2018 Ekim Anneleri

Canim benim sol goğsum en son sismisti i.o duzeldi ve yunusadı.
Yalniz sag gögsumde mandalina kadar bi sislik var.bebegim sag göğsumj emmek istemiyor.soldan sut daha rahat geliyor.
Gece olunca da sag çök sisiyor.
3 ayan sona mi gogüslrr yumusuyor.
Keske bian evvel yumuşasa da kurtulsak bu sertlikten.benim gigsum gece akmiyor cünku.

Benim bebek 3 bucuk kiloyken bile 100 cc versem kufur gibi algilardi. Memeden ne kadar iciyor bilmiyorum ama biberonla 180 ml gorduk.
Maşallah sizin ki iştahlıymis benim bebeğim 6.6 kg 110 cc süt yetiyor.
Bir yerlerde okumuştum reflü olabilir diye ne kadar doğru bilmiyorum ama bir araştırın isterseniz.

Maşallah sizin ki iştahlıymis benim bebeğim 6.6 kg 110 cc süt yetiyor.
Bir yerlerde okumuştum reflü olabilir diye ne kadar doğru bilmiyorum ama bir araştırın isterseniz.
Refluden mi cok icermis? Oyle kusmasi cok yok ama bilmiyorum. Doktora sordum. Bu cok yiyor diye. Yesin dedi. Yine de bakarim.

15 gün deneme suresini de konusun isterseniz, ayrica siz ise başlayınca kamera taktiracak misiniz bakıcıya söyleyip?
Taktircaz dusunuyoruz. Bi de arkadasimin annesi var. 15 yasimdan beri taniyorum. Onu ikna edebilirsem evine de gotururum. Icim rahat olur. Bakalim.

Taktircaz dusunuyoruz. Bi de arkadasimin annesi var. 15 yasimdan beri taniyorum. Onu ikna edebilirsem evine de gotururum. Icim rahat olur. Bakalim.
siz daha iyi bilirsiniz ama çocuğu evden çıkartmak cok zor olur, bunun kisi var yazi var, uyuyan çocuğu yataktan uykulu kaldırması var, bakicinin evine de kamera takmak olmaz, kendi eviniz daha iyi bence...

kizlar siz ise baslamaktan bahsediyorsunuz ya, ay ben o kadar alistim ki evde olmaya hic baslayasim yok.32. haftam doldugundan beri evdeyim. her sabah guzel bi kahvalti tabagi hazirlayip tv karsisina gecmek, oglen istedigin zaman yemek, arada disari cikmak, pijamalari ustunden cikarmamak, aksam yemegini telas olmadan yapmak o kadar guzel geliyor ki.hele sabah yataktan kalkip ise gitme telasinin olmamasi cok hos.bi sure sonra nasil donucem ise kim bilir

Eylul yine sabah 9 dan beri uyanik deliriciim nasil rutin olusturucam ben 2 ay 21 gun olduk artik

siz daha iyi bilirsiniz ama çocuğu evden çıkartmak cok zor olur, bunun kisi var yazi var, uyuyan çocuğu yataktan uykulu kaldırması var, bakicinin evine de kamera takmak olmaz, kendi eviniz daha iyi bence...
Beni simdilik ikinci donem idare etse yeter. Dedigim kisi annem gibi oldugundan icim cok rahat olur. Seneye durumumuz musait olursa belki calismam zaten. Aslinda su an bile idare edebilseydim baslamazdim. Ama birine cok ihtiyacim var ve calismadan onu karsilaysmayiz. Neyse ocak ayinda belli olur bakici isi. Subata kadar vaktim var.

Al benden de o kadar
12 Ocak ta izin bitiyor 3 hafta rapor alip şubatta başlayacam ama çok üzülüyorum
En cok simdi okuyup çalışan kadin olmama üzüldüm

Bu dediklerinin hic birini yapamiyorum ki. Ama ben de baslamak istemiyorum. 13 senelik ogretmenim. Artik hic sevmiyorum isimi. bebek bakmak daha kolay.

Kizlar bu arada batunun gazi kokulu olmaya başladı 3 gündür bu normal mi yoksa ikimizden biri üşüttük mü

Esimin memleketine geldik. Bu kadar kucuk bebekle gelmeyi hic istemedim. Nenem ölür kizi goremezse suclusu sensin dedi. Kiyamadim. 15 kisi var evde. Hepsi iki dakika tutsa yarim saat dinlenirim degil mi? Nerdeee susturamiyorlar ki. Herkes sofra basinda ben memede cocuk uyutmaya ugrasiyorum. Iyice cozuttu kiz da. Gece saat basi uyandi emzirdim. Gunduz saat basi emzirdim. 12 hafta atagi mi ne

Allah rahmet eylesin canım.. bebeğine ilaç verdiler mi? Çabuk toparlar inşallah ❤

Simdi baktim internetten yumurtlama doneminde rahim kalinligi 14-26 mm arasi.
Dikislerin nasil oldu bu arada?
Bu durumda adet değildir bu lekeler. Ağrı aldattı beni biraz da, ama muhtemelen muayene tetikledi kanamayı. Oldukça uzun bir cihazdı. Dikişler daha iyi sanki. Batikon iyi geldi zannedersem.
Bebeğin memlekete gidince yerini de yadırgar, yabancı da bilir. 3 aylık bebekler yabancı seçer

Gece kalkıp yiyorum ki normalde iradeliyim bu konuda :) bugün de ağrı var ama kanama yok. Bakalım gelmeyecek sanırım. Gelmesin de zaten çünkü gerçekten uğraşamam. Ağrılı oluyor benimki, küçücük bebekle tuvalete zor gidiyorum, adetle hiç uğraşamam :)
Benim hamilelik boyunca tek saç telini düşmedi, şimdi hafif hafif başlıyor dökülmeye. Ne zaman top seviye olur bakalım. Normalde çok dökülür saçım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…