- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Canim nerden aldin memnunmusun
Lcwaikiki posetindeydi ama baby cornermis markasi. Bakayim resmini bulursam paylasirim.Lc waikikiden arkadasim hediye almis. 3 6 ay yaziyordu ama nerdeyse bir aydir kullaniyorum. 2 aylikken 57.5 cmdi bebek. Memnunum.
Kac kilo bebegin canim primanin paketleri değişti ondandir belki biz 2 numara kullaniuoruzMerhaba kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 2 numaraya hala geçemedim :)) bu sabah 1 no bitti diye 2 no taktım hep dışına çıktı yine .. Birde baby me aldım tavsiye üzerine parfüm kokusu var ve kalın geldi bana bugün iade edicem primaya devam :) bu arada bez önerisi olan var mı ?
2 numara kullaniyoruz ama kucuk gelmeye basladi. Daha uc paket var. Napcaz bakalim. Prima ve pampers premium care bunlar. Bebek tahminim 5 kilo 300 gr civaridir en fazla. Bez paketlerinden biri 6 kiloya kadar digeri 8. 2 numara beze de 4 bucuk kiloyken gectik. Bu markanin ustunde yazanla gercek hayat tutmuyor.Merhaba kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 2 numaraya hala geçemedim :)) bu sabah 1 no bitti diye 2 no taktım hep dışına çıktı yine .. Birde baby me aldım tavsiye üzerine parfüm kokusu var ve kalın geldi bana bugün iade edicem primaya devam :) bu arada bez önerisi olan var mı ?
bez sleepy kullaniyorum.temizleme pamugu da ipek marka internetten aldim.sleepyden memnunum.3 numara kullaniyoruz su an 6 kiloya yaklasti oglum.ama bezden beze bu numaralarin kaliplari degisiyor onu farkettim.Merhaba kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 2 numaraya hala geçemedim :)) bu sabah 1 no bitti diye 2 no taktım hep dışına çıktı yine .. Birde baby me aldım tavsiye üzerine parfüm kokusu var ve kalın geldi bana bugün iade edicem primaya devam :) bu arada bez önerisi olan var mı ?
2 gün önce muayene oldu 5750 canımKac kilo bebegin canim primanin paketleri değişti ondandir belki biz 2 numara kullaniuoruz
Bende bu gece öyle yapmaya calisacam canim.aksamlarim hep uyutmakla geciyor.benim bücur ama beni kandiriyor.saat 9 gibi uyku huzursuzlugu yaoiyor.bende alip emziriyorum.memede uyuyor.bende uyud diye seviniyorum.koyuyorum yine agkayarak uyaniyor.yine emzir yine uyut yine emzir 11 oluyor.Benimkinin gece uykusu 21.00 de geliyo daha erkenden başlamıyorum tam 21.00 de geçiyoruz odaya.Dün akşam yarışma izlicem diye oyalandım bi baktım kolumda uyumuş yazık11 de uyuyorsa 11 ı bekle bence canım iki saat Boşa uğraşma..beslenmesini de uykudan Erkrn uyanmışsa bile ben en son emmesinin üzerinden en az 1.5 saat geçince yapıyorum
Benimkini de agladigi zaman baskasi susturamaz.ancak gezdirecekler.onun haricinde hemen bana atiyorlar.Sizin bebeklerinizi baskasi susturabiliyor mu? Napicam ben boyle ya? Nasil ise basliycam?
İlk sleepy almıştım bende pamuk ve Türk malı olduğu için pişik oldu 2 numarası hala duruyor ilk zamanlar tecrübesizlikten tam kurulamıyordum sanırım altını ona bağladım pişik oluşunu ama eşim takmış durumda :))) sleepy pişik yaptı diyor sızdırma oluyor mu pekibez sleepy kullaniyorum.temizleme pamugu da ipek marka internetten aldim.sleepyden memnunum.3 numara kullaniyoruz su an 6 kiloya yaklasti oglum.ama bezden beze bu numaralarin kaliplari degisiyor onu farkettim.
Bu arada pamuk baby me alıyorum bende dediğin markaya bir bakayım daha uygunsa daha iyi olur :))bez sleepy kullaniyorum.temizleme pamugu da ipek marka internetten aldim.sleepyden memnunum.3 numara kullaniyoruz su an 6 kiloya yaklasti oglum.ama bezden beze bu numaralarin kaliplari degisiyor onu farkettim.
Merhaba kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 2 numaraya hala geçemedim :)) bu sabah 1 no bitti diye 2 no taktım hep dışına çıktı yine .. Birde baby me aldım tavsiye üzerine parfüm kokusu var ve kalın geldi bana bugün iade edicem primaya devam :) bu arada bez önerisi olan var mı ?
2 gün önce muayene oldu 5750 canım
2 no takıyorum cırtlar üst üste biniyor bacak kenarları fazla açık kalıp dışına çıkıyor bende anlayamadım hala 1 kullanan tek biziz galiba :)5300 gr kızım 3 numaraya geçtik. Minies almıştım 3 no 1 paket bitmek üzere iyi oluyor şu an. Sleepy kullanıyorum normalde 2 sıkıyor 3 no paketini açacağım bugün.
5750 gr bebeği 1 no çok sıkar sanki bağlama şeklinden mi 2 noya geçemedin acaba
İpek pamuk 12 li 65 tl miş baby me 15 li 65 tl canım bilgin olsunbez sleepy kullaniyorum.temizleme pamugu da ipek marka internetten aldim.sleepyden memnunum.3 numara kullaniyoruz su an 6 kiloya yaklasti oglum.ama bezden beze bu numaralarin kaliplari degisiyor onu farkettim.
Minies nasıl koku var mı sızdırma yapıyor mu2 no takıyorum cırtlar üst üste biniyor bacak kenarları fazla açık kalıp dışına çıkıyor bende anlayamadım hala 1 kullanan tek biziz galiba :)
gevsek bagladigimda ya da dalip uzun sure degistirmedigim bikac kez sizdirdi.onun disinda pisik ya da sizdirma yasamadik.ilk zamanlar hangi bezi taksam pisik oluyordu oglum.belki dedigin gibi temizlemeyi becerememisizdir :)İlk sleepy almıştım bende pamuk ve Türk malı olduğu için pişik oldu 2 numarası hala duruyor ilk zamanlar tecrübesizlikten tam kurulamıyordum sanırım altını ona bağladım pişik oluşunu ama eşim takmış durumda :))) sleepy pişik yaptı diyor sızdırma oluyor mu peki
O zaman 2 numaranin olmasi lazim canim belki baska sebepten sizdirmistir2 gün önce muayene oldu 5750 canım
Açıklık oluyor belde ve bacaklarda bariz belli ama sizede bi sorayım dedim hala 1 kullanan var mı diyeO zaman 2 numaranin olmasi lazim canim belki baska sebepten sizdirmistir
1 noda sızma olmadı bizde hiç 2 noyu denedim sızdırdı gün boyu kıyafet değiştim tekrar 1 e geçtim bu sabh 1 bitmişti 2 taktım yine bol oldu ve malesef sızdırdı 1 peket daha 1 alacağım sanırım
a 101 in bezini de aldim bizde bi sikinti olmadi ama cok naylon gibi boyle poset sariyomusum gibi oldu o yuzden almam bi daha.Ben prima pampers kullaniyorum.3.numara.
Bezimiz bitmisti.a 101 in soffio markasini aldik.ama nin oisman okdum.gece gündüz sizdirdi.bebegim hep buz gibi olmuş oluyordu cisten.
Simdi evde duruyor kesinlikle kullanmiyorum.
Prima pampersden şaşmam artik.tabi Allah izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?