anne sutu sadece canim evet deliksiz uyuyor bi haftadir boyle.bakalim daha degisir huylari.Gece 8 saat deliksiz mi uyuyor aman masallah mama mi anne sutu mu yalnizca?
anne sutu sadece canim evet deliksiz uyuyor bi haftadir boyle.bakalim daha degisir huylari.
evet masallah :) saat 9bucuga dogru yatak odasina geciyorum.gece lambasini yakip emziriyorum.sonra dik tutarken bir iki gegiriyo.gozler yari acik yari kapali uykulu halde yatiriyorum yatagina.tabi bazen ekstradan pispislenip sallanmak da isteyebiliyo.degisiyo duruma gore.Masallah diyelim olsun 1 hafta uykunu alirsin hic degilse :) peki gece 22 emzirmesini nasil yapiyorsun banyo sonrasi falan mi uyuya kaliyor mu memede?
Genelde gece uc dört gibi başlıyor gunduz on on ikiye kadar devam ediyor, mamayı içmiyor bir türlü kafasını sağa sola salliyorGaz canim aramiza hosgeldin 2.aya girdigi gunden beri ayni moddayiz demek biberonda da almiyor bende memeye alinca yatay pozisyonda gaz daha cok sikistiriyor sagip mi versem diyordum ama yok yani 18 gundur boyleyiz
Biogaia arti pankreoflat sabah aksam hemde bizim dusun o derecedeyiz :) gece bile uykusundan gazla kalkar bizim kiz valla nolcak bilmiyorum bununla beraber emme aralarini acti kendliginden artik 2 saatte bir degil 3 saatte istiyor kilo vericek diyo korkuyorum gazdan da ememedigi icin
2 saat düzeni yok mu canim?hep mi böyleydi.bazen bebekler yarim emerler uyumazlar.sonra yine emerler anne de uğrasir uyutmaya ama uyumaz.Ya huysuz durmasa birakcam zaten gunduz uyumasada olur napim yani uyumuyor dicem ama uyumadigi icin surekli emmek istiyor e sut dolmuyor bu esnada ve huysuz oluyor
Canim bebek uyuyunca sen ne yapiyorsun?onu odada birakip salona mi gidiyorsun yoksa sende mi uyuyorsun?evet masallah :) saat 9bucuga dogru yatak odasina geciyorum.gece lambasini yakip emziriyorum.sonra dik tutarken bir iki gegiriyo.gozler yari acik yari kapali uykulu halde yatiriyorum yatagina.tabi bazen ekstradan pispislenip sallanmak da isteyebiliyo.degisiyo duruma gore.
2 saat düzeni yok mu canim?hep mi böyleydi.bazen bebekler yarim emerler uyumazlar.sonra yine emerler anne de uğrasir uyutmaya ama uyumaz.
Canim bebek uyuyunca sen ne yapiyorsun?onu odada birakip salona mi gidiyorsun yoksa sende mi uyuyorsun?
Genelde gece uc dört gibi başlıyor gunduz on on ikiye kadar devam ediyor, mamayı içmiyor bir türlü kafasını sağa sola salliyorne yapacagimi sasirdim kilo alamayacak diye oturup agliyorum zaten icmesi gereken miktar kadar içmiyor bazen dort saat geçsede 60 CC yı zor içiyor, gece uyaniyor uc saat sonra açıkmıştır diyorum mama hazırlıyorum içmiyor döküyorum
Canim bu sorunun cozumu goruntulu telsiz ben uyuyunca ordan bakıyorum basini bekleme ye gerek olmuyor2 saat düzeni yok mu canim?hep mi böyleydi.bazen bebekler yarim emerler uyumazlar.sonra yine emerler anne de uğrasir uyutmaya ama uyumaz.
Canim bebek uyuyunca sen ne yapiyorsun?onu odada birakip salona mi gidiyorsun yoksa sende mi uyuyorsun?
evet masallah :) saat 9bucuga dogru yatak odasina geciyorum.gece lambasini yakip emziriyorum.sonra dik tutarken bir iki gegiriyo.gozler yari acik yari kapali uykulu halde yatiriyorum yatagina.tabi bazen ekstradan pispislenip sallanmak da isteyebiliyo.degisiyo duruma gore.
Ben kızımda uzunca bir süre öyle kullandım canım 2 yaştan sonra yastığa ancak geçtik oldukça iyi oluyor yarattığı hafif eğimAman Allah korusun.Bir yastığın bu kadar tehlikeli olabileceği hiç aklıma gelmezdi :) Ileri derecede Reflü var bizim oğlanda o Yüzden başını yüksek tutalım diyoruz senin yatağın altına yastık koyarak eğim yapma fikrin çok mantıklı ama :) bugün bi yapayım onu
bazen salona gidip tv izliyorum biraz.bazen ben de uyuyorum degisiyo canim.ama uyuduguna emin olmadan cikmiyorum odadan2 saat düzeni yok mu canim?hep mi böyleydi.bazen bebekler yarim emerler uyumazlar.sonra yine emerler anne de uğrasir uyutmaya ama uyumaz.
Ben yeni almıştım dün geldi halının üstüne ince bir battaniye üstüne oyun halısı koydum yerler çok soğuk değil zaten kalorifer boruları geçiyor sıcak geliyor alttanArkadaslar oyun halisini acan var mi bu arada? Ben acmayi dusunuyorum ama alti cok ince geliyor onumuzde kis evler sicak olsada yerden soguk almasin kizcagizim altina ne serebilirim sizce
Olabilir canim.bebim ablamin oģlu da 3.ayda dis cikardi.cok huzursuz oluyordu.Vardi olmaz olur mu 2 saatte bir kurulu Saat gibi acikirdi ama ne zaman 2 aylik olduk tum duzen gazla beraber degisti ya birde bizimkinin disler erken geliyormus yuvalari hazir beyaz beyaz gorunuyor erken cikaracak dedi doktor sanirim onunda sikintisi var cunku el habire agizda ve sinirle yaliyor isirmaya calisiyor salya var cok
Ya evet benimkide cok emerdi kilo almisti.ama bu ay en fazla 5.dakika bir meme emiyor.1 haftada 100 gr alabilmiş.Ayniyiz canim hic uzulme ben doktora soyledim eskiden 20 20 iki memeyi itinayla emen kizim ememez oldu dedim gazdan dedi ona birak artik dedi ama sende bi dr na danis derim
Biz telsiz almadik canim.ama çok ihtiyaçlarimiz var.ona sıra gelmez.Canim bu sorunun cozumu goruntulu telsiz ben uyuyunca ordan bakıyorum basini bekleme ye gerek olmuyor
Bizim bebek uyusa bile uyaniyor hemen.yanindan ayrilamiyorum.bide kusar diye korkuyorum.bazen salona gidip tv izliyorum biraz.bazen ben de uyuyorum degisiyo canim.ama uyuduguna emin olmadan cikmiyorum odadan
Canim bebeginin uykusu düzeldi mi?uyuyabiliyor mu geceleri?Ben yeni almıştım dün geldi halının üstüne ince bir battaniye üstüne oyun halısı koydum yerler çok soğuk değil zaten kalorifer boruları geçiyor sıcak geliyor alttan
Ayni benimki. Kanguruda veya bebek arabasinda uyumuyor mu?Yok ben bu kizi uyutamiyorum cildiriciiimmm a dostlar :) yahu gece uyuyosa gunduz uyumasada olur mu?
Yada 2 bucuk aylik bebisler gunduz kac saat uyumali?
Gozunden uyku akiyor kipkirmizi oldu kapaniyor ama ninni, ayakta hafif sallama, kucakta hafif sallama, temiz havaya cikma, besigine koyup karanlik ortam yaratma yok yok yok gunduz uyumuyor..
Gecede en gec 12 de gece uykusuna dalip 1-2 kez goz kapali uyuyarak emip yatiyor sizce ne yapmaliyim? Gunduz uyumayinca huysuz oluyor bu arada aksam sessizligi sakinligi ve karanligi cokunce uyuyor 6-7 gibi
Ayni benimki. Kanguruda veya bebek arabasinda uyumuyor mu?
Farkli boyutlarda baslik mi var hic dikkat etmedim. Eve gidince bakarim.Evet aynen öyle zamanla düzelir inşallah. Ya bi de benim sağma makinam sizle aynı de ben pek beceremiyorum boşaltamıyorum anca 30 ml çıkarıyorum yanlış mı yapıyorum acaba o başlık küçük geliyor olabilir mi diğerini mi denesem
Ayni benimki. Kanguruda veya bebek arabasinda uyumuyor mu?
Kanguruda bende de once bagiriyor ama sonra sakinlesiyor.Bebek arabasinda uyuyor ama kanguruda sanirim bi yeri aciyor esimde aglamiyor ama bende agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?