok değil mi eminsin ?
Aman Allah korusun.Bir yastığın bu kadar tehlikeli olabileceği hiç aklıma gelmezdi :) Ileri derecede Reflü var bizim oğlanda o Yüzden başını yüksek tutalım diyoruz senin yatağın altına yastık koyarak eğim yapma fikrin çok mantıklı ama :) bugün bi yapayım onu
ayni durum bizde de var.gece 22 gibi yatiyor sabah 6da emmeye kalkiyor.sonra yatip 9da kalkiyor gece 22ye kadar uyku yok.ya da sallayarak kisa kisa uykular.aglamazsa birakiyorum oyalaniyo ama agliyosa ayakta ya da anakucaginda salliyorum.
Canim hic olmazsa aksam.olunca yatiyor.bizimki o saatlerde bi huysuz oluyor ki.
Akşam huysuzlugu deniyormus.benim beegimde önceden öģlenleri iki kere uyuyordu.ama yarim saat uyuyup uyaniyor.eğer besigini sallarsam devam ediyor.
Simdi de sabah 9 dan beri ugrasiyorum.banyo yaptirdim.uyudu.geri uyandi.emzirdim.uyudu geri uyandi.
Sonra yine agladi enzirdim.bu sefee yatmadi.ağladi.besigine koydum baya bi salladim.öyle gözü kapandi.ses yapinca hemen uyaniyor.ayri odada uyutim desem kusar görmem.
Gece uykusuda 22 den önce yok.gecede en fazla uyuduğu 4 saat.oda bazen.hep 3 saate uyaniyor.sonrada da 2.1.1
Galiba gittikçe uyku azaliyor.
Uyumazlarsa ne yapsan nafile.kendini hırpalama.
Kızlar ayaklarını sürekli kendine dogru cekiyor yüzü kızariyor ağlıyor ayaklarini çekerken, gazdan mi bu sırada biberonu da asla kabul etmiyor, omzuma atinca susuyor gece böyle bir on beş dakika dolaştık odada sonra 60 CC ancak içti. Biogaia kullanıyorum günde bir kez 5 damla, birde Nurse Harveys şurup 4 kez falanda mamaya katıyorum.
uyanmiyor canim.aksam yatmadan uzun uzun emiyor sonra 7-8 saatlik uykusuna geciyor22 den 6 ya kadarki sürede emmek için uyanmıyor nu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?