1 ekim doğumlu canım artık gün saymayı bıraktım 1 inden 1 ine hesap ediyorum 3 aylık olacak işteMaşallah kaç günlük bebeğin
Canım bir yerde okumuştum bebeklerin boyları iki yaşına kadar aile genetiğinden bağımsız olarak gelişim gösterirmiş yani şimdi hızlı uzuyorlar genelde. İki yaştan sonra aileye göre uzuyor çocuklar. Yanlış hatırlamıyorumdur inş:)Canim ben 157, esim 170. Cocugun kilosu da 4700 gibi bir seydi bu boya .hem bizim sulale hem esimin sulale kisa boylu. Bu nasil ince uzun bebek anlamadim. 47 cm dogdu. Iki ayda 10 cm uzadi masallah.
Ilk kullandigimda arabasinda ustune battaniye de ortmustum terlemisti. Simdi normal giyiminin ustune giydiriyorum. tek zibin ve tulum ustune. Yetiyor. Bi de markasi baby cornermis.
Kilolu mu doğdu bebeğin. Benimde 14 ünde doğdu1 ekim doğumlu canım artık gün saymayı bıraktım 1 inden 1 ine hesap ediyorum 3 aylık olacak işte
Yorgunluktan ölsemde bütün gün ayaktada gezdirsem sırtımın ağrısından duramasamda uykuda bastırsa ne olursa olsun kim gelirse gelsin kızımı kimseye vermek istemiyorumherkeste benim çocuğumu bekliyormuş sanki yıllardır bir rahat bırakmıyorlar sizin yazıları görünce fazla mı abartıyım acaba diyorum yani birinin kızımı alıp kucağında evirip çevirmesi beni rahatsız ediyor bunalıyorum resmen
Daha dün tenini love maymun adası modelini sipariş vermiştim o geldi kalite olarak güzel fena değildi Bugün onu iade ettim Bondi go oyun ablası var onun o modelle değiştirdimKızlar oyun halısı hangi model aldınız
Alla alla, ince uzun sanırım ufaklık sıkmıyorsa 1 devam edin malum bez numarası arttıkça paket içindeki adette azalıyor sizi düşünüyor annesi :)2 no takıyorum cırtlar üst üste biniyor bacak kenarları fazla açık kalıp dışına çıkıyor bende anlayamadım hala 1 kullanan tek biziz galiba :)
Minies yapısı sleepyden çok farklı geldi bana ama alışınca rahattı. Koku falan duymadım ama çok dolunca sızdırma yaptı gerçi o sleepyde de başıma geliyor çok dolarsa.Minies nasıl koku var mı sızdırma yapıyor mu
Bulamadım atacaktım resmini dantelli canım ama kapşon ucunda yok bizde belki aynısının farklı modelidir :) Bizimkininde eli ayağı içerde kalıyor bazen katlıyorum ellerini bazen içerde bırakıyorum sıcak kalsın diye.Kapsonunun ucunda dantel olanlardan mi :) bende suan onu kullaniyorum ama kucuk mu anlamadim eli kolu uzun kaliyo ama bedeni biraz dar bide giydirmek zor ya ici kurk oldugundan sanirm boyle biraz buyuk hemde patikli fermuarli istiyorum ben pratik olsun
Sende ćok haklisin canim.mazallah evirip çevirirken düsürebilirler.Yorgunluktan ölsemde bütün gün ayaktada gezdirsem sırtımın ağrısından duramasamda uykuda bastırsa ne olursa olsun kim gelirse gelsin kızımı kimseye vermek istemiyorumherkeste benim çocuğumu bekliyormuş sanki yıllardır bir rahat bırakmıyorlar sizin yazıları görünce fazla mı abartıyım acaba diyorum yani birinin kızımı alıp kucağında evirip çevirmesi beni rahatsız ediyor bunalıyorum resmen
Bide müdahale etsem yok ben 2 çocuk büyüttüm öteki der 5 çocuk büyüttüm arkadaşım bırakında bende bi tane yavrumu büyüteyim :)) hayır yani susan bi insanda değilim o kadar lafa hala geliyorlar hala çocuk sevme peşindeler yani çocuk durmuyor ağlıyor ısrarla oraya çevir buraya çevir yukarı kaldır yüzüstü yatır kucanda tutmaya çalışıyorlar ağlıyor annesi al demek yokSende ćok haklisin canim.mazallah evirip çevirirken düsürebilirler.
Sonra da kimse sorumluluğu üstlenmez.olan cocuga olur.
Eskiden bende birileri gelsin istiyordum ama dogri degilmis.
Sana faydasi olmayan,senin hassasiyetini önemsemeyen,gıcığına cocugu alip hoyratça seven insanin hic gereği yok.
Akli basinda olup oturakli hareket eden varsa başımızın üstünde yeri var.
Kendi çocuğuna el sürdürmeyen insanlar benim çocuğumu almış öpüp koklamak istiyor yok ya valla herkes bir garipBende senin gibiyim aç geziyorum yinede kendim ilgileniyorum millet sanki hiç bebek görmemiş gibi davranıyo deli oluyorm
Prima dan minies e geçtim bu hafta. Çok güzel ve yumuşacık hiç taşırma yapmadı. Dokusu güzel, pişik olmadiMerhaba kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 2 numaraya hala geçemedim :)) bu sabah 1 no bitti diye 2 no taktım hep dışına çıktı yine .. Birde baby me aldım tavsiye üzerine parfüm kokusu var ve kalın geldi bana bugün iade edicem primaya devam :) bu arada bez önerisi olan var mı ?
Bende senin gibi hissediyorum ama bişey olmadıkça müdahale etmiyorum. Gelen misafirler genelde kucağına almıyor ama kayınvalidemle yaşıyoruz annemler geliyor flan derken yanlış bişey yapmadıkları müddetçe ellemiyorum ama kucağımdan indirmeyesim geliyor yalan değil. TV konusunda hassas davranıyorum görme alanına girince direk bakıyor çünkü. Onun dışınd bakımını komple ben yapıyorum alt değiştirme giydirme yıkama vs. Kucaklarına alınca benim evladımsa onunda torunu alacak tabi diyorum kendime.Bide müdahale etsem yok ben 2 çocuk büyüttüm öteki der 5 çocuk büyüttüm arkadaşım bırakında bende bi tane yavrumu büyüteyim :)) hayır yani susan bi insanda değilim o kadar lafa hala geliyorlar hala çocuk sevme peşindeler yani çocuk durmuyor ağlıyor ısrarla oraya çevir buraya çevir yukarı kaldır yüzüstü yatır kucanda tutmaya çalışıyorlar ağlıyor annesi al demek yok
Öyle insanlardan daral geliyor resmen.Bide müdahale etsem yok ben 2 çocuk büyüttüm öteki der 5 çocuk büyüttüm arkadaşım bırakında bende bi tane yavrumu büyüteyim :)) hayır yani susan bi insanda değilim o kadar lafa hala geliyorlar hala çocuk sevme peşindeler yani çocuk durmuyor ağlıyor ısrarla oraya çevir buraya çevir yukarı kaldır yüzüstü yatır kucanda tutmaya çalışıyorlar ağlıyor annesi al demek yok
en erken 7 canim. Bugun tam dalmadan kalkmisin yanindan 8 bucuga kadar ugrastik yine. Aglamazsa kaldirmiyorum. Bazen ikindigini duyuyorum veya kaka yaptigini. O zaman altini alip emziriyorum. Kimi zaman 3 saat sonra kimi zaman 6 saat sonra kalkiyor tekrar.Nilsibel canim senin bebegin aksam uykusuna kacta yatiyor.sanki 7de demistin.
Yanlis hatirlamiyirsam.
Peki o saatte yatinca emmeye ne zaman kalkiyor yoksa sabaha kadar uyanmiyir mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?