2018 Ekim Anneleri

Gunde 3 tane vitamin aliyodum ben ahanda iste nereye gittigi belli :) benim doktorum hep derdiki hamileyken hadi dogsun diyosunuz doguncada yahu boyle cocuk mu olur deyip geliyosunuz o zmnlar anlamamistim simdi anliyorum :)

İlahi sesli guldum :) bizim anne yani besigi var icine reflu yatagini koyuyorum ayak kismina yastik dosuyorum kaysada yastiklara degiyor ayaklari birde ben gece cok ortmuyorum hani su nohutlu battaniyeler var ya ondan birde ustune ince orme bir battaniye gece kakasini yaparken uykuda ikinmaktan terliyor :)

Eşim biseyin yok diyip duruyor.önemli bi durumu degilmis.önemsemiyor.ben ev hanimiyim.bi bütcem yok.arabamiz da yok.yakinlarda iyi bi hastanede.öz3l hastanedeki de ayni seyi diyormus.emzir sağ....
Gecen ay 2 saatte bir emzirdim guzel kilo aldi.bubya cok aksilik oldu.birden bir gogsüm mastite benzer bisey oldu.1 hafta onu acmakla ugrastim.surekli bebegi emzirdim.gazlandi.duzeni bozuldu.
Gec uykulari bozuldu.gundüz uyumaya basladi.ama onalr da yarim saatlik uykular.her uyku öncesi de emmek istedi.
Simdi de sağ gogsüm sert ve sütın gekisini b3genmiyor olacakki onu emmeyi istemiyor.
B3n ne yaoacagimi sastim.uyku emzirme goğüs gaz hersey yarim yamalak.
Duzen yok.
Ilgilenen yok

Benimki de anlattığım şekilde ne kadar durdurursa canım çoğu zaman üzerini açmış buluyorum tepinerek açıyor.kızımda da yanlış olmasın 1 yaş civarı uyku tulumuna geçtim başka türlü o dayüzden durdurmuyordu hala da öyle ya bu seneye kadar kullandı şimdi tuvalete falan zor olduğundan giymek istemiyor herhalde oğlum da ablası gibi olacak

Kızlar bir sorum var bebeğini sünnet ettiren annelere sünnet olduktan sonra ne zaman tam düzelme oldu pipide herhangi bir yerinde şişlik falan var mı? Bizim düzeldi gibi ama pipinin testise bitişik olduğu yerde minnacık damar gibi şişlik var tırnak kadar bile yok boyu dr una sorduk sorun yok normale dönecek dedi amadr tatmin olmadım sizde durumlar nedir

Benimkinin gece uykusu 21.00 de geliyo daha erkenden başlamıyorum tam 21.00 de geçiyoruz odaya.Dün akşam yarışma izlicem diye oyalandım bi baktım kolumda uyumuş yazık 11 de uyuyorsa 11 ı bekle bence canım iki saat Boşa uğraşma..beslenmesini de uykudan Erkrn uyanmışsa bile ben en son emmesinin üzerinden en az 1.5 saat geçince yapıyorum

Hamilelik saclar icin ideal :) onun etkisiymis zaten.
Bnm 2bucuk gb basladi 1 haftadir iyice ürkütücü vaziyette.Elimle tarar gb hafifce sacimi tutsam abartili bi sekilde geliyorlar.Sanki devam etsem kel kalacak orasi!
İşte ben de ondan korkuyorum :) sabah kalktığımda yastıkta bir avuç saç bulurum normalde. O günler yakın zannedersiniz :/ hangi hormonun etkisiyle duruyor acaba bu dökülme, şampuana katsalar işe yaramaz mı ki :))))

Kızlar bebek çok ağlıyorsa, çişini yaparken görme imkanınız varsa bakın bakalım yapamadan önce ağlıyor mu.. benim kızım durduk yere çok ağladı birkaç gün, altını açarken fark ettim aniden yırtına yırtına ağladı, çişini yapınca sustu. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı, canı yandığı için ağlıyormuş kuzum. Şimdi her ağladığında olasılıkları gözden geçiriyorum. Ağrısı mı var, bez mi sıkıyor, altı mı kirli, burnu mu tıkalı, gözü mü çapaklı v.s. iyi gözlemleyin derim

Normalde ostrojen cok ya hamilelikte. O saclari koruyor. lohusaliktan sonra azaldigi icin dokuluyor. Kimileri sampuanina dogum kontrol hapi katar ezip. Guclendiriyormus. Hic yapmadim ben.

O benim de aklima geldi. Cisi nasildi peki? Koku veya renkte farklilik var miydi? Enfeksiyon olunca oyle olur ya.

Sizin cocuklar yatirdiginiz gibi kimildamadan mi uyuyorlar ben gece yatiriyorum kaya kaya battaniyesinin icine giriyor kafasina kadar bi telas yukarı cekiyorum cocugu ustunu ortmemekte olmaz.
Benimki üstünü açıyor tekmeleyerek uyku tulumu aldım torba gibi olanlardan onunla yatırıyorum sıcacık kalıyor içinde. Uyuduktan sonra içine koyuyorum yoksa istemiyor.
Bi kere daha duydum bunu folik asit çocuğu bunlar cin gibi diye. Sanırım etkisi var.
Kizlar astronot tulum kullanan var mi?
Tam astronot değilde e-bebekte varya içi kürklü tulumlar ondan kullanıyorum eli ayağı açık. Çok memnunum.

Bugün 2 aylık kontrolü vardı gelişimi gayet iyiymiş çok şükür. 800 gr almış bu ay geçen ay 1500 grdı ama gayet iyi dedi doktor.

Gece uyursa elleme uyanırsa emzir artık 2 aylık oldu sıkıntı olmaz ama kilosu gelişimi daha yavaş olan bebeklerde biraz daha dikkat ediyoruz şu an sıkıntı yok dedi.

Rota aşısını doktorumuz kendisi yapacakmış 3. ay kontrolünde.

Birde göz takibi çok iyi güzel kontak kuruyor ekstra göz muayenesine gerek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…