Böyle genellemeler eğer gerçekleşmezse insanı rahatsız ve mutsuz eder. Evet bazı çocuklarda bitiyor ama devam edenleri de oluyor. İkinci ayla birlikte bizim de arttı bir şekilde biteceğini bildiğim için şartlandırmalardan kaçınıyorum belki erken belki geç olacak. Yapabileceğimiz tek şey var bu zaman zarfında ona nasıl yardımcı olabileceğimiz.Kizlar gaz sorununu halletmistik ama 2.yada yeniden hortladi sanki.neden boyle oldu.surda 3.ayin bitmesine 14 gun kaldi.
3.ayda biter diyorlardi.
Bende düzen ve genellemelerden uzak durmaya calisiyorum canim.rahat olmak lazim.Böyle genellemeler eğer gerçekleşmezse insanı rahatsız ve mutsuz eder. Evet bazı çocuklarda bitiyor ama devam edenleri de oluyor. İkinci ayla birlikte bizim de arttı bir şekilde biteceğini bildiğim için şartlandırmalardan kaçınıyorum belki erken belki geç olacak. Yapabileceğimiz tek şey var bu zaman zarfında ona nasıl yardımcı olabileceğimiz.
Bazen gaz sancısından tutup tutup itiyor dik tutup ağızdan çıkartıyorum sonra devam ediyor bazen uyuyakalıyor bazen ne yaparaam yapayım devam etmiyor itiyor ama 5-10 dkyı geçmiyor canım. Bu hafta kontrolüm var belli olacak kilo alımı ama 1 kilodan fazla aldı benimki muhtemelen.Canim peki tutup tutup birakiyor mu?
5 dakika ile kilo alırlar mi ki
Sanırım aparatı kullanmak için büyük aparatsız kullanmak için küçük durumdalar şu an :) Bugün yine denedim aparatsız kullanamıyorumAyni durum benimde kafami karistiriyor.Bende yenidogan aparati var kullandim ama kilo aldikca kucuk gelmeye basladi sanki. Aparatin icinde cok sıkılıyor bizimkide henuz 3 aylik degil ama bende acaba o aparat olmadan mi kullansam diyorum
Evet canim. 8 ekim dogumlu. Bayagidir yapiyor ama bunu.bir hafta sonra 3 aylik olacak bas parmagiyla ust damagini kasiyor.elinj emiyor surekli.eli agzindan cikinca bagirmaya basliyor.sizde de boyle mi
Senin de 12 hafta oluyor canim. Buyume atagidir.Kizlar gaz sorununu halletmistik ama 2.yada yeniden hortladi sanki.neden boyle oldu.surda 3.ayin bitmesine 14 gun kaldi.
3.ayda biter diyorlardi.
Aksam 7 gibi uyuyor. Sabah 8e kadar. Arada emip uyuyor. Gunduz kucakta sabredebilirsem 3 saate kadar uyuyor. Yerine koyduklarimda yarimsar saatten 3 kere.Kizlar bizim 3 ay bitti bebekleriniz gunduz ve gece kac saat uyuyor
Canim benim sol goğsum en son sismisti i.o duzeldi ve yunusadı.
Yalniz sag gögsumde mandalina kadar bi sislik var.bebegim sag göğsumj emmek istemiyor.soldan sut daha rahat geliyor.
Gece olunca da sag çök sisiyor.
3 ayan sona mi gogüslrr yumusuyor.
Keske bian evvel yumuşasa da kurtulsak bu sertlikten.benim gigsum gece akmiyor cünku.
Eylul yine sabah 9 dan beri uyanik deliriciim nasil rutin olusturucam ben 2 ay 21 gun olduk artik
Gece kalkıp yiyorum ki normalde iradeliyim bu konuda :) bugün de ağrı var ama kanama yok. Bakalım gelmeyecek sanırım. Gelmesin de zaten çünkü gerçekten uğraşamam. Ağrılı oluyor benimki, küçücük bebekle tuvalete zor gidiyorum, adetle hiç uğraşamam :)
Benim hamilelik boyunca tek saç telini düşmedi, şimdi hafif hafif başlıyor dökülmeye. Ne zaman top seviye olur bakalım. Normalde çok dökülür saçım
kizlar benim bebegimin 3-4 gündür gece uyku duzeni bozuldu.2 veya 3 defa uyanip emip uyurdu.simdi her saat hatta yarim saate uyaniyor derin uykuya gecemiyoruz bi türlü.neden olabilir böyle devam etmez umarım
bir hafta sonra 3 aylik olacak bas parmagiyla ust damagini kasiyor.elinj emiyor surekli.eli agzindan cikinca bagirmaya basliyor.sizde de boyle mi
Cok sagol bakayim bir yalnizca yastikla deneyim. Bizim aparat kucuk bir battaniye gibi cirt cirtli bedenine sariyosun artik o saran kisim sıkıyor bizimkini o da sevmiyor daraliyor:)
Bugün 2 ay oldu kızım doğalı onsuz ne kadar boşmuş hayat sanki :)
Gündüz uykularında uyuyunca yatırıyorum bi süre sonra hızlı hızlı nefes almaya başlayıp sonra içli içli ağlamaya başlıyor korkmuş gibi. Gidip yüzümü yaklaştırıyorum konuşuyorum ya da kucağıma alıyorum hemen susuyor. Benim gittiğimi mi düşünüyor acaba? Dün akşamda duşa girecektim eşimin hapşurmasına korkmuş ne eşim ne kayınvalidem susturamamış içli içli ağlıyor eşim getirdi banyoya kucağıma aldım yine sustu.
Normal mi bu kucağımdan indirmek istemiyorum resmen ağlamasın diye içim acıyor
Ilk 4 ay icin rutin biraz zor canim.
Sen sadece her uyku oncesi belli bisy yapabilirsin mesela.Zamanla oturur.
Mesela bizde gece uykusu oncesi ust degistirme var her zaman.Ve sabah ilk uyanista.
Bide uykusu gelince anlayip ee ee mi yapacakmis kuzumm fln diye konusuyordum hep simdi uykusu gekince ee ee diye soyleniyor :))))
Gunduz uykulari saatleri azalip oturdukca rahatlasir ancak.
Öyle içli ağlıyor ki kıyamıyorumO agladikca sen sarildikca,o guldukce sen gulucukler sactikca ona...
Iste boyle boyle kocaman bir bağ❤
O aglarken senin yureginden gecenleride bir bir anliyorlar...
Normal tabii canim korkmalari,seninle sakinlesmesi❤
Canim seninkimde ne gibindegisiklik.varSenin de 12 hafta oluyor canim. Buyume atagidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?