2018 Ekim Anneleri

Benim kızımda çıta uyanıyor dışarda biri öksürse ona bile uyanıyor her gelende bana ay niye sese alıştırmadın diyor bende bunu hiç anlamıyorum yani bu sese alıştırma nedir Allah aşkına :)
Aynen. Diyorum ki onceden aksam uyusun diye salonda ugrasirdik. 2ye kadar uyumazdi. Simdi sessiz karanlik odada uyutuyoruz. en gec 9da uyuyor. Yok illa aydinlikta seste uyutacakmisiz. Zaten gunduz hic uyumuyor. Simaracaksa simarsin. Bi bunlar bi de kucaga alistirdincilar.

Anladım bi tane daha var diğerini deneyeyim bi de sağol

Evet 4.ayda rutin asi var.
Rota asisi yaptirmayacaksaniz ya da yaptirmadiysaniz 3.ayda o olabilir istiyorsaniz.
Hickirma buyudukce azaliyor ama hala var bizde de.Ben emzirmiyorum toksa cunku bu kez daha da sisiyor mide daha da rahatsiz oluyor.

Çocuk hıçkırirken midesi çikicak gibi oluyor.. kusma yok mesela ama sanki ayni anda 2 ses geliyor bi tuhaf.. doktora sormayida unutmuşum.. emzirmezsem korkuyom bisey olcak diye.. rota aşisini oldu pazartesi..

bazi gunler cok duzenli geciyor.anakucaginda oyalaniyor.bazi gunler durmuyor 2-3 saat :)
Yani emmeden durabiliyor mu 2-3 saat demek istemiştim canım :) benimki bir saat geçince Başlıyor ağlamaya açım sinyalleri vermeye :)

Hadi ya o kotu olmus neyse ama gunduz zaten bi gozun hep ustunde olur uyusada gece onemli olan ama reflu yataginda basi zaten yuksekte daha mi yuksek olmasi lazim
Reflü yatağını kullanırken yastığa gerek olmuyor.Güzdüzleri Reflü yatağında yatmak istemiyor koltuğa yatırıyorum yastık koyuyorum koltukta yatırınca.Zaten Reflü yatağını ortalıktan da kaldırmıştık üç gecedir,direkt beşikte yatırıyordum yastık ihtiyacı hissettik Reflü yatağı olmayınca.

3. Ayda isteğe bağlı rota aşısı var. Ağızdan verilen birşeymiş. Asi değil yani

Canım bende aynı durumdayım sürekli ağlayan ve gazlı bir bebeğim var hep kucağımda dik bir şekilde zıplıyoruz durduğum anda basıyor yaygarayı ne salıncak ne ana kucağı ne bebek arabası nr kanguru hiç birinde durmuyor sadece zıplanmak istiyor son çare oyun halısı alacağım sen hangi model aldın canımm çok çeşit var

Canim nasil uyutuyorsunuz peki?
Besik? Kucak? Ayakta sallama?
Birde sonrasinda kacta kalkiyor

Gündüz ağrıyan kolum gece zirve yapıyor. Gece bebek ağladığında beşiğe yaklaştığımda kaldırmakta çok zorlaniyorum..oyun halısı su
https://www.e-bebek.com/tiny-love-g...MIhuGntNKx3wIVQ6aWCh2O-ACtEAQYAiABEgJ-s_D_BwE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…