2018 Ekim Anneleri

Allah bağışlasın canım benim ilk çocuğum tüp bebek birde o kadar bekledim kimsede anlayış yok bana karşı bende carlarım çok susan biri değilim çünkü kaynanam çok fena saygımı kendi bozdu tüm masraflarımı karşıladı Allah razı olsun ama bi yerde dur demem gerekiyor eskiden daha fenaydı sesim çıkınca biraz duruldu :) egoist bencil bir insan kendini çok beğenmiş yani anlatamam onun ben demesini :))) çocuğum için bile yarış halinde şuan bana benziyor beni sevecek bilmem ne

Aaa komili bez ilk defa duyuyorum hiç görmedimde nerden aldınız peki büyük marketlerde var mı

Hanımlar kıyafetletinizden kusmuk lekesi çıkıyor mu? Kızımın battaniyesi, kıyafetleri, eşimin kıyafetleri falan yağ lekesi gibi kaldı yıkadıktan sonra çıkmadı lekeler
Bizim lekelerde kalıyordu programı değiştirdim yeni gibi çıktı hepsi :) bi dene istersen

Bebim kızımda sürekli elini ağzına götürüyor emeceğim diye uyanıyor ben alıp uyutuyorum yatağına koyup arkamı dönüyorum şapur şupur başlıyor yine parmak emmeye :) emziği hala almadı direniyor bu emme refleksinde uyuyamıyor kaç gündür bana da öneriniz var mı :)

Bende mudahalelerden sikilmis durumdayim cocugumun bir uyku duzeni var kv dem surekli uyansin kucagimda tutayim derdinde ve artik cok sinir olmaya basladim cocuk odada aglasa kosuyor geliyor ben surekli cocugu kaciriyorum kendim ilgilenmek istiyorum.ama anlamiyor alip sallitor surekli kucakta

evet benim.kzimda öyle.sabaha karsi sancilanmaya basliyo uyusa bile ih ih diye diye.kaka yapinca rahatlıyo

Sizinki yine uyanmasını bekliyormuş bizimki onuda beklemiyor :)) çocuk çıta uyanıyor zaten yeni uyuttum zorla diyorum başına dikilip kalk kızım kalk diye bağrıyor ben kızıncada o da hemen kalkcak mı sanki diyor hahah ay güleyim mi ağlayım mı

Takip edersin canim.Alternatif urunler var,oyuncakli eldivenler,dis kasiyicili eldivenler fln.Arada onlardan takarsin parmagini emmeye baslarsa.

Bnm buyugu bu aylarda direkt parmagi kesfetmisti emzik vermistim,kucugu sadece yalaniyor uzun zamandir elini izliyor fln cok komik :)

Çok sağol cnm şimdi takip ettim doktoru. Amin inşallah bir çaresi bulunur. İyi doktorlara gidiyoruz bulurlar inşallah. Yavrum dogdugundan beri acı çekiyor. En yakinlarimizda keşke üzülüp dua etseler geranio
Göz için bizim Dr da sürekli muayene ediyor. Şimdilik göz Dr una gerek yokmus

Her gün kaka yapıyor mu cnm günde kaç kez ve nasıl yapıyı? Koku ve mukus var mı rengi kıvamı nasıl? Diğer arkadaşlar da cevap yazarsanız kızlar ???

Dün gece 8 saat kesintisiz uyudu. Kızım kendi uyanıyor diye alarm falan kurmuyorum bende uyudum. Bu kadar saat emmeden durması normal mi? Korktum bişey olacak diye 62 günlük daha yeni 2 ay oldu.

Bu guzel bi nimet :)
Gece uykusunun uzun olusu bi yandan gece gunduz kavraminin oturusu gb aslinda.
Her zaman boyle olmaz zaten degisebilirde ama dinlenmissiniz ne guzel.
Biz bu durumu buyugunde 1 yasta yasayabilmistik cok zor,2 saat uyuyabilmenin bile hayalini kurardim,hala sevmez uykuyu.Kucugude onun tam tersi oldu.Hatta ben boyle bebekler yok saniyordum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…