2018 Ekim Anneleri

Bende daha bugun dusundum ayni seyi 70 le hamile kaldim bu sabah tartildim 73 um ama hamile kalmadan once 65 tim hedefim o ama arkadasim emziriyosun sakin diyet yapma dedi hemde bilincsiz ama bu ne arkadasim emzirirken acikiyorum surekli

O benim de aklima geldi. Cisi nasildi peki? Koku veya renkte farklilik var miydi? Enfeksiyon olunca oyle olur ya.
Sanki rengi biraz daha sarıydı. Kokusunda pek fark yok diye düşünmüştüm ama normalde kokusuz olurdu, ağlarken çiş kokusu daha belirgindi. Havalar soğuk ya, altını açıp kapatana kadar üşüyor kuzular. Bir de doktor ıslak mendil kullanma dedi. O günden beri pamuk ve su ile temizliyorum. Hiç pişik de olmuyor şükür ❤

U Umudumbitmedi_ bu arada gündüz uykuları en az 1 saat olmuşsa uyanır uyanmaz emziriyorum bir de uyku zamanına 15 dk kala

Sizin bebeklerinizi baskasi susturabiliyor mu? Napicam ben boyle ya? Nasil ise basliycam?
Babası bir müddet idare ediyor :) halam çok sevecendir, o da susturabiliyor. Babaannesi de bakıyor bi çaresine ama yöntemleri hoş değil. Beşiğe koyup sersem ediyor sallamaktan :/ yine de son istasyon ben oluyorum çoğu zaman.. Allah'tan işe başlama mecburiyetim yok. Kreş yaşı gelsin bakarız :)

Goon kullanıyorum, 1 numarası bitince 2'ye geçtim. Düzgün bağlayıp düzenli değiştirince sızmıyor ve oldukça ekonomik

Sabah 8 den beri uyumayan Eylul 5 te emdi uyuya kaldi hala uyuyor napayim simdi uyandirayim ki gece parti olmasin sonra :)

Sabah 8 den beri uyumayan Eylul 5 te emdi uyuya kaldi hala uyuyor napayim simdi uyandirayim ki gece parti olmasin sonra :)
aman uyandirma bence.bak dun bizimki sabah 7den aksam 18e kadar uyudu.aralarda emmek ici uyandi geri uyudu.gece uykusunu hic etkilemedi yani .gunduz uyudu gece uyumaz diye bisey yok. :)

Maşallah minnaka:)

Maşallah canim.duzeni oturmus minnagin.ins hep.düzenli olur.
Ayni ben.istahim cok artti.surekli niseyler yemek istiyorum.durumum hic normal degil
E exelanss
Astronot bu. Biraz buyuk.
Yerim ben bu bebisi:)
U Umudumbitmedi_ bu arada gündüz uykuları en az 1 saat olmuşsa uyanır uyanmaz emziriyorum bir de uyku zamanına 15 dk kala
Anladim.canim.bende senin gibi yapayim o zaman:)

aman uyandirma bence.bak dun bizimki sabah 7den aksam 18e kadar uyudu.aralarda emmek ici uyandi geri uyudu.gece uykusunu hic etkilemedi yani .gunduz uyudu gece uyumaz diye bisey yok. :)

Yok yahu o tam tersi gunduz ne kadar saglikli uyursa gecede oyle guzel uyuyor anneme diyorum ki gunduz hic uyumadi iyi ya gece uyur iste diyo ya anne diyorum oyle degil o is

Hahaha sende bendensin desene 2 ay kontrolde 58,5 cikti ama baba uzun bizde sizde de biriniz uzun demek ki kilo alsa bile boya gitcegi icin hep ciliz gelicek
Bakayim lcw ya sicak tutuyor demi icine extra bir sey gerek yok
Canim ben 157, esim 170. Cocugun kilosu da 4700 gibi bir seydi bu boya .hem bizim sulale hem esimin sulale kisa boylu. Bu nasil ince uzun bebek anlamadim. 47 cm dogdu. Iki ayda 10 cm uzadi masallah.
Ilk kullandigimda arabasinda ustune battaniye de ortmustum terlemisti. Simdi normal giyiminin ustune giydiriyorum. tek zibin ve tulum ustune. Yetiyor. Bi de markasi baby cornermis.

Son düzenleme:

Aman masallah bizimki 50 cm dogdu gecen ay 58,5 tu kilo alsa bile boya gitcegi icin zayif gibi geliyor gozume 14 aralikta 5605 ti bosver daha iyi kiz cocugu ince uzun olsun iste mont gibi giydir cik bende oyle istiyorum

Ne guzel sanslisiniz. Cocukla bas edebilsem ben de ihtiyacimiz olmasina ragmen baslamiycaktim. Ama yardimci almam lazim. Yapamiyorum tek basima. Maas olmadan da yardimci alamam. Onun icin sabah bakici, ogleden sonra ben, babasi da gelince uyutuyor seklinde olacak insallah. Hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…