- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Anladim canim maşallah.en erken 7 canim. Bugun tam dalmadan kalkmisin yanindan 8 bucuga kadar ugrastik yine. Aglamazsa kaldirmiyorum. Bazen ikindigini duyuyorum veya kaka yaptigini. O zaman altini alip emziriyorum. Kimi zaman 3 saat sonra kimi zaman 6 saat sonra kalkiyor tekrar.
Dum erken uyudu 5.30 civari. Sonra 8.30 11 4.30 ve 9.00 da. 11de uyandiginda 12 bucuga kadar uyumadi. Ama belli bi rutini yok. Her gun degisiyor. Bugun gunduz yarim saat uyudu sadece.
Benim kayınvalidemin sevmesi bile bir tuhaf anneme nispet yapar gibi ya da bana kendi çocuğu gibi hareketleri var çok değişik bir tip kendisi zaten bazen tahammül kalmıyor ona karşı görümcem ayrı bi tip zaten hepimiz aynı binadayız hergün geliyor doğumdan beri bir gün göremedi çocuk bizi yabancılıyor diyorlar komik şeyler :) göremedik diyorlar valla çıldırmamak elde değil bazenBende senin gibi hissediyorum ama bişey olmadıkça müdahale etmiyorum. Gelen misafirler genelde kucağına almıyor ama kayınvalidemle yaşıyoruz annemler geliyor flan derken yanlış bişey yapmadıkları müddetçe ellemiyorum ama kucağımdan indirmeyesim geliyor yalan değil. TV konusunda hassas davranıyorum görme alanına girince direk bakıyor çünkü. Onun dışınd bakımını komple ben yapıyorum alt değiştirme giydirme yıkama vs. Kucaklarına alınca benim evladımsa onunda torunu alacak tabi diyorum kendime.
Herkesin sıkıntısı aynı galiba :) bana o kadar daral geldiki çocuğumu alıp gidesim var kocamıda bırakacam en son o derece bunalttılar ya çocuk daha 2 günlük günde 10 kere geldiler ne beni uyuttular ne çocuğu göğsümde uyuyan çocuğu bile çekip aldı kaynanam onca lafıma rağmen inada yapıyor artık .. Görümcemde hergün zırt pırt gelir durmadan çocuğu kucana alır minicik çocuk neyini kucana alıyon yani bırak yatsın boşuna kızmıyorum kendi anlatıyor ben kızımı kimseye elletmiyordum diye bana mana buluyor e sen hemen doğurmuşun bide ben yıllarca beklemişim anlayışsız insan bi rahatlık verde ben kocamla bir mutluluğumu yaşayım yeni ana baba olmuşuz bak yine sinirlendim :)Öyle insanlardan daral geliyor resmen.
Ufacik bebegin nesini sevecekler.bebegi besigindeyken sevsinler..
Bende bi kere kaynanama sert ciktim.
Bütün gün bebegi uyutmakla ugrasmistim
Saat 9 olmustu.ancak zorbela uyuttum.
Kaynim görüntülü aradi.kaynanam diyorki bebegin yüzünu acta gösterek.zaten en ufak bi sese kalkiyor.yok dedim.zor uyuttugumu gördü hala gösterek kiz diye ısrar ediyor.
Bend3 birden hayir ya dieye bi yükseldim.
Gece yatakodasinda kocasina beni anlatiyor.sesi geliyor.kocasini bana karsi dolduruyor.hiç anlayiş yok bazi insanlarda.helede kaynanalarda.
Yok canım 3475 gr doğmuştu normaldi yaniKilolu mu doğdu bebeğin. Benimde 14 ünde doğdu
Yookido gymotion modelini aldık canım oğlum da biz de sevdikKızlar oyun halısı hangi model aldınız
Hayırlısı olsun canım :) ben de gün içinde tek başıma bakıyorum. Halam şu ana kadar üç defa gelebildi, toplasan 5-6 saat eder.Ne guzel sanslisiniz. Cocukla bas edebilsem ben de ihtiyacimiz olmasina ragmen baslamiycaktim. Ama yardimci almam lazim. Yapamiyorum tek basima. Maas olmadan da yardimci alamam. Onun icin sabah bakici, ogleden sonra ben, babasi da gelince uyutuyor seklinde olacak insallah. Hayirlisi olsun.
ben yun yorgan yaptırdım..Canim yorgan buyük mu yada ince mi.benimde elyaf var.uyku setinin.örtüp örtmemek konudunda kararsizim.
Sakincasi yoksa resmini atar misin?
H&M den sunu aldık..https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0626594003.htmlKizlar astronot tulum kullanan var mi?
primaydi basta, beğenmedim, simdi sleppyMerhaba kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 2 numaraya hala geçemedim :)) bu sabah 1 no bitti diye 2 no taktım hep dışına çıktı yine .. Birde baby me aldım tavsiye üzerine parfüm kokusu var ve kalın geldi bana bugün iade edicem primaya devam :) bu arada bez önerisi olan var mı ?
sleepy den ben de memnunum..İlk sleepy almıştım bende pamuk ve Türk malı olduğu için pişik oldu 2 numarası hala duruyor ilk zamanlar tecrübesizlikten tam kurulamıyordum sanırım altını ona bağladım pişik oluşunu ama eşim takmış durumda :))) sleepy pişik yaptı diyor sızdırma oluyor mu peki
basta prima p. care di, beğenmedim, simdi sleppy den memnunumGenel olarak primadan memnunum aynı özellikte daha uygun var mıdır arayışındayım şuan :) prima kullanmam dedim çok büyük konuştum çookk :)))
merhaba, krem sürüyorum, el ateli var, ağrı fena. teşekkürler ilgine..
sallama önerilmiyor beşikte...Kızlar merhaba şöyle bir baktım mesajlara keyifleryerinde genelde sevindim.bemim bebeğim hiç kucaktan inmiyor gece uykusu bile ben sallanan sandelyeme oturuyorum o üstümde koala gibi yatıyor oyle uyuyor yatak nedir bilmiyor. Simdi sallanan beşik düsünüyorum ne alabilirim. Bebeğime aldığım dördüncü yatak olcağı için cok pahalı birşey düsünmüyorum. Kullanmayacak muhtemelen ama sansımı deneyeceğim. İkiyüz üçyüzlük bir sallanan beşik alıp memnun kalan var mı? Bir de demir damlasına başlayan var mı?
Ben de keske kayınvalidemle ayni sehirde yaşasaydım derim hep, severim..Öyle insanlardan daral geliyor resmen.
Ufacik bebegin nesini sevecekler.bebegi besigindeyken sevsinler..
Bende bi kere kaynanama sert ciktim.
Bütün gün bebegi uyutmakla ugrasmistim
Saat 9 olmustu.ancak zorbela uyuttum.
Kaynim görüntülü aradi.kaynanam diyorki bebegin yüzünu acta gösterek.zaten en ufak bi sese kalkiyor.yok dedim.zor uyuttugumu gördü hala gösterek kiz diye ısrar ediyor.
Bend3 birden hayir ya dieye bi yükseldim.
Gece yatakodasinda kocasina beni anlatiyor.sesi geliyor.kocasini bana karsi dolduruyor.hiç anlayiş yok bazi insanlarda.helede kaynanalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?