2018 Ekim Anneleri

Oğlum da bir dönem kolumuzda o şekilde uyurdu ama tosuncuk olunca kolumuz taşımamaya başladı bende omzumda uyuyor bazen dolaşırken babada da kollarında yüzü babaya dönük. Daha kaç şekle girecek bakalım uyumaları

Doğumla alakalıymış bu kol ağrısı ve altı ay sürebilirmiş.Fizik tedaviye gitmemi önerdi
dilekyildizim Sabah gittim doktora. Artık gece ağrıdan duramadım. Sol el parmaklarım sancı resmen..Fizik tedavide bi prof. Muayene etti. Kas ve sinir sıkışması dedi. Krem verdi bi de eczaneden el ateli aldırttı. Onu takacam. Bi de randevu aldım el Mr i çekilecek..

Nasil yapacagim ki onu ben cekindim elimi agzina sokmaya acikcasi zaten kuş kdr agizlari var :)
Parmağını dişlerinin çıktığı yerlere hafifçe surttur ancak dış çıkan yerlerin beyazladigini görecek kadar baskı yap. Ben her gün yapiyorum arada parmağımı da çiğniyor yaramaz.:)

Aynen iste sabah 7 de uyanis bazen 7 bucuk 9 arasi tekrar yatis sonra 10 bucuk gibi geliyor uykusu amane yapsam nafile uyumuyor ben benek uyutmayi beceremiyorum sorun orada
Bende sendenim sanırım günde toplasan 10saat uyuşa şükür edicem ama nerde bazen diyorum uyumayan çocuk yapmışlar onu dA bana vermişler diye ne gece uyur ne gündüz bi uyumaya 3saat uyusa Bayram edicem rekorumuz tam 13 saat uyanık kalmak

Amin cnm inşallah. Ben de evde makinayla 6kez ilaçla tedavi uyguluyorum. Nelere dikkat edilmeli acaba? Ömür boyu etkisi sürüyormuş. Virüs testi de yapıldı bize.

Kızlar okumaya bile yetişemiyorum. Kaldı ki yazayım. Görünce yazmak istedim hemen. Bizimki 27 gün yoğun bakımda kaldı. Akciğer enfeksiyonu vardı. 18 gün entube dedikleri şekilde ağzından boru ile solunum desteği verdiler. Çıktıktan sonra da 2 kere üst üste bronşiolit oldu. Toplamda 11 gece hastanede yattık. Bir de abisi var. Yavrum orada burada helak oldu. Şimdi çapa da tetkiklerini yaptırıyoruz. Bağışıklık sistemi düşükmüş. Sonuçlarının tamamı çıkmadı. Bekliyoruz bakalım.

Haftaya da endoskopik olarak bakılacak. Burundan girip soluk borusuna bakılacak. Ağzında boru ile uzun süre kaldığı için oralarda deforme olmuş olabilir diye.

Artık evden çıkmaz oldum. Antibiyotik ve günde 3 kere hava veriyordum. Çapadaki bırak onları. Sonuçlara göre gerekirse veririz dedi. Şimdi günde 1 kere hava veriyorum. Dün vermedim. Bugün bi baktım biraz hırıltılı. Hemen verdim.

Allah yardımcımız olsun. Bizimkiler de inşallah bir daha karşılaşmasınlar.

Çocuğumun hayatı hastanede geçti resmen. @atatepe sizinkini de okumuştum. Sizinki de bir an evvel geçmiş olsun inşallah .

Kanguruyu ilk çocuğumda da kullanmıştım. Bunda da kullanıyorum. Özellikle 2 çocukla çıkarken biri kanguru da biri bebek arabasında oluyor. Benim ilki Ağustos doğumlu. Haziran’a kadar kullanmıştım. Ama hem ayaklandı hem ağırlaştı hem de sıcaklar bastırınca bir daha da kullanmadık. Başta biraz ağlayabiliyorlar ama içinde biraz zıplatın hoplatın biraz yürüyün. Alışıyorlar hemen. İlk denemede vazgeçmeyin.
Ben boba 4g kullanıyorum ama şimdi fiyatlar uçmuş

Bebeğini emzikle uyutan anneler bebeğinizi yan mi yatiriyorsunuz?
Emzik dusüyor cunkü.
Yan yatirmasam da aklim kalıyor.sirt ustü yatıncada kafasinin arkasi duzlesir.
Yok mu bi tavsiyesi olan?

Kolları içinde olacak şekilde yarım kundak yapıyorum. Kundağın üst kısmını uzun bırakıyorum. Emziği kundağın arasında sıkıştırmış oluyorum.

Çok geçmiş olsun tüm sıkıntılar hastalıklar en kısa zamanda geçet sağlıkla büyütürsünüz inşallah

cok gecmis olsun..

Selam hanımlar uzun zamandır fırsat bulamadım eski sayfaları okuyacağım derken birikti yazamadım bi türlü.

2 aylık olduk çok şükür beni tanıyor kızım her gördüğünde kocaman gülücükler saçıyor :) Bol bol konuşuyoruz gün içinde çok cevap veriyor bana dilli olacak cimcime :)
Akşam olsun istemiyorum ama Gece uykusuna geçene kadar canım çıkıyor saatini bi bulamadım 9.30da da denedim 11de de. Uyuyor uyanıyor 12-1 olmadan tam uyumuyor. Emzikte almıyor dün yine denedim başka alıp deneyeceğim sanırım sadece gece uykusuna geçene kadar alsa yeter.

Kanguru kullananlar yenidoğan aparatını ayına göre mi çıkartacaksınız kilosuna göre mi? 3 ay ya da 7 kilo yazıyor ama benimki 3 ayı bulmadan bu kiloya ulaşacak sanırım aparatı almadım ne zaman kullanmaya başlayabilirim onsuz 1 ay beklesem mi daha 7 kilo olunca koyup çıksam mı? Yürüyüş yapmak istiyorum kızımla az az hava alsın diye.

Kolları içinde olacak şekilde yarım kundak yapıyorum. Kundağın üst kısmını uzun bırakıyorum. Emziği kundağın arasında sıkıştırmış oluyorum.
Kundağın ust kismini uzun birakmak bebegin nefes alamamasina yol acabilir canim.Allah korusun.
Ben bikac kere şahit oldum.nerdeyse boğuluyordu.artik kundak yapmiyorum.
Bu arada çok gecmis olsun.kötü şeyler yaşamissiniz.Rabbim korusun yavrularini...

kizlar kararsiz kaldim..

esim.markate gidiyor.bende bebegi bebek arabasina koyup gitsem mi.
Yuruyerek gidecez.hava 1 derece.siz olsaniz cirarirmiydiniz?

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bir an önce sağlığına kavuşsun kuzucuk. Söz konusu bebekler çocuklar olunca onlara hiç kıyamıyor insan bazen yetişkin halimizle zor katlandığımız şeylerle mücadele ediyorlar kimin çocuğu olursa olsun çok üzülüyorum

kizlar kararsiz kaldim..

esim.markate gidiyor.bende bebegi bebek arabasina koyup gitsem mi.
Yuruyerek gidecez.hava 1 derece.siz olsaniz cirarirmiydiniz?
Arada çıkartıyor musun? Uzun zamandır çıkmadıysa hava alması iyi olabilir canım ama sıkı sıkı giydir üşüme ihtimali olmasın.

Bende bugün ya da yarın çıkartıcam bebek arabasıyla eşim işte onu bekliyorum. Kanguruya olsa yürüyüş yaparız ne güzel daha küçük geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…