2018 Ekim Anneleri

U Umudumbitmedi_

canim benim esim esnaf oldugu icin haftanin 6 gunu bazen 7 gunu calisiyor.ve aksam 8de geliyor eve.geldiginde de zaten bikac saat oturma odasinda yemek ve tv ile geciriyoruz bebek kanepede ya da anakucaginda tv yi gormiycek sekilde yanimizda duruyo.arada emziriyorum filan.sadece gece uykusuna gecince yanindan ayrilmis oluyoruz.ama kisa sure sonra zaten biz de uyumak icin gitmis oluyoruz yanina.

Diş yerleri kaşınıyo dicem de henüz çok Erkrn galiba :)

Canim reflu yataklari var cok kullanisli hem yan yatma destekleride var bizde reflu yok ama dogdugundan beri kullaniyoruz hafif egimli oldugundan icim her daim cok rahat besiginede onunla koyuyorum
Doğmadan önce almıştım canım Reflü yatağını.Artıo içine sığmadığı için üç gündür kaldırdık kullanmıyoruz

Kızlar belki hatırlarsınız göğsüm şişince ilk zamanlar sağmıştım sağdıktan sonra ne uç kaldı ne meme :) tek meme emziriyordum görümcem diğerinide zorla ver ilerde zamanla tek meme yetmez dedi 2 3 kere zorladım şuan çok kötü yara oldu ucu olmadığı için birde şişti acıyor sağıyorum süt gelmiyor 5 pompada 1 damla anca kızım emmek istemiyor emincede ağlıyor sanırım kanallar tıkanmış .. olabilir mi öyle ve ne yapmam lazım

Lansinoh g. Kremi kullanın

Arkadaslar omuz kol ve ellerimim ağrısı fena ki fena... sürekli kucakta gezmek istiyor. Anakucağı ev tipi veya diğer ana kucağına koyunca başlıyo ağlamaya.. oyun halisini seviyo sadece :))) gündüz en fazla yarım saat uyuyor. Ben pert:))) asla şikayet değil tabiki, severek bakıyorum da acaba bu kol ve omuz ağrısına ne yapılmalı??

Farkli boyutlarda baslik mi var hic dikkat etmedim. Eve gidince bakarim.
Avmde emziriyorum su an. Uyurken geldim. Bakalim bebek arabasinda bagirmadan donebilecek miyiz?

Ne güzel :) Dışarı çıkınca susuyor bebekler genelde ben soğuktan çıkarmaya cesaret edemedim daha evin bulunduğu yer yokuş arabamız yok bebek arabası var ama nasıl kullanacam acaba böyle bi yerde kanguru zamanını bekliyorum ben de

Sanırım iki aydan sonra canım şu an 2.5 ayı geçtik 11 gün sonra 3 aylık olacak oğlum. Normal canım ilkinden de biliyorsun zaten ne şekillere ne renklere bürünecek daha:)
Canim bizim doğum tarihi yakin galiba, bizde sekiz gun sonra üç aylık olacağız, dogum kilosu ne kadardi simdi ne kadar oldu canım?

Canim reflu yataklari var cok kullanisli hem yan yatma destekleride var bizde reflu yok ama dogdugundan beri kullaniyoruz hafif egimli oldugundan icim her daim cok rahat besiginede onunla koyuyorum
Evet benim de içim onunla daha rahat..alt tarafındaki açma kapama şeysini gevşettik yine koyduk beşiğe şimdi..yastığı gündüzleri reflü yatağında asla durmadığı için yastık kullanıyorum ama bişey olmaz inş

Kizlar merhaba.. kızım 66 günlük oldu.. uyku durumunu kafasina göre takiliyor bende ellemiyorum hiç.. nezaman isterse ozaman uyuyor.. bugün 2. Ay aşılarini oldu.. bundan sonra 4. Ayda aşı olucak dimi? Birde benimki cok hıçkırıyor emmesinden 40 dk sonra felan mutlaka başlıyor. Kusma bazen oluyor hickirikla birlikte.. hickirinca emziriyorum sonrada birakmiyor memeyi.. bi kisir döngüde gidiyoruz..

Canim bizim doğum tarihi yakin galiba, bizde sekiz gun sonra üç aylık olacağız, dogum kilosu ne kadardi simdi ne kadar oldu canım?
1 ekim doğumlu canım 3475 gr doğdu şimdi net bilmiyorum ama 7500 oldu sanırım biraz hızlı ilerledi. 3. Ay kontrole gittiğimizde göreceğiz

Biz o altindaki kaymasini onleyici kucuk yastigi coktan cikardik cunku ayaklari carpiyor yastik derken basi icin mi? 1 yasina kadar yastik yok diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…