Cok gecmis olsun canimFena hasta oldum.Dün cok acılı bi agrim vardi vucudumda.Bogazimda batma vardi kulagima dogru 1 gece oncesinde ama nasil bi anda hizla ilerledi anlayamadim bile.Sabah aciyla uyandim ne yuruyebildim ne yattigim yerde rahat ettim,kivrandim durdum.Sabah buyugune kahvaltiyi aglaya aglaya hazirladim.Bende yavan ekmek yiyip Parol ictim.Sonra annem geldi sagolsun.
Cocugu emzirirken sekilden sekile girdim dunden beri opemedim bile kuzularimi...
Aksam esim isten gelince acile gittik.Fısfıs yazdı Parol'u gunde 4 yazdi.Ve antibiyotik baslatti.Bogazda iltihap varmis ilerler dedi.
Agri kesicinin etkisi gecmeye basladikca bile bi kotu oluyor.Yattıkca terleyip ustumu degistiriyorum
Allah devamli hastaliklarla,acilarla,hastanelerde ugrasanlara sifa versin
Bi anda korkmuş gibi içli içli mi ağlıyor? Bi kaç gündür bizimki de öyle eşin hapşururken korktu şapşik o zamandan beri ağlıyor.emzigi de elimizle tutuyoruz agzinda. Ama cani isterse o da. Iki defadir amcaya gitcez yoldan dönduk. Odadan disari cikamiyorum.
Bi de surekli korkmus bu cocuk hocaya goturelim muska yazsin diyorlar.
Doktorumuz 3. ayda rota aşısını isterseniz ben yapacağım dedi ama bunlardan bahsetmedi. 3. ayda mı yapılıyor ona göre araştırayım tedbirli giderim önümüzdeki ay.İyi aksamlar kizlar, nimenrix menenjit asilarini yaptiracak misiniz? Bizim dr 3. Ve 5. Aylarda yapiyormus yan etkisi olur mu acaba?
Birde meningogok bexsero asisini duydunuz mu?
Bugun benim de esim bogazini temizlerken korktu bebek. Sicradi agladi. Bazen uykusunda uzgun gibi aglayip uyumaya devam ediyor. Cok uzuluyorum. Bazen de cani yaniyor gibi. Memeden baska sakinlesmiyor. Buyuk ihtimal biberonla da sakinlesir ama sut sagmaya vakit bulamiyorum. Su an emziriyorum mesela. Uyuyunca hemen uyuycam. Bir iki saat daha bekleyemem ki. Butun gun emzirdim zaten.Bi anda korkmuş gibi içli içli mi ağlıyor? Bi kaç gündür bizimki de öyle eşin hapşururken korktu şapşik o zamandan beri ağlıyor.
Doktorumuz 3. ayda rota aşısını isterseniz ben yapacağım dedi ama bunlardan bahsetmedi. 3. ayda mı yapılıyor ona göre araştırayım tedbirli giderim önümüzdeki ay.
sanki cok sıkmıs ya da kucuk kalmis gibi. 3 numara daha rahat olabilir.bizde cirtlar ust uste geliyo beline rahat oluyo.bacaklari da sikistirmiyo.Eki Görüntüle 2219639 bi arkadaş foto istemişti yeni çekebildim :) bu 2 no prima pampers 1 no kalmadı elimde
Ben 2 numaraya bugün geçtim daha canım bacakları sıkı değil açıklık var biraz cırtlar üstüste gelirse büyük demekmiş amasanki cok sıkmıs ya da kucuk kalmis gibi. 3 numara daha rahat olabilir.bizde cirtlar ust uste geliyo beline rahat oluyo.bacaklari da sikistirmiyo.
Çocuk doktoru ilk önce diyet vermişti, belki alerji vardır diye denemişti, kış sebzesi sadece patates, kereviz ve ıspanak yiyordum. Süt ve süt ürünleri, balık, dana eti, fındık, fıstık, domates, bakliyat, portakal, mandalina yasaktı. Kaka ve huzursuzluk değişmedi alerji doktoruna yönlendirdi. 40gun bu diyeti yaptim
cirtlar boyle durdugunda bizde sikinti yapmisti.acildi sizdirdi filan.o yuzden ust uste gelince icim daha rahat ediyo.tabi bebek nasil rahat ederse ona gore kullanmak lazim.rahatsa oyle sorun yok :)Ben 2 numaraya bugün geçtim daha canım bacakları sıkı değil açıklık var biraz cırtlar üstüste gelirse büyük demekmiş ama
Ben Karyolanin üstüne yada salonda koltuğu acip ustune seriyorum. Yanına uzanıp birlikte oynuyoruz. En fazla 20dk sonra huzursuzlaniyoMerhaba. Oyun halılarınızın altına bir şey koyuyor musunuz? Malum kış aylarındayız. Bebeğim yerden soğuk alsın istemiyorum da.
Çok geçmiş olsun insallah en kısa sürede rahatlar miniğinÇok sağol cnm şimdi takip ettim doktoru. Amin inşallah bir çaresi bulunur. İyi doktorlara gidiyoruz bulurlar inşallah. Yavrum dogdugundan beri acı çekiyor. En yakinlarimizda keşke üzülüp dua etselergeranio
Göz için bizim Dr da sürekli muayene ediyor. Şimdilik göz Dr una gerek yokmus
Geçmiş olsun cnm kalabalık yerlerde salgın var bu ara herkes hasta. Maskeyle dursan kızlara geçmese, onlar çok ağır atlatiyo. Bitki çayları içersen bol bol. Rabbim şifa versinFena hasta oldum.Dün cok acılı bi agrim vardi vucudumda.Bogazimda batma vardi kulagima dogru 1 gece oncesinde ama nasil bi anda hizla ilerledi anlayamadim bile.Sabah aciyla uyandim ne yuruyebildim ne yattigim yerde rahat ettim,kivrandim durdum.Sabah buyugune kahvaltiyi aglaya aglaya hazirladim.Bende yavan ekmek yiyip Parol ictim.Sonra annem geldi sagolsun.
Cocugu emzirirken sekilden sekile girdim dunden beri opemedim bile kuzularimi...
Aksam esim isten gelince acile gittik.Fısfıs yazdı Parol'u gunde 4 yazdi.Ve antibiyotik baslatti.Bogazda iltihap varmis ilerler dedi.
Agri kesicinin etkisi gecmeye basladikca bile bi kotu oluyor.Yattıkca terleyip ustumu degistiriyorum
Allah devamli hastaliklarla,acilarla,hastanelerde ugrasanlara sifa versin
Canım gündüzleri bakıcımız geldiği halde mahvoluyoruz kızım üç yaşında genel olarak çok yaramaz bir çocuk değil ama sürekli bir şeylerü annem yapsınlar gürültüler kardeşi uyutmamalar sinirlerimi bozuyor ister istemez kızıyorum bu ara hasta huysuzluğu arttı bizi mahvediyor akşamları eşimle tek sohbet etme şansımız yemek o da oğlum müsaade ederse başka hiçbir ortak şeyimiz yok sürekli evdeki işler çocuk uyutmaya çalışmalarla falan geçiyor akşamlarımızÇift çocuklu anneler
İkisine birden nasıl bakıyorsunuz?
Oğlum 4 yasında, kızım 2,5 aylık
Oğlum krese gidiyor ben ücretsiz izne ayrıldım
Oğlumu kresten alıym diyorum hani zaten izne çıkmışım
Amaaaaaaa....
Oğlum evdeyken kızımın uyuması mümkün değil uyusada kısa süre sonra oğlumun sesine oyuncak gürültüsüne hemen uyanıyor
Böyle olunca zaten az uyuyan kızım hemen uyanıyor
dayanamayıp kızıyorum oğluma
Sonrada vicdan azabı duyuyorum
Hiç böyle olacagını düşünmemiştim
Siz nasıl yürütüyorsunuz ikisini birden
Ben mi idare edemiyorum ikisini aynı anda acaba
Oldukça normal görünüyor canımArkadaslar ya bu laktoz intoleransı tam olarak nasil bisey sanki atlas da gurultulu yapiyor kakasini yani duyuyorum ben yaparken kaka da mukus var mi anlamiyorum bana hep normal geldi ama okudukca acaba mi dedim kakayi da cektim normal mi degilmiEki Görüntüle 2219655
Kendimi gördüm yorumda... Oğlum 4,5 yaşında, kızım da 2 aylık olacak... Evdeyim diye okula yazdırmak istemedik. Ayrıca kış günü okulda hasta olur eve de getirir, bebeğe bulaşır dedik kaldı evde Lakin çocuk eşekten düşmüş karpuza döndü resmen. İlgi çekmek için çığlık çığlığa oyunlar, normalde kendi başına yaptığı her şeyi benimle ya da evdeyse babasıyla yapmak istemeler.. kardeşini severken ağlatması da cabası. Bırakıp mutfağa gidemiyorum. Benim ve eşimin ailesinde tek küçük çocuk olarak bütün ilgi oğlumun üstündeydi, şimdi ise kızıma yöneldi. Hâlâ kabullenemedi çocuğum.. aslında iki yıldır kardeş istiyor ama onun derdi oyun oynayacak arkadaştı, anne babasını paylaşmak değil :) alışacak zamanla.. biz de idare etmeyi öğreneceğiz.. çok yorucu evet ama anneyiz biz, zoru başarırız, imkansız biraz zaman alır :)Çift çocuklu anneler
İkisine birden nasıl bakıyorsunuz?
Oğlum 4 yasında, kızım 2,5 aylık
Oğlum krese gidiyor ben ücretsiz izne ayrıldım
Oğlumu kresten alıym diyorum hani zaten izne çıkmışım
Amaaaaaaa....
Oğlum evdeyken kızımın uyuması mümkün değil uyusada kısa süre sonra oğlumun sesine oyuncak gürültüsüne hemen uyanıyor
Böyle olunca zaten az uyuyan kızım hemen uyanıyor
dayanamayıp kızıyorum oğluma
Sonrada vicdan azabı duyuyorum
Hiç böyle olacagını düşünmemiştim
Siz nasıl yürütüyorsunuz ikisini birden
Ben mi idare edemiyorum ikisini aynı anda acaba
Bizim Dr çok tavsiye etti bu aşıları. Bronsitten dolayı henüz yaptıramadım. Son yazdığın asi yeni gelmiş turTürk yeİyi aksamlar kizlar, nimenrix menenjit asilarini yaptiracak misiniz? Bizim dr 3. Ve 5. Aylarda yapiyormus yan etkisi olur mu acaba?
Birde meningogok bexsero asisini duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?