2018 Ekim Anneleri

Masallah diyelim olsun 1 hafta uykunu alirsin hic degilse :) peki gece 22 emzirmesini nasil yapiyorsun banyo sonrasi falan mi uyuya kaliyor mu memede?
evet masallah :) saat 9bucuga dogru yatak odasina geciyorum.gece lambasini yakip emziriyorum.sonra dik tutarken bir iki gegiriyo.gozler yari acik yari kapali uykulu halde yatiriyorum yatagina.tabi bazen ekstradan pispislenip sallanmak da isteyebiliyo.degisiyo duruma gore.

Genelde gece uc dört gibi başlıyor gunduz on on ikiye kadar devam ediyor, mamayı içmiyor bir türlü kafasını sağa sola salliyor ne yapacagimi sasirdim kilo alamayacak diye oturup agliyorum zaten icmesi gereken miktar kadar içmiyor bazen dort saat geçsede 60 CC yı zor içiyor, gece uyaniyor uc saat sonra açıkmıştır diyorum mama hazırlıyorum içmiyor döküyorum

Ya huysuz durmasa birakcam zaten gunduz uyumasada olur napim yani uyumuyor dicem ama uyumadigi icin surekli emmek istiyor e sut dolmuyor bu esnada ve huysuz oluyor
2 saat düzeni yok mu canim?hep mi böyleydi.bazen bebekler yarim emerler uyumazlar.sonra yine emerler anne de uğrasir uyutmaya ama uyumaz.
Canim bebek uyuyunca sen ne yapiyorsun?onu odada birakip salona mi gidiyorsun yoksa sende mi uyuyorsun?

Vardi olmaz olur mu 2 saatte bir kurulu Saat gibi acikirdi ama ne zaman 2 aylik olduk tum duzen gazla beraber degisti ya birde bizimkinin disler erken geliyormus yuvalari hazir beyaz beyaz gorunuyor erken cikaracak dedi doktor sanirim onunda sikintisi var cunku el habire agizda ve sinirle yaliyor isirmaya calisiyor salya var cok

Ayniyiz canim hic uzulme ben doktora soyledim eskiden 20 20 iki memeyi itinayla emen kizim ememez oldu dedim gazdan dedi ona birak artik dedi ama sende bi dr na danis derim

Canim bu sorunun cozumu goruntulu telsiz ben uyuyunca ordan bakıyorum basini bekleme ye gerek olmuyor

İste benim hatam salonda emziriyorum salonda yikiyorduk ama artik banyoda yikayalim her seyin yerini bilsin dedik dur bakalim bugun oyle deneyeyim banyoda yikama sonra yatak odasi los isikta emzirme ve uykuya dalinca besigine gecis
Ben gunduz hep salonda gozumun onunde uyutuyorum bu da hata aslinda uyuyunca besigine alayim artik tabi gunduz uyursa
Herhalde gunduz uyumayan bi bizim bebeler

Arkadaslar oyun halisini acan var mi bu arada? Ben acmayi dusunuyorum ama alti cok ince geliyor onumuzde kis evler sicak olsada yerden soguk almasin kizcagizim altina ne serebilirim sizce

Ben kızımda uzunca bir süre öyle kullandım canım 2 yaştan sonra yastığa ancak geçtik oldukça iyi oluyor yarattığı hafif eğim

bazen salona gidip tv izliyorum biraz.bazen ben de uyuyorum degisiyo canim.ama uyuduguna emin olmadan cikmiyorum odadan

Arkadaslar oyun halisini acan var mi bu arada? Ben acmayi dusunuyorum ama alti cok ince geliyor onumuzde kis evler sicak olsada yerden soguk almasin kizcagizim altina ne serebilirim sizce
Ben yeni almıştım dün geldi halının üstüne ince bir battaniye üstüne oyun halısı koydum yerler çok soğuk değil zaten kalorifer boruları geçiyor sıcak geliyor alttan

Olabilir canim.bebim ablamin oģlu da 3.ayda dis cikardi.cok huzursuz oluyordu.
Bizim de 2 ay olunca gazi artti.
Ayniyiz canim hic uzulme ben doktora soyledim eskiden 20 20 iki memeyi itinayla emen kizim ememez oldu dedim gazdan dedi ona birak artik dedi ama sende bi dr na danis derim
Ya evet benimkide cok emerdi kilo almisti.ama bu ay en fazla 5.dakika bir meme emiyor.1 haftada 100 gr alabilmiş.
Önceden biz beziyorduk saatlerce emzirmekten ama simdi 15 dakika emsin diye zorluyorum.
Canim bu sorunun cozumu goruntulu telsiz ben uyuyunca ordan bakıyorum basini bekleme ye gerek olmuyor
Biz telsiz almadik canim.ama çok ihtiyaçlarimiz var.ona sıra gelmez.
bazen salona gidip tv izliyorum biraz.bazen ben de uyuyorum degisiyo canim.ama uyuduguna emin olmadan cikmiyorum odadan
Bizim bebek uyusa bile uyaniyor hemen.yanindan ayrilamiyorum.bide kusar diye korkuyorum.
Zaten eşim aşırı pimpirikli.yanindan ayrilmayalim diyor.yalnız birakma diye kızıyor hep bana.uyanık olsa bile.
senin eşin nasil bu konuda?

Ayni benimki. Kanguruda veya bebek arabasinda uyumuyor mu?

Farkli boyutlarda baslik mi var hic dikkat etmedim. Eve gidince bakarim.
Avmde emziriyorum su an. Uyurken geldim. Bakalim bebek arabasinda bagirmadan donebilecek miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…