- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Benimde ayni ebatlarda var canim.ama daha hic kullanmadim.benim bebegim cok terkiyor bazen.bazen üsüyor.bi ortasini bulamadim.canim hazir elyaf bebek yorgani.resim atiyim.dogdugundan beri bununla yatiriyorum.beline kadar ortuyorum.
Benim de babaannem babamla amcami alip bi yere gittiginde oturun siz burda dermis. saatlerce otururlarmis. Babam salakmisiz diyor. Folik asitten mi acaba boyle bu cocuklar? Gecen arabaya indirene kadar elimizde bavullar 20 dakika kucak icin agladi. Aglar susar diye bir sey yok ki.
Benimki de tepinmekten kayıyor canım aşağılarda buluyorum reflü yastığında ben çözümünü şöyle buldum büyük battaniyemiz vardı bir kısmını altına seriyorum bebeği yatırdıktan sonra da kalan kısmını üstüne örtüyorum böylece battaniyenin içinde kaybolmamış oluyor yarım ekmek tost gibi oluyor öyle düşün ekmek battaniye bebek kaşar
Eşim biseyin yok diyip duruyor.önemli bi durumu degilmis.önemsemiyor.ben ev hanimiyim.bi bütcem yok.arabamiz da yok.yakinlarda iyi bi hastanede.öz3l hastanedeki de ayni seyi diyormus.emzir sağ....Yahu kuzum senin saglam bir doktora gitmen sart artik bitlistemiydiniz? Yani internetten falan ulassan bi doktora yakinlarda esinle gitsen bi yere? Hem cocuk dr hemde senin su tikanan gogsun icin? Simdi bak bu saat araligi Eylule gore yani 1.ayindan beri ayni doktora gidiyoruz ve kendisi belirledi ilk zmnlar Eylulde surekli memedeydi ve doktor saglikli kilo alamadigini farketti yagli kisim degil suyu ve sekeri alip birakiyor dedi 2 saati bekle yaglansin sutun sonra emzir dedi tabi demesi kolay Eylusu 2 saat memesiz birakmak iskenceydi oyalamak icin yeri geldi agladi ne bicim ama onun sagligi icindi bu. 2. Ayinda goturduk evet dedi doktorumuz saglikli kilo alimi var simdi 3 saate acmaya calisalim ozel durumlar elbette olacak gazidir disidir huysuzlugu ataklari ama arayi ne kadar acarsak o kdr verimli emer ve az gaz olur ama bak dedigim gibi bu benim sutume eylulun kilosuna gelisimine gore bi duzen senin bi cocuk dr gidip onun yonlendirmesi lazim
Benimki de anlattığım şekilde ne kadar durdurursa canım çoğu zaman üzerini açmış buluyorum tepinerek açıyor.kızımda da yanlış olmasın 1 yaş civarı uyku tulumuna geçtim başka türlü o dayüzden durdurmuyordu hala da öyle ya bu seneye kadar kullandı şimdi tuvalete falan zor olduğundan giymek istemiyor herhalde oğlum da ablası gibi olacakİlahi sesli guldum :) bizim anne yani besigi var icine reflu yatagini koyuyorum ayak kismina yastik dosuyorum kaysada yastiklara degiyor ayaklari birde ben gece cok ortmuyorum hani su nohutlu battaniyeler var ya ondan birde ustune ince orme bir battaniye gece kakasini yaparken uykuda ikinmaktan terliyor :)
çapraz yatiyo yada torba gibi yigiliyor sipaBebegin ayak kirlent koyin.tepinip asagi inemez
Benimkinin gece uykusu 21.00 de geliyo daha erkenden başlamıyorum tam 21.00 de geçiyoruz odaya.Dün akşam yarışma izlicem diye oyalandım bi baktım kolumda uyumuş yazıkCanim ben bazen tutturuyorum neden agladigini.ama gece uykusunda neden saatte bir kalkip mizirdandigini bilmiyorum.bide şu sıralar cok gazi var.gece uykusuna en az 11 de geciyor ki ben 9 da basliyorum uyutmaya.ağlamadan uyumuyor.illa kavga dövüş yatacak.
Ben hala düzgunce emziremiyorum.cocuk sag gogsümü pek emmek istemiyor.o da iyice sisti kenari sertlesti.
Ben 2 saatte bir yada 3 saatte bir düzenini nasil kuracam.gündüzleri yarim saat uyumak istiyor.mesela 10 bucukta emzirdim.11 de mizirdandi.uyku aglamsi ama emerek uyumak istiyor.emdi uyudu.yarim saat sonta kalkti ne zaman emzirecem.ben bi türlü.bu isi anlamadim.uyaninca agkiyorsa emzirecem mi.bizde hic düzen yok.
Annene sorar misin canim.her emzirip koydugunda uyuyormuydunuz?yoksa uyanik mi duruyordunuz?
Ben kullaniyorum.Kizlar astronot tulum kullanan var mi?
İşte ben de ondan korkuyorum :) sabah kalktığımda yastıkta bir avuç saç bulurum normalde. O günler yakın zannedersiniz :/ hangi hormonun etkisiyle duruyor acaba bu dökülme, şampuana katsalar işe yaramaz mı ki :))))Hamilelik saclar icin ideal :) onun etkisiymis zaten.
Bnm 2bucuk gb basladi 1 haftadir iyice ürkütücü vaziyette.Elimle tarar gb hafifce sacimi tutsam abartili bi sekilde geliyorlar.Sanki devam etsem kel kalacak orasi!
Kızlar bebek çok ağlıyorsa, çişini yaparken görme imkanınız varsa bakın bakalım yapamadan önce ağlıyor mu.. benim kızım durduk yere çok ağladı birkaç gün, altını açarken fark ettim aniden yırtına yırtına ağladı, çişini yapınca sustu. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı, canı yandığı için ağlıyormuş kuzum. Şimdi her ağladığında olasılıkları gözden geçiriyorum. Ağrısı mı var, bez mi sıkıyor, altı mı kirli, burnu mu tıkalı, gözü mü çapaklı v.s. iyi gözlemleyin derimBenim bebeğimde iki gündür korkmuş gibi ağlıyor susturamıyorum da uyutamıyorum da önce kolik müziği emzik yüzünü kapatma ve zıplatarak uyutuyordum şimdi bu şekilde de uyumuyor hep ağlıyor emnediği içinde sakinleştiremiyorum 8 Ekim doğumlu sanırım bizde atak haftasındayız
Normalde ostrojen cok ya hamilelikte. O saclari koruyor. lohusaliktan sonra azaldigi icin dokuluyor. Kimileri sampuanina dogum kontrol hapi katar ezip. Guclendiriyormus. Hic yapmadim ben.İşte ben de ondan korkuyorum :) sabah kalktığımda yastıkta bir avuç saç bulurum normalde. O günler yakın zannedersiniz :/ hangi hormonun etkisiyle duruyor acaba bu dökülme, şampuana katsalar işe yaramaz mı ki :))))
O benim de aklima geldi. Cisi nasildi peki? Koku veya renkte farklilik var miydi? Enfeksiyon olunca oyle olur ya.Kızlar bebek çok ağlıyorsa, çişini yaparken görme imkanınız varsa bakın bakalım yapamadan önce ağlıyor mu.. benim kızım durduk yere çok ağladı birkaç gün, altını açarken fark ettim aniden yırtına yırtına ağladı, çişini yapınca sustu. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı, canı yandığı için ağlıyormuş kuzum. Şimdi her ağladığında olasılıkları gözden geçiriyorum. Ağrısı mı var, bez mi sıkıyor, altı mı kirli, burnu mu tıkalı, gözü mü çapaklı v.s. iyi gözlemleyin derim
Ben kullaniyorum.
Benimki üstünü açıyor tekmeleyerek uyku tulumu aldım torba gibi olanlardan onunla yatırıyorum sıcacık kalıyor içinde. Uyuduktan sonra içine koyuyorum yoksa istemiyor.Sizin cocuklar yatirdiginiz gibi kimildamadan mi uyuyorlar ben gece yatiriyorum kaya kaya battaniyesinin icine giriyor kafasina kadar bi telas yukarı cekiyorum cocugu ustunu ortmemekte olmaz.
Bi kere daha duydum bunu folik asit çocuğu bunlar cin gibi diye. Sanırım etkisi var.Benim de babaannem babamla amcami alip bi yere gittiginde oturun siz burda dermis. saatlerce otururlarmis. Babam salakmisiz diyor. Folik asitten mi acaba boyle bu cocuklar? Gecen arabaya indirene kadar elimizde bavullar 20 dakika kucak icin agladi. Aglar susar diye bir sey yok ki.
Tam astronot değilde e-bebekte varya içi kürklü tulumlar ondan kullanıyorum eli ayağı açık. Çok memnunum.Kizlar astronot tulum kullanan var mi?
Lc waikikiden arkadasim hediye almis. 3 6 ay yaziyordu ama nerdeyse bir aydir kullaniyorum. 2 aylikken 57.5 cmdi bebek. Memnunum.Canim nerden aldin memnunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?