2018 Ekim Anneleri

Hafta sonları bende çıkarıyorum henüz yalnız çıkaramadım hiç cesaret edemedim ama bi gün de yalnız çıkacağım kısa mesafe de olsa

Benm bebeğimde birden önce uyumuyor ne yaptıysam olmadı. Sadece bi iki gün on bucukta uyudu o kadar . Nasıl bu kadar uykusuzluğa dayanabiliyor anlamıyorum

Kizkar dokuzdan sonra uyudugunda uyanmadan besliyor musunuz? Hala uyuyor, mama versem mi yoksa uyanmasını mi bekleyip versem hangisi doğru?
Bir iki kere on bucukta uyudu o zaman iki saat sonra uyandırıp besledim ... Ama gece uyandırmıyorum uyanana kadar çünkü gündüz hiç uyumuyor . Gece de uyanması değişiyor en uzun 4saat uyuyor o da nadir

Kizlar bebeginiz kac dakika emiyor.benimki mak 5 dakika.o da benim zorlamamla.etrafa bakinip duruyor.memeyi cikartip bakiyor etrafa.bu yüzdende gaz oluyor.

Artik normal canim bakinmalari keyifle emecekler.Bu ekstra gaz yapmaz ki

Binyerini acitmamis olsa da,bebekleri hoplatmak cok zararli,daha ne kadarlar ki zaten...
Bilemiyor mu ki...
Ne diyeyim bilemedim

Kizkar dokuzdan sonra uyudugunda uyanmadan besliyor musunuz? Hala uyuyor, mama versem mi yoksa uyanmasını mi bekleyip versem hangisi doğru?

Uyanmasini bekle.
Kipirdanir hizli nefes almaya baslar kafaisni saga sola cevirmeye baslar once uykusu acilmadan.

Hafta sonları bende çıkarıyorum henüz yalnız çıkaramadım hiç cesaret edemedim ama bi gün de yalnız çıkacağım kısa mesafe de olsa

Ben hep cikiyorum cok şükür bisey olmadi hava güzelse ve evde olacaksam yürüyüşe filan çıkarıyorum
Yoksa da direkt annemlere gidiyorum arabasi travel sistem zaten oto koltuğuda oluyor cok şükür kimseye minnet etmeden gidiyorum istediğim yere esimde arabayi bana birakiyor zaten

Canım bu cihazı sigorta karşılıyor mu? Eşim pahalıya almış o yuzden sordum.
canim kusura bakma haftasonu giremedim anca gordum mesajlarini oncelikle bebegim cok sukur daha iyi en son kontrolde de doktor cigerlerinin iyi oldugunu soyledi cok sukur tekrarlamiyor ama gunde 1-2 kere oksuruyor. dr oksuruk gecene kadar havaya devam dedi. cihazi da sgk karsiliyor diye duydum ama inanki o anda dusunemedim ve nakit olarak aldim. 160 tl ye aldim

Cok cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin. Benimkide gunde 1-2 kere oksuruyor ama sanki bogazina tukuruk kacmis gibi. yaklasik 3 haftadir hava veriyoruz bizde artik vermek istemiyorun ama bir yandan da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…