2018 Ekim Anneleri

Bacaklarini ayirip oturmaya baslayinca sanirim. 3 aydan sonra galiba. plojovic iyi biliyor bu konuyu.

E exelanss Kucaginizada o ayaklari acik oturur gb almaya basladiginizda az cok anlarsiniz kizlar.Tam 3 aylik bnmki mesela hala tam acmiyorum yani onceye gore daha farkli evet ama acip sarkitmadim zorlar gb

Lahana yapragi deneyebilirsin.
Icindeki maddeden dolayi iltihaplari azaltma ozelligi var.Ama doktorunada danis derim mutlaka.Emzirmeden once sicak kompres iyi gelir

Cok rahatsiz ediciyse bence doktora gorunmende fayda var.

Lahana yapragi deneyebilirsin.
Icindeki maddeden dolayi iltihaplari azaltma ozelligi var.Ama doktorunada danis derim mutlaka.Emzirmeden once sicak kompres iyi gelir
Canım lahanayı sıcak mı soğuk mu uyguluyorduk çocuk emiyor gelmiyor süt öteki meme fışkırdığı için bu da damla damla geliyor almak istemiyor pompayada gelmiyor keşke emzirmeseydim hiç sönüp gitmişti ne güzel ya

Evet 4.ayda rutin asi var.
Rota asisi yaptirmayacaksaniz ya da yaptirmadiysaniz 3.ayda o olabilir istiyorsaniz.
Hickirma buyudukce azaliyor ama hala var bizde de.Ben emzirmiyorum toksa cunku bu kez daha da sisiyor mide daha da rahatsiz oluyor.

Aynisini 1 hafta once yasadim.uykulu uykulu emzireceksin.canim.
Hic vakit kaybetme.bi uandan masaj yap bi yandan ılik su.zeytinyağıyla ovustur.yumuşatmazsan bebek çikaramaz.

Canım mastit konusunda araştırma yaparken o durumda süt tatlı değil tuzlu olurmuş bebek pek emmek istemezmiş belki öyle bir durum olmuştur lahana yaprağını soğutup kullanmak gerekiyor canım

Yahu anlamadim 2.ay kontrolunde dr dis yuvalari olusmus erken gelicek dedi ama bu kadar erken kastetmedi sanirim :)

3-4 aylikken cikaranlar olabiliyor :)
Bide dis cikma suresi uzun.O yuzden bayaa onceden basliyor kizgin kasinmalar :)
Ama salya ve elin agizda olmasi normal bebeklerde de beklenem bi durum

Gece uykusu ya da gunduz uykusu ayni canim hareketlendikce ozellikle tutunup kalkmaya basladikca degisebiliyor.Ona gore sende alisiyorsun iste :)
Evet tekim.Sadece Cumartesi gunleri kizimin balesi var ona birlikte gidiyoruz.
Annem geliyor bebegin yanina.Bale 1 saat ama git gel 3 saatimizi aliyor.Onun disinda 3müz kızkıza takiliyoruz :)
Ilkinde bende aman yetisemiyorum,hic zaman yok modundaydim ama inan ki cok zamanimiz var :) Biz neyi nasil goruyorsak iste.Pratiklestikcede etkisi oluyor tabii yoksa o ilk evlendigim halimden eser yok simdi :))))))))))

Soguk olursa sicakliginida yatistirir senin icinde rahatlatici olur.
Ya da suyun altinda yıka,memeni tam kavrayacak sekilde kapat.Isinincaya kadar 20dk fln dursun.Sabah aksam yapabilirsin
Aslinda mantikla yaklasmis ama tabii bundan sonrasi icin aci olmus sana.
Mesela biraktirirkende olabiliyor ama o zaman sütün azalmasina yardimci seyler kullanilabiliyor.Suan senin durumun baska diger memedeki sutude etkilememek lazim :)

Evet yastığı başının altına koyuyorum çünkü Reflü oldupu için başı yüksekte Olmalı gündüzleri uyumazken Reflü yatağında yatmayı reddediyor

Hadi ya o kotu olmus neyse ama gunduz zaten bi gozun hep ustunde olur uyusada gece onemli olan ama reflu yataginda basi zaten yuksekte daha mi yuksek olmasi lazim

Vallahi 16-17 saati bulmaz sanmiyorum gece gecisi bazen oluyor ama soyle mesela dun 6 da uyudu 7 bucukta uyandi banyo meme falan 10 bucukta yatti sonrasi 1 bucuk 4 bucuk 7 olarak devam etti bu normal mi? Bugunde sabahtan simdiye kadar sadece 1,5 saat uyudu

Kose koltugum var ama ben istiyorum ki salonda bi koseye koyayim ve hep acik dursun cunku ana kucagindaki oyuncaklara cok aktif gun icinde oyun halisinda da aktif olabilir diye dusundum aynen tv battaniyem var onu serecegim yer farkediyor ya bazen halinin ustune oturuyorum bana bile soguk geliyor

Benim kızımda çıta uyanıyor dışarda biri öksürse ona bile uyanıyor her gelende bana ay niye sese alıştırmadın diyor bende bunu hiç anlamıyorum yani bu sese alıştırma nedir Allah aşkına :)

3-4 aylikken cikaranlar olabiliyor :)
Bide dis cikma suresi uzun.O yuzden bayaa onceden basliyor kizgin kasinmalar :)
Ama salya ve elin agizda olmasi normal bebeklerde de beklenem bi durum

Ay o salyalari ne yapicaz bilmiyorum dakika basi onluk degisiyorum Allahtan petekler acikta hemen kuruyor Zaten kucucuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…