2018 Ekim Anneleri

Bizim doktorun bu asilarla ilgili verdigi tarihler biraz farkli esasinda ondan sordum mesela;

Rotarix 2. Ve 4. Aylarda
Menenjit 3. 5. Ve 13. Aylarda
Menengokok 3. 5. 7. Ve 13. Aylarda

Bu sekilde duyan var mi acaba? Birde evet okuyoruz guveniyoruz falan ama yani normal mi bu kadar cok asi? Saglik ocagida yapiyor cunku
Bu arada saglik ocaginda yapilan asilarin tarihi ile cakisan yok ama bunun icin mi bu sekilde tarihleri?
canim gecmis olsun bu arada

Valla bizim dr ozel asilarla ilgili tarihler verdi yazdim hatta buna gore cocuk her ay bi igne yicek yavrum

Emzirme aralarını nasıl açıyorsunuz? Ben aciktiginda ve hiç belirti göstermezse 3saat sonra emziriyorum. Geceleri genelde 2saatte bir oluyor belirtisi. Gündüz de her istediğinde.
bizim gunduz degisken bazen saat basi bazen 2 saatte bir.gunduz duzenimiz yok.gece yatmadan once saat 22 gibi son kez emiyo.sonra sabah 6.30-7 gibi kalkinca emiyo.tamamen bebege bagli yani.

Rota aşısı damla gibi. Evde yapılabilir.
Eczane fiyatı ne kadar? 210 lira hastanede yakın ise doktorun vermesini tercih ederim.
Bademcik ve aft korkulu rüyalarım. Aft için hamilelikten önce bağışıklık güçlendirici kullanıyordum tamamen vitamin eksikliği ve düşük bağışıklıktan oluyor bende. Takviye alabilirsin daha çabuk geçer.
Evet cnm hepsini denedik babası iki kez yıllık izin kullandı doğum sonrası. İkimizde çok uğraşıyoruz o da ben de bittik nerdeyse bu uyku konusunda.
Buğra büyüyünce acısını çıkartın bu günlerin çok çektirdin bize diye :)
Emzirme aralarını nasıl açıyorsunuz? Ben aciktiginda ve hiç belirti göstermezse 3saat sonra emziriyorum. Geceleri genelde 2saatte bir oluyor belirtisi. Gündüz de her istediğinde.
2 saati bekliyordum çok huysuz değilse gündüzleri. Gece de 1 ya da 2 sefer kalkıyorduk ama ilk ayında 1500 almıştı bu ay 800 almış daha açmamayı planlıyorum zaten 5 dk emip bırakıyor. Birinci ayında daha sık ve uzun emmişti.

Valla bizim dr ozel asilarla ilgili tarihler verdi yazdim hatta buna gore cocuk her ay bi igne yicek yavrum
Araştırıp sorayım gidince o zaman bende seviniyordum 3. ay iğne olmayacak diye

Bugün 2. ay aşılarını olacak kuzum. Kalbim ağzımda canı acıyacak ağır gelecekte ateş huysuzluk falan yapacak diye korkuyorum

Bugün 2. ay aşılarını olacak kuzum. IKalbim ağzımda canı acıyacak ağır gelecekte ateş huysuzluk falan yapacak diye korkuyorum

Yok kesinlikle kaliteli vakit geciremiyoruz evdeyse
Bebekten ev işinden ne kadar fırsat bulunursa
Elinde tabletle gördüğüm zaman çok üzülüyorum
Kreste etkinlikler falan hatta evde yemediği yemekleri orda yiyor diyede almak istemiyorum aslında kresten
Ama bu türlüde hastalık getiriyor
Çocuk büyütmenin zorluğu işte...
Zor ama çok seviyorum ikisinide
Şu Küçük biraz büyüseydi :)

Bugün 2. ay aşılarını olacak kuzum. IKalbim ağzımda canı acıyacak ağır gelecekte ateş huysuzluk falan yapacak diye korkuyorum
Biz de bugun vuruluyiruz, gecen haftaydi bugune ertelendi.. cok heyecanliyim, kizim gulucukler attikca uzuluyorum asi vurulunca aglayacksin haberin yok falan diyorum.. off

Normalmiş değil mi canım sorun yoktur umarım
normal olduğunu söyledi canim bagirsaklari kisa oldugu icin gurultulu yaparlarmis

bi çoğumuz atessiz atlattik sadece biraz fazla uyuyolar agir geliyo 3 asi sen yinede atesine bak sık sık

günaydın canım...ben oğlumu 3.gün sünnet ettirmistim,şu an 70 günlük çok şükür...2 ayın sonunda normal haline döner demişti doktorumuz,bu süre içinde kaç kez fotoğraf çekip gönderdim bilmiyorum,hepsine de normal dedi,içim rahat etmedi çocuk Dr.na götürdüm o da gayet iyi dedi...sünnet olalı kaç gün oldu sizin bebeğiniz bilmiyorum ama 2 ay geçsin normal görüntüsüne kavusur...hayırlı olsun bebeğin,sağlıkla büyüt inşallah...

Günaydın hanımlar, fırsat buldukça okuyorum pek yazamıyorum ama...benim oğlum 19 ekim doğumlu...bir de 5 yaşında prensesim var çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin...2 çocuklu olmak zormuş,yorgunluğu bir tarafa yetememe duygusu çok fena,kızımla kaliteli vakit geçirmeyi özledim...o kadar anlayışla karşılıyor ki bu beni daha çok üzüyor yaşından olgun bi tavrı oluştu,bişeyleri kendi başına yapmaya çalışması iyi ama onun da bana ihtiyacı var ve ben uzaktan izliyorum kardeşini emzirirken...diğer vakitlerde de yemek bulaşık derken zaman çok çabuk geçiyor uyku saati geliyor...biraz zaman geçip düzen oluşunca daha çok vakit geçirebiliriz inşallah,mevsim de etkiliyor tabi bu durumu...
Bez muhabbeti olmuş baktım kimse canbebe kullanmıyor galiba,bir sürü bez denedim minies hariç onu bulamadım çünkü,can bebe gayet güzel ve ekonomik geldi...sleepy den hiç memnun kalmadım,goon da iyiydi...ıslak mendil yerine pamuk kullanıyorum...ne çok yazmışım sabah sabah...herkese bol sütlü bol uykulu günler diliyorum

sut dolarken batma hissi oluyor..

Herkes rotavirüs için rotarix marka mi kullandi?rotateq yaptıran var mı aramızda?ben kızıma 3 doz rotateq yaptırmıştım,oğlum için de aynısını düşünüyordum ama kimse bu markadan bahsetmemis,merak ettim Dr mu önermiyor

Bugün bir ay oldu canım ben de merak ediyorum ne zaman normale dönecek normali nasıl falan. Umarım bir sıkıntısı yoktur bizimkinim de

bizim gunduz degisken bazen saat basi bazen 2 saatte bir.gunduz duzenimiz yok.gece yatmadan once saat 22 gibi son kez emiyo.sonra sabah 6.30-7 gibi kalkinca emiyo.tamamen bebege bagli yani.

. Biz de akşam 9 gibi emiyo sonra gece 12-3-5-7 ve ayakta ve de yyatakta yan cevirip gaz çıkarma yaklaşık yarım saati geçiyor. Sonra süt sağma derken sabah oluyo. Emzirmeden önce bana tutunup çekiştirmesi var ki nasıl:). Öyle uzun süreyle emmiyo ama 5-8dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…