Tesekkur ederim,amin
Bogazima bugun daha cok vurdu acisi ama dun butun vucudum acili bi sekilde agriyordu.Bugune sukur.Amiinn❤
Karadut pekmezi yaralara aftlara cok iyi gelir aklinda olsun.Ama ilerleyen bisy varsa mutlaka git derim.1 gecede bu hale geldim.
Sagol :)
Amiinm tesekkur ederiimm❤
Amiiiiin❤
Tesekkur ederim canim
Bademcigimde degil biliyor musun.Son dislerle bademcik arasindaki yer bembeyaz olmus.Tuzla gargara sabahlari yapiyorum rahatlatiyor.
Adacayi hamileyken oldugu gb emzirirkende onerilmiyor ama seninde aklinda olsun.
Tesekkur ederiimm❤
Ben ilk kizimda 2 yas sonrasi tek doz yaptirmistim.
Kucugede yaptirmayi dusunuyoruz.
Diger asiyida duydum gecen okuyordum.
Aklimda olsun :) tesekkur ederiim.
Benimde buyuk kızım 4bucuk yasinda.Kucugu 3 aylık :)
Cok anlatiyordum biz ona bakmazsak uzulur diye.Doguncada tepkisini gordukce sustum,oyun arasinda anlatmaya devam ettim.Ill baslarda uyarmak,uzulmesin diye istedigini yapmak ve kardesinden surekli bahsetmek biraz terslestirmisti isleri :)
Krese gitmiyor buarada.Cumartesi gunleri balesi var ona birlikte gidiyoruz annem geliyor süt birakiyorum 1 kerelik.
Yani hicbisy yapmamalarini beklemek sorun olur asıl bence.Eve kuma gelmesinden bi farki yok gb duruyor dusununce :) Ve cok insani duygular anneyi ozlemek,eskisi gb ustune dusmesi vs.
Bizde kiskanclik hani insan sevdigini kiskanir ya oyle.Yani hep o sevsin istiyor biyere gidiyorsak,baskalarindan sakiniyor kardesini :)
Zor ama ilkine nazaran ben daha vaktimiz oldugunu dusunuyorum.Insan kabullendikce alisiyor sanki.
Onu da bez isteyip yikarken havlusunu tutturup fln dahil et canim.Dokunsun,sevsin❤
Ya aslinda afedersin ama popolari sıkısık duruyor ve gazda kakada nasil sessiz yapabilirler ki :) löpür löpür yapiyor :) masallah yapsinlarda.Arada azcik mukusta olur yenidogdugu zamanlarda daha cok oluyor hatta boyle kaka.
Ama benim fotoda gordugum gayet temiz altin gb bir kaka :) misss :)))))
3 gunde alisirlarmis bebekler.
Biraktirmasan agrilarina sikintisinada yardimci olur aslinda.
Ama acken verilmemeli emzik.
Tesekkur ederim canim❤cumlesine
Buyugude hasta benden 1 gece oncede onu goturduk acile ama bnm kadar kotu degil cok sukur.Kucugude annem geldi sagolsun emzirme disinda tutmadim pek agzimi kapatarak seviyorum uzaktan :) ama nasil ozledim onlara dokunmak bile bambaska❤
Tesekkur ederim canim.Bal limon yapiyordum bende
Tesekkur ederiim❤
Bizim Dr çok tavsiye etti bu aşıları. Bronsitten dolayı henüz yaptıramadım. Son yazdığın asi yeni gelmiş turTürk ye
Bi anda korkmuş gibi içli içli mi ağlıyor? Bi kaç gündür bizimki de öyle eşin hapşururken korktu şapşik o zamandan beri ağlıyor.
Doktorumuz 3. ayda rota aşısını isterseniz ben yapacağım dedi ama bunlardan bahsetmedi. 3. ayda mı yapılıyor ona göre araştırayım tedbirli giderim önümüzdeki ay.
bizim gunduz degisken bazen saat basi bazen 2 saatte bir.gunduz duzenimiz yok.gece yatmadan once saat 22 gibi son kez emiyo.sonra sabah 6.30-7 gibi kalkinca emiyo.tamamen bebege bagli yani.Emzirme aralarını nasıl açıyorsunuz? Ben aciktiginda ve hiç belirti göstermezse 3saat sonra emziriyorum. Geceleri genelde 2saatte bir oluyor belirtisi. Gündüz de her istediğinde.
Eczane fiyatı ne kadar? 210 lira hastanede yakın ise doktorun vermesini tercih ederim.Rota aşısı damla gibi. Evde yapılabilir.
Bademcik ve aft korkulu rüyalarım. Aft için hamilelikten önce bağışıklık güçlendirici kullanıyordum tamamen vitamin eksikliği ve düşük bağışıklıktan oluyor bende. Takviye alabilirsin daha çabuk geçer.plojovic aftlarım için karbonatlı suyla gargara yapıyorum bademciğide aradan çıkartıyorum:) karadutuda deneyelim yemek zor yiyorum çünkü
Bende kronik bademcik var gittiğim her dr alınmalı dedi de ben korkumdan aldırmadım,ama adaçayını çok kullandım ve en etkilisi diyebilirim tabi bu arada iltihap çok ilerlememişse bende sürekli bebek çalışmasında olduğum için hiç içmedim sadece ılıtıp gargara yapardım.
Buğra büyüyünce acısını çıkartın bu günlerin çok çektirdin bize diye :)Evet cnm hepsini denedik babası iki kez yıllık izin kullandı doğum sonrası. İkimizde çok uğraşıyoruz o da ben de bittik nerdeyse bu uyku konusunda.
2 saati bekliyordum çok huysuz değilse gündüzleri. Gece de 1 ya da 2 sefer kalkıyorduk ama ilk ayında 1500 almıştı bu ay 800 almış daha açmamayı planlıyorum zaten 5 dk emip bırakıyor. Birinci ayında daha sık ve uzun emmişti.Emzirme aralarını nasıl açıyorsunuz? Ben aciktiginda ve hiç belirti göstermezse 3saat sonra emziriyorum. Geceleri genelde 2saatte bir oluyor belirtisi. Gündüz de her istediğinde.
Araştırıp sorayım gidince o zaman bende seviniyordum 3. ay iğne olmayacak diyeValla bizim dr ozel asilarla ilgili tarihler verdi yazdim hatta buna gore cocuk her ay bi igne yicek yavrum
Yok kesinlikle kaliteli vakit geciremiyoruz evdeyseCanım ben olsam almazdım sanırım
Yani en başta buna karar veriyor olsaydım verip vermemek bir seçenek olurfu bunlardan birini seçerdim kreşe gitmemiş olsa bu ortamı görmemiş evde her zamanki etkinliklerine devam ediyor olurdu şu an oradaki ortamı biliyor ev ona yeterli gelmeyebilir. Bir de kendine şunu sormalısın evde olsa gelişimine destek olabilecek miyim diye? Benzer iç konuşmaları yapıyoruz aslında. Kızımı eğer kardeşi olmasaydı yarım gün de olsa kreşe gönderecektim sosyalleşsin etkinlikler yapsın diye ama kardeş geldi ben evdeyim evden gönderdiler beni kardeş geldiğinde diye düşünmesin dedim evde kaldı. Evde yardımcımız olmasına rağmen ona pek fazla destek olamıyorum emzir uyut altını üstünü değiştir derken kısır döngüye giriyorum kızımla yapacağım etknlikler ya sarkıyor ya da yatma saati geliyor yapamıyorum. Evet okula gittiğinde hastalık getiriyorlar ama çocuğun düzenini bozmak nasıl sonuçlar doğurabilir düşünmek gerek.bak bizimki okula gitmeden hasta olup kardeşini de hasta etti bir iki gündür çocuk öksürüyor kızım desen fena öksürüyor zaten Allahtan ciğerlerinde bir şey yokmuş şimdilik ikisini de dr a götürdüm dün. Bu arada o ses yükselmeleri ve oyuncak gürültüleri bizde de var oğlumun da uykuları çok hassas gündüz uykusu pek olamıyor çocuğun abla gece ne zaman uyursa o zaman uyuyor garibim
Biz de bugun vuruluyiruz, gecen haftaydi bugune ertelendi.. cok heyecanliyim, kizim gulucukler attikca uzuluyorum asi vurulunca aglayacksin haberin yok falan diyorum.. offBugün 2. ay aşılarını olacak kuzum. IKalbim ağzımda canı acıyacak ağır gelecekte ateş huysuzluk falan yapacak diye korkuyorum
normal olduğunu söyledi canim bagirsaklari kisa oldugu icin gurultulu yaparlarmisNormalmiş değil mi canım sorun yoktur umarım
bi çoğumuz atessiz atlattik sadece biraz fazla uyuyolar agir geliyo 3 asi sen yinede atesine bak sık sıkBugün 2. ay aşılarını olacak kuzum. IKalbim ağzımda canı acıyacak ağır gelecekte ateş huysuzluk falan yapacak diye korkuyorum
günaydın canım...ben oğlumu 3.gün sünnet ettirmistim,şu an 70 günlük çok şükür...2 ayın sonunda normal haline döner demişti doktorumuz,bu süre içinde kaç kez fotoğraf çekip gönderdim bilmiyorum,hepsine de normal dedi,içim rahat etmedi çocuk Dr.na götürdüm o da gayet iyi dedi...sünnet olalı kaç gün oldu sizin bebeğiniz bilmiyorum ama 2 ay geçsin normal görüntüsüne kavusur...hayırlı olsun bebeğin,sağlıkla büyüt inşallah...Kızlar bir sorum var bebeğini sünnet ettiren annelere sünnet olduktan sonra ne zaman tam düzelme oldu pipide herhangi bir yerinde şişlik falan var mı? Bizim düzeldi gibi ama pipinin testise bitişik olduğu yerde minnacık damar gibi şişlik var tırnak kadar bile yok boyu dr una sorduk sorun yok normale dönecek dedi amadr tatmin olmadım sizde durumlar nedir
sut dolarken batma hissi oluyor..Kızlar pazartesi günü kızımı kalça çıkığı taraması için hastaneye götürdük. Çocuk polikliniği tıklım tıklım tabii. Hapşıran öksüren... Bebeği o ortama pek sokmadık ama sıramızı beklerken etkilendik sanırım. İki gündür baş ağrısı, ardından genizde yanma oluyor. Eşimde de benzer şikayetler var. Çocuklar iyi durumda şimdilik. Oka mentol pastille idare ettim bugün. Baş ağrısı için Minoset içmiştim, birazdan yine içicem.. kirpik diplerinde kabarcık gibi şeyler olur bende bazen, yine oldu.. bebeğimi hasta etmeden geçse bari :/ bu arada hapşırma esnasında yine dikiş batması hissediyorum. Doktor iyileşmiş dedi ama niye böyle oluyor ki.. 56 gün oldu..
Ek olarak göğüs ucumda iğne batması gibi bir ağrı hissediyorum arada, nedendir, ne yapılabilir?
Bugün bir ay oldu canım ben de merak ediyorum ne zaman normale dönecek normali nasıl falan. Umarım bir sıkıntısı yoktur bizimkinim degünaydın canım...ben oğlumu 3.gün sünnet ettirmistim,şu an 70 günlük çok şükür...2 ayın sonunda normal haline döner demişti doktorumuz,bu süre içinde kaç kez fotoğraf çekip gönderdim bilmiyorum,hepsine de normal dedi,içim rahat etmedi çocuk Dr.na götürdüm o da gayet iyi dedi...sünnet olalı kaç gün oldu sizin bebeğiniz bilmiyorum ama 2 ay geçsin normal görüntüsüne kavusur...hayırlı olsun bebeğin,sağlıkla büyüt inşallah...
İnşallah sıkıntı olmaz,ben de çok tedirgindim seni anlıyorum,takip et bi tuhaflık farkettiginde gene sorarsin doktorunaBugün bir ay oldu canım ben de merak ediyorum ne zaman normale dönecek normali nasıl falan. Umarım bir sıkıntısı yoktur bizimkinim de
Fiyatlarını biliyor musun cnm? Hastanede mı vurulacak yoksa eczaneden mı alacaksunAynen canim Avrupada 7 yildir varmis ozellikle Hac ve Umre mevsiminde hortlayan bir durummus
bizim gunduz degisken bazen saat basi bazen 2 saatte bir.gunduz duzenimiz yok.gece yatmadan once saat 22 gibi son kez emiyo.sonra sabah 6.30-7 gibi kalkinca emiyo.tamamen bebege bagli yani.
. Biz de akşam 9 gibi emiyo sonra gece 12-3-5-7 ve ayakta ve de yyatakta yan cevirip gaz çıkarma yaklaşık yarım saati geçiyor. Sonra süt sağma derken sabah oluyo. Emzirmeden önce bana tutunup çekiştirmesi var ki nasıl:). Öyle uzun süreyle emmiyo ama 5-8dkEczane fiyatı ne kadar? 210 lira hastanede yakın ise doktorun vermesini tercih ederim.
Bademcik ve aft korkulu rüyalarım. Aft için hamilelikten önce bağışıklık güçlendirici kullanıyordum tamamen vitamin eksikliği ve düşük bağışıklıktan oluyor bende. Takviye alabilirsin daha çabuk geçer.
Buğra büyüyünce acısını çıkartın bu günlerin çok çektirdin bize diye :)
2 saati bekliyordum çok huysuz değilse gündüzleri. Gece de 1 ya da 2 sefer kalkıyorduk ama ilk ayında 1500 almıştı bu ay 800 almış daha açmamayı planlıyorum zaten 5 dk emip bırakıyor. Birinci ayında daha sık ve uzun emmişti.
Araştırıp sorayım gidince o zaman bende seviniyordum 3. ay iğne olmayacak diye
Fiyatlarını biliyor musun cnm? Hastanede mı vurulacak yoksa eczaneden mı alacaksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?