2018 Ekim Anneleri

Aksine Dun gece 12 bucuk gibi uyudu 6 da 9 bucukta 1 de kalktı gündüz de bi 2 saat bi 1 saat uyudu. Erken konusmusum gerçi uyandi pesinene simdi tekrar uyutmaya çalışıyorum

Evet sira sira gidince mesajlarda sonra okudum uyanmis :)
Maşallah toplam saate vurunca iyi aslinda.
Artik eskisi gb uyumayacaklarda cok beklememek lazim :)

Son öksürüklerde kalmaz insallah en kisa surede❤Cok gecmis olsun.
En zoru hasta olmalari.
Allah hastanelerde kosturanlarin yardimcisi olsun

Ayni durum benimde kafami karistiriyor.Bende yenidogan aparati var kullandim ama kilo aldikca kucuk gelmeye basladi sanki. Aparatin icinde cok sıkılıyor bizimkide henuz 3 aylik degil ama bende acaba o aparat olmadan mi kullansam diyorum

Son öksürüklerde kalmaz insallah en kisa surede❤Cok gecmis olsun.
En zoru hasta olmalari.
Allah hastanelerde kosturanlarin yardimcisi olsun
Amin Allah razi olsun canim. Inanki oksurdugu zaman aklim cikiyor icimden biseyler kopuyor
Canim kangru kullaimi ile ilgili birsey sormak istiyorum.Bende solomom kangru var yenidogan aparati ile kullandim simdiye kadar ama bebek kilo aldikca sanki kucuk gelmeye basladi ve o apartin icinde cok sıkılıyor ilk taktigimda cok agliyor. 3 ayimiz dolmadan o aparatsiz kullansak acaba bel gelisimi icin falan bir zarari olur mu

Bizim öksürük baya devam ediyor, carsaÇar kontrol var. Esim de 200civari almış sigorta karsiliyorsa söyleseler eczaneden. Neyse sağlık olsun inşallah. İyilessinler bir an önce. Emzirirken bile öksürüyor, dün gece öksürükten tıkandı, nefes alanadi, hemen ters çevirdim neredeyse boguluyordu Allah korusun

Ayyy tövbe bismillah...
İçimden geceni yazsammı bilemedim...

Ölçüsüz seviyor demekki
Baba doğru sevmeyi öğrenene kadar göz kulak ol bebeğine diycemde babası sonuçta nereye kadar göz kulak olcaksın
Sen yinede sakin bi dille anlat hırpalamadan biraz daha nazik sevsin...

Buğra gece 3.30da uyandı, bugün akşam 22.30da zor uyuttuk. Bu saate kadar iki kez yarımşar saat uuyuudu o kadar. Öğleden sonra sürekli emmek istedi. Büyüme atağı miidur bilemedim. 13haftalik olmuşuz. Bütün gün o da biz de helak olduk. Gözleri kıpkırmızı uyumuyo, uyutuyoruz daha yatağına koymadan acıyı gözlerini. Uyutmayalim sevelim dedik baya bı sevdik, oynadık ne yaptıysak uyutamadik. Her gün yeni olay:)

Ben daha olmadim canim.
Ilkinde de 10.ayda olmustum.
Herkeste degisir ama
Aslında şu an WC'den geldim ve çok cüzi bir lekelenme sanki.. 3 gün önce kontrole gittim, usg ile baktı, onun etkisi olabilir mi diyorum ama hafiften ağrılar, uyku hali ve tatlı krizleri de var.. hayırlısı..

Aslında şu an WC'den geldim ve çok cüzi bir lekelenme sanki.. 3 gün önce kontrole gittim, usg ile baktı, onun etkisi olabilir mi diyorum ama hafiften ağrılar, uyku hali ve tatlı krizleri de var.. hayırlısı..
Kontrolde doktor soylerdi canim. Soylemedi mi? Bana daha en az bir ay adet olmazsin dedi mesela. Ya da arkadasim hamile miyim adet olmadim diye gittiginde bir iki gune olursun demis.

ben de alttan muayene sonrasinda 4-5 gun bi kanamam oldu.aradan 3 hafta gecti.bakalim bu ay sonu ya da ocak basinda tekrar olur mu bilmiyorum

Kontrolde doktor soylerdi canim. Soylemedi mi? Bana daha en az bir ay adet olmazsin dedi mesela. Ya da arkadasim hamile miyim adet olmadim diye gittiginde bir iki gune olursun demis.
bana kontrolde daha uzun bi sure adet olmazsin dedi.kontrolden 3 gun sonra 4-5 gun suren bi kanamam oldu.aradan 3 hafta gecti.bakalim nolcak

Kizlar takmakta haksiz mıyım normal mı, en son onbirde 80 CC mama icti,gece üçte mizildanarak uyandi zorla bır 30cc içti baktım içmiyor uyutmaya çalıştım uyudu, simdi yedi buçukta uyandı yine parmak emiyor ağladı da dedim acikmistir mama yaptım yine 30cc içti uykuya daldı dokuz saat boyunca böyle olmasi normal mi

canim internette bi yerde soyle bir bilgi vardi bi arastir istersen.bebegin kilosunu 56ya bolunce bir ogunde icmesi gereken cc yi buluyormusuz.mesela 5600 gr bebeginin bir ogunde icmesi gereken 100 cc gibi dusun.sen de kendi bebeginin kilosuna gore ortalamasini bul.o 80 cc onu 3-4 saat rahat idare ediyo olabilir.zaten ay ay bebek boy ve kilo tablolari var.orda kiz bebek erkek bebek minimum ve maksimum kilo boy yaziyor.o sinirlar icerisindeyse icin rahat olsun.aylik almasi gereken kilo sinirlarinin icerisindeyse endise etmene gerek yok

Gunaydin canim, takip eden bir doktoru var mi o ne diyor bu konuda? Eylulde gece 12 de emdi 3 te uyandi 10 dk emdi 6 bucuktada bi 10 emdi o kdr emzirdigim icin ml gormuyorum fakat fazla sutum yok oyle diyeyim istersen evde kucakla cik tartiya sonra yalniz cik ve bebeginin ayina gore haftalik almasi gereken kg ile karsilastir icin rahatlar

Sadece her şey normal, iyileşmişsin dedi. Rahim ve yumurtalıklar iyi durumda dedi. Not alırken de duvar kalınlığı 5 mm dedi sekreterine. Aklıma da gelmedi sormak.. dikişlerle bozdum kafayı :))

kizlar 2 aylik oldugundan beri yani 3 haftadir gece oglum 23 gibi yatip 7civari kalkinca iki meme de tas gibi oluyordu.sabah iki memeyi de emzirince cocugum kusmaktan aglamaktan mahvoluyordu.bu sabah tek meme emzirip yatirdim.diger memeyi sagip buzluga attim.boyle yapmak daha iyiymis.ama gunduz bi seferde iki meme emmeye devam.sadece sabahki sutu boyle yapicam.bu sıkıntıyı yasayan olursa aklimizda bulunsn diye yaziyim dedim.

ben de alttan muayene sonrasinda 4-5 gun bi kanamam oldu.aradan 3 hafta gecti.bakalim bu ay sonu ya da ocak basinda tekrar olur mu bilmiyorum
Belki de dediğin gibi muayene etkisi ile lekelenme olabilir veya gerçekten adet başladı.. halbuki gayet düzenli de emziriyorum. Oğlumda 6 aylıkken adet olmuştum, bu sefer çok erken geldi bana. Minicik bebekle uğraşırken zor olacak. Tuvalete bile gidemediğimiz oluyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…