2018 Ekim Anneleri

Ben Çocukken düşen dişlerimin boşluklarıyla çok oynardım,çarpıklık oldu dişlerinde tel ile düzelttirdim.bu kaşıma işlemi de aynısını yapmasın
Tabi herseyin fazlası zararlıdır ben sadece elini ağzına götürünce yapıyorum ama bunu hiç düşünmedim doktorumuzda tavsiye etti çünkü.

Uyku hepimizin ortak sorunu herhalde bende gündüz uyutamiyorum çünkü memede uyutuyorum dolayisiyla doymadigindan uyumuyor bu yuzden hiç oturamaz hale geldik hergün evin içinde sabahtan aksama gezmek istiyor. Tam doyunca gece 5 6 saat uyuyor gündüzleri 2 3 saat uyuyor biberonla verip denedim. Ama emzirirken bir çözemedim bunu.

Kizlar bebeginiz kac dakika emiyor.benimki mak 5 dakika.o da benim zorlamamla.etrafa bakinip duruyor.memeyi cikartip bakiyor etrafa.bu yüzdende gaz oluyor.

Kizlar bebeginiz kac dakika emiyor.benimki mak 5 dakika.o da benim zorlamamla.etrafa bakinip duruyor.memeyi cikartip bakiyor etrafa.bu yüzdende gaz oluyor.
genelde 10 dk emiyor.ama bazen 5 dk bazen 15 dk emdigi de oluyor.etraftaki seslere cok dikkat ediyorlar artik.biri konussun hemen memeyi birakip bakmak istiyorlar

Firsat ver canim.O bunu anlayacak ve sana sinyal verecek kapasitede.Guven bebegine❤
Onlar bu yasam mucadelesi ile doguyor.
Ihtiyaci oldukca farkli aglama sekilleriyle bize anlatiyorlar.
Canım öyle ama inan anlamiyorumki onca saat geçiyor gaz mizlanmasi dışında aglamiyor, mamadan mi biberondan mi bilmiyorum çok fena gazı var surekli alttan pirtlatmak istiyor bacakları iki buklum oluyor, çok kotu kokuyor birde gazi, ayaklarini çekerkende mamayı icmek istemiyor bir turlu, gaz ilacını mi degistirsem tekar bilemedim

Benimkide hep 5 dk civarı emip bırakıyor. Sabah biraz dha uzun sürebiliyor fazla uyursa ama gündüz 5 dk hep. Gazı oluyor muhtemelen memeyi itiyor bi süre sonra ısrar edersem ağlamaya başlıyor.

canim merak ettim emzirmene engel bir durum mu var.yani senden kaynakli bi saglik sorunu ya da bebekle ilgili bi sorun.onemli bi durum yoksa belki emzirmeye baslayabilirsin de.bu forumda bebegi aylarca hastanede kalip sonra eve getirip zorla da olsa emzirmeye baslayan kadinlar okumustum da.insallah bebeginin de gazi azalir.

kizlar annem arada soruyor bebegin uykusunu beslenmesini filan.gece uyandir emzir diyor bana kiziyor niye o kadar uyumasina izin veriyorsun diyor.anne diyorum kilo alimi normal gece uyusun iste ne guzel diyorum.cık cık cık diyor tatmin olmuyor.

5 saatlik gece uykusu normal dedi benim doktorum sonrasinda 3 saatte bir emzir dedi

Büyüme atağı beklenen doğum tarihine gore mı mı dogdugu tarihe göre mı? Biri bana anlatsın. Buğra gece 3.30dan beri nerdeyse hiç uyumuyo

Benim ilk çocugumda öyleydim dediğin gibi
Tuvalete bile gidemiyordum
Yemek yada kahvaltı için uyumasını bekliyordum nerdeeeee
Sabahları yarım saat öğleden sonra yarımsaat anca uyurdu
Kucagımdan bırakamazdım hemen aglamaya başlardı
Emmesi iyi değildi 1 dk emer 5-10dk uyurdu
Saatlerce memede kalırdı
Sinir krizi geciresim gelirdi
İlk 6 ay boyunca koltukta bebeği sürekli memede bi kadın dan başka bişi hatırlamıyorum ilk çocuguma dair

deneyimden galiba bu çocugumda kahvaltı yada yemek veya tuvalete gitmek için uyumasını beklemiyorum
Koyuyorum anakucagına işlerimi hallediyorum
Bu şekilde daha az stres oluyorum
Ama anakucagında durması için karnının tok oldugundan emin oluyorum yoksa arıza cıkarıyo
Mızmızlanırsa bi yandan işimi halkediyorum biyandan konuşuyorum
Tek bebek büyütmek çok stresli...
Ama hiç bagırmadım kızmadım gittim diğer odada hıçkıra hıçkıra agladım
Bugünler geciyo ama ne kadar küçük olursa olsunlar onlara hissettirdiklerimiz iyi yada kötü onlarda kalıyo...
Sabır canım...
Çok zor ama sabır...

genelde 10 dk emiyor.ama bazen 5 dk bazen 15 dk emdigi de oluyor.etraftaki seslere cok dikkat ediyorlar artik.biri konussun hemen memeyi birakip bakmak istiyorlar
Aynen.doymuyor 5 dakika ile hemde.cünku etrafi izliyor.saga sola bakacam diye mememi tutup tutup birakiyor.seninkide birakıp aliyor mu sık sık.gaz doluyor öyle olunca.

Aynı durumda benim kızımda
Sol memeden emziriyorum hep
Sag meme ucu yara olunca ara vermiştim makinayla sagıp biberonla veriyordum sagdığım sütü
Çokta güzel içiyordu biberondan
Artık kesinlikle biberondan içmeyi reddediyor
Agzına verince ya öğürüyor ya diliyle dışarı atana kadar can hıraş uğraşıyor
Küçücük bacağıyla şimdiden tavrını koydu
Biberon ucuyla mı alakalı deyip değişik başlıklar kullandım ama banamısın demedi
Neyseki yara olan gögsüm iyileştide içiyor artık o memedende

kizlar kararsiz kaldim..

esim.markate gidiyor.bende bebegi bebek arabasina koyup gitsem mi.
Yuruyerek gidecez.hava 1 derece.siz olsaniz cirarirmiydiniz?
Ben çok eringenim dışarı çıkmıyorum pek aşı günleri dışında ama mesela üstünü bi kat daha giydirip odanın penceresini açıyorum
Yada balkona çıkarıyorum

["Umudumbitmedi_, post: 58307350, member: 852609"]Kizlar bebeginiz kac dakika emiyor.benimki mak 5 dakika.o da benim zorlamamla.etrafa bakinip duruyor.memeyi cikartip bakiyor etrafa.bu yüzdende gaz oluyor.[/QUOTE]

5 dakika mi benim ki en az 30 dk az önce emzirdim 17.37 de başladı 18.10 da bitti ki bu baya kısa bizim için. ..

Benimkininde öyle ama hep öyleydi zaten doktor normal dedi
Benimki 1 defa yapiyordu canim.normal degildi.ama bugın normale dondu sanirim.
Ben çok eringenim dışarı çıkmıyorum pek aşı günleri dışında ama mesela üstünü bi kat daha giydirip odanın penceresini açıyorum
Yada balkona çıkarıyorum
Bende cik.adim canim.cok.soguk.
["Umudumbitmedi_, post: 58307350, member: 852609"]Kizlar bebeginiz kac dakika emiyor.benimki mak 5 dakika.o da benim zorlamamla.etrafa bakinip duruyor.memeyi cikartip bakiyor etrafa.bu yüzdende gaz oluyor.

5 dakika mi benim ki en az 30 dk az önce emzirdim 17.37 de başladı 18.10 da bitti ki bu baya kısa bizim için. ..[/QUOTE]
Kac günlük bebegin?
Benimkide 1 saat emerdi.ama bir haftadir.5 dakika emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…