- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Evet canım bebişlere göre ayarlayacağız artık :)cirtlar boyle durdugunda bizde sikinti yapmisti.acildi sizdirdi filan.o yuzden ust uste gelince icim daha rahat ediyo.tabi bebek nasil rahat ederse ona gore kullanmak lazim.rahatsa oyle sorun yok :)
Bizim cirtlar hep yanda. Çok sıkmiyor dimiEki Görüntüle 2219639 bi arkadaş foto istemişti yeni çekebildim :) bu 2 no prima pampers 1 no kalmadı elimde
Biraz mukus var cnm. Sümük gibi oluyor anlarsın hemenArkadaslar ya bu laktoz intoleransı tam olarak nasil bisey sanki atlas da gurultulu yapiyor kakasini yani duyuyorum ben yaparken kaka da mukus var mi anlamiyorum bana hep normal geldi ama okudukca acaba mi dedim kakayi da cektim normal mi degilmiEki Görüntüle 2219655
Amin cnm insallah. Tüm hastalara şifa versin rabbimÇok geçmiş olsun insallah en kısa sürede rahatlar miniğin
Neden bıraktırmaya çalışıyorsunuz ki sonuçta çoğu zaman hayat kurtarıyor anneniz kötü bir şey yapmamış ki size yardımcı olacak bir davranışta bulunmuş. Emzikten dolayı emmiyorsa tamam ama zaten genelde huzursuzluğu olan uykuya dalmakta zorlanan bir bebek için bulunmaz nimet. Oğlum keşke almış olsaydı emziği geceleri uykuya öyle dalsın çok istedim ama almadı maalesef ve gece uykusuna geçsin diye evde yapmadığımız şey kalmıyor. Size bir zararı yoksa bırakın emsin çocukAcil yardım!! Buğra hiç uykuya dalamiyor sabah 7den bu saate kadar. Annem buradayken emziğe alıştırmisti zorla ben hiç istemeden. Ve oğlum sürekli emzik istiyo tam dalacakken emzik düşüyor ve sıçrıyor uyuyamiyo, sürekli bu kısır döngü yaşandı kaç gün. Emziği tekrar veriyorum yine aynı seyler... Vermemeyi denedim çok bekledim boş ağzıyla emiyo çırpınıyor. Kaç gündür saatlerce böyle yaşadık. Ve çok uykusu var gözler kıpkırmızı oldu. Bu emziği nasıl biraktirsam??
bilmeden cocuga eziyet ederim diye odum kopuyo bana hersey normal geliyo cunku anormalini bilmiyorum arada geliyolar bana böyle işteOldukça normal görünüyor canım
Minderli oyun halıları varmış ben onlara bakıyorum ya da direkt oyun havuzu alacağım
Ben battaniyeyi 4 katladım altına serdim o kadarı bile çok içime sinmedi ama
Çok geçmiş olsun canım benimde ağzımda yaralar çıktı bademciklerde acıyor
Allah kolaylık versin zor gerçekten
Ben Karyolanin üstüne yada salonda koltuğu acip ustune seriyorum. Yanına uzanıp birlikte oynuyoruz. En fazla 20dk sonra huzursuzlaniyo
Bana beli sıkmış gibi geldi. Açınca iz yapmış oluyor mu? Bacakları iyi ama cırtları daha yana bağlasan daha iyi olacak sanki. Ben bağladığımda araya parmaklarım girecek kadar boşluk kalıyor tam sıkmıyorum rahatsız etmesin diye.Eki Görüntüle 2219639 bi arkadaş foto istemişti yeni çekebildim :) bu 2 no prima pampers 1 no kalmadı elimde
Benimki de korkuyormuş ya da üzgünmüş gibi ağlıyor içim gidiyor. Bugün daha bi azaldı sanki ama inşallah seninkide azalır.Bugun benim de esim bogazini temizlerken korktu bebek. Sicradi agladi. Bazen uykusunda uzgun gibi aglayip uyumaya devam ediyor. Cok uzuluyorum. Bazen de cani yaniyor gibi. Memeden baska sakinlesmiyor. Buyuk ihtimal biberonla da sakinlesir ama sut sagmaya vakit bulamiyorum. Su an emziriyorum mesela. Uyuyunca hemen uyuycam. Bir iki saat daha bekleyemem ki. Butun gun emzirdim zaten.
Ana normal geldi o kadar mukus arada bizde de oluyor ama başka bi huzursuzluk olmadığı için dikkate almadım hiç.Arkadaslar ya bu laktoz intoleransı tam olarak nasil bisey sanki atlas da gurultulu yapiyor kakasini yani duyuyorum ben yaparken kaka da mukus var mi anlamiyorum bana hep normal geldi ama okudukca acaba mi dedim kakayi da cektim normal mi degilmiEki Görüntüle 2219655
Canım emziği bilmiyorum ama sakinleşmrsi ve uyuması için telefondan değil de gerçek aspiratör, saç kurutma makinesi vs açmayı denedin mi? Benim kız dün elim mutfağa getirdiğinde aspiratör sesinde uyudu direk hiç beklemiyordum.Acil yardım!! Buğra hiç uykuya dalamiyor sabah 7den bu saate kadar. Annem buradayken emziğe alıştırmisti zorla ben hiç istemeden. Ve oğlum sürekli emzik istiyo tam dalacakken emzik düşüyor ve sıçrıyor uyuyamiyo, sürekli bu kısır döngü yaşandı kaç gün. Emziği tekrar veriyorum yine aynı seyler... Vermemeyi denedim çok bekledim boş ağzıyla emiyo çırpınıyor. Kaç gündür saatlerce böyle yaşadık. Ve çok uykusu var gözler kıpkırmızı oldu. Bu emziği nasıl biraktirsam??
Yok canım olur mu öyle şey internette kakayla ilgili resimler vardı ben kızımda hep oradan bakardım ilk çocuk ve normali ne bilmiyor insan ama zamanla oturuyor içiniz rahat etmezse fotoğrafını çekin dr kontrolüne gittiğinizde gösterirsiniz dr unuza. Eğer çocuğunuz huzursuz değilse sümüksü bir yapı yoksa alerji demek de pek doğru olmaz. Sadece gürültülü kaka yapmak belirtisi olmaz. İçiniz rahat olsunbilmeden cocuga eziyet ederim diye odum kopuyo bana hersey normal geliyo cunku anormalini bilmiyorum arada geliyolar bana böyle işte
Battaniye yi oyun halisinin üstüne seriyorum.Merhaba. Oyun halılarınızın altına bir şey koyuyor musunuz? Malum kış aylarındayız. Bebeğim yerden soğuk alsın istemiyorum da.
Amin...
Gecmis olsun canım.Rabbim.sende dahil bütün hastalara şifa versin...
Geçmiş olsun canım ❤ çok zordur boğaz ağrısı.. nefes bile alamazsın rahatça.. Allah acil şifalar versin ❤
Ben battaniyeyi 4 katladım altına serdim o kadarı bile çok içime sinmedi ama
Çok geçmiş olsun canım benimde ağzımda yaralar çıktı bademciklerde acıyor
Allah kolaylık versin zor gerçekten
cok gecmis olsun.Allah sifa versin
plojovic çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin acilinden
Sarıya kaçan bi beyazlıkta canım evey yağlı sanırım kusunca snki yağ dökülmüş gibi iz kalıyor.
Tek tek deneyeceğim artık tavsiyeleri :)
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın canım. Boğaz ağrısı fenadır kızıma hamile kalmasaydım o ay bademciklerimi aldıracaktım kısmet değilmiş dua ediyorum şimdi hastalanmayayım diye.
Yarım çay bardağına bi çay kaşığına yakın tuz ve karbonat koyup gargara yap günde bi kaç sefer. Çok rahatlatacaktır seni. Birde adaçayı mucize resmen üst solunum yolları hastalıklarına.
Tesekkur ederiimm❤Cok gecmis olsun canim
İyi aksamlar kizlar, nimenrix menenjit asilarini yaptiracak misiniz? Bizim dr 3. Ve 5. Aylarda yapiyormus yan etkisi olur mu acaba?
Birde meningogok bexsero asisini duydunuz mu?
plojovic yeni gördüm çok geçmiş olsun her zamanki gibi önerim kuşburnu :) inşallah çabucak toparlarsın
Çift çocuklu anneler
İkisine birden nasıl bakıyorsunuz?
Oğlum 4 yasında, kızım 2,5 aylık
Oğlum krese gidiyor ben ücretsiz izne ayrıldım
Oğlumu kresten alıym diyorum hani zaten izne çıkmışım
Amaaaaaaa....
Oğlum evdeyken kızımın uyuması mümkün değil uyusada kısa süre sonra oğlumun sesine oyuncak gürültüsüne hemen uyanıyor
Böyle olunca zaten az uyuyan kızım hemen uyanıyor
dayanamayıp kızıyorum oğluma
Sonrada vicdan azabı duyuyorum
Hiç böyle olacagını düşünmemiştim
Siz nasıl yürütüyorsunuz ikisini birden
Ben mi idare edemiyorum ikisini aynı anda acaba
Arkadaslar ya bu laktoz intoleransı tam olarak nasil bisey sanki atlas da gurultulu yapiyor kakasini yani duyuyorum ben yaparken kaka da mukus var mi anlamiyorum bana hep normal geldi ama okudukca acaba mi dedim kakayi da cektim normal mi degilmiEki Görüntüle 2219655
Acil yardım!! Buğra hiç uykuya dalamiyor sabah 7den bu saate kadar. Annem buradayken emziğe alıştırmisti zorla ben hiç istemeden. Ve oğlum sürekli emzik istiyo tam dalacakken emzik düşüyor ve sıçrıyor uyuyamiyo, sürekli bu kısır döngü yaşandı kaç gün. Emziği tekrar veriyorum yine aynı seyler... Vermemeyi denedim çok bekledim boş ağzıyla emiyo çırpınıyor. Kaç gündür saatlerce böyle yaşadık. Ve çok uykusu var gözler kıpkırmızı oldu. Bu emziği nasıl biraktirsam??
Geçmiş olsun cnm kalabalık yerlerde salgın var bu ara herkes hasta. Maskeyle dursan kızlara geçmese, onlar çok ağır atlatiyo. Bitki çayları içersen bol bol. Rabbim şifa versin
plojovic bal ve karabiber karışimi da boğaza bire bir, yıllardır yaparım..
Tesekkur ederiim❤plojovic gecmis olsun canim allah sifa versin
Temizlik yok :)) Sadece mutfağı tezgah toplaniyir. Arada yardimci kadin geliyor..Yemek en basiti arada disardan geliyo. arada annem gelip yapıyor veya evinden getiriyor ( elim fena ya bu ara )..camasir biriktikce arada yıkıyorum. Pislikle de yaşanıyor:))) Elim kolum agrisi düzelse diye dua ediyorum...haa duzelse de yapmıyorum da bebeğe bakarım rahatlıkla en azındanKızlar ev işleri ne alemde.
Temizlik yemek çamasir yetişebiliyor musunuz?
Geçmiş olsun çokFena hasta oldum.Dün cok acılı bi agrim vardi vucudumda.Bogazimda batma vardi kulagima dogru 1 gece oncesinde ama nasil bi anda hizla ilerledi anlayamadim bile.Sabah aciyla uyandim ne yuruyebildim ne yattigim yerde rahat ettim,kivrandim durdum.Sabah buyugune kahvaltiyi aglaya aglaya hazirladim.Bende yavan ekmek yiyip Parol ictim.Sonra annem geldi sagolsun.
Cocugu emzirirken sekilden sekile girdim dunden beri opemedim bile kuzularimi...
Aksam esim isten gelince acile gittik.Fısfıs yazdı Parol'u gunde 4 yazdi.Ve antibiyotik baslatti.Bogazda iltihap varmis ilerler dedi.
Agri kesicinin etkisi gecmeye basladikca bile bi kotu oluyor.Yattıkca terleyip ustumu degistiriyorum
Allah devamli hastaliklarla,acilarla,hastanelerde ugrasanlara sifa versin
Rota aşısı damla gibi. Evde yapılabilir.Bi anda korkmuş gibi içli içli mi ağlıyor? Bi kaç gündür bizimki de öyle eşin hapşururken korktu şapşik o zamandan beri ağlıyor.
Doktorumuz 3. ayda rota aşısını isterseniz ben yapacağım dedi ama bunlardan bahsetmedi. 3. ayda mı yapılıyor ona göre araştırayım tedbirli giderim önümüzdeki ay.
Iki çocuğum yok Yorum yapamam ama sadece büyük olani zaten kardeş gelmesi etkilemiştir, o da cocuk..kızılması aranızdaki bağı etkileyebilir.. bu konuda kitaplar vardir saglikli bir iletişim için tavsiyelerÇift çocuklu anneler
İkisine birden nasıl bakıyorsunuz?
Oğlum 4 yasında, kızım 2,5 aylık
Oğlum krese gidiyor ben ücretsiz izne ayrıldım
Oğlumu kresten alıym diyorum hani zaten izne çıkmışım
Amaaaaaaa....
Oğlum evdeyken kızımın uyuması mümkün değil uyusada kısa süre sonra oğlumun sesine oyuncak gürültüsüne hemen uyanıyor
Böyle olunca zaten az uyuyan kızım hemen uyanıyor
dayanamayıp kızıyorum oğluma
Sonrada vicdan azabı duyuyorum
Hiç böyle olacagını düşünmemiştim
Siz nasıl yürütüyorsunuz ikisini birden
Ben mi idare edemiyorum ikisini aynı anda acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?