- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Ben de anne sütü +Mama veriyorum. Valla ben aldığıma pişman oldum çünkü çok hızlı damlıyor. Akışı fazla..Canım ben mama veriyorum ya ondan, memnun muydun peki akisindan gaz olayindan?
Hafta sonları bende çıkarıyorum henüz yalnız çıkaramadım hiç cesaret edemedim ama bi gün de yalnız çıkacağım kısa mesafe de olsaCanim cikarttinmi cocugu bilmiyorum ama ben cikariyorum esirgenen göze çöp batarmis ilk zamanlar cok evham yapiyordum ama cikariyorum disariya cikartirken giydirdiğim tulumu var uzerine battaniye örtüyorum zaten dayanamaz uyur hemen benimki büyük bir örtüyle de tentenin uzerini kapatiyorum hic hava girmiyor
Kişiden kişiye değişiyor bu durum.Kızlar adet oldunuz mu? Benim bebeğim 51 günlük ve bu akşam adet oldum :/ çok erken geldi bana...
Aynen.. gece 1-2 yi buluyor :)))Benm bebeğimde birden önce uyumuyor ne yaptıysam olmadı. Sadece bi iki gün on bucukta uyudu o kadar . Nasıl bu kadar uykusuzluğa dayanabiliyor anlamıyorum
Bir iki kere on bucukta uyudu o zaman iki saat sonra uyandırıp besledim ... Ama gece uyandırmıyorum uyanana kadar çünkü gündüz hiç uyumuyor . Gece de uyanması değişiyor en uzun 4saat uyuyor o da nadirKizkar dokuzdan sonra uyudugunda uyanmadan besliyor musunuz? Hala uyuyor, mama versem mi yoksa uyanmasını mi bekleyip versem hangisi doğru?
Bir olunca direk uyuyor :) alıştım artıkAynen.. gece 1-2 yi buluyor :)))
Kizlar bebeginiz kac dakika emiyor.benimki mak 5 dakika.o da benim zorlamamla.etrafa bakinip duruyor.memeyi cikartip bakiyor etrafa.bu yüzdende gaz oluyor.
Büyüme atağı beklenen doğum tarihine gore mı mı dogdugu tarihe göre mı? Biri bana anlatsın. Buğra gece 3.30dan beri nerdeyse hiç uyumuyo
Kızlar az önce eşimle çok kötü kavga ettik artık dayanamıyorum bebeğim kolik alerjik emmiyor uyumuyor sürekli ağlıyor bittim artık annem ilçede oturuyor yanıma geldi 20 gün kaldı ben gittim 20 gün kaldım evimde tek başıma yapamıyorum ben süt sağarken bebeğim ağlamaktan helak oluyor tuvalete bile gidemiyorum şimdi tekrar anneme getirdi eşim bir haftadır burdayım bu haftasonu eşimde geldi bebeği özlemiş. Dün çocuğu sıkıştırdı ağlattı ayağını ısırdı bebeğimin ayağında mosmor diş izi çıkmış saatlerce ağladı yavrum annem babamın yanında tartıştık istemeden yaptım dedi ama bebeğim ağladıkça içim gidiyor iyice soğudum eşimden bugünde gitmeden önce sevmek istedi bebeğim çok korkuyor üstüne abanıyor resmen tavana kadar hoplatıyor kesin bir yerini acıttı yavrum iki saat aralıksız ağladı göğsümün üstünde zıplatarak uyutmaya çalıştım yüzünü göğsüme bastırdı içini çeke çeke korkuyla uyudu 5 dakika. Ben biraz daha annemlerde kalacağım ama hiç gitmek istemiyorum eşimden iyice soğudum tamam onunda çocuğu acı seviyor ama bebeğim daha çok küçük ben dokunmaya bakmaya kıyamazken canım acıyor ne yapacağım bilmiyorum
İlk çocuğumda 6 ayda olmuştum.. gebelikten gebeliğe de fark ediyor :/Kişiden kişiye değişiyor bu durum.
Kizkar dokuzdan sonra uyudugunda uyanmadan besliyor musunuz? Hala uyuyor, mama versem mi yoksa uyanmasını mi bekleyip versem hangisi doğru?
Oğlumda 6.ayda olmuştum, tıpkı annem ve ablam gibi.. bu sefer iki ay geçmeden gelince şaşırdım..55gün oldum bende aradan üç hafta geçti tekrar oldum bebeğim üç aylık şuan.. Herhalde düzene girmesi zaman mı alır acaba
Atlas 9 da uyudu cok korkuyorum bu geceden
Kızlar adet oldunuz mu? Benim bebeğim 51 günlük ve bu akşam adet oldum :/ çok erken geldi bana...
Aksine Dun gece 12 bucuk gibi uyudu 6 da 9 bucukta 1 de kalktı gündüz de bi 2 saat bi 1 saat uyudu. Erken konusmusum gerçi uyandi pesinene simdi tekrar uyutmaya çalışıyorumSabah ilk uyanis farkli miydi bugun?
Merak ettim
Hafta sonları bende çıkarıyorum henüz yalnız çıkaramadım hiç cesaret edemedim ama bi gün de yalnız çıkacağım kısa mesafe de olsa
canim kusura bakma haftasonu giremedim anca gordum mesajlarini oncelikle bebegim cok sukur daha iyi en son kontrolde de doktor cigerlerinin iyi oldugunu soyledi cok sukur tekrarlamiyor ama gunde 1-2 kere oksuruyor. dr oksuruk gecene kadar havaya devam dedi. cihazi da sgk karsiliyor diye duydum ama inanki o anda dusunemedim ve nakit olarak aldim. 160 tl ye aldimCanım bu cihazı sigorta karşılıyor mu? Eşim pahalıya almış o yuzden sordum.
Cok cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin. Benimkide gunde 1-2 kere oksuruyor ama sanki bogazina tukuruk kacmis gibi. yaklasik 3 haftadir hava veriyoruz bizde artik vermek istemiyorun ama bir yandan da korkuyorumKızlar okumaya bile yetişemiyorum. Kaldı ki yazayım. Görünce yazmak istedim hemen. Bizimki 27 gün yoğun bakımda kaldı. Akciğer enfeksiyonu vardı. 18 gün entube dedikleri şekilde ağzından boru ile solunum desteği verdiler. Çıktıktan sonra da 2 kere üst üste bronşiolit oldu. Toplamda 11 gece hastanede yattık. Bir de abisi var. Yavrum orada burada helak oldu. Şimdi çapa da tetkiklerini yaptırıyoruz. Bağışıklık sistemi düşükmüş. Sonuçlarının tamamı çıkmadı. Bekliyoruz bakalım.
Haftaya da endoskopik olarak bakılacak. Burundan girip soluk borusuna bakılacak. Ağzında boru ile uzun süre kaldığı için oralarda deforme olmuş olabilir diye.
Artık evden çıkmaz oldum. Antibiyotik ve günde 3 kere hava veriyordum. Çapadaki bırak onları. Sonuçlara göre gerekirse veririz dedi. Şimdi günde 1 kere hava veriyorum. Dün vermedim. Bugün bi baktım biraz hırıltılı. Hemen verdim.
Allah yardımcımız olsun. Bizimkiler de inşallah bir daha karşılaşmasınlar.
Çocuğumun hayatı hastanede geçti resmen. @atatepe sizinkini de okumuştum. Sizinki de bir an evvel geçmiş olsun inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?