2018 Ekim Anneleri

Anladim canim maşallah.
Benim minnak da bugün gündüz hic uyumadi.uyutmaya calistim olmadi.ama simdi uyuyor.biraz dinleniyoruz onlar uyuyunca.
Kaç gündur gece uykusu uyumuyorum.ons bundan sonra uyurum:)

Benim kayınvalidemin sevmesi bile bir tuhaf anneme nispet yapar gibi ya da bana kendi çocuğu gibi hareketleri var çok değişik bir tip kendisi zaten bazen tahammül kalmıyor ona karşı görümcem ayrı bi tip zaten hepimiz aynı binadayız hergün geliyor doğumdan beri bir gün göremedi çocuk bizi yabancılıyor diyorlar komik şeyler :) göremedik diyorlar valla çıldırmamak elde değil bazen

Herkesin sıkıntısı aynı galiba :) bana o kadar daral geldiki çocuğumu alıp gidesim var kocamıda bırakacam en son o derece bunalttılar ya çocuk daha 2 günlük günde 10 kere geldiler ne beni uyuttular ne çocuğu göğsümde uyuyan çocuğu bile çekip aldı kaynanam onca lafıma rağmen inada yapıyor artık .. Görümcemde hergün zırt pırt gelir durmadan çocuğu kucana alır minicik çocuk neyini kucana alıyon yani bırak yatsın boşuna kızmıyorum kendi anlatıyor ben kızımı kimseye elletmiyordum diye bana mana buluyor e sen hemen doğurmuşun bide ben yıllarca beklemişim anlayışsız insan bi rahatlık verde ben kocamla bir mutluluğumu yaşayım yeni ana baba olmuşuz bak yine sinirlendim :)

Hayırlısı olsun canım :) ben de gün içinde tek başıma bakıyorum. Halam şu ana kadar üç defa gelebildi, toplasan 5-6 saat eder.

Kayınvalide ise altlı üstlü oturduğumuz halde günde 15 dk anca gelir. Bazen hiç gelmez, mesela bugün hiç uğramadı. Tek çocuk olsa hiç kimseye gerek yok, başımın çaresine bakarım ama öğlum aç kalıyor kızımın sabahki merasimi bitip uyuyana kadar. Haliyle gözüm kapıda oluyor kv gelse de iki dk çocuğu oyalasa diye. Ama aklına eserse sabah geliyor, esmezse öğleden sonra.. anacığım da hasta haliyle, bize de yetsin diye iki kat tarhana, komposto, reçel v.s. yapıp yollamış. 12 saat ötede olmasa keşke.. anne gibisi yok :/

Eşim akşam 7'den sonra evde oluyor, o çocukları oyalarken akşam yemeği hazırlıyorum falan.. öyle işte :) içimi dökesim varmış :)

primaydi basta, beğenmedim, simdi sleppy

sleepy den ben de memnunum..

sallama önerilmiyor beşikte...

Ben de keske kayınvalidemle ayni sehirde yaşasaydım derim hep, severim..

Bugün kontrol vardı, doktorumuz alerji doktoruna sordu rota aşısı yapılmadı, diyete devam ediyorum. 10gun daha asi için suremiz varmış haftaya da alerji doktoruna gidecegiz. Sonra da gastroenteroloji doktoruna. Buğra 5gunde bir kaka yapmaya başladı üç oldu böyle. Ve mukus yoğun bir şekilde devam ediyor. İlk defa koku yoktu. Kakadan sonra çok ağladı mecbur ilaç da vermedik. Canı yaniyodur ağrısı vardır. Çok zor anne olarak dayanmak. Bronşiti çok şükür atlattik.
bizimki uyumamaya devam ediyor burda uyku düzenleri konuşulmuş, uyumazsa biz de eşimle sürekli onu seviyoruz oyunlar oynuyoruz. Eşim nasıl geçti bu üç ay hiç anlamadik sancisindan ağrısından deyip duruyor.
Bugün sabah 7olmadan uyandı akşama kadar hiç uyumadı ve çok ağladı. Saatlerce uğraştık uyutmak için 5dk zor uyuyup uyanıyor. Dogdugundan beri genelde böyle.
Eskiler konuşulmuş da ne güzel öyle emzir uyusun. Ağlarsa emzir diğer emzirmeye kadar bir daha uyusun oh ne rahat. Bizim de canımız çıkıyor ve herkesin çocuğu öyle, biz de çocuk buyuttuk derler, abartiyosunuz derler, ne varmış ki bizimkinde amannn derler de derler. Benim evladimdan yana şikayetim yok da bu etraftakiler çok can sıkıcı.
Benim kv de iki kez geldi hemen eşime laf etmiş geldim refakarcilik yaptım tatlı alırsın artık diye. Doğumdan sonra sık gelmeleri de evet çok kötü ne bebek ne de biz uyuyup dinlenemedik.

Neler neler deniyoruz böyle huzursuz olunca, dans ediyoruz, rahatlatıcı müzik, sallama, emzik, konuşma, ayakta yürüme, alt açma, masaj sonra yeni baştan hepsine devam. Yine de ağlayıp uyumuyo, uyusa en fazla beş dakika. gözler uykulu... karın sancılı...

İnsallah bağırsaklarında bir sorun yoktur o bizi çok korkutuyor. Gülünce dünyalar benim oluyor, ağlarsa ben de ağlıyorum daha minicik acı çekiyor doğduğundan beri. Doktora gitmeye araştırmaya devam edecegim

Iyi geceler
Sanırım zeynep kolik. Ya da süt alerjisi var. Karnına dokundurmuyor surekli agliyor alsam 18..00 24.00 arasi yoğun saatler bitmeyen gaz bitmeyen aglama bağırma

Biz de atak yaşıyoruz sanırım sabahtan beri düzgün uyumadı çocuk en son akşam 17.45 gibi kalktı kalkış o kalkış hala tam uyuyamadı. Yatırıyoruz ağlayıp kalkıyor.bir bebek ne demeye bu saate kadar uyumaz anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…