- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Çıkmadim canim.esim usur hasta olur dedi.cikin tabi...guzelce giydirin cikartin.
Rica ederim.tesekkur ederim...sadece oyun halısında o da kısa sureli duruyor, esim bakacak 2 gün, elime dr önerisiyle birsey takiyorum eldiven gibi..
Hic cikarmiyorum canim.hastane ve saglikocagi haricinde.o da taksiyle gidiyoruz heo.bende bunaldim.arabamiz yok ki gezeyim surekli.Arada çıkartıyor musun? Uzun zamandır çıkmadıysa hava alması iyi olabilir canım ama sıkı sıkı giydir üşüme ihtimali olmasın.
Bende bugün ya da yarın çıkartıcam bebek arabasıyla eşim işte onu bekliyorum. Kanguruya olsa yürüyüş yaparız ne güzel daha küçük geliyor.
Orada hava daha serttir haklısın. En azından biraz güneş çıktığında 5 dk da olsa çıkartabilsen güzel olur aslında. Hem sana için hem bebeğe iyi gelir.Hic cikarmiyorum canim.hastane ve saglikocagi haricinde.o da taksiyle gidiyoruz heo.bende bunaldim.arabamiz yok ki gezeyim surekli.
Burasi doğu.soguk haliyle.istanbul izmir olsaydim cikartirdim.
Ben de Ortopediye gittim iki saat önce..Röntgen çektirdi kemikte bişey çıkmadı.Elime koluma bikaç yerden kuvvet uygulattı ağrıyan Bölgeleri tespit için..sağ kolunu çok kullanma ağrıyınca buz koy parol iç devam derse MR çekeriz dedi..sinir sıkışmasından şüpheleniyorum ben de..annemin kolunda sinir sıkışması var mesela onunki de gündüz değil gece ağrıyo@dilekyildizim Sabah gittim doktora. Artık gece ağrıdan duramadım. Sol el parmaklarım sancı resmen..Fizik tedavide bi prof. Muayene etti. Kas ve sinir sıkışması dedi. Krem verdi bi de eczaneden el ateli aldırttı. Onu takacam. Bi de randevu aldım el Mr i çekilecek..
Ben Çocukken düşen dişlerimin boşluklarıyla çok oynardım,çarpıklık oldu dişlerinde tel ile düzelttirdim.bu kaşıma işlemi de aynısını yapmasınParmağını dişlerinin çıktığı yerlere hafifçe surttur ancak dış çıkan yerlerin beyazladigini görecek kadar baskı yap. Ben her gün yapiyorum arada parmağımı da çiğniyor yaramaz.:)
Uyur uyumaz siz tek çıkın dışarı. Evde sürekli durmak gerçekten ruh sagligi icin iyi değil.Hic cikarmiyorum canim.hastane ve saglikocagi haricinde.o da taksiyle gidiyoruz heo.bende bunaldim.arabamiz yok ki gezeyim surekli.
Burasi doğu.soguk haliyle.istanbul izmir olsaydim cikartirdim.
Ben de sabah fizik tedaviye gittim. Pazartesi Mr çekilecek. Dr krem verdi bi de eczaneden şunu aldırttı. Alıp elime gecirdim,foto ekliyorum..Ben de Ortopediye gittim iki saat önce..Röntgen çektirdi kemikte bişey çıkmadı.Elime koluma bikaç yerden kuvvet uygulattı ağrıyan Bölgeleri tespit için..sağ kolunu çok kullanma ağrıyınca buz koy parol iç devam derse MR çekeriz dedi..sinir sıkışmasından şüpheleniyorum ben de..annemin kolunda sinir sıkışması var mesela onunki de gündüz değil gece ağrıyo
Geçmiş olsun canimBen de sabah fizik tedaviye gittim. Pazartesi Mr çekilecek. Dr krem verdi bi de eczaneden şunu aldırttı. Alıp elime gecirdim,foto ekliyorum..
Çok geçmiş olsun canımKızlar okumaya bile yetişemiyorum. Kaldı ki yazayım. Görünce yazmak istedim hemen. Bizimki 27 gün yoğun bakımda kaldı. Akciğer enfeksiyonu vardı. 18 gün entube dedikleri şekilde ağzından boru ile solunum desteği verdiler. Çıktıktan sonra da 2 kere üst üste bronşiolit oldu. Toplamda 11 gece hastanede yattık. Bir de abisi var. Yavrum orada burada helak oldu. Şimdi çapa da tetkiklerini yaptırıyoruz. Bağışıklık sistemi düşükmüş. Sonuçlarının tamamı çıkmadı. Bekliyoruz bakalım.
Haftaya da endoskopik olarak bakılacak. Burundan girip soluk borusuna bakılacak. Ağzında boru ile uzun süre kaldığı için oralarda deforme olmuş olabilir diye.
Artık evden çıkmaz oldum. Antibiyotik ve günde 3 kere hava veriyordum. Çapadaki bırak onları. Sonuçlara göre gerekirse veririz dedi. Şimdi günde 1 kere hava veriyorum. Dün vermedim. Bugün bi baktım biraz hırıltılı. Hemen verdim.
Allah yardımcımız olsun. Bizimkiler de inşallah bir daha karşılaşmasınlar.
Çocuğumun hayatı hastanede geçti resmen. @atatepe sizinkini de okumuştum. Sizinki de bir an evvel geçmiş olsun inşallah .
Biberondan dolayı olabilir mi? Farklı biberon daha doğrusu farklı başlık ile deneseniz?Kızlar bugün Dr gittim, dün gece en son 5 te 80 CC mama içti, sabah sekizde uyandi on bucuga jadar kesinlikle mamayı almadı bildiğiniz öğüruyor 30 CC ancak icti tam bes buçuk saat sonra, yola çıktık Dr geldik yememesi besin alerjisi olabilir ben bir kutu mama vereyim bir deneyelim dedi önce, sonra kilo alimina baktık 23 günde 630 g almış , sanirim kiloda dolayi mamayı vermekten vazgeçti, huzursuzluğu var ni diye sordu, Dr dan geldik bir bucukta 90 cc yı zorlayarak içtik, sürekli hazırladıgim mamayi bitirmekle uğraşıyorum, biberon ağzına girince öğürme olayida iki haftadir başladı öncesinde içmesi bile yapmazdı, biraz iciriyorum dolasiyoruz sonra tekrar deniyorum bir saat uğraşıyorum icircem diye, hep böyle mi yapacak
Teşekkür ederim. Bizimki de yapiyo, biberonu reddetme olayı bizde de var.. artık iradelerini kullanıyorlar:)))Geçmiş olsun canim
Canim bildiğin diliyle itiyor kafasını bir sağa bir sola çeviriyor birde ben sadece mama verdiğim icin biberon kurtaricim şuan içinTeşekkür ederim. Bizimki de yapiyo, biberonu reddetme olayı bizde de var.. artık iradelerini kullanıyorlar:)))
Canım avent kullaniyorum baştan beri olabilir mi acaba, ne önerirsin baska?Biberondan dolayı olabilir mi? Farklı biberon daha doğrusu farklı başlık ile deneseniz?
Oğlum da bir dönem kolumuzda o şekilde uyurdu ama tosuncuk olunca kolumuz taşımamaya başladı bende omzumda uyuyor bazen dolaşırken babada da kollarında yüzü babaya dönük. Daha kaç şekle girecek bakalım uyumaları
Doktora gittim sabah. Kaslarda zirlsnma ve sinir sıkışması dedi..krem ve el ateli aldım.
Selam hanımlar uzun zamandır fırsat bulamadım eski sayfaları okuyacağım derken birikti yazamadım bi türlü.
2 aylık olduk çok şükür beni tanıyor kızım her gördüğünde kocaman gülücükler saçıyor :) Bol bol konuşuyoruz gün içinde çok cevap veriyor bana dilli olacak cimcime :)
Akşam olsun istemiyorum amaGece uykusuna geçene kadar canım çıkıyor saatini bi bulamadım 9.30da da denedim 11de de. Uyuyor uyanıyor 12-1 olmadan tam uyumuyor. Emzikte almıyor dün yine denedim başka alıp deneyeceğim sanırım sadece gece uykusuna geçene kadar alsa yeter.
Kanguru kullananlar yenidoğan aparatını ayına göre mi çıkartacaksınız kilosuna göre mi? 3 ay ya da 7 kilo yazıyor ama benimki 3 ayı bulmadan bu kiloya ulaşacak sanırım aparatı almadım ne zaman kullanmaya başlayabilirim onsuz 1 ay beklesem mi daha 7 kilo olunca koyup çıksam mı? Yürüyüş yapmak istiyorum kızımla az az hava alsın diye.
Kızlar bugün Dr gittim, dün gece en son 5 te 80 CC mama içti, sabah sekizde uyandi on bucuga jadar kesinlikle mamayı almadı bildiğiniz öğüruyor 30 CC ancak icti tam bes buçuk saat sonra, yola çıktık Dr geldik yememesi besin alerjisi olabilir ben bir kutu mama vereyim bir deneyelim dedi önce, sonra kilo alimina baktık 23 günde 630 g almış , sanirim kiloda dolayi mamayı vermekten vazgeçti, huzursuzluğu var ni diye sordu, Dr dan geldik bir bucukta 90 cc yı zorlayarak içtik, sürekli hazırladıgim mamayi bitirmekle uğraşıyorum, biberon ağzına girince öğürme olayida iki haftadir başladı öncesinde içmesi bile yapmazdı, biraz iciriyorum dolasiyoruz sonra tekrar deniyorum bir saat uğraşıyorum icircem diye, hep böyle mi yapacak
Ben biberon kullanmıyorum canım bende de avent var arada süt sağıp vermeyr çalışıyorum ama almıyor benimki. Başka da denemedim açıkçası gerek yok şu an diye.Canım avent kullaniyorum baştan beri olabilir mi acaba, ne önerirsin baska?
4-7-10 genelde. 7 çok erken olduğu için kaldırmıyorum bi posta daha uyuyoruz 10’a kadar. Ondan mı acaba geç uyuması?Sevindim iyi oldugunuza❤
Sabah ilk uyanisi kacta?
Bacakları açıp kucağıma alıyorum canım dediğin gibi ama kanguruya öyle koymam pek mümkün değil şu an. Altına minik bi yastık koysam poposunu desteklemesi için aynı etkiyi gösterir mi acaba?Bunu cok iyi anlarsin canim.
Kucagina bacaklari acik alabiliyor musun?
Boyle oturur gb yanda tutuluyor mesela.
Benimki 3 aylik oldu daha da kenarda ayaklari ama sarkitacak kadar degil acmak suan rahat ettirmeyeck gb geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?