- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim benimki atak gibindegil.uzun zamandir böyl3.cok sik uyaniyor.
Bugun 11 de yatirdim.2 bucukta kalkti.5 de kakti.6.da kalkti.7 de kalkti.8 de kalkti.
Hayırlisiyla.keskem benimki de uyusa
Canim.gece acikma sinyakini nasil anlicam?
Bide sen emzirme aralarini nasil yaptin simdi?
Her gün kaka yapıyor mu cnm günde kaç kez ve nasıl yapıyı? Koku ve mukus var mı rengi kıvamı nasıl? Diğer arkadaşlar da cevap yazarsanız kızlar ???
anneme sordum ne siklikla emziriyordun.aglayinca emziriyordum dedi.burnumdaki sumukleri nasil aliyordun dedim.burnunun ucuna gelince serce parmagimla cekiyordum dedi.ben de oyle yapiyorum simdi sumugeemzirme de oyle oldu aglayinca emzirme modundayim.ama emzirip besige koymaya terfi edemedik henuz
Sizin cocuklar yatirdiginiz gibi kimildamadan mi uyuyorlar ben gece yatiriyorum kaya kaya battaniyesinin icine giriyor kafasina kadar bi telas yukarı cekiyorum cocugu ustunu ortmemekte olmaz.
3 e kadar emzirme ve terli kıyafetlerini degsistirdim.uykusu acildi.huysuzlandi.gözleri acikti.ama ben yine de yatagina koydum.hemen uyumadi.4 bucuk gibi yinr kalkti.emzirdim yatirdim derken 5 oldu.zaten o saatte gaz ve kaka yüzünden ıkınıp duruyor.bende ellemedim.kendisi yapsin uyusun diye.baktim durmuyor.6 oldu.aldim.emzirdim koydum.tabi uyanikti.ben yattim.o mizirdandi.sonra ben 7 bucukta onun mizirdanmalarina uyandim.salladim.pispis yaotim uyumadi.aldim.altini actim.temizledim.geride yatmadim zaten.2de emip devam ediyor galiba?
5te de emip mi devam ediyor?
6-7?:)
Kizlar astronot tulum kullanan var mi?
okumuştum..sallamak bebekte gecici baygınlık gibi hisse neden oluyormus, bu da tam dalamamasina sebebiyet veriyor, kısa sureli uykuları oluyormus.Nedenki
baslangic setini almistimGeniş ağızlı doğal akışlı..vb çeşitleri var hangisini almam lazim
ne guzel dogumda butun kilolar gitmisti.simdi gene aliyorum.ama o kadar istahliyim ki buzluktan biseyler cikarip yiyorum.cips biskuvi.her aciktigimda once su iciyorum bastirir diye.yok kesmiyo.hicbisey bulamazsam ekmege salca surup yiyorum.hamileligim cok normal gecmisti hic istahimda degisiklik olmamisti.bu emzirme donemi cok fena
Evet ya Eylul bazen miziklaninca annem kizim al emzir diyo olmaz anne daha 2 saat olmadi diyorum kadin saskin saskin bakiyo emzirmenin saatimi olurmus diyo anne diyorum sutun yagli kismi 2 saatte olusuyo fazlasi gaz yapar kadincagiz iyi peki kizim diyo bir sey diyemiyo :))) bide eskiden dusunsene bezler elde yikaniyormus yok elektrikli ana kucagi oyun halisi nerdee elinize poset veriyodum diyo annem iki oynayip atiyodunuz diyo :)
Ama hiç başka bisey olmuyormu? Ne bileyim sancı gibi huzursuzluk gibi? Yada kilo aliminda sıkıntı gibi.. eskiden alerjimi vardi nerden türedi bu alerjiler anlamadim.. sakındıkça çöp batiyor cocuklara..Bunlar alerji belirtileri
Tecrubeli annelere bi sorum var...
Bebek büyüdügü zaman ictigi sut miktari artacak ya göğüslerdeki süt miktari mi artacak yoksa bebek iki memeyi de emip öyle mi doyacak.
Bazi anneler hep tek meme emziriyor ya onun icin soruyorum.
Benimki iki memeyi emiyor anca doyuyor çünkü.bazen geceye süt kalmiyor uyumak istemeyip de huysuzlandigi zaman.
Neredeyse her bezimizde az veya çok kaka var canım sarı yeşil arası mukuslu olmayan bir kaka bizimkiHer gün kaka yapıyor mu cnm günde kaç kez ve nasıl yapıyı? Koku ve mukus var mı rengi kıvamı nasıl? Diğer arkadaşlar da cevap yazarsanız kızlar ???
Benimki üstünü açıyor tekmeleyerek uyku tulumu aldım torba gibi olanlardan onunla yatırıyorum sıcacık kalıyor içinde. Uyuduktan sonra içine koyuyorum yoksa istemiyor.
Bi kere daha duydum bunu folik asit çocuğu bunlar cin gibi diye. Sanırım etkisi var.
Tam astronot değilde e-bebekte varya içi kürklü tulumlar ondan kullanıyorum eli ayağı açık. Çok memnunum.
Merhaba kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 2 numaraya hala geçemedim :)) bu sabah 1 no bitti diye 2 no taktım hep dışına çıktı yine .. Birde baby me aldım tavsiye üzerine parfüm kokusu var ve kalın geldi bana bugün iade edicem primaya devam :) bu arada bez önerisi olan var mı ?
Benimde az kaldi atağa.Sizinle ayni durumdayız atak haftasından korkuyorum ben de en zoru o zamandı benim daha ikincisi yeni geliyor bi kaç güne başlar
2 no takıyorum cırtlar üst üste biniyor bacak kenarları fazla açık kalıp dışına çıkıyor bende anlayamadım hala 1 kullanan tek biziz galiba :)
Canim.bi resmini cekip atarmisin?olmazsa bende 1 e sığdirmaya çalısim bizim bebegi:)2 no takıyorum cırtlar üst üste biniyor bacak kenarları fazla açık kalıp dışına çıkıyor bende anlayamadım hala 1 kullanan tek biziz galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?