2018 Ekim Anneleri

Canım Dr da soyledi kilo basina 150 CC dedi, üç aydan sonra 130 140 CC dedi, ic saatte bir 90 CC oluyor,illa tam olculu içsin demiyirum, benimki on on iki saat boyunca birsey içmedigi bile oluyor Dr a gidiyoruz birsey çıkmıyor, daha bu cumartesi gittik şuan 2 ay 25 günlük oldu 5400 olmuş kilosu

Amin canım sağolasın annemler de gelme diyorlar gidemiyorum maalesef
Canım basın sagolsun esimin anneannesi vefat etti köy yakindi eşim israr etse de ben gitmedim kendisi gitti, gelen giden çok kalabalık, bebeklerimiz henuz çok küçük, hatta kendi annem grip oldu da geldi koyden, gitmemen en dogru karar bence

Hasta olduğu ilk günlerde gittik geldik ziyarete son günlerini göremesem de...gidip gelmek de çok yoruyor iki çocukla kızım da küçük daha üç yaşında biri emeceğim diyor biri çişim geldi diyor. Çok üzülüyorum ama orada yapabileceğim çok bir şey de olmayacak bebek küçük olunca

Öksürük gecerkende biraz uzun sürüyor o yüzden en tedirgin edici sey malesef.Konu evlat olunca hastaliga bile baska gozle bakiyor insan :)

Bedenini mi sıkıyor?Onlarin aparati farkli galiba.Bizde sadece o poposunun altinda kalan kisim var ya o var canim.Bedende ekstra bisy yok.Hatta 3-4 gundur takmamistim dun takinca farkettim ki ayaklar cikiyor alttan artik ve rahat kizim :) 21nde 3 aylik oldu.
Kilo ile de alakali olabiliyormus biraz buyukse ayaklarini cikardiginda rahat edecekse istersen dene.Anlarsin.Ya da bedenine denk gelen takilan bi yerse onu takma ya da hatta o kucuk yastigi ayri koy aparatsiz,poposunun altina.

Hatta gidince insanlar kucaga alistirmissin, uyumuyo mu, niye bu kadar cok agliyor, karni ac karni, rezene ver, gazi mi var falan diycek daha cok sinir olcaksin hic gitme.

Aslında şu an WC'den geldim ve çok cüzi bir lekelenme sanki.. 3 gün önce kontrole gittim, usg ile baktı, onun etkisi olabilir mi diyorum ama hafiften ağrılar, uyku hali ve tatlı krizleri de var.. hayırlısı..

Lekelenme gb bende de oldu.40tan sonra hatta.Emzirmenin etkisiyle olabilir demisti hatta ara ara olabilirde dedi doktorum.
O krizler vuruyor cidden.Gecende ben kesin regl oluyorum dedim oyle hafiften sizladi durdu karnim ama olmadim.
Aslinda ne rahatlatir olmak ama hormonlar karisik belli ki hala saclarim inanilmaz dökülüyor.Gecici oldugunu bilmesem ciddi moral bozucu olacak.

Isin tuafi annem lere ne zaman gitsek guzel uyuyo evde o kadar uyumuyor

Zaten hep oyle olur.Sonra da derler ki onun cocugu cok guzel uyuyor masallah :)))))))
Biraz da annelere gidince bizlerinde kafa ekstra bi rahatliyor sanki o da bebisleride etkiliyor :)

Benimkide uzun uyuyor gece.Birde tek meme emziriyorum.
Bende sagip koyuyorum dolaba.
Cumartesi gunleri ablasini baleye goturuyorum cuma aksamindan alt tarafa aliyorum sutu :)
Ben tikanma olmasin diye korkudan yapiyordum :)

Başınız sağolsun,Allah sabır versin.
Kizinda kisa surede toparlar insallah

Allah kolaylik versin. Ben de 60 yasinda birini buldum. Komsumun kuzeni guvenilir ama o yasta bir insan bu cocukla ugrasamaz bence. Moralim bozuldu biraz. Ocak ayinda kesin olarak bi goruscez bakalim.

Canim sadece bakacak gibi dusunme.
Zamaninin cogunu onunla gecirecek ve aslinda bicok sey ogrenecek,kisiligi oturacak.
Onunla oyun oynayabilecek,sabirla anlatacak,yeni oyunlar bulabilecek,yazinda parka cikarabilecek,pesinden kosturabilecek birini bulabilsen ne guzel olur :)
Tabii calisma saatin nedir bilmiyorum ama.

Slingte emzirdimde kanguruda denemedim hic zaten emzirebilecegim rahat bi yer bulmus oluyorum zamani yaklasinca ya da emzirme odasina gidiyorum :)
Ben ust kilidi acip kucagima aliyorum hemen.Emzirip gazini alip koyuyorum tekrar.

basiniz sağolsun...

Allah kolaylik versin. Ben de 60 yasinda birini buldum. Komsumun kuzeni guvenilir ama o yasta bir insan bu cocukla ugrasamaz bence. Moralim bozuldu biraz. Ocak ayinda kesin olarak bi goruscez bakalim.
oyle düşünmeyin bence. cogunun bebeğine anane- babaanne bakıyor onlar da o yas civari oluyorlar genelde...

Sapsarı altın gibi rengi sırtına kadar yapıyor evet bizde de gaz sorunu var çok ıkınıyor birikiyor bi anda yapıyor ondan heralde mukus yok ama çok sulu normalmiş anne sütü alan bebeklerde sanırım kokusu ekşimsi belli oluyor yaptığında koku

En gec 2de evdeyim canim. Ben de komsu kuzenim deyince genc sanmistim. Kocasiyla konusacakmis. Hayirlisi olsun diyorum.

Benimkide uzun uyuyor gece.Birde tek meme emziriyorum.
Bende sagip koyuyorum dolaba.
Cumartesi gunleri ablasini baleye goturuyorum cuma aksamindan alt tarafa aliyorum sutu :)
Ben tikanma olmasin diye korkudan yapiyordum :)
Canim bu tikanma riski ne zaman biter.
belli bi sure sonra gogusler tas gibi olmuyor demiştin sanki.
Ne zaman boyle olacak.
Hep boyle sert mi olacak geceleri.

Canim bu tikanma riski ne zaman biter.
belli bi sure sonra gogusler tas gibi olmuyor demiştin sanki.
Ne zaman boyle olacak.
Hep boyle sert mi olacak geceleri.

Gece dolulugu hep farkli olur.Emzirmedigin saat uzarsa yine farkli olur mesela.
Ama bu doluluk illa tikaniklik yapmaz.
Aktif emerkende olabiliyor.
Mesela memeyi biraktirirkende oluyor o doluluk hani buyuk cocuk sut az gibi dusunulsede oyle degil.
Sadece ilk zamanlara gore degisiyor tabii.Mesela o zaman 3.saatte artik rahatsiz edici oluyorken simdi daha uzun saatlerde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…