2018 Ekim Anneleri

Kızlar benim dogum iznim bitti rapor alıp ilk dönemi kapatmak istiyorum ikinci dönem çalışacağım ne kadar az bu doğum izni ya bebegim küçücük daha.

El kadar bebeleri nasil birakcaksak.. cidden izin vakti cok kisa benimde ay sonu bitiyor yillik izin alacagim bi sure

Kızlar benim dogum iznim bitti rapor alıp ilk dönemi kapatmak istiyorum ikinci dönem çalışacağım ne kadar az bu doğum izni ya bebegim küçücük daha.
Offf benimde aynen bitiyor cok cabuk geçti. Bende yıllık iznimi kullanacağım ondan sonra da sonuna kadar ücretsiz izin almayi düşünüyorum.

Kızlar az önce eşimle çok kötü kavga ettik artık dayanamıyorum bebeğim kolik alerjik emmiyor uyumuyor sürekli ağlıyor bittim artık annem ilçede oturuyor yanıma geldi 20 gün kaldı ben gittim 20 gün kaldım evimde tek başıma yapamıyorum ben süt sağarken bebeğim ağlamaktan helak oluyor tuvalete bile gidemiyorum şimdi tekrar anneme getirdi eşim bir haftadır burdayım bu haftasonu eşimde geldi bebeği özlemiş. Dün çocuğu sıkıştırdı ağlattı ayağını ısırdı bebeğimin ayağında mosmor diş izi çıkmış saatlerce ağladı yavrum annem babamın yanında tartıştık istemeden yaptım dedi ama bebeğim ağladıkça içim gidiyor iyice soğudum eşimden bugünde gitmeden önce sevmek istedi bebeğim çok korkuyor üstüne abanıyor resmen tavana kadar hoplatıyor kesin bir yerini acıttı yavrum iki saat aralıksız ağladı göğsümün üstünde zıplatarak uyutmaya çalıştım yüzünü göğsüme bastırdı içini çeke çeke korkuyla uyudu 5 dakika. Ben biraz daha annemlerde kalacağım ama hiç gitmek istemiyorum eşimden iyice soğudum tamam onunda çocuğu acı seviyor ama bebeğim daha çok küçük ben dokunmaya bakmaya kıyamazken canım acıyor ne yapacağım bilmiyorum

Bu yazdiklariniz gerçek mi.. gerçek olmamalı..

zaten zor uyutuyoruz. Hazır uyumuş çocuğu neden uyandiracaksiniz ki :)))

Bu yazdiklariniz gerçek mi.. gerçek olmamalı..
Maalesef gerçek çocuk sevmesini bilmiyor eşimin annesi de böyle Asel İpek bi büyüsede şöyle ağzına vura vura bi sevsem diye söyleyip duruyor. Ben canını yakmıyorum çok seviyorum özlüyorum o benim canım kıyabilir miyim ben ona ben yavaş alıyorum kucağıma dikkat ediyorum sen yanlış anlıyorsun diyor bana

Bebeği tutmasını bile bilmiyor öğrenmeye çalışıyorum sen vermedikçe bazı şeyleri yanlış yapıyorum diyor

Vura vura çocuk "sevmek" mi?

Dün zaten kaç kez vurdum yapıştırdım valla yavrum ağlarken dayanamadım çocuğu tutmayı bile bilmiyor
Benim esimde tutamiyor.ama sonsuza kadar babasindan sakinamazsin.yapacak bisey yok.
Kavgayla gürültuyle laftan anlamaz o tur insanlar.
Oturup güzelce yani karsinda çocuk varmis gibi konusacaksin.
Allah yar ve yardimcin olsun...

kizlar kararsiz kaldim..

esim.markate gidiyor.bende bebegi bebek arabasina koyup gitsem mi.
Yuruyerek gidecez.hava 1 derece.siz olsaniz cirarirmiydiniz?
Canim cikarttinmi cocugu bilmiyorum ama ben cikariyorum esirgenen göze çöp batarmis ilk zamanlar cok evham yapiyordum ama cikariyorum disariya cikartirken giydirdiğim tulumu var uzerine battaniye örtüyorum zaten dayanamaz uyur hemen benimki büyük bir örtüyle de tentenin uzerini kapatiyorum hic hava girmiyor

Kizkar dokuzdan sonra uyudugunda uyanmadan besliyor musunuz? Hala uyuyor, mama versem mi yoksa uyanmasını mi bekleyip versem hangisi doğru?

Kizkar dokuzdan sonra uyudugunda uyanmadan besliyor musunuz? Hala uyuyor, mama versem mi yoksa uyanmasını mi bekleyip versem hangisi doğru?
En son beslenmesinin uzerinden 5 saat geçtiyse besleyip geri uyut. Ben cok erken konusmusum ya uyandi sipa bakalim neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…