Kiz gece gece guldurdun beni.Sende esine şöyle bi vur.sirtina gecir.sevdim de...
Agzının üstüne yapiştir...
Aksine Dun gece 12 bucuk gibi uyudu 6 da 9 bucukta 1 de kalktı gündüz de bi 2 saat bi 1 saat uyudu. Erken konusmusum gerçi uyandi pesinene simdi tekrar uyutmaya çalışıyorum
canim kusura bakma haftasonu giremedim anca gordum mesajlarini oncelikle bebegim cok sukur daha iyi en son kontrolde de doktor cigerlerinin iyi oldugunu soyledi cok sukur tekrarlamiyor ama gunde 1-2 kere oksuruyor. dr oksuruk gecene kadar havaya devam dedi. cihazi da sgk karsiliyor diye duydum ama inanki o anda dusunemedim ve nakit olarak aldim. 160 tl ye aldim
Ayni durum benimde kafami karistiriyor.Bende yenidogan aparati var kullandim ama kilo aldikca kucuk gelmeye basladi sanki. Aparatin icinde cok sıkılıyor bizimkide henuz 3 aylik degil ama bende acaba o aparat olmadan mi kullansam diyorumKanguru kullananlar yenidoğan aparatını ayına göre mi çıkartacaksınız kilosuna göre mi? 3 ay ya da 7 kilo yazıyor ama benimki 3 ayı bulmadan bu kiloya ulaşacak sanırım aparatı almadım ne zaman kullanmaya başlayabilirim onsuz 1 ay beklesem mi daha 7 kilo olunca koyup çıksam mı? Yürüyüş yapmak istiyorum kızımla az az hava alsın diye.
Amin Allah razi olsun canim. Inanki oksurdugu zaman aklim cikiyor icimden biseyler kopuyorSon öksürüklerde kalmaz insallah en kisa surede❤Cok gecmis olsun.
En zoru hasta olmalari.
Allah hastanelerde kosturanlarin yardimcisi olsun
Bizim öksürük baya devam ediyor, carsaÇar kontrol var. Esim de 200civari almış sigorta karsiliyorsa söyleseler eczaneden. Neyse sağlık olsun inşallah. İyilessinler bir an önce. Emzirirken bile öksürüyor, dün gece öksürükten tıkandı, nefes alanadi, hemen ters çevirdim neredeyse boguluyordu Allah korusuncanim kusura bakma haftasonu giremedim anca gordum mesajlarini oncelikle bebegim cok sukur daha iyi en son kontrolde de doktor cigerlerinin iyi oldugunu soyledi cok sukur tekrarlamiyor ama gunde 1-2 kere oksuruyor. dr oksuruk gecene kadar havaya devam dedi. cihazi da sgk karsiliyor diye duydum ama inanki o anda dusunemedim ve nakit olarak aldim. 160 tl ye aldim
Ayyy tövbe bismillah...Kızlar az önce eşimle çok kötü kavga ettik artık dayanamıyorum bebeğim kolik alerjik emmiyor uyumuyor sürekli ağlıyor bittim artık annem ilçede oturuyor yanıma geldi 20 gün kaldı ben gittim 20 gün kaldım evimde tek başıma yapamıyorum ben süt sağarken bebeğim ağlamaktan helak oluyor tuvalete bile gidemiyorum şimdi tekrar anneme getirdi eşim bir haftadır burdayım bu haftasonu eşimde geldi bebeği özlemiş. Dün çocuğu sıkıştırdı ağlattı ayağını ısırdı bebeğimin ayağında mosmor diş izi çıkmış saatlerce ağladı yavrum annem babamın yanında tartıştık istemeden yaptım dedi ama bebeğim ağladıkça içim gidiyor iyice soğudum eşimden bugünde gitmeden önce sevmek istedi bebeğim çok korkuyor üstüne abanıyor resmen tavana kadar hoplatıyor kesin bir yerini acıttı yavrum iki saat aralıksız ağladı göğsümün üstünde zıplatarak uyutmaya çalıştım yüzünü göğsüme bastırdı içini çeke çeke korkuyla uyudu 5 dakika. Ben biraz daha annemlerde kalacağım ama hiç gitmek istemiyorum eşimden iyice soğudum tamam onunda çocuğu acı seviyor ama bebeğim daha çok küçük ben dokunmaya bakmaya kıyamazken canım acıyor ne yapacağım bilmiyorum
Aslında şu an WC'den geldim ve çok cüzi bir lekelenme sanki.. 3 gün önce kontrole gittim, usg ile baktı, onun etkisi olabilir mi diyorum ama hafiften ağrılar, uyku hali ve tatlı krizleri de var.. hayırlısı..Ben daha olmadim canim.
Ilkinde de 10.ayda olmustum.
Herkeste degisir ama
Isin tuafi annem lere ne zaman gitsek guzel uyuyo evde o kadar uyumuyorEvet sira sira gidince mesajlarda sonra okudum uyanmis :)
Maşallah toplam saate vurunca iyi aslinda.
Artik eskisi gb uyumayacaklarda cok beklememek lazim :)
Kontrolde doktor soylerdi canim. Soylemedi mi? Bana daha en az bir ay adet olmazsin dedi mesela. Ya da arkadasim hamile miyim adet olmadim diye gittiginde bir iki gune olursun demis.Aslında şu an WC'den geldim ve çok cüzi bir lekelenme sanki.. 3 gün önce kontrole gittim, usg ile baktı, onun etkisi olabilir mi diyorum ama hafiften ağrılar, uyku hali ve tatlı krizleri de var.. hayırlısı..
ayni oyle oluyor.sonrs surekli gegirme haliAynen.doymuyor 5 dakika ile hemde.cünku etrafi izliyor.saga sola bakacam diye mememi tutup tutup birakiyor.seninkide birakıp aliyor mu sık sık.gaz doluyor öyle olunca.
ben de alttan muayene sonrasinda 4-5 gun bi kanamam oldu.aradan 3 hafta gecti.bakalim bu ay sonu ya da ocak basinda tekrar olur mu bilmiyorumAslında şu an WC'den geldim ve çok cüzi bir lekelenme sanki.. 3 gün önce kontrole gittim, usg ile baktı, onun etkisi olabilir mi diyorum ama hafiften ağrılar, uyku hali ve tatlı krizleri de var.. hayırlısı..
bana kontrolde daha uzun bi sure adet olmazsin dedi.kontrolden 3 gun sonra 4-5 gun suren bi kanamam oldu.aradan 3 hafta gecti.bakalim nolcakKontrolde doktor soylerdi canim. Soylemedi mi? Bana daha en az bir ay adet olmazsin dedi mesela. Ya da arkadasim hamile miyim adet olmadim diye gittiginde bir iki gune olursun demis.
canim internette bi yerde soyle bir bilgi vardi bi arastir istersen.bebegin kilosunu 56ya bolunce bir ogunde icmesi gereken cc yi buluyormusuz.mesela 5600 gr bebeginin bir ogunde icmesi gereken 100 cc gibi dusun.sen de kendi bebeginin kilosuna gore ortalamasini bul.o 80 cc onu 3-4 saat rahat idare ediyo olabilir.zaten ay ay bebek boy ve kilo tablolari var.orda kiz bebek erkek bebek minimum ve maksimum kilo boy yaziyor.o sinirlar icerisindeyse icin rahat olsun.aylik almasi gereken kilo sinirlarinin icerisindeyse endise etmene gerek yokKizlar takmakta haksiz mıyım normal mı, en son onbirde 80 CC mama icti,gece üçte mizildanarak uyandi zorla bır 30cc içti baktım içmiyor uyutmaya çalıştım uyudu, simdi yedi buçukta uyandı yine parmak emiyor ağladı da dedim acikmistir mama yaptım yine 30cc içti uykuya daldı dokuz saat boyunca böyle olmasi normal mi
Kizlar takmakta haksiz mıyım normal mı, en son onbirde 80 CC mama icti,gece üçte mizildanarak uyandi zorla bır 30cc içti baktım içmiyor uyutmaya çalıştım uyudu, simdi yedi buçukta uyandı yine parmak emiyor ağladı da dedim acikmistir mama yaptım yine 30cc içti uykuya daldı dokuz saat boyunca böyle olmasi normal mi
Sadece her şey normal, iyileşmişsin dedi. Rahim ve yumurtalıklar iyi durumda dedi. Not alırken de duvar kalınlığı 5 mm dedi sekreterine. Aklıma da gelmedi sormak.. dikişlerle bozdum kafayı :))Kontrolde doktor soylerdi canim. Soylemedi mi? Bana daha en az bir ay adet olmazsin dedi mesela. Ya da arkadasim hamile miyim adet olmadim diye gittiginde bir iki gune olursun demis.
Belki de dediğin gibi muayene etkisi ile lekelenme olabilir veya gerçekten adet başladı.. halbuki gayet düzenli de emziriyorum. Oğlumda 6 aylıkken adet olmuştum, bu sefer çok erken geldi bana. Minicik bebekle uğraşırken zor olacak. Tuvalete bile gidemediğimiz oluyor :/ben de alttan muayene sonrasinda 4-5 gun bi kanamam oldu.aradan 3 hafta gecti.bakalim bu ay sonu ya da ocak basinda tekrar olur mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?