Kızım 55 günlük. Her gün kaka yapar, en azından iki bezi kakalı olur. Rengi sarı, bir haftadır da sulu kıvam yok artık, pütürlü bir kaka. Koku baştan beri aynı ekşi koku, yaptığını fark etmezsem kokudan anlıyorum. Mukus yok.Her gün kaka yapıyor mu cnm günde kaç kez ve nasıl yapıyı? Koku ve mukus var mı rengi kıvamı nasıl? Diğer arkadaşlar da cevap yazarsanız kızlar ???
Biz 1. Ay sonunda yaptirdik. Gozune isikla bakti. Goz takibi var mi diye bakti. 9 ay 12 ay arasi tekrar gelin dedi.Göz muayenesi yaptıran var mi bebeğini.. 2 doktor farklı söyledi. Biri 3. Ayda dedi biri de 1 yaşında dedi..
3 e kadar emzirme ve terli kıyafetlerini degsistirdim.uykusu acildi.huysuzlandi.gözleri acikti.ama ben yine de yatagina koydum.hemen uyumadi.4 bucuk gibi yinr kalkti.emzirdim yatirdim derken 5 oldu.zaten o saatte gaz ve kaka yüzünden ıkınıp duruyor.bende ellemedim.kendisi yapsin uyusun diye.baktim durmuyor.6 oldu.aldim.emzirdim koydum.tabi uyanikti.ben yattim.o mizirdandi.sonra ben 7 bucukta onun mizirdanmalarina uyandim.salladim.pispis yaotim uyumadi.aldim.altini actim.temizledim.geride yatmadim zaten.
Ya benim sütüm ayağıma kadar akıyordu yine yetmiyor diyordu Allah ıslah etsin bunları yaBenimki farkli sehirde 2 ayligina geldi surekli ayni evde dusunemiyorum cildirtacak kadar negatif bir kadin cok mudahale ediyor bebegimle iletisimim zayifladi bu yuzden emiyordu emmiyor artik cok strese soktu beni basimda durup senin sutun az derdi diye diye cocuk memeyi birakti
Elini niye emiyor acaba,yeni yeni keşfettiği için mi ?
Kesintisiz gece uykusu yıllardır uyumadım :) oğlum 2,5 yaşına kadar emdi, hem de son aylara kadar 2-3 saatte bir kalktı da emdi. Son üç ay sadece sabah ve akşam emzirdim binbir zorlukla, gece uyandığında çiş ettirip, sabah olsun o zaman süt diyerek.. tamamen bırakınca da yine çiş için birkaç kez kalktım. Derken hamile kaldım uykusuzluk yine aynen devam.. şimdi kızım 12'ye doğru uyuyup gece 3:00-3:30 gibi kalkıyor, sonra da sabah 6:30-7:00 gibi kalkıyor. Emiyor, bezleniyor, uyuyor şükürler olsun. Oğluma nazaran çok daha rahatım geceleri. İnşallah daha da açar arayı. Belli bir zaman sonra gece beslenmesine ihtiyaç duymazmış diyorlar ama ben onu oğluma uygulayamadım..Bu guzel bi nimet :)
Gece uykusunun uzun olusu bi yandan gece gunduz kavraminin oturusu gb aslinda.
Her zaman boyle olmaz zaten degisebilirde ama dinlenmissiniz ne guzel.
Biz bu durumu buyugunde 1 yasta yasayabilmistik cok zor,2 saat uyuyabilmenin bile hayalini kurardim,hala sevmez uykuyu.Kucugude onun tam tersi oldu.Hatta ben boyle bebekler yok saniyordum :)))))
Kakalı olan kıyafetleri öyle yapıyorum ama kustuğunda hiç yapmadım akıtacak bişey yok diye. Böyle yağ lekesi gibi kaldı onlar çıkar mı ki?Ben bildigim yerleri makineye atmadan beyaz sabunla bi ovaliyorum.Cunku ciktigini sandiklarimiz bile sonradan beliriyor kiyafetlerde.
Bu herkeste var sanırım. Sütler çocuklara yetiyorda elaleme yetmiyor.Ya benim sütüm ayağıma kadar akıyordu yine yetmiyor diyordu Allah ıslah etsin bunları ya
Baştan beri uzakta olsa farkı anlardın. Bezdirdirmiş zaten seni, bu saatten sonra uzağa gitse kaç yazarHahahahaha bu iyiydi valla benimki bazen uzaklaşıyor o zaman bile hiç hoş değil :))))
bugun 2 makine camasir yikadim corbami yemegimi yaptim bi de bebisi yikadim.oh kafa rahat :)
Benim kızımın doğduğundan beri mukusluHer gün kaka yapıyor mu cnm günde kaç kez ve nasıl yapıyı? Koku ve mukus var mı rengi kıvamı nasıl? Diğer arkadaşlar da cevap yazarsanız kızlar ???
Minderli oyun halıları varmış ben onlara bakıyorum ya da direkt oyun havuzu alacağımMerhaba. Oyun halılarınızın altına bir şey koyuyor musunuz? Malum kış aylarındayız. Bebeğim yerden soğuk alsın istemiyorum da.
Kesintisiz gece uykusu yıllardır uyumadım :) oğlum 2,5 yaşına kadar emdi, hem de son aylara kadar 2-3 saatte bir kalktı da emdi. Son üç ay sadece sabah ve akşam emzirdim binbir zorlukla, gece uyandığında çiş ettirip, sabah olsun o zaman süt diyerek.. tamamen bırakınca da yine çiş için birkaç kez kalktım. Derken hamile kaldım uykusuzluk yine aynen devam.. şimdi kızım 12'ye doğru uyuyup gece 3:00-3:30 gibi kalkıyor, sonra da sabah 6:30-7:00 gibi kalkıyor. Emiyor, bezleniyor, uyuyor şükürler olsun. Oğluma nazaran çok daha rahatım geceleri. İnşallah daha da açar arayı. Belli bir zaman sonra gece beslenmesine ihtiyaç duymazmış diyorlar ama ben onu oğluma uygulayamadım..
Kakalı olan kıyafetleri öyle yapıyorum ama kustuğunda hiç yapmadım akıtacak bişey yok diye. Böyle yağ lekesi gibi kaldı onlar çıkar mı ki?
Bu herkeste var sanırım. Sütler çocuklara yetiyorda elaleme yetmiyor.
Bebek annesine sütünü soran herkese Allah akıl fikir versin sanane kadının ne kadar sütü olduğundan?
Canim dün bir ilk oldu resmen.gündüz hic uyumadi emdi uyudu yerine koydun uyandi derken saat 15.30 oldu.bende pes ettim.sonra dizimin üstüne yatirdim.gazini çikartiyordum.hafifde salliyordum.bi baktim bi horlama sesi.uyumus kalmis.hemen yerdeki döşege koydum.2 3 saatlik aralarla uyandi emzirddim.altini degistim uyudu geri.U Umudumbitmedi_ csnım dün akşam uykuya dalma sıkıntısı oldu mu sonra ,ne yaptın ?
Canım ozel hastaneye götürdüm.doktor normal diyor.az isiyor dedim.normal dedi durdu.Canim asiri terleme varsa bi cocuk doktoruna goster farkli sebepleri olmasin.Yoksa ne ala varsa erkenden onlem almis olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?