Bir sorun olmaz merak etmeyinOğlumda 6.ayda olmuştum, tıpkı annem ve ablam gibi.. bu sefer iki ay geçmeden gelince şaşırdım..
Ne güzel havalar soğuk biraz ısınsın bende çıkacağım kendi başımaBen hep cikiyorum cok şükür bisey olmadi hava güzelse ve evde olacaksam yürüyüşe filan çıkarıyorum
Yoksa da direkt annemlere gidiyorum arabasi travel sistem zaten oto koltuğuda oluyor cok şükür kimseye minnet etmeden gidiyorum istediğim yere esimde arabayi bana birakiyor zaten
Teşekkür ederim canım. Hasta olan büyük olan çocuğum 3 yaşında o da evde elimizden geldiğince takviye bir şeyler vermeye çalışıyoruz olmazsa dr a gideceğiz zatenAllah rahmet eylesin canım.. bebeğine ilaç verdiler mi? Çabuk toparlar inşallah ❤
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsunKızlar nasılsınız? Bugün hiç iyi değilim dedem 1.5 ay önce felç geçirmişti ve kalp yetmezliği ritim bozukluğu çıktı hastanede yattı bir süre sonra verilen ilaçlar bir işe yaramıyor diye eve gönderdiler kötü durumda yatıyordu gece vefat etmiş memleket yakın değil eşim de izin alamadığı için gidemiyorum çok üzgünüm üstüne kızım grip oldu ateşi var öksürük burun akıntısı var onunla da ilgilenmem gerek ama kötüyümkendimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum.
Biz seninle ayni zamanlarda doğum yapmamış miydik canım benim iznim 10 Aralık'ta bitmişti taaaaAl benden de o kadar
12 Ocak ta izin bitiyor 3 hafta rapor alip şubatta başlayacam ama çok üzülüyorum
En cok simdi okuyup çalışan kadin olmama üzüldüm
Çok geçmiş olsun canım benim ❤Teşekkür ederim canım. Hasta olan büyük olan çocuğum 3 yaşında o da evde elimizden geldiğince takviye bir şeyler vermeye çalışıyoruz olmazsa dr a gideceğiz zaten
Siteye telefondan mı PC'den mi giriş yapıyorsunuz? Kullandığınız cihazın net geçmişini temizleyip yeniden bir denerseniz sorun çözülebilir.
Amin canım Allah razı olsunBaşınız sağ olsun mekanı cennet olsun
Ben seninle aynı gün yapmıştım canım bür arkadaş daha vardı hatta. Sen izne 32. Haftada mı ayrılmıştın canım? Benim iznim 10 ocakta bitiyor devam etmiştim son güne kadarBiz seninle ayni zamanlarda doğum yapmamış miydik canım benim iznim 10 Aralık'ta bitmişti taaaa
Canım özellikle arı ürünleriyle ilgili çekincelerim var benim arı alerjim var eşimin de genel olarak polen ve birçok şeye alerjisi var bir ara arı poleni aldık bir araştırdım sıkıntı yaratabilir diyordu kızımın alerjisi var mı yok mu bilmiyorum şimdilik o yüzden onu yapamam belki ama cevizi deneyebilirim. Yarım limonu sıkıp sıcak su ve bal ekleyip dün içirdim bugün de ıhlamur bal limon yapmaya çalıştım iki kez zorla içirmeye çalıştım içmiyor pek. Mandalina ve tarhana yedirmeye çalıştım iştah yok yine genzine akmaya başladı midesini bulandırıyor muhtemelenÇok geçmiş olsun canım benim ❤
Ben oğluma iki yıldır arı sütü bal propolis karışımı veriyorum organik. Pahalı ama kışı hastalanmadan atlatıyor şükür. Bu sene daha alamadım bebekle ilgilenmekten oğluma sıra gelmiyor :) alırım yakında.. tavsiye ederim sabahları sütüne bir çay kaşığı atıyorum hem lezzet veriyor hem koruyor kuzumu. Ayrıca öksürük için cevizin içindeki ince perdeyi kaynatıp içir, kesecek bir gecede.
5-6 cevizin perdesi 1 bardak suda 10 dk kaynasın. Kapatınca süz, ılınınca biraz balla tatlandır içir. Tadı güzel ben sade içiyorum ama çocuk sevmeyebilir. Bu arada cevizi de yerde bonus olur ❤
Canım bazen atak dönemlerinde bazen bür rahatsızlıkları olduğunda böyle olabiliyor. Burnunun tıkalı olmadığından emin misin? O zaman zaman rahatsız ediyor çünkü gaz sancısı da olabilir. Düzenini değiştiriyor da olabilir aklıma gelen olası sorun kaynakları bunlar sen daha iyi gözlemleyebilirsinkizlar benim bebegimin 3-4 gündür gece uyku duzeni bozuldu.2 veya 3 defa uyanip emip uyurdu.simdi her saat hatta yarim saate uyaniyor derin uykuya gecemiyoruz bi türlü.neden olabilir böyle devam etmez umarım
Polende ben de biraz tereddüt ediyorum o yüzden propolisli karışımı alıyorum. Arı alerjisi derken arı sokması mı? Bal arısı mı yaban arısı mı? Ablamın da yaban arısı sokmasına alerjisi var ama bal çok sever ve yer :) bir sıkıntı yaşamadı şimdiye kadar..Canım özellikle arı ürünleriyle ilgili çekincelerim var benim arı alerjim var eşimin de genel olarak polen ve birçok şeye alerjisi var bir ara arı poleni aldık bir araştırdım sıkıntı yaratabilir diyordu kızımın alerjisi var mı yok mu bilmiyorum şimdilik o yüzden onu yapamam belki ama cevizi deneyebilirim. Yarım limonu sıkıp sıcak su ve bal ekleyip dün içirdim bugün de ıhlamur bal limon yapmaya çalıştım iki kez zorla içirmeye çalıştım içmiyor pek. Mandalina ve tarhana yedirmeye çalıştım iştah yok yine genzine akmaya başladı midesini bulandırıyor muhtemelen
Biz seninle ayni zamanlarda doğum yapmamış miydik canım benim iznim 10 Aralık'ta bitmişti taaaa
Benim de çoktan bitti rapor aldım. Biraz.daha alıp ücretsize çıkıcam mecburenYa ben ne yapayım bankacıyım
Kacinci hafta? Belki buyume atagidir. Biz 12. Haftadayiz. Her gece bir kere iki kere uyanan cocuk saat basi uyanir oldu ve gunduz de saat basi emiyor.kizlar benim bebegimin 3-4 gündür gece uyku duzeni bozuldu.2 veya 3 defa uyanip emip uyurdu.simdi her saat hatta yarim saate uyaniyor derin uykuya gecemiyoruz bi türlü.neden olabilir böyle devam etmez umarım
Kacta dogum yapmistin? Ben 37'de ayrildim. Bir gun sonra tansiyonum yukseldi. Hafta sonu diye bir gun daha bekledik. 37+3te sezaryen oldum. Hic dinlenemedim. Ama bebegi kucuk birakmamak adina iyi oldu.Ben 37. Haftada ayrilmistim canim
bizim de 12 haftalik oldu bugun.son bikac gundur gunduz surekli emme ve kucak istegi oldu.bi de aglamalar artti.Kacinci hafta? Belki buyume atagidir. Biz 12. Haftadayiz. Her gece bir kere iki kere uyanan cocuk saat basi uyanir oldu ve gunduz de saat basi emiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?