2018 Ekim Anneleri

Biz de her 1 numarali paket bittiginde 2 numara deniyorduk. Nasil rahat ediyorsa onu kullanin canim.

ama o kilodaki bebege nasil 1 oluyor ki.bizimki 5500 kiloyken filan 2 numara dar gelmeye basladi.belini cok gevsek mi bagliyosunuz acaba

Ben sleepy kullanıyorum 4 numaraya geçtim canım 3 numarasından çok çiş çıkıyordu 1 numara 1 ya da 2 paket ancak kullandıj sanırım

ama o kilodaki bebege nasil 1 oluyor ki.bizimki 5500 kiloyken filan 2 numara dar gelmeye basladi.belini cok gevsek mi bagliyosunuz acaba
Bi yerde okudum cırtlar üstüste geliyorsa bez büyüktür yazıyordu çok uçta kalıyorsa küçüktür .. Bizim 1 numarada cırtlar normal ortalı duruyor şuan genel olarak çevremdekilerde 3 no kullanıyor şuan bende şaşırdım :)

Ben sleepy kullanıyorum 4 numaraya geçtim canım 3 numarasından çok çiş çıkıyordu 1 numara 1 ya da 2 paket ancak kullandıj sanırım
Ben de internette oyle okumustum. 1 numara 1, 2 numara 2 paket almistim. Ama 0 numara 2 paket, 1 numara 5 paket falan 2 numara da o kadar kullandik.

Genel olarak primadan memnunum aynı özellikte daha uygun var mıdır arayışındayım şuan :) prima kullanmam dedim çok büyük konuştum çookk :)))

Ben de internette oyle okumustum. 1 numara 1, 2 numara 2 paket almistim. Ama 0 numara 2 paket, 1 numara 5 paket falan 2 numara da o kadar kullandik.
Sizin bebek biraz küçük doğmuştu galiba yanlış mı hatırlıyorum doğrudur kullanmışsınızdır o kadar benimki hızlı kilo aldı şimdi 9 aylık bebek kıvamında o yüzden büyük numaraya geçtim bu daha iyi oldu

Gündüzleri iki saatte bir uykusu geliyo.Mesela 8 de güne başlamışsak 10 da emziriyorum uyuyakalıyor zaten memede,aç değilse de ayakta hafifçe sallıyorum dalıyo..saat kaçta uyanmışsa bakıyorum iki saat sonrasına 15 dk kala emziriyorum yine ve genelde tam o emzirme sırasında kaka yapıyo Altını değişip gazini da Alıp tekrar memeye tutuyorum uyuyo bırakıyorum kanepeye.uyku zamanlarını tespit ettiğimden beri ağlamaları azaldı.akşam 9 a kadar bu döngü devsm ediyo.21.00-22.00 Arasında da gece uykusuna geçiyor.

ne guzel dogumda butun kilolar gitmisti.simdi gene aliyorum.ama o kadar istahliyim ki buzluktan biseyler cikarip yiyorum.cips biskuvi.her aciktigimda once su iciyorum bastirir diye.yok kesmiyo.hicbisey bulamazsam ekmege salca surup yiyorum.hamileligim cok normal gecmisti hic istahimda degisiklik olmamisti.bu emzirme donemi cok fena

Masallah bebeklere.
Biz daha 5 kilo falaniz teyzesi.

Kapsonunun ucunda dantel olanlardan mi :) bende suan onu kullaniyorum ama kucuk mu anlamadim eli kolu uzun kaliyo ama bedeni biraz dar bide giydirmek zor ya ici kurk oldugundan sanirm boyle biraz buyuk hemde patikli fermuarli istiyorum ben pratik olsun

Lc waikikiden arkadasim hediye almis. 3 6 ay yaziyordu ama nerdeyse bir aydir kullaniyorum. 2 aylikken 57.5 cmdi bebek. Memnunum.

Hahaha sende bendensin desene 2 ay kontrolde 58,5 cikti ama baba uzun bizde sizde de biriniz uzun demek ki kilo alsa bile boya gitcegi icin hep ciliz gelicek
Bakayim lcw ya sicak tutuyor demi icine extra bir sey gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…