Ne hoş olurdu öyle 3 kopya olsa :))) biz de ilk defa telefonla oynamasına izin verdik, kaptırdı kendini. Mecbur tablet verdik eline sıkılmasın diye . Havalar bozdu, dışarı zaten çıkamıyoruz. Arkadaşları okulda, ama olmasa da dışarı çıkmak istemiyor bensiz. Babaannesi götürmek istiyor, gitmiyor.. geri kalan her şey bizde de aynı :)Bende çok sık kucaklayıp sevdiğimi söylüyorum, hepte öyleydi zaten
Kendinin daha az sevildiğini hissetmesini istemiyorum
Diğer odada oynada bile sesi bebeği uyandırıyor
Bebekten dolayı da sürekli ilgilenemiyorum ve cogunlukla tablet elinde oluyor
İkisine birden yetişemiyorum
Ev işiydi çamaşırıydı yemeğiydi bulaşığıydı
Kendimden bitane daha klonlatmak istiyorum valla...
:)
Hatta 3 tane
Biri mutfak biri ev işi biride oğlumla ilgilensin :)
Süt batması değil gülüm o. Sadece kahverengi kısımda ve uçta oluyor. Süt dolmasını hissediyorum her yerinde. Bu pamukçuk olabilir. Bebeğimin ağzında henüz bişey yok çok şükürsut dolarken batma hissi oluyor..
Ben şimdiye kadar iki kez çıkabildim oğlumla. Babası her haftasonu çıkarıyor.. yeterli değil biliyorum ama kızım biraz büyüsün ben de onu bırakıp oğlumla alışverişe parka falan giderim inşallahbir arkadasım da şöyle yapiyor. cumartesi büyükle 2 saat disari cikiyor, pazar da esi büyük cocugu disari cikiyor. ozel bir zaman ayırmak adina..
Komilinin bir çok bebek ürünü var ancak hiç losyon falan kullanmadım adak yağı kullananlar da var da bebeğin cildi çok taze bi sıkıntı olur diye kullanmıyorum bazen poposuna gerçek zeytin yağı sürüyorum sonuçta pişik önleyici kremlerde de katkı maddesi varKomilidede losyon varmış dün mühendisoğluna bakarken görmüştüm
Canım yine dr unla görüştüğünde için rahatlayacaktır ama bazen annenin aldığı kan ilaçları da yapabiliyormuş alıyor musun sen demir ilacı falan
Anladım canım başka sebepler de olabilir o zaman. Kızımda benzer durum yaşadığımda idrarda bir kristalden bahsetti dr da bak şimdi hatırlayamadım ismini telaşlanmayın normal birkaç kez daha gelebilir demişti iki aylıktı kızım o zaman dediği gibi bir iki kez daha gördüm bir daha olmadı. Umarım sorunun kaynağını tespit edersinizDoktor vermişti de icmiyordum ben onu ya
Bebek bezinin içinde varmış losyon inceleme yapıyor paylaşıyor dün plojovic söyledi banada sağolsun güzel bir sayfa yararlı .. prima hediye gelmişti bana 5 6 paket sızdırma pişik yapmadı o yüzden tekrar prima almıştım ama onda da varmışKomilinin bir çok bebek ürünü var ancak hiç losyon falan kullanmadım adak yağı kullananlar da var da bebeğin cildi çok taze bi sıkıntı olur diye kullanmıyorum bazen poposuna gerçek zeytin yağı sürüyorum sonuçta pişik önleyici kremlerde de katkı maddesi var
Canim neden icmiyorsun? Sonra cok pisman olursun. Butun depolarimiz bosaliyor. Ilac rahatsiz ettiyse soyle doktora baska versin.Doktor vermişti de icmiyordum ben onu ya
Biz yaptirdik 1 aylikken. 1 yasinda kontrol onerdi dr. Detayi mesajlarimda var bakmak istersenizGöz muayenesi yaptıran var mi bebeğini.. 2 doktor farklı söyledi. Biri 3. Ayda dedi biri de 1 yaşında dedi..
Uzun süre fazla miktarda kaka yapmaktan popoda çatlak oluşmuş olabilir. Fotoğrafa bakıp diyet önermesi mantıklı gelmedi bana. Tahlil yaptırabilirdiDoktora resmini mesaj attim kakanin.. 10 gün süt ürünlerini keselim bakalım demiş.. benim anlamadiğim bebeğim 75 günlük felan oldu bugüne kadar bişey yoktu.. sonradan olurmu ki böyle bişey
nasılsa siz evdesiniz. Başbaşa bırakmadığınız sürece rahat olun derim. Ben temizlige gelen kadını internetten bulmustum gecen yil..hep evdeyim zaten. Memnunum mesela. Hatta kadın bebeğe hediye alıp gelmiş:))) kadının kucağindayken yemek yapsanız bir fayda olur...veya büyükle oynarken siz küçüğü beslersiniz vs..15 gun deneme diye birini alin. Bi bakın artısına..Bakıcı yada yardımcı olarak alabileceğim kimse yok tanıdık
Birde nedense bakıcı fikrine hiç sıcak bakamadım hiçbi zaman
Evin içinde bi yabancı birinin varlığı rahatsız eder galiba beni
Nereden aldı cnm hastaneden mı eczaneden miHayir bebegimizin yok esim kendini aliyomus gibi aldi bizde sasirdik nasil verdi sigorta diye
Bazen 3bazen 5 dk, bazen bir iki çekip bırakıyor. Şimdi de 3saattir emmiyorCanim peki kac dk emiyor
Rota aşısını eczaneden dün 215 e alıp evde ağızdan yavaş yavaş verdik..Nereden aldı cnm hastaneden mı eczaneden mi
Hazır gıda hiç yeme ve paketli ekmeklerde ve halk ekmegindekmeginde peynir altı suyu tozu vvar yeme onları tam uygula cnm. Kahvelerde de süt tozu varDoktora resmini mesaj attim kakanin.. 10 gün süt ürünlerini keselim bakalım demiş.. benim anlamadiğim bebeğim 75 günlük felan oldu bugüne kadar bişey yoktu.. sonradan olurmu ki böyle bişey
Yok cnm durmuyor kahvaltı yaparken ana kucağına koyalım dedik 2dk durmadı. Dışarı çıkaralım dedik üstümü giyerken ooyun yalısına koyim dedim durmadı. Anca ben yada baba ilgilenip oynayacağız yada kucak sevilme konuşma okşama. Çok alıştırdık böyle sanirimcanim emip gazi ciktiktan sonra oyalanmiyor mu kanepede oyun halisi ya da anakucaginda.sallanan oyuncaklara bakarak ya da sen ona oyuncak gosterip konusarak filan.bizimki gunduz uyumaz ama anakucaginda oyuncaklarina bakarak durur 1 saat filan mutfakta yanimda.ben de yemegimi yaparken konusurum onunla
Aynı ben de boyleyim
- Şikayet degil ama benim bebegim dün gece 12 yi biraz geciyordu uyudu.
02.25 te uyandi.
4 te uyandi.
6 bucukta uyandi.sonrada uyumadim.gündüzleri de uyumuyor.
Sanki ilk günler gibi geceleri böyle uyanması normal mi?
Uyuduğu zamanda deliksiz uyumuyor.süreklı bi mızırdanma.
Gündüz de en fazla yarim saat ila 15 dakika birer kere uyuyor.
Bide dün aksam ben uyutmak icin baya zorladim.besige koydum salladim.8 e yakin uyudu.sürekli uyanir gibi oldu.uyanmasin diye salladim.11 e kadar dayandi.sonra kaldirdim altini degistirdim emzirdim.tabi gözler iyice acildi.12 yi braz geciyordu uyandi.
Bu aylarda bebeklerde ilk gece uykularinda 5 saat uyuyor ya.bizimkini gece uykusu da 8 ile 2 arasimiydi da ben kacirdim.
Gidip uyumak istiyorum o uyuyunca eşim birakmiyor.anca 12 de yatacakmisiz.kendisinin uykusu yokmus.
Ben yatana kadar zaten 1 oluyor.çok uykusuz kaliyorum.başım ağrıyor.
Niye sık sık uyaniyor bu bebek ya.yaklasik 10 gündür böyleyiz.önceden hic olmazsa 4+2+2+1filan uyurdu ama bende uyurdum.
Simdi 2+2+1,5,1 ve surekli uyaniyor.tabi ben geri dalamiyorum
İlk defa gözyaşını gördüm kızımınBiz de bugun vuruluyiruz, gecen haftaydi bugune ertelendi.. cok heyecanliyim, kizim gulucukler attikca uzuluyorum asi vurulunca aglayacksin haberin yok falan diyorum.. off
Şu an bişeyi yok sürekli kontrol ediyorum inşallah sıkıntı çıkmaz. Ne zamana kadar yan etki gösterme ihtimali var? Yarına tamam atlattık diyebilir miyim acaba?normal olduğunu söyledi canim bagirsaklari kisa oldugu icin gurultulu yaparlarmis
bi çoğumuz atessiz atlattik sadece biraz fazla uyuyolar agir geliyo 3 asi sen yinede atesine bak sık sık
Zorluğundan değil kontrole zaten gideceğiz ekstra maliyetli olmayacaksa doktor gözetiminde olması daha iyi benim için. Bugün sağlık ocağı da söyledi önümüzdeki ay gelin yapalım diye bakalım araştıracağım.geranio onemli olan bebeğin beslenmesinden yarim saat sonra olması. zor degil hiç, ağızdan devit gibi yavaş yavaş veriliyor..
Canım özel aşıları özel sağlık sigortası karşılıyor muymuş? Doktor yazdırmadan direk eczanede mi %80 karşıladı?Menenjit 230 tl *4
Menengokok 325 tl *3
Esimin ozel saglik sigortasi %80 karsiladi bilginiz olsun sizlerinde varsa bi deneyin derim
Bugün sağlık ocağı 2. ay aşılarını yaptı önümüzdeki ayda çağırdılar rotayı 3. ay yapacaklarmış doktorum kendisi yapacakmış dedim ne gerek var burada yapılır falan dediler. Doktorlarla sağlık ocağındakiler birbirine gıcık mı ben anlamadım.Saglik ocagindaki bize bakan hemsire yoktu rota asisini vurdurmaya gittigimde baskabi hemsire ben bakayim dedi olur dedim sonra sistemden bakti 2.ay asilarini gecen hafta olmus ben rotayi 3.ay yapiyorum suan vuramam dedi dr muz suan vurulabilecegini 3. Ay menenjit yapilcagini soyledi dedim bu hemsire zirvaladi resmen iste menengokok ne gerek varmis hacca umreye mi gidiyomus bu cocuk vs vs ciktim kendi dr ma gittim dr mun israrla soyledigi saglik ocagindaki hemserilere egitim guncellemiyorlar 5 yil onceki bilgilerle hareket edip ozel asilara onyargililar rica ediyorum ozel asilari saglik ocaginda yaptirmayin alin gelin ben yaparim dedi
Emzirirkenki etkisini bilmiyordum lazım olursa gargara yaparım sadece sağol :)Adaçayı mikropları kırıyor evet Boğaz iltihaplarında hep gargara yaparım ben de. Ama içmeyin sütü azaltan etkisi var
Nereden aldı cnm hastaneden mı eczaneden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?