- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim bebeginin boyu uzun mu.kiloyu boya vermis olabilir.bez ancak öyle olur.benimki 3 numara kullaniyor.2 kucuk cunku.Açıklık oluyor belde ve bacaklarda bariz belli ama sizede bi sorayım dedim hala 1 kullanan var mı diye
Biz de her 1 numarali paket bittiginde 2 numara deniyorduk. Nasil rahat ediyorsa onu kullanin canim.1 noda sızma olmadı bizde hiç 2 noyu denedim sızdırdı gün boyu kıyafet değiştim tekrar 1 e geçtim bu sabh 1 bitmişti 2 taktım yine bol oldu ve malesef sızdırdı 1 peket daha 1 alacağım sanırım
60 cm canımCanim bebeginin boyu uzun mu.kiloyu boya vermis olabilir.bez ancak öyle olur.benimki 3 numara kullaniyor.2 kucuk cunku.
ama o kilodaki bebege nasil 1 oluyor ki.bizimki 5500 kiloyken filan 2 numara dar gelmeye basladi.belini cok gevsek mi bagliyosunuz acaba1 noda sızma olmadı bizde hiç 2 noyu denedim sızdırdı gün boyu kıyafet değiştim tekrar 1 e geçtim bu sabh 1 bitmişti 2 taktım yine bol oldu ve malesef sızdırdı 1 peket daha 1 alacağım sanırım
Ben sleepy kullanıyorum 4 numaraya geçtim canım 3 numarasından çok çiş çıkıyordu 1 numara 1 ya da 2 paket ancak kullandıj sanırımMerhaba kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 2 numaraya hala geçemedim :)) bu sabah 1 no bitti diye 2 no taktım hep dışına çıktı yine .. Birde baby me aldım tavsiye üzerine parfüm kokusu var ve kalın geldi bana bugün iade edicem primaya devam :) bu arada bez önerisi olan var mı ?
Bi yerde okudum cırtlar üstüste geliyorsa bez büyüktür yazıyordu çok uçta kalıyorsa küçüktür .. Bizim 1 numarada cırtlar normal ortalı duruyor şuan genel olarak çevremdekilerde 3 no kullanıyor şuan bende şaşırdım :)ama o kilodaki bebege nasil 1 oluyor ki.bizimki 5500 kiloyken filan 2 numara dar gelmeye basladi.belini cok gevsek mi bagliyosunuz acaba
Canim bebebgimin poposuna yapisiyordu kakasi.bide pisik yapti.hemen degsitirdim.bepantol baby sürdüm gecti.a 101 in bezini de aldim bizde bi sikinti olmadi ama cok naylon gibi boyle poset sariyomusum gibi oldu o yuzden almam bi daha.
Ben de internette oyle okumustum. 1 numara 1, 2 numara 2 paket almistim. Ama 0 numara 2 paket, 1 numara 5 paket falan 2 numara da o kadar kullandik.Ben sleepy kullanıyorum 4 numaraya geçtim canım 3 numarasından çok çiş çıkıyordu 1 numara 1 ya da 2 paket ancak kullandıj sanırım
Boyu normal ama neden 1 numara anlamadim:)60 cm canım
Birde kızım muayene sırasında çişini yaptı bezini doktoru taktı küçük demedi olsa söylerdi diye düşündüm ama neden sadece biz :)))Boyu normal ama neden 1 numara anlamadim:)
Benimkiyle yakin kilolarda ve boyda.2 numara küvuk ve sizdiriyordu.
3 e gectik.
Senin minnak heralde tartida ağır gelip manken gibi olanlardan:)Birde kızım muayene sırasında çişini yaptı bezini doktoru taktı küçük demedi olsa söylerdi diye düşündüm ama neden sadece biz :)))
Anasına çekmiş hahaahahaSenin minnak heralde tartida ağır gelip manken gibi olanlardan:)
Sizin bebek biraz küçük doğmuştu galiba yanlış mı hatırlıyorum doğrudur kullanmışsınızdır o kadar benimki hızlı kilo aldı şimdi 9 aylık bebek kıvamında o yüzden büyük numaraya geçtim bu daha iyi olduBen de internette oyle okumustum. 1 numara 1, 2 numara 2 paket almistim. Ama 0 numara 2 paket, 1 numara 5 paket falan 2 numara da o kadar kullandik.
Gündüzleri iki saatte bir uykusu geliyo.Mesela 8 de güne başlamışsak 10 da emziriyorum uyuyakalıyor zaten memede,aç değilse de ayakta hafifçe sallıyorum dalıyo..saat kaçta uyanmışsa bakıyorum iki saat sonrasına 15 dk kala emziriyorum yine ve genelde tam o emzirme sırasında kaka yapıyo Altını değişip gazini da Alıp tekrar memeye tutuyorum uyuyo bırakıyorum kanepeye.uyku zamanlarını tespit ettiğimden beri ağlamaları azaldı.akşam 9 a kadar bu döngü devsm ediyo.21.00-22.00 Arasında da gece uykusuna geçiyor.Bende bu gece öyle yapmaya calisacam canim.aksamlarim hep uyutmakla geciyor.benim bücur ama beni kandiriyor.saat 9 gibi uyku huzursuzlugu yaoiyor.bende alip emziriyorum.memede uyuyor.bende uyud diye seviniyorum.koyuyorum yine agkayarak uyaniyor.yine emzir yine uyut yine emzir 11 oluyor.
Gündüz uykularini nasil.yaoiyorsun canim.
Bebekler hep emip iyumak ister.
Mesela emip uyumak istese emzirmiyormusun?
Benimkini de agladigi zaman baskasi susturamaz.ancak gezdirecekler.onun haricinde hemen bana atiyorlar.
Masallah bebeklere.Sizin bebek biraz küçük doğmuştu galiba yanlış mı hatırlıyorum doğrudur kullanmışsınızdır o kadar benimki hızlı kilo aldı şimdi 9 aylık bebek kıvamında o yüzden büyük numaraya geçtim bu daha iyi oldu
Benimki üstünü açıyor tekmeleyerek uyku tulumu aldım torba gibi olanlardan onunla yatırıyorum sıcacık kalıyor içinde. Uyuduktan sonra içine koyuyorum yoksa istemiyor.
Bi kere daha duydum bunu folik asit çocuğu bunlar cin gibi diye. Sanırım etkisi var.
Tam astronot değilde e-bebekte varya içi kürklü tulumlar ondan kullanıyorum eli ayağı açık. Çok memnunum.
Lc waikikiden arkadasim hediye almis. 3 6 ay yaziyordu ama nerdeyse bir aydir kullaniyorum. 2 aylikken 57.5 cmdi bebek. Memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?