- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim benim sol goğsum en son sismisti i.o duzeldi ve yunusadı.Gece dolulugu hep farkli olur.Emzirmedigin saat uzarsa yine farkli olur mesela.
Ama bu doluluk illa tikaniklik yapmaz.
Aktif emerkende olabiliyor.
Mesela memeyi biraktirirkende oluyor o doluluk hani buyuk cocuk sut az gibi dusunulsede oyle degil.
Sadece ilk zamanlara gore degisiyor tabii.Mesela o zaman 3.saatte artik rahatsiz edici oluyorken simdi daha uzun saatlerde oluyor.
15 gün deneme suresini de konusun isterseniz, ayrica siz ise başlayınca kamera taktiracak misiniz bakıcıya söyleyip?En gec 2de evdeyim canim. Ben de komsu kuzenim deyince genc sanmistim. Kocasiyla konusacakmis. Hayirlisi olsun diyorum.
Maşallah sizin ki iştahlıymis benim bebeğim 6.6 kg 110 cc süt yetiyor.Benim bebek 3 bucuk kiloyken bile 100 cc versem kufur gibi algilardi. Memeden ne kadar iciyor bilmiyorum ama biberonla 180 ml gorduk.
Refluden mi cok icermis? Oyle kusmasi cok yok ama bilmiyorum. Doktora sordum. Bu cok yiyor diye. Yesin dedi. Yine de bakarim.Maşallah sizin ki iştahlıymis benim bebeğim 6.6 kg 110 cc süt yetiyor.
Bir yerlerde okumuştum reflü olabilir diye ne kadar doğru bilmiyorum ama bir araştırın isterseniz.
Taktircaz dusunuyoruz. Bi de arkadasimin annesi var. 15 yasimdan beri taniyorum. Onu ikna edebilirsem evine de gotururum. Icim rahat olur. Bakalim.15 gün deneme suresini de konusun isterseniz, ayrica siz ise başlayınca kamera taktiracak misiniz bakıcıya söyleyip?
siz daha iyi bilirsiniz ama çocuğu evden çıkartmak cok zor olur, bunun kisi var yazi var, uyuyan çocuğu yataktan uykulu kaldırması var, bakicinin evine de kamera takmak olmaz, kendi eviniz daha iyi bence...Taktircaz dusunuyoruz. Bi de arkadasimin annesi var. 15 yasimdan beri taniyorum. Onu ikna edebilirsem evine de gotururum. Icim rahat olur. Bakalim.
Beni simdilik ikinci donem idare etse yeter. Dedigim kisi annem gibi oldugundan icim cok rahat olur. Seneye durumumuz musait olursa belki calismam zaten. Aslinda su an bile idare edebilseydim baslamazdim. Ama birine cok ihtiyacim var ve calismadan onu karsilaysmayiz. Neyse ocak ayinda belli olur bakici isi. Subata kadar vaktim var.siz daha iyi bilirsiniz ama çocuğu evden çıkartmak cok zor olur, bunun kisi var yazi var, uyuyan çocuğu yataktan uykulu kaldırması var, bakicinin evine de kamera takmak olmaz, kendi eviniz daha iyi bence...
kizlar siz ise baslamaktan bahsediyorsunuz ya, ay ben o kadar alistim ki evde olmaya hic baslayasim yok.32. haftam doldugundan beri evdeyim. her sabah guzel bi kahvalti tabagi hazirlayip tv karsisina gecmek, oglen istedigin zaman yemek, arada disari cikmak, pijamalari ustunden cikarmamak, aksam yemegini telas olmadan yapmak o kadar guzel geliyor ki.hele sabah yataktan kalkip ise gitme telasinin olmamasi cok hos.bi sure sonra nasil donucem ise kim bilir
Bu dediklerinin hic birini yapamiyorum ki. Ama ben de baslamak istemiyorum. 13 senelik ogretmenim. Artik hic sevmiyorum isimi. bebek bakmak daha kolay.kizlar siz ise baslamaktan bahsediyorsunuz ya, ay ben o kadar alistim ki evde olmaya hic baslayasim yok.32. haftam doldugundan beri evdeyim. her sabah guzel bi kahvalti tabagi hazirlayip tv karsisina gecmek, oglen istedigin zaman yemek, arada disari cikmak, pijamalari ustunden cikarmamak, aksam yemegini telas olmadan yapmak o kadar guzel geliyor ki.hele sabah yataktan kalkip ise gitme telasinin olmamasi cok hos.bi sure sonra nasil donucem ise kim bilir
Ya ben ne yapayım bankacıyımBu dediklerinin hic birini yapamiyorum ki. Ama ben de baslamak istemiyorum. 13 senelik ogretmenim. Artik hic sevmiyorum isimi. bebek bakmak daha kolay.
Allah kolaylik versin. Senin calisma saatlerin kotu. Benim derdim de saygisizliga maruz kalmak.Ya ben ne yapayım bankacıyım
Allah rahmet eylesin canım.. bebeğine ilaç verdiler mi? Çabuk toparlar inşallah ❤Kızlar nasılsınız? Bugün hiç iyi değilim dedem 1.5 ay önce felç geçirmişti ve kalp yetmezliği ritim bozukluğu çıktı hastanede yattı bir süre sonra verilen ilaçlar bir işe yaramıyor diye eve gönderdiler kötü durumda yatıyordu gece vefat etmiş memleket yakın değil eşim de izin alamadığı için gidemiyorum çok üzgünüm üstüne kızım grip oldu ateşi var öksürük burun akıntısı var onunla da ilgilenmem gerek ama kötüyümkendimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum.
Bu durumda adet değildir bu lekeler. Ağrı aldattı beni biraz da, ama muhtemelen muayene tetikledi kanamayı. Oldukça uzun bir cihazdı. Dikişler daha iyi sanki. Batikon iyi geldi zannedersem.Simdi baktim internetten yumurtlama doneminde rahim kalinligi 14-26 mm arasi.
Dikislerin nasil oldu bu arada?
Benim sıkıntım da gece uykulari...Eylul yine sabah 9 dan beri uyanik deliriciim nasil rutin olusturucam ben 2 ay 21 gun olduk artik
Gece kalkıp yiyorum ki normalde iradeliyim bu konuda :) bugün de ağrı var ama kanama yok. Bakalım gelmeyecek sanırım. Gelmesin de zaten çünkü gerçekten uğraşamam. Ağrılı oluyor benimki, küçücük bebekle tuvalete zor gidiyorum, adetle hiç uğraşamam :)Lekelenme gb bende de oldu.40tan sonra hatta.Emzirmenin etkisiyle olabilir demisti hatta ara ara olabilirde dedi doktorum.
O krizler vuruyor cidden.Gecende ben kesin regl oluyorum dedim oyle hafiften sizladi durdu karnim ama olmadim.
Aslinda ne rahatlatir olmak ama hormonlar karisik belli ki hala saclarim inanilmaz dökülüyor.Gecici oldugunu bilmesem ciddi moral bozucu olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?