2018 Ekim Anneleri

benim esim de ozel sektordeydi 2 sene once geldim ankaraya.geriye donuk 1 yillik sigortasi olmasi ve benim bulundugum sehirde subelerinin olmamasi sarti vardi tayin olmam icin.sizin niye oyle suruncemede kalmis ki acaba

benim esim de ozel sektordeydi 2 sene once geldim ankaraya.geriye donuk 1 yillik sigortasi olmasi ve benim bulundugum sehirde subelerinin olmamasi sarti vardi tayin olmam icin.sizin niye oyle suruncemede kalmis ki acaba
Bizim kurum özel sektör yönetmeliğini uygulamıyor. Kendi yer değiştirme yönetmeliğini uyguluyor.o yüzden

Ben seninle aynı gün yapmıştım canım bür arkadaş daha vardı hatta. Sen izne 32. Haftada mı ayrılmıştın canım? Benim iznim 10 ocakta bitiyor devam etmiştim son güne kadar
32 de ayrılmıştım çünkü 33,34 Ağustos ayına denk gelmişti 35,36 seminerdi Seminere gidememiştim.Senin 33,34 nasıl dahil oldu ?beklenen dopum tarihlerimiz de ayni gibiydi
L Lawinya34 vardı bir de

32 de ayrılmıştım çünkü 33,34 Ağustos ayına denk gelmişti 35,36 seminerdi Seminere gidememiştim.Senin 33,34 nasıl dahil oldu ?beklenen dopum tarihlerimiz de ayni gibiydi
L Lawinya34 vardı bir de
Seminere gittim ben canım okula da gittim 4 gün 1 eylülden itibaren eklendi doğumu da 38+3 te yaptım o da eklendi böyle bir tarih verdiler işte hastaneden

Cok sagol bakayim bir yalnizca yastikla deneyim. Bizim aparat kucuk bir battaniye gibi cirt cirtli bedenine sariyosun artik o saran kisim sıkıyor bizimkini o da sevmiyor daraliyor:)

Seminere gittim ben canım okula da gittim 4 gün 1 eylülden itibaren eklendi doğumu da 38+3 te yaptım o da eklendi böyle bir tarih verdiler işte hastaneden
Ben de 38+3 te doğum yaptım.Üç hafta farkımız görünüyo aslında

her zaman mi sorunluydu?bizim duzenliydi ya bu ara gaz sancıları mi artti noldu anlamadim
Benimki 76 gunluk.8 9 gündür böyle.
Önceden 10 da yatirirdim.emzirip yari uyanikken yatagina koyardim.kendi kendine dalardi.3 gibi di geri uyurdu.6 da kalakrdi emerdi uyurdu.7 bucuga kadar. 2 saat oyalanirdi.10 bucuk gibi geri uyurdu 2 saat.12 bucuk 1 gibi uyanir emer geri 2 saat uyurdu.sonrada aytana kadar uyumazdi.
Simdi ne gündüz nede gece duzgün uyuyabiliyor.

Branşın ne canım ?
Biyoloji ögretmenliği canim.

Kacta dogum yapmistin? Ben 37'de ayrildim. Bir gun sonra tansiyonum yukseldi. Hafta sonu diye bir gun daha bekledik. 37+3te sezaryen oldum. Hic dinlenemedim. Ama bebegi kucuk birakmamak adina iyi oldu.
Ben 40+0 da sezeryan oldum canım ben sansliyim biraz sanirim bu konuda anneme birakacagim kızkardeşim de ogleden sonra evde 11 de isbasi yapacam 12.30-13.30 da oglen arasi gelir emziririm yanında olurum aksam 6da da biter isim insallah böyle planlıyorum

Kizlar gaz sorununu halletmistik ama 2.yada yeniden hortladi sanki.neden boyle oldu.surda 3.ayin bitmesine 14 gun kaldi.
3.ayda biter diyorlardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…