Aynen. Diyorum ki onceden aksam uyusun diye salonda ugrasirdik. 2ye kadar uyumazdi. Simdi sessiz karanlik odada uyutuyoruz. en gec 9da uyuyor. Yok illa aydinlikta seste uyutacakmisiz. Zaten gunduz hic uyumuyor. Simaracaksa simarsin. Bi bunlar bi de kucaga alistirdincilar.Benim kızımda çıta uyanıyor dışarda biri öksürse ona bile uyanıyor her gelende bana ay niye sese alıştırmadın diyor bende bunu hiç anlamıyorum yani bu sese alıştırma nedir Allah aşkına :)
Nilsibel G Gulcan23
Pompalarin basliklari onemli kizlar.Evet boyutlari var.Genelde 24-26 mm.Cok dar olursa uc rahat girmez.Cok buyuksede olmaz areolarin yani kahverengi kismin girmemesi lazim.
27-29 mm buyuk mesela.
21 kucugu.Markalarda farklilik gosteriyor.
Tamamem olcuye takilmasanizda az cok anlarsiniz yani
Bizim de aynı canım daha pek azalmadıplojovic hep kakalarin artik azalacagini soyluyorsunuz ama bizimkinin ayni hala gunde 5-6 kaka yapiyor 2.5 aylik :)
Evet 4.ayda rutin asi var.
Rota asisi yaptirmayacaksaniz ya da yaptirmadiysaniz 3.ayda o olabilir istiyorsaniz.
Hickirma buyudukce azaliyor ama hala var bizde de.Ben emzirmiyorum toksa cunku bu kez daha da sisiyor mide daha da rahatsiz oluyor.
Yani emmeden durabiliyor mu 2-3 saat demek istemiştim canım :) benimki bir saat geçince Başlıyor ağlamaya açım sinyalleri vermeye :)bazi gunler cok duzenli geciyor.anakucaginda oyalaniyor.bazi gunler durmuyor 2-3 saat :)
Reflü yatağını kullanırken yastığa gerek olmuyor.Güzdüzleri Reflü yatağında yatmak istemiyor koltuğa yatırıyorum yastık koyuyorum koltukta yatırınca.Zaten Reflü yatağını ortalıktan da kaldırmıştık üç gecedir,direkt beşikte yatırıyordum yastık ihtiyacı hissettik Reflü yatağı olmayınca.Hadi ya o kotu olmus neyse ama gunduz zaten bi gozun hep ustunde olur uyusada gece onemli olan ama reflu yataginda basi zaten yuksekte daha mi yuksek olmasi lazim
3. Ayda isteğe bağlı rota aşısı var. Ağızdan verilen birşeymiş. Asi değil yaniKizlar merhaba.. kızım 66 günlük oldu.. uyku durumunu kafasina göre takiliyor bende ellemiyorum hiç.. nezaman isterse ozaman uyuyor.. bugün 2. Ay aşılarini oldu.. bundan sonra 4. Ayda aşı olucak dimi? Birde benimki cok hıçkırıyor emmesinden 40 dk sonra felan mutlaka başlıyor. Kusma bazen oluyor hickirikla birlikte.. hickirinca emziriyorum sonrada birakmiyor memeyi.. bi kisir döngüde gidiyoruz..
Onu yapti doktorumuz.. evet ağızdan veriliyor..3. Ayda isteğe bağlı rota aşısı var. Ağızdan verilen birşeymiş. Asi değil yani
Benim de kolum ağrıyo özellikle de geceleri..çocuğu kucağıma almakta zorlanıyorum gece emzirmelerinde..Ortopediye gittim doğum sonrSı olur dedi kolluk önerdi
Yatarken üstündeki rengi göremez ki ama..Bende altini ufak tv battaniyesi buldum onu sereyim bari ustune neden serdin ki ustude renkli ilgisini cekmez mi
2700 doğdu. 2 aylıkken 3600 du. Gene iyi sizinki yaniMaşallah canım bız kilo alamıyoruz sanırim mama aliyor ssadece isteksiz zorla, 2800 doğmuştu iki aylıkken 4770 ti
Canım bende aynı durumdayım sürekli ağlayan ve gazlı bir bebeğim var hep kucağımda dik bir şekilde zıplıyoruz durduğum anda basıyor yaygarayı ne salıncak ne ana kucağı ne bebek arabası nr kanguru hiç birinde durmuyor sadece zıplanmak istiyor son çare oyun halısı alacağım sen hangi model aldın canımm çok çeşit varArkadaslar omuz kol ve ellerimim ağrısı fena ki fena... sürekli kucakta gezmek istiyor. Anakucağı ev tipi veya diğer ana kucağına koyunca başlıyo ağlamaya.. oyun halisini seviyo sadece :))) gündüz en fazla yarım saat uyuyor. Ben pert:))) asla şikayet değil tabiki, severek bakıyorum da acaba bu kol ve omuz ağrısına ne yapılmalı??
Yatarken üstündeki rengi göremez ki ama..
plojovic hep kakalarin artik azalacagini soyluyorsunuz ama bizimkinin ayni hala gunde 5-6 kaka yapiyor 2.5 aylik :)
Aynen. Diyorum ki onceden aksam uyusun diye salonda ugrasirdik. 2ye kadar uyumazdi. Simdi sessiz karanlik odada uyutuyoruz. en gec 9da uyuyor. Yok illa aydinlikta seste uyutacakmisiz. Zaten gunduz hic uyumuyor. Simaracaksa simarsin. Bi bunlar bi de kucaga alistirdincilar.
Gündüz ağrıyan kolum gece zirve yapıyor. Gece bebek ağladığında beşiğe yaklaştığımda kaldırmakta çok zorlaniyorum..oyun halısı suCanım bende aynı durumdayım sürekli ağlayan ve gazlı bir bebeğim var hep kucağımda dik bir şekilde zıplıyoruz durduğum anda basıyor yaygarayı ne salıncak ne ana kucağı ne bebek arabası nr kanguru hiç birinde durmuyor sadece zıplanmak istiyor son çare oyun halısı alacağım sen hangi model aldın canımm çok çeşit var
Doğumla alakalıymış bu kol ağrısı ve altı ay sürebilirmiş.Fizik tedaviye gitmemi önerdiGündüz ağrıyan kolum gece zirve yapıyor. Gece bebek ağladığında beşiğe yaklaştığımda kaldırmakta çok zorlaniyorum..oyun halısı su
https://www.e-bebek.com/tiny-love-g...MIhuGntNKx3wIVQ6aWCh2O-ACtEAQYAiABEgJ-s_D_BwE
Hersey pahalı ya benim de almam lazim :) Hele bizim mamaya giden paraGündüz ağrıyan kolum gece zirve yapıyor. Gece bebek ağladığında beşiğe yaklaştığımda kaldırmakta çok zorlaniyorum..oyun halısı su
https://www.e-bebek.com/tiny-love-g...MIhuGntNKx3wIVQ6aWCh2O-ACtEAQYAiABEgJ-s_D_BwE
2. El alın bence. Ben dönenceyi 2.El aldım mesela..gayet de iyi cıktı.. Bizim de mama harcamamız var..Hersey pahalı ya benim de almam lazim :) Hele bizim mamaya giden para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?