benim esim de ozel sektordeydi 2 sene once geldim ankaraya.geriye donuk 1 yillik sigortasi olmasi ve benim bulundugum sehirde subelerinin olmamasi sarti vardi tayin olmam icin.sizin niye oyle suruncemede kalmis ki acabaBenim de çoktan bitti rapor aldım. Biraz.daha alıp ücretsize çıkıcam mecburençünkü bende şöyle bir durum var. Ankarada yaşıyorum. Ama konya da çalışıyorum. Tayinim bir türlü olmadı. Eşim özel sektörde olunca. Evlendiğimden beri hep yani 4senedir başka şehirde çalıştım. Önce istanbul sonra konya. Hamileliğimde de hep git gel yaptım. 32. Haftadan beri evdeyim ve ilk defa bu kadar uzun süre evimde vakit geçiriyorum. Nasıl olacak bakalım hiç bilmiyorum sonrası için. Hayırlısı olsun artık bebek kısmetiyle gelir derler inşallah Bakalım
Bizimki 4 parmagini birden sokuyor ağzına agzini bulana kadar yuzunun her yerinde geziyor eli uykusundada yapiyor kendjni uyandırıyorbir hafta sonra 3 aylik olacak bas parmagiyla ust damagini kasiyor.elinj emiyor surekli.eli agzindan cikinca bagirmaya basliyor.sizde de boyle mi
Bizim kurum özel sektör yönetmeliğini uygulamıyor. Kendi yer değiştirme yönetmeliğini uyguluyor.o yüzdenbenim esim de ozel sektordeydi 2 sene once geldim ankaraya.geriye donuk 1 yillik sigortasi olmasi ve benim bulundugum sehirde subelerinin olmamasi sarti vardi tayin olmam icin.sizin niye oyle suruncemede kalmis ki acaba
yok daha 70 gunluguz.insallah duzelir gece uykusuzlugu da cok zorKacinci hafta? Belki buyume atagidir. Biz 12. Haftadayiz. Her gece bir kere iki kere uyanan cocuk saat basi uyanir oldu ve gunduz de saat basi emiyor.
Benimkide gece uykusu konusunda sorunlu.zor yatiriyorum.bide 4 5 kere uyaniyor.her saat basi.yok daha 70 gunluguz.insallah duzelir gece uykusuzlugu da cok zor
insallah ucretsiz izin bitene kadar cikar tayin yoksa cok zor olur bebekle.bu zamanda memurlugu da birakamiyoruz bi daha atanamayiz cok zor diyeBizim kurum özel sektör yönetmeliğini uygulamıyor. Kendi yer değiştirme yönetmeliğini uyguluyor.o yüzden
32 de ayrılmıştım çünkü 33,34 Ağustos ayına denk gelmişti 35,36 seminerdi Seminere gidememiştim.Senin 33,34 nasıl dahil oldu ?beklenen dopum tarihlerimiz de ayni gibiydiBen seninle aynı gün yapmıştım canım bür arkadaş daha vardı hatta. Sen izne 32. Haftada mı ayrılmıştın canım? Benim iznim 10 ocakta bitiyor devam etmiştim son güne kadar
Ben de 38 de ayrılmıştımBen 37. Haftada ayrilmistim canim
Seminere gittim ben canım okula da gittim 4 gün 1 eylülden itibaren eklendi doğumu da 38+3 te yaptım o da eklendi böyle bir tarih verdiler işte hastaneden
Cok sagol bakayim bir yalnizca yastikla deneyim. Bizim aparat kucuk bir battaniye gibi cirt cirtli bedenine sariyosun artik o saran kisim sıkıyor bizimkini o da sevmiyor daraliyor:)Öksürük gecerkende biraz uzun sürüyor o yüzden en tedirgin edici sey malesef.Konu evlat olunca hastaliga bile baska gozle bakiyor insan :)
Bedenini mi sıkıyor?Onlarin aparati farkli galiba.Bizde sadece o poposunun altinda kalan kisim var ya o var canim.Bedende ekstra bisy yok.Hatta 3-4 gundur takmamistim dun takinca farkettim ki ayaklar cikiyor alttan artik ve rahat kizim :) 21nde 3 aylik oldu.
Kilo ile de alakali olabiliyormus biraz buyukse ayaklarini cikardiginda rahat edecekse istersen dene.Anlarsin.Ya da bedenine denk gelen takilan bi yerse onu takma ya da hatta o kucuk yastigi ayri koy aparatsiz,poposunun altina.
her zaman mi sorunluydu?bizim duzenliydi ya bu ara gaz sancıları mi artti noldu anlamadimBenimkide gece uykusu konusunda sorunlu.zor yatiriyorum.bide 4 5 kere uyaniyor.her saat basi.
Ben de 38+3 te doğum yaptım.Üç hafta farkımız görünüyo aslındaSeminere gittim ben canım okula da gittim 4 gün 1 eylülden itibaren eklendi doğumu da 38+3 te yaptım o da eklendi böyle bir tarih verdiler işte hastaneden
Branşın ne canım ?Ah keşke bende atanabilseydim
bir hafta sonra 3 aylik olacak bas parmagiyla ust damagini kasiyor.elinj emiyor surekli.eli agzindan cikinca bagirmaya basliyor.sizde de boyle mi
Benimki 76 gunluk.8 9 gündür böyle.her zaman mi sorunluydu?bizim duzenliydi ya bu ara gaz sancıları mi artti noldu anlamadim
Biyoloji ögretmenliği canim.Branşın ne canım ?
Ben 40+0 da sezeryan oldum canım ben sansliyim biraz sanirim bu konuda anneme birakacagim kızkardeşim de ogleden sonra evde 11 de isbasi yapacam 12.30-13.30 da oglen arasi gelir emziririm yanında olurum aksam 6da da biter isim insallah böyle planlıyorumKacta dogum yapmistin? Ben 37'de ayrildim. Bir gun sonra tansiyonum yukseldi. Hafta sonu diye bir gun daha bekledik. 37+3te sezaryen oldum. Hic dinlenemedim. Ama bebegi kucuk birakmamak adina iyi oldu.
Canım 19 gün eylülden 10 gün de erken gelmesinden kaynaklı 29 gün eklendi doğum sonrası 8 haftaya. Çok hesap etmedim doğrudur diyeBen de 38+3 te doğum yaptım.Üç hafta farkımız görünüyo aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?