Canim baskasi senin bebegini uyutabiliyor mu? Sorun sende degil bence. Bana soyle yap boyle yap diyenlere veriyorum bebegi. Bak uyuttuk diyorlar. Bi daha bakar misiniz diyorum. Bizimkinin gozler faltasi gibi acik.Aynen iste sabah 7 de uyanis bazen 7 bucuk 9 arasi tekrar yatis sonra 10 bucuk gibi geliyor uykusu amane yapsam nafile uyumuyor ben benek uyutmayi beceremiyorum sorun orada
bizimki 12 gibi uyur 11 gibi uyanirdi. gece uyanirdi arada tabi. Simdi aksam en gec 9 ama sabah da en gec 8. Hangisi daha iyi bilemedim.Benimki gece 1 den 2 den once uyumuyo buyuk adam gibi oglen 11. 5 ta tamamen kalkiyor gece benim emzirmeye kaldirmarim dışında gunduz sansliysam 2 saat uyur anca kac gundur yarım saat gunduz uykusuyla erken uyutmayi cok denedim olmuyo
Elini agzina goturuyorsa dişi kasiniyordur arada kaşıyin pek mutlu oluyorlar hem de damagi sertleştirilmiş olur dişi çıkarken rahat eder.Zaten sen dediginden beri onu aciyorum ama yok canim ise yaramadi gazda yok saglam cikardi cunku en son
Ya bizimkinin eli hep agzinda hatta bi sinirle yumrugunu sokup isirmaya falan calisiyor bide salya cok var onluk takmak zorunda kaldim ustu basi sirilsiklam oluyor
Canim baskasi senin bebegini uyutabiliyor mu? Sorun sende degil bence. Bana soyle yap boyle yap diyenlere veriyorum bebegi. Bak uyuttuk diyorlar. Bi daha bakar misiniz diyorum. Bizimkinin gozler faltasi gibi acik.
Elini agzina goturuyorsa dişi kasiniyordur arada kaşıyin pek mutlu oluyorlar hem de damagi sertleştirilmiş olur dişi çıkarken rahat eder.
bizimki 12 gibi uyur 11 gibi uyanirdi. gece uyanirdi arada tabi. Simdi aksam en gec 9 ama sabah da en gec 8. Hangisi daha iyi bilemedim.
Benimki gece 1 den 2 den once uyumuyo buyuk adam gibi oglen 11. 5 ta tamamen kalkiyor gece benim emzirmeye kaldirmarim dışında gunduz sansliysam 2 saat uyur anca kac gundur yarım saat gunduz uykusuyla erken uyutmayi cok denedim olmuyo
9da yatip 11de kalksa da is yapip dinlensek. Gunduz uyumadigi icin bunu soyluyorum tabi. Bi de erken yatip erken kalkinca aksam esim sadece uyutuyor. Butun gun mesai bende oluyor.Bence 9-8 ideal degil mi?
Aynen iste sabah 7 de uyanis bazen 7 bucuk 9 arasi tekrar yatis sonra 10 bucuk gibi geliyor uykusu amane yapsam nafile uyumuyor ben benek uyutmayi beceremiyorum sorun orada
Benimki gece 1 den 2 den once uyumuyo buyuk adam gibi oglen 11. 5 ta tamamen kalkiyor gece benim emzirmeye kaldirmarim dışında gunduz sansliysam 2 saat uyur anca kac gundur yarım saat gunduz uykusuyla erken uyutmayi cok denedim olmuyo
Canim baskasi senin bebegini uyutabiliyor mu? Sorun sende degil bence. Bana soyle yap boyle yap diyenlere veriyorum bebegi. Bak uyuttuk diyorlar. Bi daha bakar misiniz diyorum. Bizimkinin gozler faltasi gibi acik.
Hayir tabiki :) daha kucuk zamanlarinda yani bence akli ermemisken :) annem ve kv uyutuyordu hatta direk emzirip veriyodum e tabi 20 ler 40 lar bitince evli evine oldu uyutma isi kaldi bana uyutmak icin ne zmn kucagima alsam meme araniyodu bende ve cok zorlaniyodum tok oldugu halde emzirmekte gaza yol aciyordu tabi
Yalniz soyle bi durum var esim cok guzel uyutuyor ben kucagima alip sallamaya baslayinca yaygara kopuyor ama ne zmn esim alsa ona hayranlikla bakip uyuyor bende diyorum ki herhalde her aksam o uyuttugu icin Eylulde baba istiyor uyurken
Evet biliyorum, vakti doldugu için döktüm malesefOda sıcaklığında 3 saat durabiliyor anne sütü
bende bilemedim simdibizimki 12 gibi uyur 11 gibi uyanirdi. gece uyanirdi arada tabi. Simdi aksam en gec 9 ama sabah da en gec 8. Hangisi daha iyi bilemedim.
bide oyle deneyelim bakalim ne tepki vericek aspiratör denedim bugün mutfakta is yaparken artik yanimda dursun bari dedim bizim oglana islemedi.Gunduz az uyutmayi degilde sabah ilk uyanisi erken yapabilirsen birde oyle dene.
Yani 11 degilde mesela 9da emiyorsa onda bi uykusunu acmayi dene istersen.
Yavas yavas kaydirmak gerek.
Eger 9da uyandirdiginda 11 gb uyumaya gecerse iste bu kez bi onceki emmede acarsin uykusunu.
Normalde az az kaydirmak iyi.Yarim saat fln mesela ama emzirmeyi dusunerek boyle soyledim.
Bide ilk gunden olmasini bekleme.3-4 gun gecsin
Bugun misafirlerim var sehir disindan Istanbul Ankara :) Ilk kizimda sizin gb boyle hamileligimizden itibaren baslayip 5 seneyi buldu dostlugumuz :) Ne guzel bi emek,paylasim❤
9da yatip 11de kalksa da is yapip dinlensek. Gunduz uyumadigi icin bunu soyluyorum tabi. Bi de erken yatip erken kalkinca aksam esim sadece uyutuyor. Butun gun mesai bende oluyor.
Sanki beni anlatmışsın canım benim oğlum da aynı bende sadece memede uyumak istiyor çok içince gaz yapıyor uyuyamıyor bir gün eşimi gece yataktan kaldırdım biraz da sen dene diye daha ben yatmaya geçemeden uyudu diye getirdi 5 dk nın içinde. Oğlum da bende mümkün değil kucakta yatıp gezmez babaya hayran hayran bakarken uyuyakalır:)Hayir tabiki :) daha kucuk zamanlarinda yani bence akli ermemisken :) annem ve kv uyutuyordu hatta direk emzirip veriyodum e tabi 20 ler 40 lar bitince evli evine oldu uyutma isi kaldi bana uyutmak icin ne zmn kucagima alsam meme araniyodu bende ve cok zorlaniyodum tok oldugu halde emzirmekte gaza yol aciyordu tabi
Yalniz soyle bi durum var esim cok guzel uyutuyor ben kucagima alip sallamaya baslayinca yaygara kopuyor ama ne zmn esim alsa ona hayranlikla bakip uyuyor bende diyorum ki herhalde her aksam o uyuttugu icin Eylulde baba istiyor uyurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?