2018 Ekim Anneleri

Kızlar benim oğluşum da bugünden itibaren elini yumruk yapıp yalamaya başladı.Emzik alır mı diye baktım almadı.Gerçi emziğe ihtiyaç duymuyorum artık çok şükür sonra ihtiyaç hisseder miyim bilmiyorum orasını.elini emmesindense emme ihtiyacını o an için emzikle karşılamasını tercih ettim olmadı.Alışkanlık olmaz inş.yeğenimi en son 8 Yaşında gördüm hala emiyordu parmağını.benimki emmiyor yalıyor gerçi :))

Eski zamanlarda çocuk büyütmek varmış, eskiler ne rahatmış :)))

Emzik kurtarıcı biz de :)))

Canim seninkimde ne gibindegisiklik.var
Iki gundur korkmus gibi agliyor. bir anda ciglik atarak. Ayakta dolasinca susardi simdi susmuyor. Beyaz gurultu bile kar etmedi. Sadece meme.Gece guzel uyuyordu. Bir onceki gece saat basi, dun de iki saatte bir uyandi. Ama biz yer degistirdik ya belki ondandir.

Benim bebeğimde iki gündür korkmuş gibi ağlıyor susturamıyorum da uyutamıyorum da önce kolik müziği emzik yüzünü kapatma ve zıplatarak uyutuyordum şimdi bu şekilde de uyumuyor hep ağlıyor emnediği içinde sakinleştiremiyorum 8 Ekim doğumlu sanırım bizde atak haftasındayız

Hamilelik saclar icin ideal :) onun etkisiymis zaten.
Bnm 2bucuk gb basladi 1 haftadir iyice ürkütücü vaziyette.Elimle tarar gb hafifce sacimi tutsam abartili bi sekilde geliyorlar.Sanki devam etsem kel kalacak orasi!
Benim de çok sacım dökülüyor geçici bir süre mi acaba

Benim de çok sacım dökülüyor geçici bir süre mi acaba
En az birkaç ay daha devam eder canım hamilelik süresince pek fazla dökülmeyen saç 2-3. Aylar civarı dökülmeye başlıyor bir süre de yoğun şekilde dökülüyor. Saçları çok gür bir kadın olmama rağmen kızımda baya baya azalmıştı saçlarım hatta şakaklardan açılmıştı bakalım oğlumda ne kadar gidecek

Dün gece 8 saat kesintisiz uyudu. Kızım kendi uyanıyor diye alarm falan kurmuyorum bende uyudum. Bu kadar saat emmeden durması normal mi? Korktum bişey olacak diye 62 günlük daha yeni 2 ay oldu.

Dün gece 8 saat kesintisiz uyudu. Kızım kendi uyanıyor diye alarm falan kurmuyorum bende uyudum. Bu kadar saat emmeden durması normal mi? Korktum bişey olacak diye 62 günlük daha yeni 2 ay oldu.

Aciksa kendi uyanirmiydi ki acep? Sizde kesintisiz 8 saat uyumussunuzdur aylar sonra :) ben artik acikma sinyali gormeden emzirmiyorum kizimi aksi gaz yapiyor ki doktorda saglam acikma sinyali bekleyelim demisti 2 aylik kontrolde gece 1 kez uyaniyor eger uyanmazsa kaldirayimmi diye sordugumda da ellemeyelim demisti

Bir şey olmuyor canım merak etme büyümeye başladı artık ne güzel ikiniz,de dinlenmişsiniz hem hep böyle olmayacak uykuları tadını çıkar:)

Normalde azıcık mızıklamaya başladığında uykusu bölünmeden alıp emzirirdim gece 1 ya da 2 sefer. Çok değil biraz emer uyurdu yine. Kızım benim yanımda yatardı bu gece eşimle aramıza yatırdık oda kokusunu duymak istedi gece. Benden önce duymuş pışpışlamış çocuğu uyanmasın diye bende emzirememiş oldum böylece :)

Bugün kontrolümüz var soracağım ama acıkma belirtisi değildi tam biraz hareket etsin alıp emziriyordum iyice acıkmasını mı bekleyeceğim acaba artık.

Bir şey olmuyor canım merak etme büyümeye başladı artık ne güzel ikiniz,de dinlenmişsiniz hem hep böyle olmayacak uykuları tadını çıkar:)
Aylar sonra ilk defa uyudum o kadar saat çok şükür :) Korktum Allah korusun aç kalır şekeri düşer farkedemeyizde bişey olur diye.

canim benimki 2 aylik oldugundan beri hep boyle uyuyor ortalama 7-8 saat.simdi 3 aylik olacak.bi problem yasamadik.ne mutlu sana :)

canim benimki 2 aylik oldugundan beri hep boyle uyuyor ortalama 7-8 saat.simdi 3 aylik olacak.bi problem yasamadik.ne mutlu sana :)
Maşallah ona ya ne güzel uyutuyor annesini :) Doktor dedi mi bişey olmaz diye? Birde hiç mi acıkmıyor geceleri? benimki uykusunda ses çıkartırdı öyle emzirirdim uyanmazdı normalde zaten. Doktorumuz ilk doğduğunda 3 saati geçmesin diye tembihlemişti ama ne kadar süre devam edecrk sormamıştım bugün soracağım sıkıntı yoksa yaşadık :)

ilk ay sık sık emziriyodum dogal olarak.1 aylik llunca bi gece 2 de bi de sabah 5 te emziriyodum.sonra gece 2 emzirmesi kalkti sabah 5 oldu.sonra da o da kalkti sabah 7 oldu.yani 23 gibi yatip 7 gibi kalkiyo yaklasjk bir aydir.doktora sormadjm canim.hic uyanmiyor gece.nasil olsa ilerde bozulacak diye duzeni ellemiyorum su an geranio

Canim benimki atak gibindegil.uzun zamandir böyl3.cok sik uyaniyor.
Bugun 11 de yatirdim.2 bucukta kalkti.5 de kakti.6.da kalkti.7 de kalkti.8 de kalkti.

Hayırlisiyla.keskem benimki de uyusa

Canim.gece acikma sinyakini nasil anlicam?
Bide sen emzirme aralarini nasil yaptin simdi?

Canim bende senin gibi yapiyordum azicik mizik hemen alip emziriyordum 10 dk emip yatiyordu yine gecen gece kiyamam bi uyandim gozler kapali dil disarda araniyor acikmis :) iste o zmn guzel emdi. Belki o azicik mikirdanmalarda hemen emzirmemekmi lazim acaba bugun sor bakalim burayada yazarmisin doktorunun yorumunu

Canim mesela ben soyle yapiyorum dun gece en son 12 de emdi gece uykusuna gecti dedimki
3 te kalkar bu dusunceyle uyudum 3 te ben kalktim kizim uyuyodu ellemedim 5 bucukta hareketlerini duydum kalktim emzirdim 40 dk emdi yani 12 den 5 e kadar acikmistir dedim emzirdim bu bu gece olan istisna ama genelde gece 3 saatte bir kalkip 10 dk emiyor gunduzleride 3 saat artik ben aglamasindan anliyorum artik aciktigini sikildim aglamasi gaz aglamasi uykum geldi aciktim aglamalari inan ki farkli sende anlarsin ama soyle bir seyde oluyor benim kizim basindan beri sag 20dk sol 20 dk alisti mesela 8 de sagi 10 dk emdi uyuya kaldi saat 10 da sagi bi 10 dk daha istiyor :) tam terazi burcu benim kiz ya tam annesi dakik planli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…