2018 Ekim Anneleri

Her gün kaka yapıyor mu cnm günde kaç kez ve nasıl yapıyı? Koku ve mukus var mı rengi kıvamı nasıl? Diğer arkadaşlar da cevap yazarsanız kızlar ???
Kızım 55 günlük. Her gün kaka yapar, en azından iki bezi kakalı olur. Rengi sarı, bir haftadır da sulu kıvam yok artık, pütürlü bir kaka. Koku baştan beri aynı ekşi koku, yaptığını fark etmezsem kokudan anlıyorum. Mukus yok.

Canim asiri terleme varsa bi cocuk doktoruna goster farkli sebepleri olmasin.Yoksa ne ala varsa erkenden onlem almis olursun.

Ya benim sütüm ayağıma kadar akıyordu yine yetmiyor diyordu Allah ıslah etsin bunları ya

Kesintisiz gece uykusu yıllardır uyumadım :) oğlum 2,5 yaşına kadar emdi, hem de son aylara kadar 2-3 saatte bir kalktı da emdi. Son üç ay sadece sabah ve akşam emzirdim binbir zorlukla, gece uyandığında çiş ettirip, sabah olsun o zaman süt diyerek.. tamamen bırakınca da yine çiş için birkaç kez kalktım. Derken hamile kaldım uykusuzluk yine aynen devam.. şimdi kızım 12'ye doğru uyuyup gece 3:00-3:30 gibi kalkıyor, sonra da sabah 6:30-7:00 gibi kalkıyor. Emiyor, bezleniyor, uyuyor şükürler olsun. Oğluma nazaran çok daha rahatım geceleri. İnşallah daha da açar arayı. Belli bir zaman sonra gece beslenmesine ihtiyaç duymazmış diyorlar ama ben onu oğluma uygulayamadım..

Ben bildigim yerleri makineye atmadan beyaz sabunla bi ovaliyorum.Cunku ciktigini sandiklarimiz bile sonradan beliriyor kiyafetlerde.
Kakalı olan kıyafetleri öyle yapıyorum ama kustuğunda hiç yapmadım akıtacak bişey yok diye. Böyle yağ lekesi gibi kaldı onlar çıkar mı ki?
Ya benim sütüm ayağıma kadar akıyordu yine yetmiyor diyordu Allah ıslah etsin bunları ya
Bu herkeste var sanırım. Sütler çocuklara yetiyorda elaleme yetmiyor.

Bebek annesine sütünü soran herkese Allah akıl fikir versin sanane kadının ne kadar sütü olduğundan?

Her gün kaka yapıyor mu cnm günde kaç kez ve nasıl yapıyı? Koku ve mukus var mı rengi kıvamı nasıl? Diğer arkadaşlar da cevap yazarsanız kızlar ???
Benim kızımın doğduğundan beri mukuslu
Özellikle ilk 1 ay rengide yeşildi
Şuan 2,5 aylık hala ara ara yeşil oluyor
Hangi doktora sorsam normal diyor
2-3 emmeye birde kaka yapıyo az az

Benimde ilki hicbisy uygulanacak gibi degildi canim :)
2 yasina kadar emdi o da.
Birinden biri kolay oluyor galiba Allah yardim ediyor :)
Ya da herseyin gectigini bilerek ekstra rahatiz

Suyun sicakligi farkediyor canim.
Ben kuculenlerden bikac parca kizlar buyuyunce vermek icin kaldirdim ilk kiyafetlerini fln.Ya da ilk aldigimiz tulum vb.Onlari anneme veriyorum kaynatiyor eski usul :)
Cikiyor saniyoruzda cikmiyorlar iste.
Sari di mi sutun yagindan :)

U Umudumbitmedi_ csnım dün akşam uykuya dalma sıkıntısı oldu mu sonra ,ne yaptın ?
Canim dün bir ilk oldu resmen.gündüz hic uyumadi emdi uyudu yerine koydun uyandi derken saat 15.30 oldu.bende pes ettim.sonra dizimin üstüne yatirdim.gazini çikartiyordum.hafifde salliyordum.bi baktim bi horlama sesi.uyumus kalmis.hemen yerdeki döşege koydum.2 3 saatlik aralarla uyandi emzirddim.altini degistim uyudu geri.
Saat 9 da en son emzirdim.11 de yatak odasina götürüyordum ki uuanmaya baslasi.bende alip emzirdim.gece 2 bucukta uyandi.5 de uyandi.6 da uyandi.7 bucukta uyandi.
Gece uykusunda cok uyaniyor.
Bugünde gündüz 1 kere yarim saat 1 kere de 15 dakika uyudu.pert etti beni.

Canim asiri terleme varsa bi cocuk doktoruna goster farkli sebepleri olmasin.Yoksa ne ala varsa erkenden onlem almis olursun.
Canım ozel hastaneye götürdüm.doktor normal diyor.az isiyor dedim.normal dedi durdu.
Idrar tahlili de yapti.temiz cikti.kültür de temiz cikti.
Terlemek genetikmiş.
Benim eşim çok.asiri terler.gecede 4 kere kiayafetini değistiriyordum.
Suda kaliyordu.sanirim benim bebis de babasina çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…