2018 Ekim Anneleri

Elini niye emiyor acaba,yeni yeni keşfettiği için mi ?

Torununa azcik bakti diye tatli mi istemis,yok artiksaka gibiler

Sen yazdikca burnumun diregi sizliyor..
Canı ne kadar zaten..
Allah sifa versinn

Miniklerin kıyafetleri iki yaşına kadar mı ayrı yıkanıyor?

Ben hep ayri yikadim 4bucuk yasinda buyugum.
Benim atlet ve evde giydigim ustlerden atardim varsa sadece.Zaten hep cikiyor esyalari.
Simdi ikisininkini ayiriyorum renklerine oyle yikiyorum.

Göz muayenesi yaptıran var mi bebeğini.. 2 doktor farklı söyledi. Biri 3. Ayda dedi biri de 1 yaşında dedi..

Sayfalari okuya okuya cvplayinca simdi gordum yazini :) yazmistim.
Evet memnunum
Ayy mühendisoğluna şimdi baktım bide yeni prima almıştım 2 paket 124 lü baby me de kötüymüş hadi onu iade edebiliyoruZ primayı açtım dizdim bi de bir güzel püüüfff neyse sağlık olsun .. Sağol canım bilgi için

Elinden gelse uyandiracak butun gun basimda ofluyor sikiliyor bizde ben cocukla onun can sikintisini giderememki artik cikdirmak uzereyim cok negatif bize yansiyor sizin kv kalicimi gidicimi

S Semabuse evet o konusunu okudugumda sen gelmistin benimde aklima.Gec kalmamak gerekiyormus.

Elinden gelse uyandiracak butun gun basimda ofluyor sikiliyor bizde ben cocukla onun can sikintisini giderememki artik cikdirmak uzereyim cok negatif bize yansiyor sizin kv kalicimi gidicimi
Aynı evdeydik ayrdık çok şükür ama alt katta görümcemde aynı binada alttanda yetiyorlar malesef yinede evimin ayrılmasına şükrediyorum

Aynı evdeydik ayrdık çok şükür ama alt katta görümcemde aynı binada alttanda yetiyorlar malesef yinede evimin ayrılmasına şükrediyorum
Benimki farkli sehirde 2 ayligina geldi surekli ayni evde dusunemiyorum cildirtacak kadar negatif bir kadin cok mudahale ediyor bebegimle iletisimim zayifladi bu yuzden emiyordu emmiyor artik cok strese soktu beni basimda durup senin sutun az derdi diye diye cocuk memeyi birakti

30 da yıkıyordum 50 dkkada sürekli değiştiğim için şimdi 40 derecede tıkadım 1.5 saatte güzel çıktı bu sefer
Benzer derece ve zamanlarda yıkıyormuşuz yüksek deneyeyim o kıyafetleri birde.
Burada iş sanırım eşe düşüyor. Anneme tepki veriyorum da kayınvalideme her zaman yapamıyorum alınır diye çok yardımcı oluyor aynı evdeyiz. Eşim diyor bende yanlış anlayacağı bişey olursa.
Ne olursa olsun anlayış önemli karışmasa kimse keşke.
Allah herkesin kalbine merhamet versin.
Çok şükür ya inanamadım resmen bi sorun da yokmuş arada böyle uyusam benden mutlusu yok :) Saatleri de düzene girerse tamamdır
Kosla leke çıkarıcı kullan xnm
Çıkartıyor mu tüm lekeleri? Almam lazım sanırım leke çıkartıcı yoksa tüm kıyafetlet lekeli kalacak bu gidişte.
Kesinlikle. Zaten tek bişeye bağlanmaz o kadar çok etken vardır ki çocukların gelişimi ve karakterinde.

Kızımda sadece benimle konuşuyor şu an. Arada babasına da cevap verdiği oluyor tabi. Nasılda ilgi istiyorlar ama

Ben hep ayri yikadim 4bucuk yasinda buyugum.
Benim atlet ve evde giydigim ustlerden atardim varsa sadece.Zaten hep cikiyor esyalari.
Simdi ikisininkini ayiriyorum renklerine oyle yikiyorum.
Ben de bu şekilde yapıyorum en fazla acil yıkanması gerekiyorsa ve çamaşırı fazla değilse o zaman bizimkilerle atıyorum

Hanımlar kıyafetletinizden kusmuk lekesi çıkıyor mu? Kızımın battaniyesi, kıyafetleri, eşimin kıyafetleri falan yağ lekesi gibi kaldı yıkadıktan sonra çıkmadı lekeler

Ben bildigim yerleri makineye atmadan beyaz sabunla bi ovaliyorum.Cunku ciktigini sandiklarimiz bile sonradan beliriyor kiyafetlerde.

Ben mendilini bile bizimkine karistirmiyorum.
Dalan roxsy ile makinede 40 ta yikiyorum.
Eger dolmamissa bile battaniyesini havlusunu da beraberinde atiyorum.

Allah ıslah etsin o show meraklılarını... Minicik bebeğin sağlığı her şeyden önce gelmeli. Bunlar anca kendini düşünür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…