2018 Ekim Anneleri

Canım çok sağol ama hiç açlıktan ağladığını hatırlamıyorumki anlayamiyorum ben inan

Bu arada Dr Browns biberon kullanan var mı, deneyeyim dedim alıp ama geniş ağız dar ağız standart falan diyor hangisi uygun sizce yenidoğana?

Gonul ister ki 9'da yatip 9'da kalksin :)))))
Kulaga ne hos geliyor degil mi? :)))))
Yani deneyebilirsin canim.Yarim saat olarak yavas yavas cekmek onerilir genelde.Mesela 09:30 sonra 09:00 gb.

Kanguru icinde evet bedenin ön kismi daha genia kaliyor.Totonun tam oturup,bacaklarin oturusu saglamasi zorlayacak gibi duruyor.
Aparat mi yok sadece sende?

Canım çok sağol ama hiç açlıktan ağladığını hatırlamıyorumki anlayamiyorum ben inan

Firsat ver canim.O bunu anlayacak ve sana sinyal verecek kapasitede.Guven bebegine❤
Onlar bu yasam mucadelesi ile doguyor.
Ihtiyaci oldukca farkli aglama sekilleriyle bize anlatiyorlar.

Hah yalniz degilmisim :) ne olacak boyle bilmiyorum

Aaa ben bizimki kiz diye saniyordum demek ki oglan cocuklarida ayni :) inan bugun esim evdeydi 3 uyku uyudu kiz biliyomusun saka gibi. Nasil uyuttun diyorum reflu yatagina koydum hafifce salladim diyo dalga gecer gibi :)

Bi hastanede verdiler oyle koluma 2 dk durdu bir daha kizimi o sekilde sakince kucagimda tutamadim desem :) mesela anneannesi babaannesi o sekilde tutup seviyor yada esim ama ben o sekil tuttugum an kafayi cevirip basliyor dilini cikarmaya :)

Bugun aynisini esim soyledi. Her gun gun icinde ya uyumazsa bugun cok zor gecer gerginligiyle gune basliyosun kahvaltidan sonra hemen uyutmaya calisiyosun elektrigin geciyor bebege dedi. Gozumun onunde bugun sakince salladi sakince konustu kiziyla ve 5 dk da uyudu kiz :) ha uyandi 15 dk sonra ama gazdan aldi sakinlestirdi yuzustu hoopp 1,5 saat uyudu saka gibi :)

Çok geçmiş olsun inşallah sonuçları temiz çıkar. Bizde evde dört farklı ilaç kullandık hala devam ediyor öksürüğü. İlaca da devam ediyoruz bir gün arayla hastanedeyiz. Zayıflama da var bizde. Rabbim beterinden korusun yavrularimizi hepsine şifa versin.

Bir de meningok un b tipi varmış bir ay olmuş Türkiye ye geleli doktor tavsiye etti. Bu ay icin rota ve meningok un iki çeşit aşısını soyledi.
Canim benim bebegim bugün 7 kere yapti kakasini.sulu sari ve ici pütürlü.
Senin bebeginde ishaldi galiba.sebebi ne ògrendin mi?
Sence benim bebegimde ishal mi olmus?

Ya benim kızım çok gürültülü yapıyor kakasını bi anda pörtletiyor yerimden sıçrıyorum :) normal mi bi sorun değildir inşallah
Benim oğlum da gürültü li yapıyor. İki haftadır da 5gun arayla oldu. Sırtına omuzlarına kadar yapıyor. Sizde de öyle mi? İki hafta öncesi sık sık bu şekilde yapardı. Her gün kıyafetlerini yikardim. Ne renk oluyor kakası, mukus var mı, koku var mı? Bizim gazimiz bile kokulu malesef

Canım bu cihazı sigorta karşılıyor mu? Eşim pahalıya almış o yuzden sordum.

Bu rota asisi icin inet sutu alerjisi olan bebeklere yapilmadigini okuyorum hep kizlar.Aklinizda olsun.Doktorunuza bu sekilde bi danisin bebeginin alerjisi olup yaptirmayi dusunenler
Bizim Dr alerji doktoruyla görüşecek bu konuyu. Bir de bu çıktı. Yaptırmazsak ilerde ateşli ishal olursa Allah korusun

1 ay sonra işe başlayacağım mecbur erken kalkacağız şimdi o uyanmadan bende kalkmıyorum ama daha erken uyuması için daha etken uyanması gerekecek sanırım daha önce düşünmemiştim bunu. Kalkma saatini 9a çekeyim yavaştan bakalım değişiklik olacak mı :)

Evet canım yenidoğan aparatını almadım 1 ay sonra kullanmayacağız diye ama beklediğimden geniş çıktı alt kısmı. Daha erken alacak olsam aparatı da alırdım mutlaka geçn indirime denk geldim aparatsız bi şekilde alayım nasılsa kullanacağız dedim ama şu an kullanamıyoruz onsuz :)

Kızlar okuyorumda bi çoğunuz bebeğini uyutma telaşında.. bizim doktor 4 aya kadar uyku düzeni olmaz istediği zaman uyur istediğinde uyanir dedi.. ben günde kaç saat uyuduğuna bakmiyorum bile.. bazen gece 3 te uyuyor bazen 12 de.. bazi gün gündüzleri cok uyuyor bazen az uyuyor.. o uyuyunca bende uyuyorum yorgunsam.. emme konusuda öyle doktor isteyince ver dedi.. ne saate bakiyorum ne cc hesabi yapiyorum.. gerçi mama vermiyorum.. anne sütü verdikce artiyor zaten.. süt arttirici biseyde içmiyorum.. inanmıyorum onlara sütü arttiran tek şey sudur.. siz stres yaptikca bebek onu hisseder akışına bırakın bazı şeyleri bence.. doktor kontrolünde kilo alimi normalse gerisi boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…