2018 Ekim Anneleri

Tecrubeli annelere bi sorum var...
Bebek büyüdügü zaman ictigi sut miktari artacak ya göğüslerdeki süt miktari mi artacak yoksa bebek iki memeyi de emip öyle mi doyacak.
Bazi anneler hep tek meme emziriyor ya onun icin soruyorum.
Benimki iki memeyi emiyor anca doyuyor çünkü.bazen geceye süt kalmiyor uyumak istemeyip de huysuzlandigi zaman.

2de emip devam ediyor galiba?
5te de emip mi devam ediyor?
6-7?:)

Her gün kaka yapıyor mu cnm günde kaç kez ve nasıl yapıyı? Koku ve mukus var mı rengi kıvamı nasıl? Diğer arkadaşlar da cevap yazarsanız kızlar ???

Benimkide bi günde çok kaka yapiyor.günde 5 filan.
Bi açiyorum bezden taşacak olmuş ve kalçasina sivanmis oluyor.
Rengi hardal rengi.önceden icinde pütür vardi ama simdi yok gibi.mukus yok.
Koku da haliyle var tabi.

Benimkide sümüğü kilitli iğnenin arkasiyla alirmis hani kucucuk yuvarlak bi yeri var ya :))))cok sasirmistim.
Ama valla dun tikanikti serum fizyolojik sıkıp cektim o kadar buyuk cikti ki rahatladi cocuk.
Belki biz bazi seylerin nelere sebep olacagini bildigimizden tedirgin olup o sonucuda enerjimizle cagiriyoruz :)

Sizin cocuklar yatirdiginiz gibi kimildamadan mi uyuyorlar ben gece yatiriyorum kaya kaya battaniyesinin icine giriyor kafasina kadar bi telas yukarı cekiyorum cocugu ustunu ortmemekte olmaz.

Hic rahat durmuyor :) cok erken basladi sipa.Yuzunu besigin korunaligina dayamisti bi kere saskin.
Ben battaniyeyi kollarinin altindan koyup besigin kenarlarina sıkıştırıyorum.

2de emip devam ediyor galiba?
5te de emip mi devam ediyor?
6-7?:)
3 e kadar emzirme ve terli kıyafetlerini degsistirdim.uykusu acildi.huysuzlandi.gözleri acikti.ama ben yine de yatagina koydum.hemen uyumadi.4 bucuk gibi yinr kalkti.emzirdim yatirdim derken 5 oldu.zaten o saatte gaz ve kaka yüzünden ıkınıp duruyor.bende ellemedim.kendisi yapsin uyusun diye.baktim durmuyor.6 oldu.aldim.emzirdim koydum.tabi uyanikti.ben yattim.o mizirdandi.sonra ben 7 bucukta onun mizirdanmalarina uyandim.salladim.pispis yaotim uyumadi.aldim.altini actim.temizledim.geride yatmadim zaten.

Benim de ayni eşim de kilo hiç sevmez ama sütüm azalmasın diye dikkat etmiyorum şimdilik ne yapayım zaten kılı kılına yetiyor bebeğime

Aslinda hepsinin ortak noktası galiba cok rahat olmalariymis :) tedirgin oldukca cagiriyor insan sanki bazi seyleri

E exelanss ben kullanıyorum epeydir ve her hafta dışarı çıkıyoruZ hiç üşümüyor soobeden almıştım 80 tl ye ince elyaflıdan kabada değil çok rahat

Sizinle ayni durumdayız atak haftasından korkuyorum ben de en zoru o zamandı benim daha ikincisi yeni geliyor bi kaç güne başlar

Her gün kaka yapıyor mu cnm günde kaç kez ve nasıl yapıyı? Koku ve mukus var mı rengi kıvamı nasıl? Diğer arkadaşlar da cevap yazarsanız kızlar ???
Neredeyse her bezimizde az veya çok kaka var canım sarı yeşil arası mukuslu olmayan bir kaka bizimki

Ben ilkinde folik asit kullanmadim ya ikincidede ogrendikten sonra 3 aya kadar yani toplamda 2 ay kullandim.
İlki daha zordu ikincisi daha sakin simdilik en azindan :)
Bence özguvenli buyuyorlar.
Çağın getirdikleri :)
Gecen kuzenimin esinin ablasi yasi var cok,2 aylikti bnm kiz o zaman,kiz bu laf dinliyor nasi bebek bu diyor :)))) halbuki onlarinkilerde dinlerdi belki annelerin cok isi olmayip onunla sık sık konusmaya zaman ayirabilselerdi :)

Ben bunu bile bile mesela agu yapmaya cok erken baslamistim :) sonra soyledi net ve bi sure sadece bana soyledi.
Uyku,kaka isteklerinide kisa kisa belirtiyor artik

Ben Minies ve Sleepy begendim.Baska denemedim.3 kullaniyoruz.
Muhendisinoglu'nu takip ediyorsan instagramdan bu ve benzeri konularda incelemeleri var.

2 no takıyorum cırtlar üst üste biniyor bacak kenarları fazla açık kalıp dışına çıkıyor bende anlayamadım hala 1 kullanan tek biziz galiba :)

Canim bi bezin kenari var lastikli bide kaka ve cisin durdugu yerin kenari hani.
O ictekini bizim külotlarimiz gb tam kasiklarina yerlestir.Hem rahat eder hemde kaymamissa cikmaz disari.
Ama cirtlar nasil ustuste kalir anlamadim :) kilosuda yerindeyse ince ve uzun bi bebisin olacak gb hissettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…