2018 Ekim Anneleri

Hemen dusa girip masajla sagacagim pompam yok henüz almadim canim
O kdar aksi gelisti ki durum dün sabah 7gibi uyandi emzirdim sonra baktim halen acıyor gun boyu ayni memeyi verdim yinede duzelmedi doger mememde sertlesti

Aslinda dün sicak suyla yikadim biraz sagdum da ama düzelmedi bugun dus alicam canim

Hemen dusa girip masajla sagacagim pompam yok henüz almadim canim
O kdar aksi gelisti ki durum dün sabah 7gibi uyandi emzirdim sonra baktim halen acıyor gun boyu ayni memeyi verdim yinede duzelmedi doger mememde sertlesti
Diğer memeyi de ver tabi canım arada aynı durum ona da olur yoksa. Masajı dipten uca doğru yap canım elinle sağ sonra bebişini emzir en güzel onlar çekiyor. Bunları yaptın fayda etmediyse beyaz lahana temin edip dolapta bir iki yaprağını soğutup göğsüne koyarsan emzirme sonrası o da rahatlatır

Yok ben bu kizi uyutamiyorum cildiriciiimmm a dostlar :) yahu gece uyuyosa gunduz uyumasada olur mu?
Yada 2 bucuk aylik bebisler gunduz kac saat uyumali?
Gozunden uyku akiyor kipkirmizi oldu kapaniyor ama ninni, ayakta hafif sallama, kucakta hafif sallama, temiz havaya cikma, besigine koyup karanlik ortam yaratma yok yok yok gunduz uyumuyor..
Gecede en gec 12 de gece uykusuna dalip 1-2 kez goz kapali uyuyarak emip yatiyor sizce ne yapmaliyim? Gunduz uyumayinca huysuz oluyor bu arada aksam sessizligi sakinligi ve karanligi cokunce uyuyor 6-7 gibi

Aman Allah korusun.Bir yastığın bu kadar tehlikeli olabileceği hiç aklıma gelmezdi :) Ileri derecede Reflü var bizim oğlanda o Yüzden başını yüksek tutalım diyoruz senin yatağın altına yastık koyarak eğim yapma fikrin çok mantıklı ama :) bugün bi yapayım onu

ayni durum bizde de var.gece 22 gibi yatiyor sabah 6da emmeye kalkiyor.sonra yatip 9da kalkiyor gece 22ye kadar uyku yok.ya da sallayarak kisa kisa uykular.aglamazsa birakiyorum oyalaniyo ama agliyosa ayakta ya da anakucaginda salliyorum.

ayni durum bizde de var.gece 22 gibi yatiyor sabah 6da emmeye kalkiyor.sonra yatip 9da kalkiyor gece 22ye kadar uyku yok.ya da sallayarak kisa kisa uykular.aglamazsa birakiyorum oyalaniyo ama agliyosa ayakta ya da anakucaginda salliyorum.
22 den 6 ya kadarki sürede emmek için uyanmıyor nu canım

Piş piş ile fön makinesi sesi bir arada videosu Açıyor nusun canım.onu açınca illa uyuyır benimki..bir de gazi yok değil mi eminsin ?

Canim hic olmazsa aksam.olunca yatiyor.bizimki o saatlerde bi huysuz oluyor ki.
Akşam huysuzlugu deniyormus.benim beegimde önceden öģlenleri iki kere uyuyordu.ama yarim saat uyuyup uyaniyor.eğer besigini sallarsam devam ediyor.
Simdi de sabah 9 dan beri ugrasiyorum.banyo yaptirdim.uyudu.geri uyandi.emzirdim.uyudu geri uyandi.
Sonra yine agladi enzirdim.bu sefee yatmadi.ağladi.besigine koydum baya bi salladim.öyle gözü kapandi.ses yapinca hemen uyaniyor.ayri odada uyutim desem kusar görmem.
Gece uykusuda 22 den önce yok.gecede en fazla uyuduğu 4 saat.oda bazen.hep 3 saate uyaniyor.sonrada da 2.1.1
Galiba gittikçe uyku azaliyor.
Uyumazlarsa ne yapsan nafile.kendini hırpalama.

Valla senin bebis tam benlik.8 saat uyusa sonra emip uyusa oh dicem.

plojovic canim ben yastigi kaldirdim.
Onun yerine yataginin altina ćok ince bi bebek yastigi koyup meyil verdim.bebek yine terliyor.
Gece yatmadan evvel uzun kollu çıtçitlı ve uzerine takim giydirdim.ayagina 1 çorap.altina da penye ayakli pijama giydirdim.yani alt ve üst 2 kat oldu.ivine atlet guydirmedim.
Bide bezini çişle hic doldurmuyor.heo az cis yaoiyor.geceden sabaha 8 saatte bez agirlasmiyor.kakasini yapiyor.
Doktora idrari kotu kokuyor dedi.terlemeden dolayi idrarı pek yapmiyor.
Doktor idrar tahlili istedi bisey cikmadı.
Çisı az yapiyor diyorum normal diyip gecistiriyor.güya özel hastaneye gotürdüm.
Bide canim gündüz bebegini nerde uyutuyorsun? bi odada tek mi birakiyorsun?

Evet aynen öyle zamanla düzelir inşallah. Ya bi de benim sağma makinam sizle aynı de ben pek beceremiyorum boşaltamıyorum anca 30 ml çıkarıyorum yanlış mı yapıyorum acaba o başlık küçük geliyor olabilir mi diğerini mi denesem

Piş piş ile fön makinesi sesi bir arada videosu Açıyor nusun canım.onu açınca illa uyuyır benimki..bir de gazi yok değil mi eminsin ?

Zaten sen dediginden beri onu aciyorum ama yok canim ise yaramadi gazda yok saglam cikardi cunku en son
Ya bizimkinin eli hep agzinda hatta bi sinirle yumrugunu sokup isirmaya falan calisiyor bide salya cok var onluk takmak zorunda kaldim ustu basi sirilsiklam oluyor

Canim reflu yataklari var cok kullanisli hem yan yatma destekleride var bizde reflu yok ama dogdugundan beri kullaniyoruz hafif egimli oldugundan icim her daim cok rahat besiginede onunla koyuyorum

Gece 8 saat deliksiz mi uyuyor aman masallah mama mi anne sutu mu yalnizca?

Kızlar ayaklarını sürekli kendine dogru cekiyor yüzü kızariyor ağlıyor ayaklarini çekerken, gazdan mi bu sırada biberonu da asla kabul etmiyor, omzuma atinca susuyor gece böyle bir on beş dakika dolaştık odada sonra 60 CC ancak içti. Biogaia kullanıyorum günde bir kez 5 damla, birde Nurse Harveys şurup 4 kez falanda mamaya katıyorum.

Ya huysuz durmasa birakcam zaten gunduz uyumasada olur napim yani uyumuyor dicem ama uyumadigi icin surekli emmek istiyor e sut dolmuyor bu esnada ve huysuz oluyor

Gaz canim aramiza hosgeldin 2.aya girdigi gunden beri ayni moddayiz demek biberonda da almiyor bende memeye alinca yatay pozisyonda gaz daha cok sikistiriyor sagip mi versem diyordum ama yok yani 18 gundur boyleyiz
Biogaia arti pankreoflat sabah aksam hemde bizim dusun o derecedeyiz :) gece bile uykusundan gazla kalkar bizim kiz valla nolcak bilmiyorum bununla beraber emme aralarini acti kendliginden artik 2 saatte bir degil 3 saatte istiyor kilo vericek diyo korkuyorum gazdan da ememedigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…