Benim bebek 3 bucuk kiloyken bile 100 cc versem kufur gibi algilardi. Memeden ne kadar iciyor bilmiyorum ama biberonla 180 ml gorduk.canim internette bi yerde soyle bir bilgi vardi bi arastir istersen.bebegin kilosunu 56ya bolunce bir ogunde icmesi gereken cc yi buluyormusuz.mesela 5600 gr bebeginin bir ogunde icmesi gereken 100 cc gibi dusun.sen de kendi bebeginin kilosuna gore ortalamasini bul.o 80 cc onu 3-4 saat rahat idare ediyo olabilir.zaten ay ay bebek boy ve kilo tablolari var.orda kiz bebek erkek bebek minimum ve maksimum kilo boy yaziyor.o sinirlar icerisindeyse icin rahat olsun.aylik almasi gereken kilo sinirlarinin icerisindeyse endise etmene gerek yok
bebegi oyle bi hayal ettim de cok komik geldi gozumeBenim bebek 3 bucuk kiloyken bile 100 cc versem kufur gibi algilardi. Memeden ne kadar iciyor bilmiyorum ama biberonla 180 ml gorduk.
Simdi baktim internetten yumurtlama doneminde rahim kalinligi 14-26 mm arasi.Sadece her şey normal, iyileşmişsin dedi. Rahim ve yumurtalıklar iyi durumda dedi. Not alırken de duvar kalınlığı 5 mm dedi sekreterine. Aklıma da gelmedi sormak.. dikişlerle bozdum kafayı :))
bebegi oyle bi hayal ettim de cok komik geldi gozumemasallah obur bi bebek belki de.acikcasi ben de ne kadar ictigini bilmiyorum sadece emzirdigim icin.bicok yerde bu 56ya bolme bilgisini gordugumden paylastim.her bebegin istahi da farklidir tabi
Evet çok kısa.10 haftalıkken bitmişti benim doğum iznim.İki hafta Parça rapor kullandım Çarşamba'dan itibaren de ücretsiz izne ayrılıyorum.Bakıcı bulamıyoruz altı aylık oluncaya kadar bulabilirsek işe döneceğimEl kadar bebeleri nasil birakcaksak.. cidden izin vakti cok kisa benimde ay sonu bitiyor yillik izin alacagim bi sure
Benimki 2 ay 24 günlük oldu ve ben 17 sinde adet oldum hem de çok yoğun daha da bitmediKişiden kişiye değişiyor bu durum.
Basin sagolsun. Allah taksiratini affetsin. Kizina da gecmis olsun.Kızlar nasılsınız? Bugün hiç iyi değilim dedem 1.5 ay önce felç geçirmişti ve kalp yetmezliği ritim bozukluğu çıktı hastanede yattı bir süre sonra verilen ilaçlar bir işe yaramıyor diye eve gönderdiler kötü durumda yatıyordu gece vefat etmiş memleket yakın değil eşim de izin alamadığı için gidemiyorum çok üzgünüm üstüne kızım grip oldu ateşi var öksürük burun akıntısı var onunla da ilgilenmem gerek ama kötüyümkendimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum.
Basın saolsun canim allah sabir versin memleketin neresi kaç saat yol ama kis gunu o bebis o kadar yolda helak olur hastaymista zaten firsat bulursan bi yasin oku dedene bol bol dua et elden baska bisey gelmez ölüm gercek ama Allahim sirali ölüm versinKızlar nasılsınız? Bugün hiç iyi değilim dedem 1.5 ay önce felç geçirmişti ve kalp yetmezliği ritim bozukluğu çıktı hastanede yattı bir süre sonra verilen ilaçlar bir işe yaramıyor diye eve gönderdiler kötü durumda yatıyordu gece vefat etmiş memleket yakın değil eşim de izin alamadığı için gidemiyorum çok üzgünüm üstüne kızım grip oldu ateşi var öksürük burun akıntısı var onunla da ilgilenmem gerek ama kötüyümkendimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum.
Allah kolaylik versin. Ben de 60 yasinda birini buldum. Komsumun kuzeni guvenilir ama o yasta bir insan bu cocukla ugrasamaz bence. Moralim bozuldu biraz. Ocak ayinda kesin olarak bi goruscez bakalim.Evet çok kısa.10 haftalıkken bitmişti benim doğum iznim.İki hafta Parça rapor kullandım Çarşamba'dan itibaren de ücretsiz izne ayrılıyorum.Bakıcı bulamıyoruz altı aylık oluncaya kadar bulabilirsek işe döneceğim
Allah rahmet eylesin canım.Kızına da çok geçmiş olsun büyük Kızın galiba grip olan ?Kızlar nasılsınız? Bugün hiç iyi değilim dedem 1.5 ay önce felç geçirmişti ve kalp yetmezliği ritim bozukluğu çıktı hastanede yattı bir süre sonra verilen ilaçlar bir işe yaramıyor diye eve gönderdiler kötü durumda yatıyordu gece vefat etmiş memleket yakın değil eşim de izin alamadığı için gidemiyorum çok üzgünüm üstüne kızım grip oldu ateşi var öksürük burun akıntısı var onunla da ilgilenmem gerek ama kötüyümkendimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum.
Amin canım Sağol hepimizin yardımcısı olsunAllah kolaylik versin. Ben de 60 yasinda birini buldum. Komsumun kuzeni guvenilir ama o yasta bir insan bu cocukla ugrasamaz bence. Moralim bozuldu biraz. Ocak ayinda kesin olarak bi goruscez bakalim.
Yok canim evli. Buyuk kizi var. Kizi da cocuk bakiyormus. Evi yakin.Amin canım Sağol hepimizin yardımcısı olsun
60 yaş deyince birden çok göründü gözüme ama hatırladım da annem de 58 yaşında çok değilmiş hayırlı olsun inş hakkinızda.Anneliği Tecrübe etmiş biri daha iyi olur komşunun kuzeni bekar galiba
Canim başın sağolsun. Allah rahmet eylesin...Kızlar nasılsınız? Bugün hiç iyi değilim dedem 1.5 ay önce felç geçirmişti ve kalp yetmezliği ritim bozukluğu çıktı hastanede yattı bir süre sonra verilen ilaçlar bir işe yaramıyor diye eve gönderdiler kötü durumda yatıyordu gece vefat etmiş memleket yakın değil eşim de izin alamadığı için gidemiyorum çok üzgünüm üstüne kızım grip oldu ateşi var öksürük burun akıntısı var onunla da ilgilenmem gerek ama kötüyümkendimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum.
Basin sagolsun. Allah taksiratini affetsin. Kizina da gecmis olsun.
Amin kızlar çok teşekkür ederim 7 saat sürüyor neredeyse yolumuz bizimkiler köyde olduğu için evler de sobalı gitsek hasta olmayan oğlumu da hasta ederim kesin gelen giden çok olur ve ısı farkı çok oluyor. Ya bir yandan Allahım kurtardı diyorum çok ağrıları varmış son günlerde ama hayatımın bir bölümü onlarla birlikte geçti sonuçta insan düşününce kötü oluyor Allah taksiratını affetsinBasın saolsun canim allah sabir versin memleketin neresi kaç saat yol ama kis gunu o bebis o kadar yolda helak olur hastaymista zaten firsat bulursan bi yasin oku dedene bol bol dua et elden baska bisey gelmez ölüm gercek ama Allahim sirali ölüm versin
Evet canım büyük olan hasta oldu geçen hafta 6 günde 4 misafir ağırladım çocukları hastaydı hep bulaştı bir şekilde. Teşekkür ederim canımAllah rahmet eylesin canım.Kızına da çok geçmiş olsun büyük Kızın galiba grip olan ?
Amin canım sağolasın
Amin canım sağolasın annemler de gelme diyorlar gidemiyorum maalesefCanim başın sağolsun. Allah rahmet eylesin...
Kızına da çok geçmiş olsun.
Ne diyecegimi bilemiyorum.
Havalar cok soģuk git desem bebeğin zaten hasta.gitmesen olmaz.
Böyle durumlarda oncelik çok önemli canım.
Şimdi hicbisey düsünmeden kızına odaklan.
Biran evvel onu iyileştirmeye çaliş canim.süreç uzamasin.bide hastaneyle uğrasmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?