Amin...Fena hasta oldum.Dün cok acılı bi agrim vardi vucudumda.Bogazimda batma vardi kulagima dogru 1 gece oncesinde ama nasil bi anda hizla ilerledi anlayamadim bile.Sabah aciyla uyandim ne yuruyebildim ne yattigim yerde rahat ettim,kivrandim durdum.Sabah buyugune kahvaltiyi aglaya aglaya hazirladim.Bende yavan ekmek yiyip Parol ictim.Sonra annem geldi sagolsun.
Cocugu emzirirken sekilden sekile girdim dunden beri opemedim bile kuzularimi...
Aksam esim isten gelince acile gittik.Fısfıs yazdı Parol'u gunde 4 yazdi.Ve antibiyotik baslatti.Bogazda iltihap varmis ilerler dedi.
Agri kesicinin etkisi gecmeye basladikca bile bi kotu oluyor.Yattıkca terleyip ustumu degistiriyorum
Allah devamli hastaliklarla,acilarla,hastanelerde ugrasanlara sifa versin
Kızlar ev işleri ne alemde.
Temizlik yemek çamasir yetişebiliyor musunuz?
Canım ozel hastaneye götürdüm.doktor normal diyor.az isiyor dedim.normal dedi durdu.
Idrar tahlili de yapti.temiz cikti.kültür de temiz cikti.
Terlemek genetikmiş.
Benim eşim çok.asiri terler.gecede 4 kere kiayafetini değistiriyordum.
Suda kaliyordu.sanirim benim bebis de babasina çekti.
Düzene girer inş canım bir an önceCanim dün bir ilk oldu resmen.gündüz hic uyumadi emdi uyudu yerine koydun uyandi derken saat 15.30 oldu.bende pes ettim.sonra dizimin üstüne yatirdim.gazini çikartiyordum.hafifde salliyordum.bi baktim bi horlama sesi.uyumus kalmis.hemen yerdeki döşege koydum.2 3 saatlik aralarla uyandi emzirddim.altini degistim uyudu geri.
Saat 9 da en son emzirdim.11 de yatak odasina götürüyordum ki uuanmaya baslasi.bende alip emzirdim.gece 2 bucukta uyandi.5 de uyandi.6 da uyandi.7 bucukta uyandi.
Gece uykusunda cok uyaniyor.
Bugünde gündüz 1 kere yarim saat 1 kere de 15 dakika uyudu.pert etti beni.
%90 eşim evdeyken yapıyorum, başka türlü pek mümkün olmuyor. Kanguru geldi akşam, bakalım işe yarayacak mı.. hiç olmazsa yemek yaparken faydasını görsem..Kızlar ev işleri ne alemde.
Her sey aksam esim gelince. Bebek uyuyunca. Temizlik hafta sonu.Kızlar ev işleri ne alemde.
Geçmiş olsun canım ❤ çok zordur boğaz ağrısı.. nefes bile alamazsın rahatça.. Allah acil şifalar versin ❤Fena hasta oldum.Dün cok acılı bi agrim vardi vucudumda.Bogazimda batma vardi kulagima dogru 1 gece oncesinde ama nasil bi anda hizla ilerledi anlayamadim bile.Sabah aciyla uyandim ne yuruyebildim ne yattigim yerde rahat ettim,kivrandim durdum.Sabah buyugune kahvaltiyi aglaya aglaya hazirladim.Bende yavan ekmek yiyip Parol ictim.Sonra annem geldi sagolsun.
Cocugu emzirirken sekilden sekile girdim dunden beri opemedim bile kuzularimi...
Aksam esim isten gelince acile gittik.Fısfıs yazdı Parol'u gunde 4 yazdi.Ve antibiyotik baslatti.Bogazda iltihap varmis ilerler dedi.
Agri kesicinin etkisi gecmeye basladikca bile bi kotu oluyor.Yattıkca terleyip ustumu degistiriyorum
Senin iki çocuk var canim.haliyle zor olur tabi:)Mecbur :) Esimde yardimci sagolsun.
Bazi seylere acele etmiyorum.Camasir isini aksama birakiyorum mesela.Ya esim cocuklarla oluyor asiyorum ya da o asıyor.
Kucugun sakin zamanlarina gore yemegi ayarliyorum.
Sadece eskisi gb hepsini bi anda yapmayi dusunmemek gerek.
Ins canim.az önce uyudu sevindim.geceye kadar uyur diye.bulasigi yikamaya gittim.vi çığlik sesi...Düzene girer inş canım bir an önce
Senin de 2 cocuk.var canim.Allah ayrdimcin olsun.%90 eşim evdeyken yapıyorum, başka türlü pek mümkün olmuyor. Kanguru geldi akşam, bakalım işe yarayacak mı.. hiç olmazsa yemek yaparken faydasını görsem..
Bebis biraz zor olunca:)Her sey aksam esim gelince. Bebek uyuyunca. Temizlik hafta sonu.
Ben battaniyeyi 4 katladım altına serdim o kadarı bile çok içime sinmedi amaMerhaba. Oyun halılarınızın altına bir şey koyuyor musunuz? Malum kış aylarındayız. Bebeğim yerden soğuk alsın istemiyorum da.
Çok geçmiş olsun canım benimde ağzımda yaralar çıktı bademciklerde acıyorFena hasta oldum.Dün cok acılı bi agrim vardi vucudumda.Bogazimda batma vardi kulagima dogru 1 gece oncesinde ama nasil bi anda hizla ilerledi anlayamadim bile.Sabah aciyla uyandim ne yuruyebildim ne yattigim yerde rahat ettim,kivrandim durdum.Sabah buyugune kahvaltiyi aglaya aglaya hazirladim.Bende yavan ekmek yiyip Parol ictim.Sonra annem geldi sagolsun.
Aynen bendende oluk oluk ak8yordu hala yok diyirdu tepemde ben delirmek uzereyim.hic memnun edemedim kendisiniYa benim sütüm ayağıma kadar akıyordu yine yetmiyor diyordu Allah ıslah etsin bunları ya
Bizimki az önce geldi yine çocuk durmuyor onda ağlıyor yabani yaptın çocuğu diyor bana hahaha hay Allah :)) üstünde uyku tulumu var ev 25 derece emen çocuğun üstünü örtüyor üşütüyormuşum çocuğu dikkat etmiyrmuşum ben bıktım ona cevap vermekten o bıkmadıAynen bendende oluk oluk ak8yordu hala yok diyirdu tepemde ben delirmek uzereyim.hic memnun edemedim kendisini
Benimkide bu cocuk cok uyuyor cok uyutuyorsun diyor cani sikiliyor sanki oglum oyuncak 3 aylik bebek uyur tabi bizkemi otursun diyorum allah islah etsin bunlari arkadasim ne diyimBizimki az önce geldi yine çocuk durmuyor onda ağlıyor yabani yaptın çocuğu diyor bana hahaha hay Allah :)) üstünde uyku tulumu var ev 25 derece emen çocuğun üstünü örtüyor üşütüyormuşum çocuğu dikkat etmiyrmuşum ben bıktım ona cevap vermekten o bıkmadı
Emzik alıyor mu benim kızım almadı ben uzun zamandır böyleyim sürekli memedeBir kac gundur saat basi emziriyorum ya ne olacak boyle. Ogleden sonra memede olmadigi zamanlar ortaligi yikiyor.
cok gecmis olsun.Allah sifa versinFena hasta oldum.Dün cok acılı bi agrim vardi vucudumda.Bogazimda batma vardi kulagima dogru 1 gece oncesinde ama nasil bi anda hizla ilerledi anlayamadim bile.Sabah aciyla uyandim ne yuruyebildim ne yattigim yerde rahat ettim,kivrandim durdum.Sabah buyugune kahvaltiyi aglaya aglaya hazirladim.Bende yavan ekmek yiyip Parol ictim.Sonra annem geldi sagolsun.
emzigi de elimizle tutuyoruz agzinda. Ama cani isterse o da. Iki defadir amcaya gitcez yoldan dönduk. Odadan disari cikamiyorum.Emzik alıyor mu benim kızım almadı ben uzun zamandır böyleyim sürekli memede
Ay canım boşver sen onları dinleme kendin nas felak oku yeter Allahın izniyle hacı hocada ne işi var küçücük bebekemzigi de elimizle tutuyoruz agzinda. Ama cani isterse o da. Iki defadir amcaya gitcez yoldan dönduk. Odadan disari cikamiyorum.
Bi de surekli korkmus bu cocuk hocaya goturelim muska yazsin diyorlar.
Sarıya kaçan bi beyazlıkta canım evey yağlı sanırım kusunca snki yağ dökülmüş gibi iz kalıyor.Suyun sicakligi farkediyor canim.
Ben kuculenlerden bikac parca kizlar buyuyunce vermek icin kaldirdim ilk kiyafetlerini fln.Ya da ilk aldigimiz tulum vb.Onlari anneme veriyorum kaynatiyor eski usul :)
Cikiyor saniyoruzda cikmiyorlar iste.
Sari di mi sutun yagindan :)
Fena hasta oldum.Dün cok acılı bi agrim vardi vucudumda.Bogazimda batma vardi kulagima dogru 1 gece oncesinde ama nasil bi anda hizla ilerledi anlayamadim bile.Sabah aciyla uyandim ne yuruyebildim ne yattigim yerde rahat ettim,kivrandim durdum.Sabah buyugune kahvaltiyi aglaya aglaya hazirladim.Bende yavan ekmek yiyip Parol ictim.Sonra annem geldi sagolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?