- 3 Ocak 2012
- 33
- 35
- 88
Tabi herseyin fazlası zararlıdır ben sadece elini ağzına götürünce yapıyorum ama bunu hiç düşünmedim doktorumuzda tavsiye etti çünkü.Ben Çocukken düşen dişlerimin boşluklarıyla çok oynardım,çarpıklık oldu dişlerinde tel ile düzelttirdim.bu kaşıma işlemi de aynısını yapmasın
genelde 10 dk emiyor.ama bazen 5 dk bazen 15 dk emdigi de oluyor.etraftaki seslere cok dikkat ediyorlar artik.biri konussun hemen memeyi birakip bakmak istiyorlarKizlar bebeginiz kac dakika emiyor.benimki mak 5 dakika.o da benim zorlamamla.etrafa bakinip duruyor.memeyi cikartip bakiyor etrafa.bu yüzdende gaz oluyor.
Canım öyle ama inan anlamiyorumki onca saat geçiyor gaz mizlanmasi dışında aglamiyor, mamadan mi biberondan mi bilmiyorum çok fena gazı var surekli alttan pirtlatmak istiyor bacakları iki buklum oluyor, çok kotu kokuyor birde gazi, ayaklarini çekerkende mamayı icmek istemiyor bir turlu, gaz ilacını mi degistirsem tekar bilemedimFirsat ver canim.O bunu anlayacak ve sana sinyal verecek kapasitede.Guven bebegine❤
Onlar bu yasam mucadelesi ile doguyor.
Ihtiyaci oldukca farkli aglama sekilleriyle bize anlatiyorlar.
Benimkide hep 5 dk civarı emip bırakıyor. Sabah biraz dha uzun sürebiliyor fazla uyursa ama gündüz 5 dk hep. Gazı oluyor muhtemelen memeyi itiyor bi süre sonra ısrar edersem ağlamaya başlıyor.Kizlar bebeginiz kac dakika emiyor.benimki mak 5 dakika.o da benim zorlamamla.etrafa bakinip duruyor.memeyi cikartip bakiyor etrafa.bu yüzdende gaz oluyor.
canim merak ettim emzirmene engel bir durum mu var.yani senden kaynakli bi saglik sorunu ya da bebekle ilgili bi sorun.onemli bi durum yoksa belki emzirmeye baslayabilirsin de.bu forumda bebegi aylarca hastanede kalip sonra eve getirip zorla da olsa emzirmeye baslayan kadinlar okumustum da.insallah bebeginin de gazi azalir.Canım öyle ama inan anlamiyorumki onca saat geçiyor gaz mizlanmasi dışında aglamiyor, mamadan mi biberondan mi bilmiyorum çok fena gazı var surekli alttan pirtlatmak istiyor bacakları iki buklum oluyor, çok kotu kokuyor birde gazi, ayaklarini çekerkende mamayı icmek istemiyor bir turlu, gaz ilacını mi degistirsem tekar bilemedim
5 saatlik gece uykusu normal dedi benim doktorum sonrasinda 3 saatte bir emzir dedikizlar annem arada soruyor bebegin uykusunu beslenmesini filan.gece uyandir emzir diyor bana kiziyor niye o kadar uyumasina izin veriyorsun diyor.anne diyorum kilo alimi normal gece uyusun iste ne guzel diyorum.cık cık cık diyortatmin olmuyor.
bizim 7-8 saati buluyo gece uykusu.ama gunduz uyumuyor o yuzden ellemiyorum.gunduz daha sık emiyor.5 saatlik gece uykusu normal dedi benim doktorum sonrasinda 3 saatte bir emzir dedi
Benim ilk çocugumda öyleydim dediğin gibiCanim uykusu var uyumuyor. Bu sefer hep meme istiyor huzursuzlaniyor. Hic bir sekilde oyalanmiyor. Saat basi emziriyorum. Bu sefer gaz oluyor. Tekim. Tuvalete bile gidemiyorum. Oglen esim gelirse yemek yiyorum. Ya da bebegin keyfinin yerinde oldugu 10 dakikayi degerlendirmeye calisiyorum. Uyutma istegim ondan yani. Belim sirtim kollarim kopuyor artik.
Bir de stresten sut azalsa benim azalirdi. Surekli mutsuz gerginim. Haftada bir iki sinir krizi gecirip saatlerce agliyorum. Ama sut fiskiriyor her taraftan masallah. Bebegin cok emmesiyle alakali sanirim.
Aynen.doymuyor 5 dakika ile hemde.cünku etrafi izliyor.saga sola bakacam diye mememi tutup tutup birakiyor.seninkide birakıp aliyor mu sık sık.gaz doluyor öyle olunca.genelde 10 dk emiyor.ama bazen 5 dk bazen 15 dk emdigi de oluyor.etraftaki seslere cok dikkat ediyorlar artik.biri konussun hemen memeyi birakip bakmak istiyorlar
Canim peki tutup tutup birakiyor mu?Benimkide hep 5 dk civarı emip bırakıyor. Sabah biraz dha uzun sürebiliyor fazla uyursa ama gündüz 5 dk hep. Gazı oluyor muhtemelen memeyi itiyor bi süre sonra ısrar edersem ağlamaya başlıyor.
Benimkininde öyle ama hep öyleydi zaten doktor normal dediCanim benim bebegim bugün 7 kere yapti kakasini.sulu sari ve ici pütürlü.
Senin bebeginde ishaldi galiba.sebebi ne ògrendin mi?
Sence benim bebegimde ishal mi olmus?
Aynı durumda benim kızımdaKızlar bugün Dr gittim, dün gece en son 5 te 80 CC mama içti, sabah sekizde uyandi on bucuga jadar kesinlikle mamayı almadı bildiğiniz öğüruyor 30 CC ancak icti tam bes buçuk saat sonra, yola çıktık Dr geldik yememesi besin alerjisi olabilir ben bir kutu mama vereyim bir deneyelim dedi önce, sonra kilo alimina baktık 23 günde 630 g almış , sanirim kiloda dolayi mamayı vermekten vazgeçti, huzursuzluğu var ni diye sordu, Dr dan geldik bir bucukta 90 cc yı zorlayarak içtik, sürekli hazırladıgim mamayi bitirmekle uğraşıyorum, biberon ağzına girince öğürme olayida iki haftadir başladı öncesinde içmesi bile yapmazdı, biraz iciriyorum dolasiyoruz sonra tekrar deniyorum bir saat uğraşıyorum icircem diye, hep böyle mi yapacak
Ben çok eringenim dışarı çıkmıyorum pek aşı günleri dışında ama mesela üstünü bi kat daha giydirip odanın penceresini açıyorumkizlar kararsiz kaldim..
esim.markate gidiyor.bende bebegi bebek arabasina koyup gitsem mi.
Yuruyerek gidecez.hava 1 derece.siz olsaniz cirarirmiydiniz?
Benimki 1 defa yapiyordu canim.normal degildi.ama bugın normale dondu sanirim.Benimkininde öyle ama hep öyleydi zaten doktor normal dedi
Bende cik.adim canim.cok.soguk.Ben çok eringenim dışarı çıkmıyorum pek aşı günleri dışında ama mesela üstünü bi kat daha giydirip odanın penceresini açıyorum
Yada balkona çıkarıyorum
["Umudumbitmedi_, post: 58307350, member: 852609"]Kizlar bebeginiz kac dakika emiyor.benimki mak 5 dakika.o da benim zorlamamla.etrafa bakinip duruyor.memeyi cikartip bakiyor etrafa.bu yüzdende gaz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?