2018 Ekim Anneleri

Biraz mukus var cnm. Sümük gibi oluyor anlarsın hemen

Neden bıraktırmaya çalışıyorsunuz ki sonuçta çoğu zaman hayat kurtarıyor anneniz kötü bir şey yapmamış ki size yardımcı olacak bir davranışta bulunmuş. Emzikten dolayı emmiyorsa tamam ama zaten genelde huzursuzluğu olan uykuya dalmakta zorlanan bir bebek için bulunmaz nimet. Oğlum keşke almış olsaydı emziği geceleri uykuya öyle dalsın çok istedim ama almadı maalesef ve gece uykusuna geçsin diye evde yapmadığımız şey kalmıyor. Size bir zararı yoksa bırakın emsin çocuk

Oğluma pazartesi günü 2. ay aşısı yapıldı. Çok az ateş yükselmesi haricinde sıkıntı yaşamadık 2 gün boyunca. Normalde huzurlu bir bebektir. Ama bu sabahtan beri yavrum canavara dönüştü resmen. Sürekli katılırcasına ağlıyor ve uykuya dalamıyor. Uyuttum zannediyorum, 2 dakika sonra ağlamaya başlıyor. Bunu yaşayan oldu mu 2. ay aşısından sonra aranızda? Geçici midir? Lütfen geçici olsun.. 2 aydan sonra çocuğum kolik olamaz diye düşünüyor ve umuyorum.

Minderli oyun halıları varmış ben onlara bakıyorum ya da direkt oyun havuzu alacağım

Ben battaniyeyi 4 katladım altına serdim o kadarı bile çok içime sinmedi ama

Çok geçmiş olsun canım benimde ağzımda yaralar çıktı bademciklerde acıyor
Allah kolaylık versin zor gerçekten

Ben Karyolanin üstüne yada salonda koltuğu acip ustune seriyorum. Yanına uzanıp birlikte oynuyoruz. En fazla 20dk sonra huzursuzlaniyo

Cevaplarınız için çok teşekkürler

Eki Görüntüle 2219639 bi arkadaş foto istemişti yeni çekebildim :) bu 2 no prima pampers 1 no kalmadı elimde
Bana beli sıkmış gibi geldi. Açınca iz yapmış oluyor mu? Bacakları iyi ama cırtları daha yana bağlasan daha iyi olacak sanki. Ben bağladığımda araya parmaklarım girecek kadar boşluk kalıyor tam sıkmıyorum rahatsız etmesin diye.
Benimki de korkuyormuş ya da üzgünmüş gibi ağlıyor içim gidiyor. Bugün daha bi azaldı sanki ama inşallah seninkide azalır.
Ana normal geldi o kadar mukus arada bizde de oluyor ama başka bi huzursuzluk olmadığı için dikkate almadım hiç.
Canım emziği bilmiyorum ama sakinleşmrsi ve uyuması için telefondan değil de gerçek aspiratör, saç kurutma makinesi vs açmayı denedin mi? Benim kız dün elim mutfağa getirdiğinde aspiratör sesinde uyudu direk hiç beklemiyordum.

bilmeden cocuga eziyet ederim diye odum kopuyo bana hersey normal geliyo cunku anormalini bilmiyorum arada geliyolar bana böyle işte
Yok canım olur mu öyle şey internette kakayla ilgili resimler vardı ben kızımda hep oradan bakardım ilk çocuk ve normali ne bilmiyor insan ama zamanla oturuyor içiniz rahat etmezse fotoğrafını çekin dr kontrolüne gittiğinizde gösterirsiniz dr unuza. Eğer çocuğunuz huzursuz değilse sümüksü bir yapı yoksa alerji demek de pek doğru olmaz. Sadece gürültülü kaka yapmak belirtisi olmaz. İçiniz rahat olsun

Amin...
Gecmis olsun canım.Rabbim.sende dahil bütün hastalara şifa versin...

Tesekkur ederim,amin

Geçmiş olsun canım ❤ çok zordur boğaz ağrısı.. nefes bile alamazsın rahatça.. Allah acil şifalar versin ❤

Bogazima bugun daha cok vurdu acisi ama dun butun vucudum acili bi sekilde agriyordu.Bugune sukur.Amiinn❤

Ben battaniyeyi 4 katladım altına serdim o kadarı bile çok içime sinmedi ama

Çok geçmiş olsun canım benimde ağzımda yaralar çıktı bademciklerde acıyor
Allah kolaylık versin zor gerçekten

Karadut pekmezi yaralara aftlara cok iyi gelir aklinda olsun.Ama ilerleyen bisy varsa mutlaka git derim.1 gecede bu hale geldim.
Sagol :)

cok gecmis olsun.Allah sifa versin

Amiinm tesekkur ederiimm❤

plojovic çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin acilinden

Amiiiiin❤
Tesekkur ederim canim

Bademcigimde degil biliyor musun.Son dislerle bademcik arasindaki yer bembeyaz olmus.Tuzla gargara sabahlari yapiyorum rahatlatiyor.
Adacayi hamileyken oldugu gb emzirirkende onerilmiyor ama seninde aklinda olsun.

Cok gecmis olsun canim
Tesekkur ederiimm❤

İyi aksamlar kizlar, nimenrix menenjit asilarini yaptiracak misiniz? Bizim dr 3. Ve 5. Aylarda yapiyormus yan etkisi olur mu acaba?
Birde meningogok bexsero asisini duydunuz mu?

Ben ilk kizimda 2 yas sonrasi tek doz yaptirmistim.
Kucugede yaptirmayi dusunuyoruz.
Diger asiyida duydum gecen okuyordum.

plojovic yeni gördüm çok geçmiş olsun her zamanki gibi önerim kuşburnu :) inşallah çabucak toparlarsın

Aklimda olsun :) tesekkur ederiim.

Benimde buyuk kızım 4bucuk yasinda.Kucugu 3 aylık :)
Cok anlatiyordum biz ona bakmazsak uzulur diye.Doguncada tepkisini gordukce sustum,oyun arasinda anlatmaya devam ettim.Ill baslarda uyarmak,uzulmesin diye istedigini yapmak ve kardesinden surekli bahsetmek biraz terslestirmisti isleri :)
Krese gitmiyor buarada.Cumartesi gunleri balesi var ona birlikte gidiyoruz annem geliyor süt birakiyorum 1 kerelik.
Yani hicbisy yapmamalarini beklemek sorun olur asıl bence.Eve kuma gelmesinden bi farki yok gb duruyor dusununce :) Ve cok insani duygular anneyi ozlemek,eskisi gb ustune dusmesi vs.
Bizde kiskanclik hani insan sevdigini kiskanir ya oyle.Yani hep o sevsin istiyor biyere gidiyorsak,baskalarindan sakiniyor kardesini :)
Zor ama ilkine nazaran ben daha vaktimiz oldugunu dusunuyorum.Insan kabullendikce alisiyor sanki.
Onu da bez isteyip yikarken havlusunu tutturup fln dahil et canim.Dokunsun,sevsin❤

Ya aslinda afedersin ama popolari sıkısık duruyor ve gazda kakada nasil sessiz yapabilirler ki :) löpür löpür yapiyor :) masallah yapsinlarda.Arada azcik mukusta olur yenidogdugu zamanlarda daha cok oluyor hatta boyle kaka.
Ama benim fotoda gordugum gayet temiz altin gb bir kaka :) misss :)))))

3 gunde alisirlarmis bebekler.
Biraktirmasan agrilarina sikintisinada yardimci olur aslinda.
Ama acken verilmemeli emzik.

Geçmiş olsun cnm kalabalık yerlerde salgın var bu ara herkes hasta. Maskeyle dursan kızlara geçmese, onlar çok ağır atlatiyo. Bitki çayları içersen bol bol. Rabbim şifa versin

Tesekkur ederim canim❤cumlesine
Buyugude hasta benden 1 gece oncede onu goturduk acile ama bnm kadar kotu degil cok sukur.Kucugude annem geldi sagolsun emzirme disinda tutmadim pek agzimi kapatarak seviyorum uzaktan :) ama nasil ozledim onlara dokunmak bile bambaska❤

plojovic bal ve karabiber karışimi da boğaza bire bir, yıllardır yaparım..

Tesekkur ederim canim.Bal limon yapiyordum bende

plojovic gecmis olsun canim allah sifa versin
Tesekkur ederiim❤

Kızlar ev işleri ne alemde.
Temizlik yemek çamasir yetişebiliyor musunuz?
Temizlik yok :)) Sadece mutfağı tezgah toplaniyir. Arada yardimci kadin geliyor..Yemek en basiti arada disardan geliyo. arada annem gelip yapıyor veya evinden getiriyor ( elim fena ya bu ara )..camasir biriktikce arada yıkıyorum. Pislikle de yaşanıyor:))) Elim kolum agrisi düzelse diye dua ediyorum...haa duzelse de yapmıyorum da bebeğe bakarım rahatlıkla en azından

B Bir mucize Canim her buyuk taktiginda mi taşma yaptı yoksa sadece denediginde mi?
Fotograftaki hali bide dolunca onu cok rahatsiz eder gibi duruyor.Yandaki seffaf yumusak yerler bosta kalmiyor bizde.
Bide acinca ic lastikler cok iz yapiyorsa kucuktur.

Geçmiş olsun çok

plojovic adaçayını bilmiyordum bak, hamilelik geçti ya onda sıkıntı yok diye rahattım iyi oldu söylediğin.

Canım sabah yapma sadece günde 3-4 kere yap her aklına geldikçe. Tuzla beraber karbonatta karıştır mutlaka mikropları anında kırmaya başlıyor. İhtisas yaptım resmen bu konuda ben :)

Rota aşısı damla gibi. Evde yapılabilir.

Iki çocuğum yok Yorum yapamam ama sadece büyük olani zaten kardeş gelmesi etkilemiştir, o da cocuk..kızılması aranızdaki bağı etkileyebilir.. bu konuda kitaplar vardir saglikli bir iletişim için tavsiyeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…