Canım Dr da soyledi kilo basina 150 CC dedi, üç aydan sonra 130 140 CC dedi, ic saatte bir 90 CC oluyor,illa tam olculu içsin demiyirum, benimki on on iki saat boyunca birsey içmedigi bile oluyor Dr a gidiyoruz birsey çıkmıyor, daha bu cumartesi gittik şuan 2 ay 25 günlük oldu 5400 olmuş kilosucanim internette bi yerde soyle bir bilgi vardi bi arastir istersen.bebegin kilosunu 56ya bolunce bir ogunde icmesi gereken cc yi buluyormusuz.mesela 5600 gr bebeginin bir ogunde icmesi gereken 100 cc gibi dusun.sen de kendi bebeginin kilosuna gore ortalamasini bul.o 80 cc onu 3-4 saat rahat idare ediyo olabilir.zaten ay ay bebek boy ve kilo tablolari var.orda kiz bebek erkek bebek minimum ve maksimum kilo boy yaziyor.o sinirlar icerisindeyse icin rahat olsun.aylik almasi gereken kilo sinirlarinin icerisindeyse endise etmene gerek yok
Canım basın sagolsun esimin anneannesi vefat etti köy yakindi eşim israr etse de ben gitmedim kendisi gitti, gelen giden çok kalabalık, bebeklerimiz henuz çok küçük, hatta kendi annem grip oldu da geldi koyden, gitmemen en dogru karar benceAmin canım sağolasın annemler de gelme diyorlar gidemiyorum maalesef
Hasta olduğu ilk günlerde gittik geldik ziyarete son günlerini göremesem de...gidip gelmek de çok yoruyor iki çocukla kızım da küçük daha üç yaşında biri emeceğim diyor biri çişim geldi diyor. Çok üzülüyorum ama orada yapabileceğim çok bir şey de olmayacak bebek küçük oluncaCanım basın sagolsun esimin anneannesi vefat etti köy yakindi eşim israr etse de ben gitmedim kendisi gitti, gelen giden çok kalabalık, bebeklerimiz henuz çok küçük, hatta kendi annem grip oldu da geldi koyden, gitmemen en dogru karar bence
Amin Allah razi olsun canim. Inanki oksurdugu zaman aklim cikiyor icimden biseyler kopuyor
Canim kangru kullaimi ile ilgili birsey sormak istiyorum.Bende solomom kangru var yenidogan aparati ile kullandim simdiye kadar ama bebek kilo aldikca sanki kucuk gelmeye basladi ve o apartin icinde cok sıkılıyor ilk taktigimda cok agliyor. 3 ayimiz dolmadan o aparatsiz kullansak acaba bel gelisimi icin falan bir zarari olur mu
Hatta gidince insanlar kucaga alistirmissin, uyumuyo mu, niye bu kadar cok agliyor, karni ac karni, rezene ver, gazi mi var falan diycek daha cok sinir olcaksin hic gitme.Hasta olduğu ilk günlerde gittik geldik ziyarete son günlerini göremesem de...gidip gelmek de çok yoruyor iki çocukla kızım da küçük daha üç yaşında biri emeceğim diyor biri çişim geldi diyor. Çok üzülüyorum ama orada yapabileceğim çok bir şey de olmayacak bebek küçük olunca
Aslında şu an WC'den geldim ve çok cüzi bir lekelenme sanki.. 3 gün önce kontrole gittim, usg ile baktı, onun etkisi olabilir mi diyorum ama hafiften ağrılar, uyku hali ve tatlı krizleri de var.. hayırlısı..
Isin tuafi annem lere ne zaman gitsek guzel uyuyo evde o kadar uyumuyor
kizlar 2 aylik oldugundan beri yani 3 haftadir gece oglum 23 gibi yatip 7civari kalkinca iki meme de tas gibi oluyordu.sabah iki memeyi de emzirince cocugum kusmaktan aglamaktan mahvoluyordu.bu sabah tek meme emzirip yatirdim.diger memeyi sagip buzluga attim.boyle yapmak daha iyiymis.ama gunduz bi seferde iki meme emmeye devam.sadece sabahki sutu boyle yapicam.bu sıkıntıyı yasayan olursa aklimizda bulunsn diye yaziyim dedim.
Kızlar nasılsınız? Bugün hiç iyi değilim dedem 1.5 ay önce felç geçirmişti ve kalp yetmezliği ritim bozukluğu çıktı hastanede yattı bir süre sonra verilen ilaçlar bir işe yaramıyor diye eve gönderdiler kötü durumda yatıyordu gece vefat etmiş memleket yakın değil eşim de izin alamadığı için gidemiyorum çok üzgünüm üstüne kızım grip oldu ateşi var öksürük burun akıntısı var onunla da ilgilenmem gerek ama kötüyümkendimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum.
Allah kolaylik versin. Ben de 60 yasinda birini buldum. Komsumun kuzeni guvenilir ama o yasta bir insan bu cocukla ugrasamaz bence. Moralim bozuldu biraz. Ocak ayinda kesin olarak bi goruscez bakalim.
plojovic merhaba nasılsın? Kanguruyu aldım biraz daha rahat oldu artık tek başına dışarı çıkabiliyorum arada istemiyor ama olsun nazından yapiyor onu da tesekkur ederim guzel fikirlerin icin :) ama bir sorum olacaktı kanguruda emzirme işi nasıl oluyor söylemesi ayıp göğsüm aşağıda kalıyor sarktığı için mi acep? :) )))
basiniz sağolsun...Basın saolsun canim allah sabir versin memleketin neresi kaç saat yol ama kis gunu o bebis o kadar yolda helak olur hastaymista zaten firsat bulursan bi yasin oku dedene bol bol dua et elden baska bisey gelmez ölüm gercek ama Allahim sirali ölüm versin
oyle düşünmeyin bence. cogunun bebeğine anane- babaanne bakıyor onlar da o yas civari oluyorlar genelde...Allah kolaylik versin. Ben de 60 yasinda birini buldum. Komsumun kuzeni guvenilir ama o yasta bir insan bu cocukla ugrasamaz bence. Moralim bozuldu biraz. Ocak ayinda kesin olarak bi goruscez bakalim.
Benim oğlum da gürültü li yapıyor. İki haftadır da 5gun arayla oldu. Sırtına omuzlarına kadar yapıyor. Sizde de öyle mi? İki hafta öncesi sık sık bu şekilde yapardı. Her gün kıyafetlerini yikardim. Ne renk oluyor kakası, mukus var mı, koku var mı? Bizim gazimiz bile kokulu malesef
En gec 2de evdeyim canim. Ben de komsu kuzenim deyince genc sanmistim. Kocasiyla konusacakmis. Hayirlisi olsun diyorum.Canim sadece bakacak gibi dusunme.
Zamaninin cogunu onunla gecirecek ve aslinda bicok sey ogrenecek,kisiligi oturacak.
Onunla oyun oynayabilecek,sabirla anlatacak,yeni oyunlar bulabilecek,yazinda parka cikarabilecek,pesinden kosturabilecek birini bulabilsen ne guzel olur :)
Tabii calisma saatin nedir bilmiyorum ama.
Torun olunca ayri sabrediyor ya insan. Erken baslatcam zaten. Bakalim nasil olcak.oyle düşünmeyin bence. cogunun bebeğine anane- babaanne bakıyor onlar da o yas civari oluyorlar genelde...
Canim bu tikanma riski ne zaman biter.Benimkide uzun uyuyor gece.Birde tek meme emziriyorum.
Bende sagip koyuyorum dolaba.
Cumartesi gunleri ablasini baleye goturuyorum cuma aksamindan alt tarafa aliyorum sutu :)
Ben tikanma olmasin diye korkudan yapiyordum :)
En gec 2de evdeyim canim. Ben de komsu kuzenim deyince genc sanmistim. Kocasiyla konusacakmis. Hayirlisi olsun diyorum.
Canim bu tikanma riski ne zaman biter.
belli bi sure sonra gogusler tas gibi olmuyor demiştin sanki.
Ne zaman boyle olacak.
Hep boyle sert mi olacak geceleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?