- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Allah bağışlasın canım benim ilk çocuğum tüp bebek birde o kadar bekledim kimsede anlayış yok bana karşı bende carlarım çok susan biri değilim çünkü kaynanam çok fena saygımı kendi bozdu tüm masraflarımı karşıladı Allah razı olsun ama bi yerde dur demem gerekiyor eskiden daha fenaydı sesim çıkınca biraz duruldu :) egoist bencil bir insan kendini çok beğenmiş yani anlatamam onun ben demesini :))) çocuğum için bile yarış halinde şuan bana benziyor beni sevecek bilmem neBenim kv ilk çocuğumda yaptı onu, geldi teklifsiz söktü aldı çocuğu şok oldum. Çekiştiriyor bir de, vermesen koparacak kolunu bacağını... Sinirlerim harap olmuştu onun hareketleri yüzünden 4 ay ağladım durdum. Şimdi gözüm açıldı, ne zorla çekip alabilir ne de hoşlanmadığım bir hareketi yapabilir. Acemilik bitti artık.. söylüyorum dümdük yüzüne :) eşimden de yüz bulamıyor, pes etti show yapamıyor eskisi gibi.. çok da sever karışmayı, komuta etmeyi ama izin vermiyorum. Yaşımı başımı almışım, ikinci çocuğum zaten.. hiç sabrım yok valla
Hahahahaha bu iyiydi valla benimki bazen uzaklaşıyor o zaman bile hiç hoş değil :))))Davulun sesi uzaktan hoş gelir :))
Aaa komili bez ilk defa duyuyorum hiç görmedimde nerden aldınız peki büyük marketlerde var mıEşine katılıyorum eşim bi gün slepy almış kullanmaya başladım hiç memnun kalmadım hep sızdırdı falan zorla bitirdim paketi ilk prima kullanıyordum şimdi komili kullanıyorum ve açıkçası primadan pek farkı YÖK hatta zeytinyağlı olduğu içim daha rahat ediyoruz islak mendil olarak da komili yenidoğan onu kullanıyorum yumuşacık tavsiye ederim şu an 3 numara kullanıyoruz 4-9 kilo
Bizim lekelerde kalıyordu programı değiştirdim yeni gibi çıktı hepsi :) bi dene istersenHanımlar kıyafetletinizden kusmuk lekesi çıkıyor mu? Kızımın battaniyesi, kıyafetleri, eşimin kıyafetleri falan yağ lekesi gibi kaldı yıkadıktan sonra çıkmadı lekeler
Geniş ağızlı doğal akışlı..vb çeşitleri var hangisini almam lazimÇok farkediyo...
Hava yutmasına pek müsade etmiyo o biberon...
Derecesi mi az geliyor acaba kaçta yıkamaya başladın ?Bizim lekelerde kalıyordu programı değiştirdim yeni gibi çıktı hepsi :) bi dene istersen
30 da yıkıyordum 50 dkkada sürekli değiştiğim için şimdi 40 derecede tıkadım 1.5 saatte güzel çıktı bu seferDerecesi mi az geliyor acaba kaçta yıkamaya başladın ?
Bende mudahalelerden sikilmis durumdayim cocugumun bir uyku duzeni var kv dem surekli uyansin kucagimda tutayim derdinde ve artik cok sinir olmaya basladim cocuk odada aglasa kosuyor geliyor ben surekli cocugu kaciriyorum kendim ilgilenmek istiyorum.ama anlamiyor alip sallitor surekli kucaktaKeşke bizim gibi düşünseler de karışmasalar ama olmuyor işte.
Annem her gördüğünde ya da kucağımda olduğunu her duyduğunda çocuğu kucağa alıştırdığımı ima ediyor ve laf söylüyor. Kayınvalidem ise çocuk gık dese kucağına alıyor. Gelde bul orta yolu şimdi.
Şimdilik sabrım devam ediyor bakalım :)
Kullanan bi yakınım var oldukça memnun.
Bizimki de ya benim tarafımda ya ortamızda yatıyor ama kendi yatağı ile. Reflü yatağını onun beşiği ile bizim yatak arasında gezdiriyorum sürekli. Asla almam demiştim şimdi beşiğinde yatırmaya kıyamıyorum max 3 ay dedim kendime inşallah başarırım.
Bondigo nun piyanolu oyun halısını aldım memnunumKızlar oyun halısı hangi model aldınız
evet benim.kzimda öyle.sabaha karsi sancilanmaya basliyo uyusa bile ih ih diye diye.kaka yapinca rahatlıyoGunaydin kizlar 2 gundur Eylulu 10 a dogru yikiyoruz ve yatak odasina geliyorum ben los isik ve supurge sesi esliginde emziriyorum hemen uyuyor 10 bucukta uyudu 2 bucukta kalkti 5 bucuktada kaka yapamadigi icin uyandi emzirdim belki basinctan yapar diye yok yatirdim mecbur oyle az once uyandi ikinarak yaptirdim zar zor uykusunu acti tabi bidaha uyutmaya calisiyorum bu bizim basimiza cok geliyor sabaha karsi kaka yaparak uyanmasi sizinde basiniza geliyormu
Yani gecede mesela yapiyor ama onda sikinti yok ne zmn ki sabaha karsi oluyor ikinmaktan uyaniyor
Maşallah iyi bakmışsn kuzuya :)Yok canım 3475 gr doğmuştu normaldi yani
Sizinki yine uyanmasını bekliyormuş bizimki onuda beklemiyor :)) çocuk çıta uyanıyor zaten yeni uyuttum zorla diyorum başına dikilip kalk kızım kalk diye bağrıyor ben kızıncada o da hemen kalkcak mı sanki diyor hahah ay güleyim mi ağlayım mıBende mudahalelerden sikilmis durumdayim cocugumun bir uyku duzeni var kv dem surekli uyansin kucagimda tutayim derdinde ve artik cok sinir olmaya basladim cocuk odada aglasa kosuyor geliyor ben surekli cocugu kaciriyorum kendim ilgilenmek istiyorum.ama anlamiyor alip sallitor surekli kucakta
Kızlar benim oğluşum da bugünden itibaren elini yumruk yapıp yalamaya başladı.Emzik alır mı diye baktım almadı.Gerçi emziğe ihtiyaç duymuyorum artık çok şükür sonra ihtiyaç hisseder miyim bilmiyorum orasını.elini emmesindense emme ihtiyacını o an için emzikle karşılamasını tercih ettim olmadı.Alışkanlık olmaz inş.yeğenimi en son 8 Yaşında gördüm hala emiyordu parmağını.benimki emmiyor yalıyor gerçi :))
Benim de çok sacım dökülüyor geçici bir süre mi acaba
Her gün kaka yapıyor mu cnm günde kaç kez ve nasıl yapıyı? Koku ve mukus var mı rengi kıvamı nasıl? Diğer arkadaşlar da cevap yazarsanız kızlar ???Biz bu durumu saat 8 civarı yaşıyoruz şöyle ki saat 6 gibi falan emmeye kalkıyor ıkınmalara o zaman başlıyor gazını da çoğu zaman çıkarmadan uyuyor sonra saat 8-8.30 gibi büyük ıkınmalar ve yerinde duramamalar başlıyor bazen emziriyorum bazen o sıkıştıran gazı çıkarmaya çalışıyorım 30-45 dk sonunda kakayı gazı çıkarıp rahatlıyor. Nedense sabah saatlerine gazı çok birikmiş oluyor bezini değiştirirken bacaklarını kaldırıp poposunu arkadan poponun ağzına doğru pamukla silmeye başlayınca gazı ve içeride hala bulunan kakayı yapıyor ben de artık silerken bezi hemen alıp yenisini koymuyorum çünkü en az iki bezi daha kirletiyor ayaklarını kaldırdıkça. Bugün de 8 gibi ıkınarak kalktı susturamadım en son altındaki pijamaları çıkarıp ayaklarını yukarı kaldırdım popoya bahsettiğim gibi bezini açmadan arkadan öne doğru dokununca yaptı bir sürü öyle rahatladı. Tahminim yatar halde olduklarında gaz birikiyor gündüzki kadar dik halde tutamıyoruz ondan oluyor
Dün gece 8 saat kesintisiz uyudu. Kızım kendi uyanıyor diye alarm falan kurmuyorum bende uyudum. Bu kadar saat emmeden durması normal mi? Korktum bişey olacak diye 62 günlük daha yeni 2 ay oldu.
Kosla leke çıkarıcı kullan xnmHanımlar kıyafetletinizden kusmuk lekesi çıkıyor mu? Kızımın battaniyesi, kıyafetleri, eşimin kıyafetleri falan yağ lekesi gibi kaldı yıkadıktan sonra çıkmadı lekeler
Süt ve süt ürünleri alerjisi olanlara yapilmiyormus ve bu sıralar kilo kaybimiz da varGeçmiş olsun canım inşallah düzene girer uykusu fakat anlayamadım rota ile alerji nin bağlantısı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?