2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 2 numaraya hala geçemedim :)) bu sabah 1 no bitti diye 2 no taktım hep dışına çıktı yine .. Birde baby me aldım tavsiye üzerine parfüm kokusu var ve kalın geldi bana bugün iade edicem primaya devam :) bu arada bez önerisi olan var mı ?

Kac kilo bebegin canim primanin paketleri değişti ondandir belki biz 2 numara kullaniuoruz

2 numara kullaniyoruz ama kucuk gelmeye basladi. Daha uc paket var. Napcaz bakalim. Prima ve pampers premium care bunlar. Bebek tahminim 5 kilo 300 gr civaridir en fazla. Bez paketlerinden biri 6 kiloya kadar digeri 8. 2 numara beze de 4 bucuk kiloyken gectik. Bu markanin ustunde yazanla gercek hayat tutmuyor.

bez sleepy kullaniyorum.temizleme pamugu da ipek marka internetten aldim.sleepyden memnunum.3 numara kullaniyoruz su an 6 kiloya yaklasti oglum.ama bezden beze bu numaralarin kaliplari degisiyor onu farkettim.

Bende bu gece öyle yapmaya calisacam canim.aksamlarim hep uyutmakla geciyor.benim bücur ama beni kandiriyor.saat 9 gibi uyku huzursuzlugu yaoiyor.bende alip emziriyorum.memede uyuyor.bende uyud diye seviniyorum.koyuyorum yine agkayarak uyaniyor.yine emzir yine uyut yine emzir 11 oluyor.
Gündüz uykularini nasil.yaoiyorsun canim.
Bebekler hep emip iyumak ister.
Mesela emip uyumak istese emzirmiyormusun?
Sizin bebeklerinizi baskasi susturabiliyor mu? Napicam ben boyle ya? Nasil ise basliycam?
Benimkini de agladigi zaman baskasi susturamaz.ancak gezdirecekler.onun haricinde hemen bana atiyorlar.

bez sleepy kullaniyorum.temizleme pamugu da ipek marka internetten aldim.sleepyden memnunum.3 numara kullaniyoruz su an 6 kiloya yaklasti oglum.ama bezden beze bu numaralarin kaliplari degisiyor onu farkettim.
İlk sleepy almıştım bende pamuk ve Türk malı olduğu için pişik oldu 2 numarası hala duruyor ilk zamanlar tecrübesizlikten tam kurulamıyordum sanırım altını ona bağladım pişik oluşunu ama eşim takmış durumda :))) sleepy pişik yaptı diyor sızdırma oluyor mu peki

Bu arada pamuk baby me alıyorum bende dediğin markaya bir bakayım daha uygunsa daha iyi olur :))

2 gün önce muayene oldu 5750 canım

5300 gr kızım 3 numaraya geçtik. Minies almıştım 3 no 1 paket bitmek üzere iyi oluyor şu an. Sleepy kullanıyorum normalde 2 sıkıyor 3 no paketini açacağım bugün.

5750 gr bebeği 1 no çok sıkar sanki bağlama şeklinden mi 2 noya geçemedin acaba

2 no takıyorum cırtlar üst üste biniyor bacak kenarları fazla açık kalıp dışına çıkıyor bende anlayamadım hala 1 kullanan tek biziz galiba :)

İpek pamuk 12 li 65 tl miş baby me 15 li 65 tl canım bilgin olsun

gevsek bagladigimda ya da dalip uzun sure degistirmedigim bikac kez sizdirdi.onun disinda pisik ya da sizdirma yasamadik.ilk zamanlar hangi bezi taksam pisik oluyordu oglum.belki dedigin gibi temizlemeyi becerememisizdir :)

Ben prima pampers kullaniyorum.3.numara.
Bezimiz bitmisti.a 101 in soffio markasini aldik.ama nin oisman okdum.gece gündüz sizdirdi.bebegim hep buz gibi olmuş oluyordu cisten.
Simdi evde duruyor kesinlikle kullanmiyorum.
Prima pampersden şaşmam artik.tabi Allah izin verirse...

a 101 in bezini de aldim bizde bi sikinti olmadi ama cok naylon gibi boyle poset sariyomusum gibi oldu o yuzden almam bi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…