2018 Ekim Anneleri

cikin tabi...guzelce giydirin cikartin.
Çıkmadim canim.esim usur hasta olur dedi.
tesekkur ederim...sadece oyun halısında o da kısa sureli duruyor, esim bakacak 2 gün, elime dr önerisiyle birsey takiyorum eldiven gibi..
Rica ederim.
Esinde durruyorsa bakmasi iyi olur.sende biraz dinlenirsin.
Ins en kisa zamnada iyiesirsin canim

Hic cikarmiyorum canim.hastane ve saglikocagi haricinde.o da taksiyle gidiyoruz heo.bende bunaldim.arabamiz yok ki gezeyim surekli.
Burasi doğu.soguk haliyle.istanbul izmir olsaydim cikartirdim.

Hic cikarmiyorum canim.hastane ve saglikocagi haricinde.o da taksiyle gidiyoruz heo.bende bunaldim.arabamiz yok ki gezeyim surekli.
Orada hava daha serttir haklısın. En azından biraz güneş çıktığında 5 dk da olsa çıkartabilsen güzel olur aslında. Hem sana için hem bebeğe iyi gelir.

Bizde de durum aynı araba yok gezmek zor oluyor böyle. Bebek arabası ile ne kadar olursa şimdilik.

Ben de Ortopediye gittim iki saat önce..Röntgen çektirdi kemikte bişey çıkmadı.Elime koluma bikaç yerden kuvvet uygulattı ağrıyan Bölgeleri tespit için..sağ kolunu çok kullanma ağrıyınca buz koy parol iç devam derse MR çekeriz dedi..sinir sıkışmasından şüpheleniyorum ben de..annemin kolunda sinir sıkışması var mesela onunki de gündüz değil gece ağrıyo

Parmağını dişlerinin çıktığı yerlere hafifçe surttur ancak dış çıkan yerlerin beyazladigini görecek kadar baskı yap. Ben her gün yapiyorum arada parmağımı da çiğniyor yaramaz.:)
Ben Çocukken düşen dişlerimin boşluklarıyla çok oynardım,çarpıklık oldu dişlerinde tel ile düzelttirdim.bu kaşıma işlemi de aynısını yapmasın

Uyur uyumaz siz tek çıkın dışarı. Evde sürekli durmak gerçekten ruh sagligi icin iyi değil.

Ben de sabah fizik tedaviye gittim. Pazartesi Mr çekilecek. Dr krem verdi bi de eczaneden şunu aldırttı. Alıp elime gecirdim,foto ekliyorum..

Eklentiler

• 20181222_165248.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar bugün Dr gittim, dün gece en son 5 te 80 CC mama içti, sabah sekizde uyandi on bucuga jadar kesinlikle mamayı almadı bildiğiniz öğüruyor 30 CC ancak icti tam bes buçuk saat sonra, yola çıktık Dr geldik yememesi besin alerjisi olabilir ben bir kutu mama vereyim bir deneyelim dedi önce, sonra kilo alimina baktık 23 günde 630 g almış , sanirim kiloda dolayi mamayı vermekten vazgeçti, huzursuzluğu var ni diye sordu, Dr dan geldik bir bucukta 90 cc yı zorlayarak içtik, sürekli hazırladıgim mamayi bitirmekle uğraşıyorum, biberon ağzına girince öğürme olayida iki haftadir başladı öncesinde içmesi bile yapmazdı, biraz iciriyorum dolasiyoruz sonra tekrar deniyorum bir saat uğraşıyorum icircem diye, hep böyle mi yapacak

Çok geçmiş olsun canım

Biberondan dolayı olabilir mi? Farklı biberon daha doğrusu farklı başlık ile deneseniz?

Aynen esimde düz yatar bi vaziyette yuzunu ona cevirip uyuyor.Aynisini ben yapsam kafayi koltukaltima sokacak sanki :)
Bende de bi o pozisyonda duruyor simdilik.
Buyugu cok uyudu omuzumda.
Cidden asil is buyudukce

Sevindim iyi oldugunuza❤
Sabah ilk uyanisi kacta?

Bunu cok iyi anlarsin canim.
Kucagina bacaklari acik alabiliyor musun?
Boyle oturur gb yanda tutuluyor mesela.
Benimki 3 aylik oldu daha da kenarda ayaklari ama sarkitacak kadar degil acmak suan rahat ettirmeyeck gb geliyor

Sen kendini sıkışmış hissettikce bu döngü devam edecek.
Mesela bigunde 2 saat dururken 3 saate gecmiyorlar.Gecis donemleri degisikliklerde olur.Bide mama anne sutu gibi cabuk hazmedilmiyor.
3 saatte 1 60 dene mesela.
Ama saat doldu vereyim degil.
Emzirmede bile saat tutmak reddetmeye sebep olabilir.
Bebeginin aclik sinyallerini dinle canim.
O istediginde istahla ictiginde inan ona da daha cok yarar.Biz bile zorla yiyemeyiz.

Canım avent kullaniyorum baştan beri olabilir mi acaba, ne önerirsin baska?
Ben biberon kullanmıyorum canım bende de avent var arada süt sağıp vermeyr çalışıyorum ama almıyor benimki. Başka da denemedim açıkçası gerek yok şu an diye.

İtiyor diyince o geldi aklıma başka biberonu alır mı acaba bilemedim.
Sevindim iyi oldugunuza❤
Sabah ilk uyanisi kacta?
4-7-10 genelde. 7 çok erken olduğu için kaldırmıyorum bi posta daha uyuyoruz 10’a kadar. Ondan mı acaba geç uyuması?

Bunu cok iyi anlarsin canim.
Kucagina bacaklari acik alabiliyor musun?
Boyle oturur gb yanda tutuluyor mesela.
Benimki 3 aylik oldu daha da kenarda ayaklari ama sarkitacak kadar degil acmak suan rahat ettirmeyeck gb geliyor
Bacakları açıp kucağıma alıyorum canım dediğin gibi ama kanguruya öyle koymam pek mümkün değil şu an. Altına minik bi yastık koysam poposunu desteklemesi için aynı etkiyi gösterir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…