Ben de 14 Haziran'a kadar ücretsiz izin yazdım gönderdim bugünİyi geceler hepimize. Ay sonu iznim bitiyor bugun is yerime gidip gorustum yillik izin+ucretsiz derken Haziranda is basi yapacagim kismetse insallah
Eski zamanlarda çocuk büyütmek varmış, eskiler ne rahatmış :)))Öyle içli ağlıyor ki kıyamıyorumCuma aşı var onun değilde benim canım yansa keşke
Annelik hiç akıl karı bişey değilmiş onu anladım aklım çıkıyor bişey olacak ona diye paranoyak olucam sonunda.
Emzik kurtarıcı biz de :)))Kızlar benim oğluşum da bugünden itibaren elini yumruk yapıp yalamaya başladı.Emzik alır mı diye baktım almadı.Gerçi emziğe ihtiyaç duymuyorum artık çok şükür sonra ihtiyaç hisseder miyim bilmiyorum orasını.elini emmesindense emme ihtiyacını o an için emzikle karşılamasını tercih ettim olmadı.Alışkanlık olmaz inş.yeğenimi en son 8 Yaşında gördüm hala emiyordu parmağını.benimki emmiyor yalıyor gerçi :))
Iki gundur korkmus gibi agliyor. bir anda ciglik atarak. Ayakta dolasinca susardi simdi susmuyor. Beyaz gurultu bile kar etmedi. Sadece meme.Gece guzel uyuyordu. Bir onceki gece saat basi, dun de iki saatte bir uyandi. Ama biz yer degistirdik ya belki ondandir.Canim seninkimde ne gibindegisiklik.var
Benim bebeğimde iki gündür korkmuş gibi ağlıyor susturamıyorum da uyutamıyorum da önce kolik müziği emzik yüzünü kapatma ve zıplatarak uyutuyordum şimdi bu şekilde de uyumuyor hep ağlıyor emnediği içinde sakinleştiremiyorum 8 Ekim doğumlu sanırım bizde atak haftasındayızIki gundur korkmus gibi agliyor. bir anda ciglik atarak. Ayakta dolasinca susardi simdi susmuyor. Beyaz gurultu bile kar etmedi. Sadece meme.Gece guzel uyuyordu. Bir onceki gece saat basi, dun de iki saatte bir uyandi. Ama biz yer degistirdik ya belki ondandir.
Benim de çok sacım dökülüyor geçici bir süre mi acabaHamilelik saclar icin ideal :) onun etkisiymis zaten.
Bnm 2bucuk gb basladi 1 haftadir iyice ürkütücü vaziyette.Elimle tarar gb hafifce sacimi tutsam abartili bi sekilde geliyorlar.Sanki devam etsem kel kalacak orasi!
En az birkaç ay daha devam eder canım hamilelik süresince pek fazla dökülmeyen saç 2-3. Aylar civarı dökülmeye başlıyor bir süre de yoğun şekilde dökülüyor. Saçları çok gür bir kadın olmama rağmen kızımda baya baya azalmıştı saçlarım hatta şakaklardan açılmıştı bakalım oğlumda ne kadar gidecekBenim de çok sacım dökülüyor geçici bir süre mi acaba
Dün gece 8 saat kesintisiz uyudu. Kızım kendi uyanıyor diye alarm falan kurmuyorum bende uyudum. Bu kadar saat emmeden durması normal mi? Korktum bişey olacak diye 62 günlük daha yeni 2 ay oldu.
Bir şey olmuyor canım merak etme büyümeye başladı artık ne güzel ikiniz,de dinlenmişsiniz hem hep böyle olmayacak uykuları tadını çıkar:)Dün gece 8 saat kesintisiz uyudu. Kızım kendi uyanıyor diye alarm falan kurmuyorum bende uyudum. Bu kadar saat emmeden durması normal mi? Korktum bişey olacak diye 62 günlük daha yeni 2 ay oldu.
Normalde azıcık mızıklamaya başladığında uykusu bölünmeden alıp emzirirdim gece 1 ya da 2 sefer. Çok değil biraz emer uyurdu yine. Kızım benim yanımda yatardı bu gece eşimle aramıza yatırdık oda kokusunu duymak istedi gece. Benden önce duymuş pışpışlamış çocuğu uyanmasın diye bende emzirememiş oldum böylece :)Aciksa kendi uyanirmiydi ki acep? Sizde kesintisiz 8 saat uyumussunuzdur aylar sonra :) ben artik acikma sinyali gormeden emzirmiyorum kizimi aksi gaz yapiyor ki doktorda saglam acikma sinyali bekleyelim demisti 2 aylik kontrolde gece 1 kez uyaniyor eger uyanmazsa kaldirayimmi diye sordugumda da ellemeyelim demisti
Aylar sonra ilk defa uyudum o kadar saat çok şükür :) Korktum Allah korusun aç kalır şekeri düşer farkedemeyizde bişey olur diye.Bir şey olmuyor canım merak etme büyümeye başladı artık ne güzel ikiniz,de dinlenmişsiniz hem hep böyle olmayacak uykuları tadını çıkar:)
canim benimki 2 aylik oldugundan beri hep boyle uyuyor ortalama 7-8 saat.simdi 3 aylik olacak.bi problem yasamadik.ne mutlu sana :)Dün gece 8 saat kesintisiz uyudu. Kızım kendi uyanıyor diye alarm falan kurmuyorum bende uyudum. Bu kadar saat emmeden durması normal mi? Korktum bişey olacak diye 62 günlük daha yeni 2 ay oldu.
Maşallah ona ya ne güzel uyutuyor annesini :) Doktor dedi mi bişey olmaz diye? Birde hiç mi acıkmıyor geceleri? benimki uykusunda ses çıkartırdı öyle emzirirdim uyanmazdı normalde zaten. Doktorumuz ilk doğduğunda 3 saati geçmesin diye tembihlemişti ama ne kadar süre devam edecrk sormamıştım bugün soracağım sıkıntı yoksa yaşadık :)canim benimki 2 aylik oldugundan beri hep boyle uyuyor ortalama 7-8 saat.simdi 3 aylik olacak.bi problem yasamadik.ne mutlu sana :)
Canim benimki atak gibindegil.uzun zamandir böyl3.cok sik uyaniyor.Iki gundur korkmus gibi agliyor. bir anda ciglik atarak. Ayakta dolasinca susardi simdi susmuyor. Beyaz gurultu bile kar etmedi. Sadece meme.Gece guzel uyuyordu. Bir onceki gece saat basi, dun de iki saatte bir uyandi. Ama biz yer degistirdik ya belki ondandir.
Hayırlisiyla.keskem benimki de uyusaDün gece 8 saat kesintisiz uyudu. Kızım kendi uyanıyor diye alarm falan kurmuyorum bende uyudum. Bu kadar saat emmeden durması normal mi? Korktum bişey olacak diye 62 günlük daha yeni 2 ay oldu.
Canim.gece acikma sinyakini nasil anlicam?Aciksa kendi uyanirmiydi ki acep? Sizde kesintisiz 8 saat uyumussunuzdur aylar sonra :) ben artik acikma sinyali gormeden emzirmiyorum kizimi aksi gaz yapiyor ki doktorda saglam acikma sinyali bekleyelim demisti 2 aylik kontrolde gece 1 kez uyaniyor eger uyanmazsa kaldirayimmi diye sordugumda da ellemeyelim demisti
Normalde azıcık mızıklamaya başladığında uykusu bölünmeden alıp emzirirdim gece 1 ya da 2 sefer. Çok değil biraz emer uyurdu yine. Kızım benim yanımda yatardı bu gece eşimle aramıza yatırdık oda kokusunu duymak istedi gece. Benden önce duymuş pışpışlamış çocuğu uyanmasın diye bende emzirememiş oldum böylece :)
Bugün kontrolümüz var soracağım ama acıkma belirtisi değildi tam biraz hareket etsin alıp emziriyordum iyice acıkmasını mı bekleyeceğim acaba artık.
Canim benimki atak gibindegil.uzun zamandir böyl3.cok sik uyaniyor.
Bugun 11 de yatirdim.2 bucukta kalkti.5 de kakti.6.da kalkti.7 de kalkti.8 de kalkti.
Hayırlisiyla.keskem benimki de uyusa
Canim.gece acikma sinyakini nasil anlicam?
Bide sen emzirme aralarini nasil yaptin simdi?
72 gunluk oldukAklima atak geliyor.Ne kadarlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?