2018 Ekim Anneleri

Çok teşekkürler inşallah tekrarlamaz bu hafta çok zor geçti. Çarşamba ilerlemişti ek ilaçlar verildi bugün çok şükür biraz daha iyi. Kilo kaybı devam ediyor ve öksürük nefes alamama çok fazla. Elimden geldiğince ben de beslenmesine dikkat edecegim

Geçmiş olsun nasıl oldu bebegin

Amin cnm çok teşekkürler evet çok zor oluyor ama geçiyor. O da ben de çok yıprandık. Bazı ilaçları 2saatte bir bazıları 4saatte bir idi. Bugün 5saatte bir oldu. Buna da şükür. zayıfladı yavrum kaç gün ememedi. Uyurken hep hava verdik uykusu bölündü çok huzursuzlandi kaç gündür agliyo hep. Sizin kontrol nasıl gecti

Bende gecen hafta evi sirkeyle temizledim hatta caydanliga su koyup icine sirke ekledim buhar yaptim. Bugun bizimde kontrolumuz vardi.Öksuruge bisey vermedi kendi kendine gecicek dedi hava vermeye devam et dedi oksuruk gecene kadar.
Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz. Biz de bir gün arayla doktora gittik. Çarşamba tekrar gidecegiz. Odanın nemine de dikkat et cnm

Bugün 3aylik oluyoruz insallah. Rota virüs aşısını konuştuk bugün Dr la. Alerji dr u onay verirse yapılacak. Bir de meningok aşısı varmış. Yaptıracak misiniz?

Dönüşümlü olarak emzirdim cok şükür aksama doğru duzeldi canim memede agliyordu 10 dk ayakta gezdirip susturup tekrar emzirdim öyle öyle emdi şükür şişlik indi

Benim arkadasimda ayni sorunu yasamisti halis zeytinyağı sürüp buzdolabı poşetini göğüs ucunu kapyacak sekilde kesmis koymus 1gecede duzeldi dedi canim

Canim kaynanamda öyle demişti bende hatırlamıyorum canimin bisey cekipte yemedigim dedim
bide eski bir adet ama canimin ne çektiğini bilmiyorum dedim annemde dedi ki bulasik lifini yika temizle göğüsüne koy onda bulaşıklar yikandigi icin yemek kokuları olur göğsünde burnuna kokusu gelen ve yemedigin için öyle sistigi icin iyilesir gece boyu koydum sabah biraz hafiflemiş gibiydi ama tamamen iyilesmemisti gunboyu emzirmekle ugrastigim icin yazamadim da oglan gündüz hic uyumadi zor gecti bugun ama şükür indi mememin sisi

Sabah 7'de uyanis sonrasinda aksam 5e kadar sadece 1 bucuk saat mi uyudu?
Dogru mu anladim :)
16-17 olmasada mesela asagi yukari yakin olur.
Ya da mesela bazisi 2 saat uyanik kalip 2 saat 1 saat uyur ama bazisi 1 saat uyanik kalip yarim saat sekerleme yapar.
Ama gece duzeniniz masallah cok iyi.Gunduz uykularida buyudukce mesela sabah ilk uyanistan sonraki ve aksamustu olan iyice oturur zamanla.Suan cidden bölük bölük.

Evet.Kapalida olsa ozellikle dıs kapinin kenar kisimlarini kontrol edin.Bazen olmuyor ama bazen hava akimindan midir nedir cok tuhaf sanki esiyor alttan alttan.Ustelik celik kapi ve kenarlari lastikli bizimkinin sasiriyorum bazen.

Benim kızımda çıta uyanıyor dışarda biri öksürse ona bile uyanıyor her gelende bana ay niye sese alıştırmadın diyor bende bunu hiç anlamıyorum yani bu sese alıştırma nedir Allah aşkına :)

Olmuyor o :) Evde buyugu olmasina ragmen oyle bi alisma olmadi :)
Bende cok uyku seven biri degilimdir ama uyuyacaksamda sessiz ve karanlik olmasini cok severim.

Ay o salyalari ne yapicaz bilmiyorum dakika basi onluk degisiyorum Allahtan petekler acikta hemen kuruyor Zaten kucucuk :)

Minnacik hersey ya :) Bu bebek halleride ayri bir guzel.Zaman gecip fotograflarina baktikca insanin ici bi tuhaf oluyor sonralarda :)

Damak gelisimleride oldugu icin salya olurmus.Ek gida doneminden once baslarmis bide.Herseyin bi yolu yordami var iste.Disler zor Allah yardimcilari olsun.Ilk cikanlar en basitleri bide :) O zamanda ayri bi tatli oluyorlar :)
Evlat ya Allah ne buyuk bir mucize veriyor.Her hali bambaska guzel❤

plojovic hep kakalarin artik azalacagini soyluyorsunuz ama bizimkinin ayni hala gunde 5-6 kaka yapiyor 2.5 aylik :)

Yani yenidogan gb her bez kaka olmuyor.
Cocugada bagli tabii bu durum.
Bizde asilardan sonra bayaa farketti.
Yapsin yapsin masallah rahatlasin :)

plojovic bebek ağlıyor. Ağrıdan nasıl zorlukla alıyorum kucağıma. Ben de ya ortopedi ya da fizik tedaviye görüneceğim..

Bnm bi arkadasim belinden gitmisti boyle.Bambaska bisy cikmisti.Zedeleme tarzi.Ona gore tedavi gormustu mesela.Yani o kadar zorlaniyorsan belki yardimci olabilecek farkli seyler vardir

Bugün 3aylik oluyoruz insallah. Rota virüs aşısını konuştuk bugün Dr la. Alerji dr u onay verirse yapılacak. Bir de meningok aşısı varmış. Yaptıracak misiniz?

Ben yaptiracam ama ilkindeki gb 2 yas sonrası tek doz dusunuyorum.

Insan bazen anlamiyor ama ben aklima takilan dikkatimi ceken bisy olursa yemeye calisiyorum :) ilkinde cok cektim acisini.Hep oyle denk gelip yedikce gecti tabii ugrastikcada masaj vb :) sungeri bilmiyordum degisikmis
Cok sevindim gectigine.Memenin acisida ayri zor :)

Canim nasil uyutuyorsunuz peki?
Besik? Kucak? Ayakta sallama?
Birde sonrasinda kacta kalkiyor
Babasi kucakta uyutuyor. Tam dalmadan sakinken besigine koyuyor. Ben uyuttugumda beysz gurultu emzik ayakta ziplamayla uyutuyordum. 3e dogru kaka yaptigini duydum aldim. 7 saate kadar uyumuslugu var. Sonra kaldiriyorum. Doktor olur dedi. Allahima sukur gece uyuyor.

Aynen iste sabah 7 de uyanis bazen 7 bucuk 9 arasi tekrar yatis sonra 10 bucuk gibi geliyor uykusu amane yapsam nafile uyumuyor ben benek uyutmayi beceremiyorum sorun orada

Cok sagolasin canim aynen bende ilk kez s duydum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…