- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Tamam canım altını değiştirirken atayım :)Canim.bi resmini cekip atarmisin?olmazsa bende 1 e sığdirmaya çalısim bizim bebegi:)
@exelanss
Astronot bu. Biraz buyuk.
Elini niye emiyor acaba,yeni yeni keşfettiği için mi ?Takip edersin canim.Alternatif urunler var,oyuncakli eldivenler,dis kasiyicili eldivenler fln.Arada onlardan takarsin parmagini emmeye baslarsa.
Bnm buyugu bu aylarda direkt parmagi kesfetmisti emzik vermistim,kucugu sadece yalaniyor uzun zamandir elini izliyor fln cok komik :)
plojovic hangi bezi kullanıyordun minies diye hatırlıyorum sanki sen memnun musun peki
Kızlar merhaba şöyle bir baktım mesajlara keyifleryerinde genelde sevindim.bemim bebeğim hiç kucaktan inmiyor gece uykusu bile ben sallanan sandelyeme oturuyorum o üstümde koala gibi yatıyor oyle uyuyor yatak nedir bilmiyor. Simdi sallanan beşik düsünüyorum ne alabilirim. Bebeğime aldığım dördüncü yatak olcağı için cok pahalı birşey düsünmüyorum. Kullanmayacak muhtemelen ama sansımı deneyeceğim. İkiyüz üçyüzlük bir sallanan beşik alıp memnun kalan var mı? Bir de demir damlasına başlayan var mı?
Bugün kontrol vardı, doktorumuz alerji doktoruna sordu rota aşısı yapılmadı, diyete devam ediyorum. 10gun daha asi için suremiz varmış haftaya da alerji doktoruna gidecegiz. Sonra da gastroenteroloji doktoruna. Buğra 5gunde bir kaka yapmaya başladı üç oldu böyle. Ve mukus yoğun bir şekilde devam ediyor. İlk defa koku yoktu. Kakadan sonra çok ağladı mecbur ilaç da vermedik. Canı yaniyodur ağrısı vardır. Çok zor anne olarak dayanmak. Bronşiti çok şükür atlattik.
bizimki uyumamaya devam ediyor burda uyku düzenleri konuşulmuş, uyumazsa biz de eşimle sürekli onu seviyoruz oyunlar oynuyoruz. Eşim nasıl geçti bu üç ay hiç anlamadik sancisindan ağrısından deyip duruyor.
Bugün sabah 7olmadan uyandı akşama kadar hiç uyumadı ve çok ağladı. Saatlerce uğraştık uyutmak için 5dk zor uyuyup uyanıyor. Dogdugundan beri genelde böyle.
Eskiler konuşulmuş da ne güzel öyle emzir uyusun. Ağlarsa emzir diğer emzirmeye kadar bir daha uyusun oh ne rahat. Bizim de canımız çıkıyor ve herkesin çocuğu öyle, biz de çocuk buyuttuk derler, abartiyosunuz derler, ne varmış ki bizimkinde amannn derler de derler. Benim evladimdan yana şikayetim yok da bu etraftakiler çok can sıkıcı.
Benim kv de iki kez geldi hemen eşime laf etmiş geldim refakarcilik yaptım tatlı alırsın artık diye. Doğumdan sonra sık gelmeleri de evet çok kötü ne bebek ne de biz uyuyup dinlenemedik.
İnsallah bağırsaklarında bir sorun yoktur o bizi çok korkutuyor. Gülünce dünyalar benim oluyor, ağlarsa ben de ağlıyorum daha minicik acı çekiyor doğduğundan beri. Doktora gitmeye araştırmaya devam edecegim
Miniklerin kıyafetleri iki yaşına kadar mı ayrı yıkanıyor?
Ayy mühendisoğluna şimdi baktım bide yeni prima almıştım 2 paket 124 lüSayfalari okuya okuya cvplayinca simdi gordum yazini :) yazmistim.
Evet memnunum
Elinden gelse uyandiracak butun gun basimda ofluyor sikiliyor bizde ben cocukla onun can sikintisini giderememki artik cikdirmak uzereyim cok negatif bize yansiyor sizin kv kalicimi gidicimiSizinki yine uyanmasını bekliyormuş bizimki onuda beklemiyor :)) çocuk çıta uyanıyor zaten yeni uyuttum zorla diyorum başına dikilip kalk kızım kalk diye bağrıyor ben kızıncada o da hemen kalkcak mı sanki diyor hahah ay güleyim mi ağlayım mı
Sana çok dua ediyorum. İnşallah bir an önce bulursunuz çaresini alerjinin kıyamam ufacık bedeni ne çok sıkıntı çekti
Instagramda takip ettiğim bi doktor var çoklu gıda alerjisi üzerine çok durdu aklıma direk siz geliyorsunuz. Ali Suat Serpen belki işinize yararlı bilgiler vermiştir.
Teşekkürler :) Takipte olacağım zaten biraz büyüsün götürürüm muhtemelen. Ne zaman öneriyorlar? 6 aydan önce tam göremiyorlarmış sanırım.
Aynı evdeydik ayrdık çok şükür ama alt katta görümcemde aynı binada alttanda yetiyorlar malesef yinede evimin ayrılmasına şükrediyorumElinden gelse uyandiracak butun gun basimda ofluyor sikiliyor bizde ben cocukla onun can sikintisini giderememki artik cikdirmak uzereyim cok negatif bize yansiyor sizin kv kalicimi gidicimi
Benimki farkli sehirde 2 ayligina geldi surekli ayni evde dusunemiyorum cildirtacak kadar negatif bir kadin cok mudahale ediyor bebegimle iletisimim zayifladi bu yuzden emiyordu emmiyor artik cok strese soktu beni basimda durup senin sutun az derdi diye diye cocuk memeyi biraktiAynı evdeydik ayrdık çok şükür ama alt katta görümcemde aynı binada alttanda yetiyorlar malesef yinede evimin ayrılmasına şükrediyorum
Benzer derece ve zamanlarda yıkıyormuşuz yüksek deneyeyim o kıyafetleri birde.30 da yıkıyordum 50 dkkada sürekli değiştiğim için şimdi 40 derecede tıkadım 1.5 saatte güzel çıktı bu sefer
Burada iş sanırım eşe düşüyor. Anneme tepki veriyorum da kayınvalideme her zaman yapamıyorum alınır diye çok yardımcı oluyor aynı evdeyiz. Eşim diyor bende yanlış anlayacağı bişey olursa.Bende mudahalelerden sikilmis durumdayim cocugumun bir uyku duzeni var kv dem surekli uyansin kucagimda tutayim derdinde ve artik cok sinir olmaya basladim cocuk odada aglasa kosuyor geliyor ben surekli cocugu kaciriyorum kendim ilgilenmek istiyorum.ama anlamiyor alip sallitor surekli kucakta
Allah herkesin kalbine merhamet versin.Çok sağol cnm şimdi takip ettim doktoru. Amin inşallah bir çaresi bulunur. İyi doktorlara gidiyoruz bulurlar inşallah. Yavrum dogdugundan beri acı çekiyor. En yakinlarimizda keşke üzülüp dua etselergeranio
Göz için bizim Dr da sürekli muayene ediyor. Şimdilik göz Dr una gerek yokmus
Çok şükür ya inanamadım resmen bi sorun da yokmuş arada böyle uyusam benden mutlusu yok :) Saatleri de düzene girerse tamamdırBu guzel bi nimet :)
Gece uykusunun uzun olusu bi yandan gece gunduz kavraminin oturusu gb aslinda.
Her zaman boyle olmaz zaten degisebilirde ama dinlenmissiniz ne guzel.
Biz bu durumu buyugunde 1 yasta yasayabilmistik cok zor,2 saat uyuyabilmenin bile hayalini kurardim,hala sevmez uykuyu.Kucugude onun tam tersi oldu.Hatta ben boyle bebekler yok saniyordum :)))))
Çıkartıyor mu tüm lekeleri? Almam lazım sanırım leke çıkartıcı yoksa tüm kıyafetlet lekeli kalacak bu gidişte.Kosla leke çıkarıcı kullan xnm
Kesinlikle. Zaten tek bişeye bağlanmaz o kadar çok etken vardır ki çocukların gelişimi ve karakterinde.Ben ilkinde folik asit kullanmadim ya ikincidede ogrendikten sonra 3 aya kadar yani toplamda 2 ay kullandim.
İlki daha zordu ikincisi daha sakin simdilik en azindan :)
Bence özguvenli buyuyorlar.
Çağın getirdikleri :)
Gecen kuzenimin esinin ablasi yasi var cok,2 aylikti bnm kiz o zaman,kiz bu laf dinliyor nasi bebek bu diyor :)))) halbuki onlarinkilerde dinlerdi belki annelerin cok isi olmayip onunla sık sık konusmaya zaman ayirabilselerdi :)
Ben bunu bile bile mesela agu yapmaya cok erken baslamistim :) sonra soyledi net ve bi sure sadece bana soyledi.
Uyku,kaka isteklerinide kisa kisa belirtiyor artik
2 aylık kontrolünde takibinin çok iyi olduğunu şu an gerek olmadığını söyledi doktoru. İlerleyen zamanlarda götüreceğim ben göz doktoruna.Göz muayenesi yaptıran var mi bebeğini.. 2 doktor farklı söyledi. Biri 3. Ayda dedi biri de 1 yaşında dedi..
Ben de bu şekilde yapıyorum en fazla acil yıkanması gerekiyorsa ve çamaşırı fazla değilse o zaman bizimkilerle atıyorumBen hep ayri yikadim 4bucuk yasinda buyugum.
Benim atlet ve evde giydigim ustlerden atardim varsa sadece.Zaten hep cikiyor esyalari.
Simdi ikisininkini ayiriyorum renklerine oyle yikiyorum.
Hanımlar kıyafetletinizden kusmuk lekesi çıkıyor mu? Kızımın battaniyesi, kıyafetleri, eşimin kıyafetleri falan yağ lekesi gibi kaldı yıkadıktan sonra çıkmadı lekeler
Allah ıslah etsin o show meraklılarını... Minicik bebeğin sağlığı her şeyden önce gelmeli. Bunlar anca kendini düşünür...Allah bağışlasın canım benim ilk çocuğum tüp bebek birde o kadar bekledim kimsede anlayış yok bana karşı bende carlarım çok susan biri değilim çünkü kaynanam çok fena saygımı kendi bozdu tüm masraflarımı karşıladı Allah razı olsun ama bi yerde dur demem gerekiyor eskiden daha fenaydı sesim çıkınca biraz duruldu :) egoist bencil bir insan kendini çok beğenmiş yani anlatamam onun ben demesini :))) çocuğum için bile yarış halinde şuan bana benziyor beni sevecek bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?