2018 Ekim Anneleri

Benimki gece 1 den 2 den once uyumuyo buyuk adam gibi oglen 11. 5 ta tamamen kalkiyor gece benim emzirmeye kaldirmarim dışında gunduz sansliysam 2 saat uyur anca kac gundur yarım saat gunduz uykusuyla erken uyutmayi cok denedim olmuyo

Aynen iste sabah 7 de uyanis bazen 7 bucuk 9 arasi tekrar yatis sonra 10 bucuk gibi geliyor uykusu amane yapsam nafile uyumuyor ben benek uyutmayi beceremiyorum sorun orada
Canim baskasi senin bebegini uyutabiliyor mu? Sorun sende degil bence. Bana soyle yap boyle yap diyenlere veriyorum bebegi. Bak uyuttuk diyorlar. Bi daha bakar misiniz diyorum. Bizimkinin gozler faltasi gibi acik.

Benimki gece 1 den 2 den once uyumuyo buyuk adam gibi oglen 11. 5 ta tamamen kalkiyor gece benim emzirmeye kaldirmarim dışında gunduz sansliysam 2 saat uyur anca kac gundur yarım saat gunduz uykusuyla erken uyutmayi cok denedim olmuyo
bizimki 12 gibi uyur 11 gibi uyanirdi. gece uyanirdi arada tabi. Simdi aksam en gec 9 ama sabah da en gec 8. Hangisi daha iyi bilemedim.

Elini agzina goturuyorsa dişi kasiniyordur arada kaşıyin pek mutlu oluyorlar hem de damagi sertleştirilmiş olur dişi çıkarken rahat eder.

Canim baskasi senin bebegini uyutabiliyor mu? Sorun sende degil bence. Bana soyle yap boyle yap diyenlere veriyorum bebegi. Bak uyuttuk diyorlar. Bi daha bakar misiniz diyorum. Bizimkinin gozler faltasi gibi acik.

Hayir tabiki :) daha kucuk zamanlarinda yani bence akli ermemisken :) annem ve kv uyutuyordu hatta direk emzirip veriyodum e tabi 20 ler 40 lar bitince evli evine oldu uyutma isi kaldi bana uyutmak icin ne zmn kucagima alsam meme araniyodu bende ve cok zorlaniyodum tok oldugu halde emzirmekte gaza yol aciyordu tabi
Yalniz soyle bi durum var esim cok guzel uyutuyor ben kucagima alip sallamaya baslayinca yaygara kopuyor ama ne zmn esim alsa ona hayranlikla bakip uyuyor bende diyorum ki herhalde her aksam o uyuttugu icin Eylulde baba istiyor uyurken

Ben kabullenecegim sanirim yani benim kizim babasi kilikli gunduz uyumayi sevmiyor demek ki gunduz gozler fildir fildir hayati kaciricam diye korkuyor :) gunduzde karanlik ortam yapip uyutmak istemiyorum hem buna alismasin ilerde her daim yapamayabilirim hemde gece gunduz ayrimi olsun istiyorum o sekilde karisir gibi

Aynen iste sabah 7 de uyanis bazen 7 bucuk 9 arasi tekrar yatis sonra 10 bucuk gibi geliyor uykusu amane yapsam nafile uyumuyor ben benek uyutmayi beceremiyorum sorun orada

Gergin olma yeter ki.Uyumayacaginida dusunup stres yapmadan.
Mesela ben bazen uykusu geldigini anliyorum ama mama sandalyesinde oluyor.Hic alip yataga gotureyim diye ugrasmiyorum.Aspiratoru acip isim yoksa bile dolaplara bisy koyuyorum fln dolaniyorum oyle bana bakarken uyuyor.Ama bazende imkansiz durmuyor :))))
Mesela esimin kolunda uyuyor ama benim kucagimda uyumaz hic.Sadece sol koluma yaslayip sirti bana yaslanmis seklinde tek kolumla,elimlede bacak arasindan tutarak hafif hafif sallattirinca uyuyor o da gunduz bazen.Yani cok degisiyor.
Zamanla omuza yaslanip uyuma cabalari daha cok olacak.Cok anlik geliyor o uyku.Kacirinca gidiyor malesef.Insan sasiriyor nasil dayaniyorlar diye ama 10 dk bile bazen dinlendiriyor sanirim.Ozellikle gece uykusu iyi olanlarda galiba.
Gerci uyku uykuyu getirir derler ama :)))
Gecesi iyiyse yine de guzel

Gunduz az uyutmayi degilde sabah ilk uyanisi erken yapabilirsen birde oyle dene.
Yani 11 degilde mesela 9da emiyorsa onda bi uykusunu acmayi dene istersen.
Yavas yavas kaydirmak gerek.
Eger 9da uyandirdiginda 11 gb uyumaya gecerse iste bu kez bi onceki emmede acarsin uykusunu.
Normalde az az kaydirmak iyi.Yarim saat fln mesela ama emzirmeyi dusunerek boyle soyledim.
Bide ilk gunden olmasini bekleme.3-4 gun gecsin

Onu anne cok iyi anliyor bence ya,nefesinden belli dalmadi diyorum ama nafile :)

Bence dogru diyorsun cunku anne karnindan itibaren baba zamanini cok iyi biliyorlar.Bazen sebepsizce agliyor mesela esim alinca susuyor.Alisiyorlar.
Az oncede yazdigim gb onun kucaginda yatar vaziyette uyuyor bende asla :) Hic uyumadi yani o anlattigim pozisyon haricinde.
Dun gecede esim uyutuyordu bnmde arkadaslarim gelecek isim bitti odaya gittim uyumus ama öptüm gozunu aralayip gulumsedi bi ic cekti rahatlar gibi uyudu yine ya :) kokumuzda cok etkiliyor bazi seyleri.Ama kucakta koku cok yakin olunca galiba memeyi cagristiriyor:))))))

Ya kızlar benim bebiş acikmiyor mu, bugun Dr a gidicem, gece beşe dogru 80 cc içtik, yaklaşık sekizden beri uyanık, en son beslenmeden 4 buçuk saat gecti, biberonu veriyorum midesi karışıyor diliyle ittiriyor

bizimki 12 gibi uyur 11 gibi uyanirdi. gece uyanirdi arada tabi. Simdi aksam en gec 9 ama sabah da en gec 8. Hangisi daha iyi bilemedim.
bende bilemedim simdi

bide oyle deneyelim bakalim ne tepki vericek aspiratör denedim bugün mutfakta is yaparken artik yanimda dursun bari dedim bizim oglana islemedi.

Bugun misafirlerim var sehir disindan Istanbul Ankara :) Ilk kizimda sizin gb boyle hamileligimizden itibaren baslayip 5 seneyi buldu dostlugumuz :) Ne guzel bi emek,paylasim❤

Ne kadar güzel canim insallah bizlerde de böylesi uzun dostluklar olur cok selam söyle herkese

9da yatip 11de kalksa da is yapip dinlensek. Gunduz uyumadigi icin bunu soyluyorum tabi. Bi de erken yatip erken kalkinca aksam esim sadece uyutuyor. Butun gun mesai bende oluyor.

Benimde ayni canim ki ben 10 yildir calisan biriydim agustostan beri evdeyim 7/24 aksamlari esim gelince dunyalar benim oluyor

Sanki beni anlatmışsın canım benim oğlum da aynı bende sadece memede uyumak istiyor çok içince gaz yapıyor uyuyamıyor bir gün eşimi gece yataktan kaldırdım biraz da sen dene diye daha ben yatmaya geçemeden uyudu diye getirdi 5 dk nın içinde. Oğlum da bende mümkün değil kucakta yatıp gezmez babaya hayran hayran bakarken uyuyakalır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…